EliteDating is een van de grootste partnerbemiddelaars in Europa. Sinds de oprichting hebben wij ons ingezet voor gelukkige langdurige relaties. Centraal in ons beleid staan: wetenschappelijk onderbouwde partnervoorstellen, hoogwaardige klantenservice en het inzetten van echte succeskoppels en gebruikers bij reclame. Kortom: EliteDating; als je ècht op zoek bent.

EliteDating Reviews

  ED deugt NIET

  Lid geworden om hoger opgeleide singles te ontmoeten, de helft die mij voorgesteld worden zijn arbeiders. Heb er niets tegen maar dat zoek ik niet. Bovendien kan jd zoekafstand niet instellen op minder dan 50km. Ik stuurde daar een mail over nr de klantendienst en ze anwtwoordden mij dat bij liefde de afstand geen rol speelt. Dikke bullshit want ik moet niemand vd andere kant vh land!! Zij moeten dat voor mij nt beslissen.
  Het is GEEN AANRADER!!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Afstand die niet minder kan dan 50km
  Veel singles die niet hoger opgeleid zijn
  Er wordt helemaal geen rekening gehouden met je voorkeuren

  Geldafzetters

  Ze weten wel waarom je een volledig jaar moet betalen. Echte bedriegers zijn het. Je krijgt nauwelijks partnervoorstellen uit de buurt (50 km), wel massa's uit Nederland. Als je met één persoon een pak berichten hebt gewisseld, zien ze dat als voldoende contacten. Klantendienst geen beetje beleefd, alleen kort waar het op staat volgens hen. Zeker als je abonnement van een jaar is verlopen. Bezint eer je begint (want dat pak geld ben je kwijt)!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Zijn enkel uit op je geld

  KUT website / slechtste datingsite ooit!! // afzetters

  de kleine lettertjes voorziet dat ze automatisch uw lidmaatschap verlengen ZONDER bericht!
  voor die astronomisch hoge lidmaatschapbijdrage krijg je een service die beneden alle peil is. Je kan niet zoeken / bladeren door profielen, de website is onhandig, ontoegankelijk, slecht ge-lay-out, enzovoort

  NIET AAN BEGINNEN! levert niks op, enkel frustratie en een lege portefeuille

  Sterke punten
  geen enkel sterk punt

  Zwakke punten
  - prijs
  - vormgeving
  - algoritme
  - opties om te zoeken naar een geschikt iemand
  - KUT gestandaardiseerde klantendienst

  AFZETTERS!!!!!!

  Veel geld voor weinig verfijning

  Als product manager heb ik ook voor detail. Ook de kleine details, zoals het feit dat agnost of atheïst geen religie is, maar een levensbeschouwing bijvoorbeeld. Dat kan voor sommigen een belangrijke nuance zijn om in dat segment het juiste onderscheid te maken. Katholiek, protestant of andere maar geen onderscheid in Islam? Misschien kunnen ze de gevorderde profielen beter zelf hun levensovertuiging laten definiëren? Groot was m'n verwondering dat zo veel leeftijdsgenoten gelovig zijn.

  Maar voor de meesten is dit minder belangrijk. Dus over naar de echte zaken.

  Je wordt overspoeld door dames met zonnebrillen. Nee het uiterlijk alleen telt niet, maar je onherkenbaar in dit type sites aanmelden is niet erg bevorderlijk om contact te hebben. Misschien moet Elitedating die foto's weigeren. Ze controleren toch alles wat de gebruikers posten.

  Je moet ook telkens weer achterhalen of een potentieel contact kinderen heeft of niet. Een groot gemis. Waarom laat de site dit bij het aanmelden niet verplicht invullen: aantal en leeftijd. Heel vervelend om telkens 3 maal te lezen dat de kinderen zeer belangrijk zijn, maar blijkbaar zeer weinig 'elite'-dames tot het inzicht komen om dat er uit eigen beweging bij te melden. Duh. Wat een non-informatie. Maar, niet romantisch zijn om dat pas in een later stadium te willen vragen, dat is mijn gebrek...

  Het systeem om op basis van karaktereigenschappen is ook niet zo nuttig.

  Tot slot moet je op voorhand opzeggen, of EliteDating debiteert opnieuw credit-card. Ook al verwijder je het profiel op het einde van de periode. Na klacht rekenen ze een maand aan, in plaats van een jaar. Blijft een rip-off.

  Sterke punten
  /

  Zwakke punten
  * duur
  * geen verfijnde opgave levensbeschouwing
  * geen verfijnde opgave aantal en leeftijd kinderen
  * dames met zonnebril op, zeer afstandelijk

  Elitedating | Gratis Lid == Frustraties

  Als je niet van plan bent om grof geld neer te tellen kan je beter wegblijven bij EliteDating.com

  Als je het gratis gebruik wil testen gaat het als volgt:
  - Persoon Y heeft een commentaar gepost op u profiel
  => Mezelf klikt op "Lees Commentaar"
  => Enkel mogelijk voor betalend leden, gelieve te betalen als u deze commentaar wil lezen.

