Reviews geschreven door Respect2 (29856)

EliteDating - De mentaliteit op vandaag ... rest is commercieel

0

Review:
Ik heb eens een test gedaan met een foto van de jonge Mario Chipollini (Italiaanse matcho waar vrouwen bij bosjes voor vallen maar intussen al wel een oude man geworden).
Daarbij ook foto van een Ferrari , een luxe bungalow, een appartement aan zee en een fermette in de ardennen. Voorheen met mijn eigen eerlijk profiel had ik bijna geen reacties van dames, met dit nep-profiel had ik dagelijks tal van reacties van dames die wilden kennis maken.
Dit zegd genoeg over het soort dames die hier aktief zijn en waar het voor hen echt over gaat op vandaag, hun zogezegd lief profieltje die ze opzetten is enkel om mannen te lokken en ze weten heel goed hoe ze dit moeten doen maar ik weet intussen uit ervaring dat daar weinig of niets van klopt en dan zijn ze verbaast dat hun zaakje weer niet blijft duren ... ze zijn er van overtuigd dat ze mannen volledig naar hun hand kunnen zetten en hun levensstijl kunnen opleggen als ze mannen maar sex bieden als tegenprestatie. Mis dames ! De nieuwe man die jullie zo graag willen heeft jullie niet meer nodig maar is 100% zelfstandig en geniet van zijn vrijgezellen leven !
Het was in elk geval heel leerrijk 

Sterke punten:
Uw geld en tijd eraan kunnen verspillen zoals bij alle andere dating sites

Zwakke punten:
Je krijgt de profielen dagelijks per 3 a 5 aangeboden en kunt zelf niet kiezen.
Hun selectie programma houdt weinig rekening met uw wensen want dan hebben er geen profielen genoeg om aan te bieden ze bieden nu al oude profielen aan die niet meer aktief zijn, met de computer aangemaakte profielen (herken je dadelijk wegens standard text), en massa profielen van nieuwsgierigen die enkel eens kwamen kijken (gratis profielen waarmee geen contact mogelijk is).
Ook dagelijks 20 profielen van dames uit Nederland waar je niets kunt mee aanvangen (die hebben geen interesse).

Respect2 beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres