Bd4Sex - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 23 april 2018
Bd4Sex Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Bd4Sex
  2. Inschrijven
  3. Tarieven
  4. Bd4Sex Reviews
  5. Schrijf ook een review over Bd4Sex

Niet tevreden over Bd4Sex? Probeer dan eens XClub.

Bd4Sex

Ben je op zoek naar een sexdate bij jou buurt? Heb je geen zin om lang te moeten reizen voor een geile date? Wil jij vanavond nog contact met iemand dicht bij jou? Op Bd4Sex vind je gewillige singles in jouw regio. Meld je gratis aan en ontdek wie er bij jou in de buurt is voor een spannend afspraakje. De minimale leeftijd om deze websites te gebruiken is 18 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar oud, dan wordt jou de toegang tot deze erotische datingsite geweigerd.

Deze erotische dienst maakt gebruik van fictieve profielen met als doel entertainment. Het is vanzelfsprekend niet mogelijk om een fysieke afspraak te maken met een fictief profiel. Let hier op om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen.

Bd4Sex Details

Hits: 747

URL: http://www.bd4sex.nl/splash

CategorieŽn: Erotische Contacten

Reviews: 1

Inschrijven

Inschrijven en een profiel aanmaken is geheel gratis op Bd4Sex. De stappen zijn erg snel en eenvoudig. Je hoeft alleen een paar simpele stappen te volgen en je hebt een profiel aangemaakt. Het gehele proces neemt maar 1 minuut in beslag. Het enige wat je hoeft te doen is een paar vragen beantwoorden. Zo wordt er bijvoorbeeld gevraagd om wat persoonlijke informatie zoals je uiterlijk, geslacht, leeftijd, woonplaats en voorkeuren die je aan jouw ideale seksuele partner stelt. Daarna moet je dan een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in te vullen en de algemene voorwaarden van Bd4Sex te accepteren.

Wanneer alle informatie is ingevuld, wordt er een bevestigingsbericht gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Klik dan op de link in de e-mail om jouw inschrijving te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij Bd4Sex.

Tarieven

Inschrijven en een profiel aanmaken is bij Bd4Sexis is gratis. Je de mogelijkheid om ontvangen berichten gratis in te zien. Je kunt tevens gratis zoeken profielen met de handige zoekfunctie op de website van Bd4Sex. Hierdoor zijn leden gemakkelijk te vinden op de datingsite. Als je met andere gebruikers van Bd4Sex wil communiceren, dan zul je hiervoor een klein bedrag moeten betalen. Een bericht is gelijk aan 1 credit, je hebt dus credits nodig om berichten te verzenden. Het is mogelijk om te betalen via de telefoon. Je kunt een bundel credits aanschaffen, wat bovendien ook goedkoper is. Daarnaast kun je betalen via iDeal, Bancontact/MrCash of creditcard. Op je afschrift komt de vermelding "Stg Derdengelden Pay.nl inzake Securesafepay"

De tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer de actuele tarieven op de website van Bd4Sex.Reviews en Ervaringen over Bd4Sex

Er zijn nog geen reviews geschreven over Bd4Sex

Schrijf ook een review over Bd4Sex

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Bd4Sex aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Bd4Sex aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Bd4Sex