veel zeefwerk owv nep profielen

veel zeefwerk owv nep profielen

De site legt duidelijk uit: er zijn er nep profielen op. Het model is eigenlijk interessant - je betaalt voor je berichten te sturen, ontvangen kost niets, en je mag een "knipoog" zonder kosten ook. Waarom interessant? Wel, ik dacht betalen is niet zo slecht als je daarmee slenter ter zake komt. Bijna iedereen zal jou tijd verspillen met berichtjes, daar geen probleem, maar weinig mensen zullen HUN geld verspillen daarmee. Dus, dacht ik, gedaan met het "hey", "ça va?" "leuke profiel" gedoe. Maar op dag 2 merk ik op dat bijna alle berichten beëindigen met een vraag ... immers moet op een vraag een antwoord worden gestuurd, en een antwoord is voor de operator geld waard. Gaypartner is te goed: (i) hun zelf-gemaakte profielen lezen zoals een baby-voeding advertentie - "oh, ik heb zo lang gezocht naar de perfecte man - jij ook niet?". Publiciteit stelt vragen als met je onwetendheid willen winnen; mensen stellen vragen om hun kennisgat goed te maken; (ii) als je een profile update doet, zijn er meteen mensen die er gaan zoeken; dat kan alleen een geautomatiseerde reactie op de update-procedure zijn. Eigenlijk zijn er altijd mensen die naar mijn profiel kijken - zo populaire was ik nooit, nergens. (iii) de (vemeende) nep profielen hebben doodgewone namen (op een gay dating site kom je vrij gewaagde benamingen tegen, maar hier: bottombroekie (broekie?), pinkelephants5 (hoe verzin je een prille naam zo: en wat wil "5" zeggen? soms kan het zijn "shit, iemand heeft die naam al", dus een differentiëringselement; mijn gok is dat er in heel de wereld geen 5 "pinkelephants" gay dating site psuedos - deze mijnheer is de 5de die Gaypartner zal hebben uitgegeven (tja, men kan niet de hele dag zitten namen te verzinnen, en recycling is "in"); in ieder geval, een natuurlijke bijvoegsel zou geboortejaar, of een "uitsprekende cijfer" zoals m8 voor mate; (iv) niet alleen lezen de profielen zoals romantische romans, iedereen die zo schrijft is voor mijn geld niet op zoek op seks; nu, dat moet niet, maar mensen die meer dan een snelle nummer willen zouden eerder naar een degelijke site zoals Tindr of Parship gaan, niet hier. Dus, korte samenvatting (na 2 dagen amper): let op voor een reeks vragen, in profile en in berichten - antwoorden kosten (rond 1 euro naargelang de hoeveelheid aangekocht), dat zijn de nep profiles; diegene die het ws niet zijn zijn de korte zinnen, "tot het punt komen". Eigenlijk, je betaalt per bericht en niet per periode. Een site die een tijdsabonnement aanbiedt heeft er een belang in dat je snel je date vindt - minder verkeer over hun servers, maar dezelfde inkomens; hier heeft Gaypartner een interesse in het omgekeerde - hoe langer het duurt om tot een date te komen, hoe interessanter het is voor de operator.

Vandaag (voor het schrijven van deze review) voegde ik bij op mijn profiel een tekst die ik denk zegt duidelijk dat ik niet nep ben, anders, als Gaypartner zoiets zou schrijven, dan zou het wel bedrog zijn: "Het kostenmodel hier spreekt ervoor dat we binnen 3 boodschappen beslissen of "het risico waarde is" om in levende lijf met een ontmoeting verder te gaan. Eindeloze vragen en "wat als?" en "doe je dit?" is niet waar het hier omgaat, daarvoor zijn er andere sites. Ik ben respectvol, zorgzaam en, zo nodig, wild. Kennismaking kan in een neutrale omgeving gebeuren als je dat liever hebt. Ik ben geen captcha maar als je profiel leest zoals een bot, dan ofwel ben je er één, of als je er geen bent, is er sowieso geen interesse."

Sterke punten
De site meldt dat er nep profielen zijn. Ik denk dat er te veel zijn, maar dat is subjectief. Maar een verder sterke punt is het dat Gaypartner is tamelijk doorzichtig in haar spellen - profile-teksten zonder tipfout, wenskaart emotie en veel vragen en uitroepingen!, volgt het gesprek op met redenering en niet met lust, dus flauw en stijlloos. Iemand die schrijft direct na een profile update zal h.w. nep zijn.

Het model is een goede idee - zoals een tolweg - je betaalt maar je bent sneller aan je bestemming. Als ze oprecht en eerlijk zouden zijn en zeggen - hie zijn er minder mensen maar je komt snel aan je wens-date, laat het lopen en kijk als diegene die tijd niet willen verspelen toch hen steun als een niche service.

Zwakke punten
Betaling is anoniem, zeggen ze. Flauwekul. Day is misleidend. De betaling wordt gemaakt met overschrijving, krediet-/debietkaart of Bancontact (verschillende ander mogelijkheden) - van elke je naam en adres staat erop. Anoniem is met bitcoin. Ze leggen dan uit - hun naam verschijnt niet op je kaartuittreksel. Dat is discreet, Gaypartner, niet anoniem.

Nergens is er een overzicht van wat kost wat:een bericht sturen (tot 1.000 cijfers) kost een credit; knipoog is kosteloos - maar je mag ze niet eindeloos sturen - beperkt per dag; een "flirt" (je moet ze zien - chocola, kus, champagne, cupcake, paniek-en-BH (yeah, right), en een hart doorstoken met Cupid's peil. Zij kosten ook 1 credit per stuk, maar niemand wil ik zo een kwaad doen.

Ook is er geen "draadvorming". Chat is een ding - ping, poging gemakkelijk om te volgen, e-mail wat anders maar de draad is terug te volgen; in Gaypartner heb je de naam van de correspondent en de eerste lijn van zijn bericht - geen link tot het verhaal tot nu toe. Ik denk dat dat is om het moeilijker te maken om achter hun spel te komen. Ja, dat is zo: he duurde heel 5 minuten langer.

Tot slot, men kan een vrij cavalière-perspectief hebben over zoiets als een "fluggertje", alhoewel men meer begrip heeft voor de zocht naar langdurige relaties. Maar met beide heb je het te doen over emoties en gevoelens. In een lunapark weet je dat je soms kan winnen en dat de kermis ervoor zorgt dat je soms zal verliezen. Maar ze laten je niet je wensen, lusten, liefdesverhalen en confidentiële informatie uitgeven met nergens een kans op succes omdat je door de neus werd geleid.

Zou ik de site aanbevelen? Misschien - aan een investor om het over te nemen een te voeren als behoort.

Bezoek GayPartner Reviews over GayPartner

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over GayPartner
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden