Victoria Milan - 5 Reviews

Last updated: 14 februari 2019
Victoria Milan Logo

42.9% aanbevolen, 5 Reviews

 1. Victoria Milan
 2. Informatie over Victoria Milan
 3. Tarieven
 4. Victoria Milan App
 5. Panic Button!
 6. Uitschrijven
 7. Victoria Milan Video
 8. Victoria Milan Reviews
 9. Schrijf ook een review over Victoria Milan

Niet tevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Affairechat.

Victoria Milan

Victoria Milan de grootste Europese datingsite en beste discrete datingsite voor wie al een relatie heeft. Voel je je gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mis je de hevige passie, spanning en intimiteit? Victoria Milan geeft je liefdesleven weer 'n oppepper! Je leeft tenslotte maar één keer!

Victoria Milan is een nieuwe datingsite voor mensen die al een relatie hebben, maar daarnaast verlangen spannende seks en avontuurtjes met anderen. Of je nu een onschuldige online flirt, een snelle one night stand of een langdurige seksuele relatie zoekt, Victoria Milan biedt een zeer veilige, anonieme en discrete online plek waar je kunt vinden waar je naar zoekt. Je hebt op deze datingsite de mogelijkheid om duizenden gelijkgestemden uit heel Europa te ontmoeten. Alle leden zijn, net als jij, op zoek naar hun bijna vergeten passie.

Victoria Milan Details

Hits: 4055

URL: http://victoriamilan.be/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 5

Informatie over Victoria Milan

Herleef de passie en begin een affaire, zijn de eerste woorden die je leest op de website van Victoria Milan. Het is bij Victoria Milan meteen duidelijk wat je bij deze datingsite kunt vinden. Je kan hier daten met verschillende mannen en vrouwen die net als jij al een relatie hebben. Hoewel je toch zal merken dat er ook vrijgezellen op deze datingsite staan ingeschreven. Deze vrijgezellen vinden het single leven geweldig en zoeken geen relatie.

Bij Victoria Milan zijn vele verschillende mensen te vinden en je vindt snel een date. Aangezien bijna alle leden een vaste relatie hebben, zullen dit bijna altijd discrete dates zijn. Daar moet je natuurlijk geen problemen mee hebben. Het systeem van Victoria Milan is geschikt om anoniem te daten. Het systeem heeft wel een geavanceerde wijze waarop een matching plaatsvindt.

Tarieven

Inschrijven is helemaal bij gratis bij datingsite Victoria Milan. Dat is erg prettig, want op deze manier kun je even rustig rondkijken en een goede indruk krijgen van wat je allemaal op de datingsite kunt vinden. Zo kun je ook beoordelen of de datingsite bij jou past of juist helemaal niet.

Nadat je staat ingeschreven, kun je direct een datingprofiel aanmaken. De datingsite is discreet en je blijft op deze datingsite dus geheel anoniem. Er zijn veel leden te vinden op de website van Victoria Milan. Alle foto's worden automatisch onherkenbaar gemaakt. Heb je iemand gevonden waar je interesse in hebt? Dan heb je de mogelijkheid om aan te geven dat je graag zijn of haar foto's wil zien. De andere persoon hoeft dan alleen nog toestemming te geven daarvoor en dan kun je de foto's bekijken.

Tarieven van de lidmaatschappen bij Victoria Milan:
- Het goedkoopste lidmaatschap bij Victoria Milan kost €16 per maand en heeft een looptijd van 12 maanden.
- Lidmaatschap voor 1 maand: €39,99
- Lidmaatschap voor 3 maanden: €27,99
- Lidmaatschap voor 6 maanden: € 22,79

De actuele prijzen van Victoria Milan kunnen inmiddels zijn gewijzigd. Controleer dus altijd de website.

Victoria Milan App

Victoria Milan heeft een handige mobiele applicatie. Met deze dating app heb je de mogelijkheid om overal en altijd discreet online daten. De dating app kan je gratis downloaden in de Appstore en Google Playstore en is geschikt voor iOS en Android apparaten.

Panic Button!

Bij Victoria Milan heb je de mogelijkheid om echt anoniem en discreet online te daten. De datingsite heeft namelijk vele functies zodat anderen in je omgeving er niet achter komen waar je mee bezig bent. Zo wordt je na enige tijd uitgelogd, als je even niet actief bezig bent op de datingsite. De datingsite wordt dan ook automatisch afgesloten. Handig toch?


Daarnaast heeft de datingsite nog een handige functie. Komt er opeens iemand de kamer inlopen terwijl jij net lekker aan het chatten bent? Geen paniek! Voor zulke situaties heeft Victoria Milan een Panic Button (paniek knop) op de datingsite. Wanneer je op de Panic Button klikt, zal de website van Victoria Milan zich afsluiten. Er laad vervolgens een neutrale website.

Uitschrijven

Mensen vinden het vaak lastig of onduidelijk hoe een account bij een datingsite moet worden opgezegd. Datingwebsites.nl helpt je graag bij het vinden van leuke datingsites, maar is je ook graag van dienst wanneer je genoeg hebt van de datingsite en je dus wil uitschrijven.

Ben je ontevreden over Victoria Milan of heb je er gewoon genoeg van? Datingwebsites.nl beschrijft hier een aantal simpele stappen waarmee je gemakkelijk jouw Victoria Milan account kan opzeggen.

Stap 1) Log in op de datingsite van Victoria Milan met je gebruikersnaam en wachtwoord.
Stap 2) Bovenaan de pagina kun je in het menu op “instellingen” klikken. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen om het “wachtwoord wijzigen”.
Stap 3) Onder de groene button staat “Profiel deactiveren”, klik hier op.
Stap 4) Klik nogmaals op “profiel deactiveren”. Daarna heb je de mogelijkheid om te klikken op een link "klik hier". Klik daar dan ook op. Je wordt daarna doorverwezen naar een andere pagina.
Stap 5) Op de nieuwe kan je aangeven waarom je jouw account wilt deactiveren. Daarna kies je voor de optie “Deactiveer account”.

Jouw account is nu gedeactiveerd en permanent verwijderd op Victoria Milan. Het is nu ook niet meer mogelijk om in te loggen op de website.

Victoria Milan Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vpqA_u9QSDs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Victoria Milan Acties & Nieuws

 • 26 september 2013 Victoria Milan bij Reyers Laat
  Naar aanleiding van een reclame campagne waarin Victoria Milan - de datingsite voor vreemdgangers - werd Sigurd Vedal uitgenodigd bij Reyers Laat. Er ontstaat een interessante discussie met twee ethici aan de ene kant en Prem en de CEO van Victoria Milan aan de andere kant. Oordeelt u zelf van het concept affaire-dating: http://www.canvas.be/programmas/reyers-laat/4f325ed4-dbd3-44f7-9098-e2 Lees verder

Victoria Milan reviews (5):

Victoria Milan - slechte site

0

Review:
oppassen met deze site

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
all

dirk beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Meer gekregen dan gezocht

1

Review:
Ik heb me vorig jaar in augustus ingeschreven op deze site, en de 50€ betaald.
Dit bleek de beste beslissing uit mijn leven te zijn, want ik heb de vrouw van mijn dromen gevonden. Na een week actief te zijn op de site leerde ik een vrouw kennen. Wat begon als een date werd een affaire en zorgde er na enkele maanden voor dat we beiden onze toemalige partner verlaten hebben om samen verder door het leven te gaan.
Ik heb in totaal 1x 50€ betaald en daar is het bij gebleven. Dat lijkt me geen slechte investering.
Als je als man normaal doet tegen de vrouwen dan werpt dat zijn vruchten wel af.

Sterke punten:
Overzichtelijk, echte profielen

Zwakke punten:
Nogal aan dure kant voor mannen op eerste zicht, maar kwaliteit betaal je.
Betalen om account definitief te verwijderen

Orillion beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Zeer tevreden

0

Review:
Super goede website! Mijn vriend houd niet zo van spanning en wil graag van te voren weten waar hij aan toe is. Dit begon ik erg saai te vinden, dus heb ik deze site gebruikt om andere mannen te vinden die wel avontuurtjes willen. Na een week chatten heb ik met iemand afgesproken en dat is me erg goed bevallen

Sterke punten:
Makkelijke site,
Ik vind de prijs prima betaalbaar
Veel echte leden

Zwakke punten:
Niet iedereen op de site wil afspreken

Josy beveelt Victoria Milan aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Victoria Milan - inderdaad oplichterij

0

Review:
Gratis voor vrouwen, betalend voor mannen (tot bijna 50 euro per maand).
Neem je geen abonnement dan kan je enkel profielen bekijkenmaar geen contact opnemen.
Ook wordt je profiel niet gratis verwijderd, dat kan enkel tegen betaling. (ook als je nooit een abonnement genomen hebt omdat die bedragen pas opduiken als je de eerste keer iemand wil contacteren of het eerste berichtje dat je binnenkrijgt wil lezen)
Betaal je niet voor de verwijdering dan wordt je profiel "gedeactiveerd", maar ze houden al je gegevens in hun databank.

Sterke punten:
Geen als je niet betaalt!

Zwakke punten:
Duur en schending van privacy door het behouden van je gegevens indien je niet betaalt voor volledige verwijdering

Jan beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - oplichterij

0

Review:
Een éénmalige inschrijving bij victoria milan wordt ongevraagd verlengd! En al zal dit wel ergens - goed verborgen - in een van de kleine lettertjes staan, het is pure oplichterij. En enige reactie op je lidmaatschap moet je niet verwachten. Ik kreeg op drie maand tijd geen enkele mail.

Sterke punten:
geen

vandewynck beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Victoria Milan

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Victoria Milan aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Victoria Milan aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Victoria Milan


Andere websites in de categorie 'Vreemdgaan Dating'

Home » Vreemdgaan Dating » Victoria Milan