50PlusMatch.be

Dating voor actieve 50-plussers Welkom bij 50plusmatch.be, de serieuze dating site voor actieve 50-plussers. 50plusmatch.be is één van de grootste datingsites in België, speciaal voor actieve 50-plussers. Wil jij ook in contact komen met duizenden gelijkgestemde singles? Word dan nu lid.

Doelgroep

De naam zegt het in feit al, 50plusmatch is bestemd voor actieve 50 plussers, die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Door het aanmaken van een account op deze site, heeft men de mogelijkheid om snel in contact te komen met andere gebruikers met dezelfde interesses.


Inschrijven

50 plussers die geïnteresseerd zijn in deze site, kunnen geheel gratis een account aanmaken. Dit kan men doen door op de startpagina van de site, bij het inschrijfformulier, de persoonlijke voorkeuren, e- mail adres en wachtwoord naar keuze in te geven. Hierna kan men klikken op "gratis inschrijven". Vervolgens wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de inschrijving. Tijdens het inschrijvingsproces kan men in drie stappen het eigen profiel samenstellen. Men is hierbij niet verplicht om alles in te vullen, maar hoe uitgebreider het profiel des te groter de kans op goede matches.


Uitschrijven

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen zich snel en makkelijk uitschrijven van de site. Dit kan men doen door als eerst in te loggen op de site en dan in het horizontale menu te klikken op 'mijn profiel'. Door links in het blauwe menu op "mijn instellingen" te klikken en dan vervolgens op "uitschrijven", wordt het profiel verwijdert van de database van de site.


Gratis lidmaatschap en volledige lidmaatschap

Met het gratis lidmaatschap hebben gebruikers de mogelijkheid om het eigen profiel samen te stellen, 10 foto's bij het profiel te plaatsen, een eigen zoekprofiel samen te stellen, onbeperkt te zoeken naar andere leden en 10 interesses berichten per dag te versturen naar andere leden. Men kan ook oproepen bekijken en gratis reageren op berichten van leden met een volledige lidmaatschap. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel te upgraden naar het volledige lidmaatschap. Hiermee heeft men dan tegen een kleine financiële vergoeding toegang tot alle functionaliteiten van de site. Naast de mogelijkheden van het gratis lidmaatschap, kunnen deze gebruikers ook persoonlijke berichten sturen, onbeperkt interesse berichten versturen, het zoekprofiel van andere leden zien, gebruik maken van messenger, gebruik maken van things2share, en zien wie volledig lid is.


Kosten

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken en gebruik te maken van de standaard mogelijkheden van de site. Daarnaast kan men het account ook upgraden naar het volledige lidmaatschap. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: Periode Bedrag / maand (inc. 21% BTW) 1 maand € 24,95 3 maanden € 14,95 6 maanden € 9,95 1 jaar € 7,95


Artikelen over 50PlusMatch.be

3 dagen gratis full membership bij 50plusmatch

Tot 3 december 2013 krijgt iedereen die zich via datingwebsites.nl inschrijft bij 50plusmatch inschrijft 3 dagen lang een gratis full membership. Zo kun je op je gemak bekijken of 50plusmatch iets voor jou is. 50PlusMatch is de serieuze dating site voor actieve 50-plussers in Nederland. Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere actieve 50-plussers, dan ben je bij 50plusmat ... [...]

50PlusMatch.be Reviews

  SexyChloe.goshrink.com

  Ik raad je deze site aan >>SexyChloe.goshrink.com

  50plus niet aan beginnen

  50plus komt zijn verplichtingen niet of veel te laat na.
  Een mail naar de redactie sturen om uitleg of wat dan wordt niet of veel te laat beantwoord.

  Bij elk contact met de redactie komt men ALTIJD bij één en dezelfde persoon terecht, blijkbaar hebben die maar één persoon in dienst.

  Komt erop neer dat bij een conflict nooit een tweede mening kan gegeven of verkregen worden.

  De contact persoon heeft dus het alleen recht om te oordelen over de leden,
  deze contact persoon gebruikt die macht niet maar misbruikt ze.


  50plus niet aan beginnen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  de redactie neemt het niet zo nauw en beantwoorden de mails opmerkingen vragen of wat dan ook niet of veel te laat.

  De contact persoon heeft het alleen recht om te oordelen over de leden,
  deze contact persoon gebruikt die macht niet maar misbruikt ze.

  BEGRIJP IK NIET

  (typing)

  Sterke punten
  zijn er niet

  Zwakke punten
  alles niet antwoorden
  kan niet stop zetten probeer al zolang
  deze 50PL IS NIET EERLIJK TEGEN OVER ZIJN BELOFTES

Bezoek 50PlusMatch.be

Schrijf een review