Reviews geschreven door KUNDYCKI Fra (50194)

Bd4Sex - Nep profielen

0

Review:
Het blijkt dat de meeste mooie jonge vrouwen nep profielen zijn.
Ze contacteren jou om heel snel af te spreken en na een tiental berichten kunnen ze plotseling niet meer afspreken. Intussen moet je credits kopen om te chatten, nogal duur en geen afspraak!
Mijn laatste ervaring: Juul24. We hebben gedurende maanden gechat en vandaag 29/08/2016 schrijf ze:
Ik weet het echt niet is een beetje raar. Volgens mij zit iemand nu op mijn account. Ik weet wel zeker dat ik jou nooit heb aangesproken. Zo man als jou zou ik me zeker wel herinneren. Ik ga hier melding van maken!
je blijf me beschuldigen ik weet het echt niet! Ik kan er verder niks aan veranderen je blijft op je mening. Terwijl ik het echt niet ben geweest! Iemand heeft gewoon mijn gegevens misbruikt. maar denk wat je wilt! Ik weet met wie ik chat!.
Sinds vanmorgen ben ik het wel! Waarom moet ik daar om liegen! Ik ben ook bijn a nooit online alleen sinds zaterdag ben ik actief! nee ik woon niet in waterloo ik werk wel in de horeca maar niet in een restaurant hoor. Sorry ik ga me niet meer verdedigen. geloof wat jij wilt. Ik weet wie ik ben!
Sorry doe wat je wilt ik ga niet meer in discussie met jou. Is verloren tijd je zoek spijkers op laag water. Als je melding maakt kan ik altijd van dit imago. Ik maak je nog een keer duidelijk. IK WAS HET NIET!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Duur
Niet heel betrouwbaar
Slecht time response

KUNDYCKI F beveelt Bd4Sex NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres