SinglesPlace

Gratis datingsite Singlesplace.nl – Gratis dating, daten met singles uit Nederland en België Gratis datingsite voor dating en daten met singles, gratis daten via datingsite Singlesplace.nl! Via onze datingsite kunnen leden daten en op zoek naar gratis dating contacten zonder te betalen. Daten met singles uit Nederland en België. Gratis datingsite aanmelding en lidmaatschap zonder kosten onbeperkt daten!

Inschrijven

Personen die op zoek zijn naar een date met singles, kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op SinglesPlace. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op 'maak nu gratis een SinglesPlace profiel aan!'. Daarnaast kan men op de startpagina van de site onder het kopje '100% Gratis Dating Site' ook geheel gratis een account aanmaken. Dit kan men doen door een gebruikersnaam, wachtwoord en e- mail adres in te vullen en te klikken op 'maak gratis profiel aan'. Hierna wordt een activatielink gestuurd naar het opgegeven e- mail adres waarmee het account geactiveerd kan worden. Men kan ook een account aanmaken met behulp van een Facebook account.


Profiel verwijderen

Gebruikers die inmiddels een partner hebben of die vanwege de een of andere reden geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun account te verwijderen van de site. Dit kan men bewerkstelligen door in te loggen op de site en te gaan naar de instellingen, welke te vinden is onder het kopje 'mijn profiel'. Onder het kopje account instellingen hebben gebruikers de mogelijkheid om het account te verwijderen van de site.


Kosten

Personen die geïnteresseerd zijn in SinglesPlace, kunnen geheel gratis een account aanmaken op deze site. De site blijft volledig gratis voor alleenstaanden/ singles uit Nederland en Belgie die op zoek zijn naar leuke contacten. Bij het gebruik van de verschillende diensten van de site hoeft men zich geen zorgen te maken over eventuele verborgen kosten. De site is en blijft een gratis datingsite voor serieuze singles. Met een SinglesPlace account kan men dus geheel gratis chatten, zoeken naar andere gebruikers en berichten versturen.


E- mail notificaties uitschakelen

Deze site stuurt verschillende e- mail notificaties naar gebruikers. Dit kan het geval zijn als men een privé bericht van een andere gebruiker ontvangt of als deze interesse toont. Daarnaast ontvangt men ook de laatste nieuwtjes van de site via e- mail en dating gerelateerde aanbiedingen. Personen die e- mail notificaties niet zo fijn vinden, hebben de mogelijkheid om zich hiervoor af te melden. Dit kan men doen door in te loggen op de site en te gaan naar instellingen welke te vinden is onder 'mijn profiel' in de menu balk. Hier kan men het kopje 'notificaties' selecteren en aanvinken welke e- mails men wel en of niet wenst te ontvangen. Men kan zich dus afzonderlijk aan of aanmelden voor bepaalde e-mail diensten van de site.


Contact gegevens

Voor meer informatie, eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van de site middels het online contact formulier. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'contact'. In dit formulier kan men zijn of haar naam ingeven alsook het e- mail adres en bericht. Na alle gegevens ingevuld te hebben alsook het bericht ingevoerd te hebben, kan men klikken op 'verstuur contactformulier'.


SinglesPlace Reviews

  Echte leuke en gratis site

  Dit is een leuke datingsite en ook echt gratis. De site is druk bezocht. Er zijn ook Nederlanders en volgens mij is de site van origine Nederlands, maar er zijn ook een paar duizend Belgen actief.

  Wat mij opvalt is dat er snel en actief opgetreden wordt tegen mensen die misbruik van de site willen maken. Dat is erg prettig en ook geeft het een veilig gevoel wanneer ik contact leg met dames. Ik raad deze site echt aan. Via de chat is het namelijk heel leuk om gesprekken te voeren.

  Sterke punten
  gratis, echte mensen

  Zwakke punten
  niet

Bezoek SinglesPlace

Schrijf een review