Afperserij

Onlangs ben ik dus ook lid geworden van Parship. Na 11 dagen besloot ik om te herroepen en opeens moest ik € 223 betalen voor 8 contacten? Met andere woorden 29 euro per persoon? Na ontelbare berichten heen en weer te sturen en na tig aanmaningsbrieven te sturen heb ik nog steeds niet betaald en zal ik ook niet betaling voor deze rotzooi. Maar heb wel schrik voor de gevolgen ervan, heeft iemand ook al eens in deze positie gezeten? Wat is er gebeurd en Wa heb jij er tegen aan gedaan?

Groetjes

Sterke punten
/

Zwakke punten
Niet willen toegeven en nog steeds mensen hun geld willen aftroggelen!

Bezoek Parship.be Reviews over Parship.be

4 reacties

Beste Nadia,

Mijn welgemeende excuses voor onze late reactie op uw review.

Graag leg ik aan u uit wat met een “contact” wordt bedoeld.

Een contact met een ander Parship-lid ontstaat wanneer u een postvak met een Parship-lid deelt. Een gedeeld postvak komt bijvoorbeeld tot stand wanneer u een “glimlach” verstuurt, u hierop een persoonlijk bericht ontvangt en u dit bericht leest.

Concreet betekent dit het volgende: als contact telt ieder door u gelezen zelfgeschreven bericht in reactie op een door uzelf verstuurd bericht, of ieder ontvangen bericht waarna u minstens twee geschreven berichten met een ander lid heeft uitgewisseld en gelezen. Als bericht telt iedere vorm van communicatie, zoals bijvoorbeeld zelfgeschreven berichten, glimlachen, ijsbrekers, fotovrijgaven en complimenten.
Wij kunnen geen afstand doen van de waardecompensatie, aangezien u meerdere contacten met andere leden heeft gelegd. Deze contacten zijn een wezenlijk onderdeel van onze diensten en moeten bij een herroeping worden verrekend.

Al voordat u de bestelling heeft afgesloten kon u informatie over de waardecompensatie vinden onder "Help & Contact". Vanzelfsprekend hebben wij u ook tijdens de bestelling op deze regeling gewezen:
• Op de pagina waar u uw bestelling bevestigt, bevestigt u ook de Algemene Voorwaarden (AV). In deze AV wordt als eerste het herroepingsrecht verklaard, inclusief de regeling dat mogelijk een evenredige betaling verschuldigd is.
• Op de pagina waar u uw bestelling bevestigt, bevestigt u ook de productgerelateerde inhoud van de overeenkomst. Hierin wordt vermeld dat in het geval van een herroeping een waardecompensatie op basis van een vergelijking van het aantal gegarandeerde contacten en het aantal tot stand gekomen contacten wordt berekend.
• Na de afronding van uw bestelling heeft u ons uw wens te kennen gegeven, met de uitvoering van de dienst te beginnen. Ook hierbij is een bevestiging van de regeling met betrekking tot waardecompensatie door u gegeven.
• Bovendien informeren wij u in de bevestiging van uw bestelling, die direct na het afsluiten van uw bestelling per e-mail aan u is verstuurd.

Voor verdere vragen kunt u een bericht sturen naar [email protected]. Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groeten,

Iris van der Meer
Parship WebCare

parship afperserij helemaal mee eens!!!!
Ik heb hetzelfde voorgehad spijtig genoeg heb ik deze review dus te laat gelezen en kreeg ik hetzelfde stomme antwoord van parship zie hierboven. Dan moeten ze hun abonnement niet laten herroepen, want dan had ik nooit een abonnement genomen omdat ik het veel geld vond en ik niet zeker was of ik dit wel wou. Had ik geweten dat ik mijn geld niet had teruggekregen had ik nooit een abonnement genomen. AFRIPPERIJ!

Beste Roos,

Graag ga ik in op uw reactie omtrent de herroeping.
Zoals aangegeven, hebben wij meerdere keren op de waardecompensatie gewezen.

Het enige wat ik voor u kan doen is dat ik het premium-lidmaatschap weer inboek onder dezelfde voorwaarden als uw oorspronkelijke aankoop. Mocht u dat willen moet u via e-mail contact opnemen met de klantenservice van Parship onder [email protected]

Met vriendelijke groeten,

Nico Teeuwen
Parship WebCare

Beste Parship,

33 negatieve reviews en maar 3 positieve ,
Misschien eens bij stilstaan ?

Bezoek Parship.be Reviews over Parship.be

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship.be
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden