Ashley Madison

‘Het leven is kort, neem een affaire’, is het eerste wat je leest op de website van Ashley Madison. Wanneer je de websites van Ashley Madison bezoekt, zie je direct wat voor online datingsite dit is. Ashley Madison is een online datingsite gericht op mensen die vreemd willen gaan. Dit staat tevens duidelijk vermeld op de website van Ashley Madison. Je weet daarom ook meteen wat je kunt verwachten. Ashley Madison is dé naam op het gebied van ontrouw en getrouwd daten. Duizenden overspelige vrouwen en mannen schrijven zich elke dag in om een affaire te beginnen. Nu je weet wat je kunt verwachten, is het aan jou om te besluiten of deze datingsite bij jou past. Als dit nou het net soort datingsite is waar je naar op zoek was, dan kun je je eenvoudig en snel inschrijven. Begin vandaag een affaire op Ashley Madison. Het inschrijven is bovendien helemaal gratis! Getrouwd daten was nog nooit zo gemakkelijk! Met het affairegarantiepakket garandeert Ashley Madison dat je de perfecte affairepartner vindt. Schrijf je daarom snel in. De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotisch getinte datingsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot Ashley Madison geweigerd.

Discreet en anoniem online daten

Bij Ashley Madison draait alles om discretie en anonimiteit.Daarom is het ook mogelijk om er voor te kiezen om een onduidelijke foto bij je profiel te plaatsen. Het is aan jouw wanneer je duidelijk herkenbare foto’s aan andere leden te laat zien. Dit doe je door toestemming te geven aan een lid dat hierom vraagt. Op deze manier weet je zeker dat je niet per ongeluk herkend wordt en kun je veilig, discreet en anoniem contact hebben met andere leden van Ashley Madison. Door het duidelijk invullen van je profiel, vind je met gemak een leuke date op de datingsite. Via de website kun je makkelijk communiceren en wie weet heb jij al snel een spannende date!


Hoe het werkt

Zodra je bent ingelogd, kun je meteen zien welke leden er allemaal (online) zijn. Hoewel niet alle leden direct zichtbaar zijn. Bij sommige profielen zijn er geen foto’s zichtbaar of zijn de foto’s onduidelijk gemaakt. Vanzelfsprekend willen mensen die bij deze online datingsite staan ingeschreven, dat zijn anoniem blijven. Om dit te garanderen is het mogelijk om foto’s bij het profiel te plaatsen die niet voor iedereen te bekijken zijn. Ashley Madison doet haar uitstekende best om alles discreet te laten verlopen. Bij interesse kun je een verzoek sturen naar het lid om de foto’s te zien. Als je dan toestemming krijgt, dan kun je op je gemak de foto’s van dat lid bekijken.


Gebruiksvriendelijkheid

De website van Ashley Madison is erg gebruiksvriendelijk en dus heel makkelijk te gebruiken. Met de handige zoekfunctie heb je de mogelijkheid om snel leuke mannen, vrouwen, maar ook stelletjes te vinden die graag een spannend afspraakje met je willen maken. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op provincie, geslacht en leeftijd. Het is tevens mogelijk om te zien wie jouw profiel heeft bekeken. Het is tevens mogelijk om te zien welke gebruikers op het moment online zijn. Als een leuke man, vrouw hebt gevonden en je wil de volledige profiel bezichtigen, inclusief alle spannende foto's, dan moet je hiervoor toestemming vragen aan het desbetreffende lid. Heb je toestemming gekregen? Dan kun je alle foto's van dat lid bekijken.


Gratis inschrijven

Zoals eerder vermeld is het inschrijven gratis bij Ashley Madison. Het aanmaken van een account is erg gemakkelijk en heb je binnen slechts enkele simpele stappen gedaan. Op de beginpagina van de datingsite heb je de mogelijkheid om je in te schrijven. Klik op 'Uw matches bekijken'. Daarna wordt er gevraagd om wat over jou situatie te vertellen. Ben je een gebonden man of vrouw? En waar ben je naar op zoek? Ben je een single man op zoek naar een vrouw of juist een man? Vervolgens wordt je dan herleid naar een pagina waar een inschrijfformulier moet invullen. Vul hier een unieke gebruikersnaam, en wachtwoord in. Er wordt tevens gevraagd om nog wat persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je locatie (land), postcode, een begroeting, geboortedatum, gewicht en etniciteit. Tevens wordt er gevraagd om aan te geven wat jouw grenzen zijn. Zoek je iets voor kort of juist langer termijn, maakt het je niks uit of alles mogelijk. De keuze is aan jou! Wees gerust want er komen geen persoonlijke gegevens komen op je profiel te staan. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met spannend online daten bij Ashley Madison.


Tarieven

Voor vrouwen op zoek naar mannen, Ashley Madison is gratis. Vrouwen op zoek naar mannen en vrouwen op zoek naar vrouwen of mannen kunnen zich aanmelden voor een gratis Gast lidmaatschap om de datingsite uit te proberen - en als ze klaar zijn om te communiceren, biedt Ashley Madison een scala aan krediet pakketten aan. Check de actuele tarieven op de website van Ashley Madison om misverstanden te voorkomen.


Ashley Madison Reviews

  slechts een voorbeeld, maar zo werken de sex-datingsites !!

  Ashley Madison maakt geen gebruik van chatoperators maar van chatbots om de mannen aan het lijntje te houden. De winst komt dus volledig ten goede aan de eigenaar. Goed geprogrammeerde chatbots zijn niet te onderscheiden van een menselijke chatoperator.

  Hieronder een artikel in het engels over chatbots bij Ashley Madison.
  En daaronder een artikel over kunstmatige intelligentie. Chatbots werken met behulp van kunstmatige intelligentie, daarom heb ik dat artikel erbij geplaatst.

  Wordt nog vertaald.

  The Women On Ashley Madison Were Almost Entirely Chatbots

  Previously, we’ve told you about the great work Gizmodo has done data-mining the Ashley Madison hack, which proved there were almost no women actively browsing the site and that many of those few accounts in the first place were generated in-house. But it turns out there’s more to the story; most of those women were not only fake accounts, they were robots designed to make the site’s millions of male customers think women were actively talking to them.

  The numbers in Gizmodo’s new round of research really say it all: More than 70,000 fembots sent more than 20 million emails to male members and chatted with customers more than 11 million times. Furthermore, the site’s source code indicates that the entire idea was to have these bots constantly engaging the men, making them believe sex was just around the corner, when in fact the site appears to have barely any female clientele.

  Ashley Madison does appear to have delivered in one area: Helping gay people hook up. The site’s robots left the women seeking women and men seeking men alone, and gay profiles weren’t shown to straight people. Oddly, though, only “attached” people could look for a same-sex affair.

  As to why the site would do this, well, their revenue nearly doubled when they turned the bots loose. The lesson you should take from all this, beyond the fact that cheating on your spouse is dumb, is that you should look closely at any product and what it actually offers. Ashley Madison wasn’t selling sex, after all… they were selling the promise of sex, and that was enough to rake in the cash, at least for a while.

  (Via Gizmodo)

  Google robot bedenkt zelf antwoorden

  Blogger: Danja Hoogervorst

  Een robot die antwoord kan geven op al je vragen zonder dat de antwoorden voorgeprogammeerd zijn klinkt bijna onmogelijk. Toch is het Google gelukt. Kort geleden kwam namelijk naar buiten dat Google een kunstmatige intelligentie heeft ontwikkeld die eigen antwoorden kan geven. Er werd aan de robot onder andere gevraagd wat het doel van het leven is. Een vraag die menig mens niet eens kan beantwoorden.
  Naamloos

  De antwoorden van de robot zijn vastgelegd in het onderzoeksrapport van Google over het zogenoemde neuraal conversatiemodel. De kunstmatige intelligentie is gemaakt in de vorm van een chatbot. De vragen worden in tekstvorm gesteld waarbij het lijkt alsof het een chatpartner is.

  Zelf antwoorden bedenken

  Het bijzondere van de robot is dat het systeem zelf antwoorden bedenkt. Google stelde aan de robot vragen en vervolgens gaf de robot nieuwe antwoorden die niet door het bedrijf waren ingevoerd.

  Doel van het leven

  De robot kan niet alleen eenvoudige vragen beantwoorden, namelijk de vraag ‘wat het doel van het leven is’ kwam ook aan bod. “Om het grotere goed te dienen” en “om voor altijd te leven” waren de antwoorden van de kunstmatige intelligentie.

  De onderzoekers waren dan ook erg benieuwd naar het antwoord op de vraag wat het doel van sterven is. Daarop antwoordde de robot “om een leven te hebben”. Echter, het doel van emoties bleef onbeantwoord. Ook ging er iets niet helemaal goed bij de vraag over moraliteit. “Het feit dat jij een kind hebt”, noemde de kunstmatige intelligentie namelijk immoreel. Niet echt een representatief antwoord voor het menselijke soort.

  Werk aan de winkel

  Google noemt het inspirerend en bemoedigend dat het conservatiemodel (de kunstmatige intelligentie), context kan begrijpen en verstand kan gebruiken zonder de moeilijkheid van vergelijkbare modellen. De onderzoekers vinden wel dat er nog een hoop verbeterd kan worden. Want de korte antwoorden van één zin zijn misschien toch wel iets té kort. Daarnaast hoopt Google in de toekomst ook meer betekenisvolle antwoorden te krijgen. In ieder geval is het een enorme stap in de goede richting en hebben we misschien wel over een aantal jaar een diepgaande conversatie met een robot als gesprekspartner.

  Bron: nu.nl

  Sterke punten:
  Geen chatoperators achter fictieve vrouwelijke profielen maar chatbots. De volle winst gaat naar de eigenaar. Voor een chatoperator is dit een minpunt want hij of zij verdient er niks aan. En dat kan weer een pluspunt zijn want dan moeten ze eerlijk werk zoeken.

  Zwakke punten:
  Vrijwel alle vrouwelijke profielen zijn vals en er zit een chatbot achter.
  Nauwelijks echte vrouwen aanwezig.
  De site is gehackt.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles en blijkbaar levensgevaarlijk

  Bedrog??? of niet????

  Het is een tijdje geleden dat ik deze site heb getest, toen had ik geen review geschreven maar aangezien ik merk dat niemand tot nu toe iets heeft geschreven over deze site, ga ik dat doen.

  Wie denkt dat dit een eerlijke site is zal bedrogen uitkomen, veel van de foto's ben ik ook al op andere sites tegen gekomen waarvan de details telkens anders zijn. Dus jawel nep profielen, verbaast u dat????

  Mij niet.

  Voor de mannen onder ons, wees nu eens eerlijk tegen u zelf. Denken jullie nu echt dat een vrouw in deze tijd veel moeite moet doen om een sex partner te vinden?

  Ik denk het niet. Hiermee kom ik dan bij het volgende punt en dat is een wake up call, op geen enkele site zijn er echte vrouwen ingeschreven. Vrouwen hebben geen site nodig om een man te vinden om eens te seks te hebben, dat vinden zij zo ook wel. Het zijn wij mannen die zo stom zijn om op het net achter een relatie te gaan zoeken en hiervoor veel geld willen neerleggen.

  Seks verkoopt nu éénmaal.

  Dus kan je beter je geld elders spenderen en naar een prostitué gaan waar je gegarandeerd dan wel van bil ga kunnen gaan.

  Sterke punten
  geen aanbeveling, vermijden

  Zwakke punten
  geen aanbeveling, te vermijden site

Bezoek Ashley Madison

Schrijf een review