  - Persoon Y stuurt je een bericht.
  => Mezelf klikt op "Lees Bericht"
  => Enkel mogelijk voor betalend leden, gelieve te betalen als u dit bericht wil lezen,

  Ping Persoon Z heeft een nieuwe foto geupload.
  => Klik hier om deze te bekijken
  => Ja je raad het al, gelieve te betalen als je dit wil zien

  Het enige dat je gratis mag doen is een profiel maken om hun site te vullen.
  => Degoutant

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Conceptueel afzetterij.

  De mentaliteit op vandaag ... rest is commercieel

  Ik heb eens een test gedaan met een foto van de jonge Mario Chipollini (Italiaanse matcho waar vrouwen bij bosjes voor vallen maar intussen al wel een oude man geworden).
  Daarbij ook foto van een Ferrari , een luxe bungalow, een appartement aan zee en een fermette in de ardennen. Voorheen met mijn eigen eerlijk profiel had ik bijna geen reacties van dames, met dit nep-profiel had ik dagelijks tal van reacties van dames die wilden kennis maken.
  Dit zegd genoeg over het soort dames die hier aktief zijn en waar het voor hen echt over gaat op vandaag, hun zogezegd lief profieltje die ze opzetten is enkel om mannen te lokken en ze weten heel goed hoe ze dit moeten doen maar ik weet intussen uit ervaring dat daar weinig of niets van klopt en dan zijn ze verbaast dat hun zaakje weer niet blijft duren ... ze zijn er van overtuigd dat ze mannen volledig naar hun hand kunnen zetten en hun levensstijl kunnen opleggen als ze mannen maar sex bieden als tegenprestatie. Mis dames ! De nieuwe man die jullie zo graag willen heeft jullie niet meer nodig maar is 100% zelfstandig en geniet van zijn vrijgezellen leven !
  Het was in elk geval heel leerrijk 

  Sterke punten
  Uw geld en tijd eraan kunnen verspillen zoals bij alle andere dating sites

  Zwakke punten
  Je krijgt de profielen dagelijks per 3 a 5 aangeboden en kunt zelf niet kiezen.
  Hun selectie programma houdt weinig rekening met uw wensen want dan hebben er geen profielen genoeg om aan te bieden ze bieden nu al oude profielen aan die niet meer aktief zijn, met de computer aangemaakte profielen (herken je dadelijk wegens standard text), en massa profielen van nieuwsgierigen die enkel eens kwamen kijken (gratis profielen waarmee geen contact mogelijk is).
  Ook dagelijks 20 profielen van dames uit Nederland waar je niets kunt mee aanvangen (die hebben geen interesse).

  Als vrijgezel heb je hier niets te zoeken

  Ik ben hier anderhalf jaar lang lid geweest eerst bij e-darling uit Nederland en vervolgens bij Elite Dating uit Belgi? beide zijn dezelfde organisatie en de profielen worden vanuit beide sites aan de andere doorgegeven.
  Als ongehuwde vrijgezel heb je hier niets te zoeken, alle dames zijn gehuwd geweest en hebben of hun partner wegens sterfgeval verloren of zijn gescheiden dames met kinderen (80 %) die absoluut geen zin hebben in een relatie met iemand die nog nooit in zijn leven in een gezin gestaan heeft.
  De meeste dames komen uit de grootsteden Brussel - Antwerpen - Gent - Brugge en willen daar als ??n van hun eindeloze reeks voorwaarden blijven wonen dus moet je al op korte afstand wonen of je telt al niet mee (zien ze niet zitten). Ik heb zo van alles wat "gezien" op de site zoals dames die daar enkel zitten om te zien of ze nog aantrekkelijk zijn voor heren (sommige nog in relatie#, heren die zich uitgeven voor dames met de foto van hun vrouw #nep-profielen in groot aantal of enkel uit nieuwsgierigheid even gratis komen kijken).
  Dames die de ene na de andere relatie gehad hebben (telkens enkele maanden en dan terug keren en op naar de volgende ...). Speelvogels die niet ernstig zijn en enkel hun fustraties afwerken na een mislukt huwelijk. Dames die dringend iemand nodig hebben voor meer geld en om hun vele werkjes te doen.
  Deze die ?cht nog op zoek zijn naar een blijvende relatie met als basis elkaar respecteren en vooral heel graag zien heb ik daar niet gevonden integendeel ze beschouwen je als naief en een klein kind daar gaat het bij hen al lang niet meer om. Dus bij deze je weet wat je hier zult aantreffen ... tijd en geld verlies meer niet.

  Sterke punten
  Site doet een poging om ernstig over te komen maar laat tegelijk 50 % van de oude profielen staan (betrokkenen zijn al lang weg van de site of zijn enkel gratis eens komen kijken daar kun je als lid ook geen contact mee leggen).

  Zwakke punten
  Site is een puinhoop van oude en niet meer actieve profielen en daartussen zitten er een minderheid van actieve dames maar zie hierboven ... dus is het zoeken achter een speld in een hooiberg.

  Ben ermee gestopt intussen.

  duur - te weinig leden - geen geld terug - misleidende inschrijvings tekst

  Duur - Ik betaal 214,00 euro voor 12 maanden.
  De tekst is misleidend, je denkt dat je na elke maand kan afzeggen. Mis poes...je kan al na 1 seconde afzeggen, maar je betaald even goed de volle pot.

  AFBLIJVEN dus van deze datingsite.

  Veel te weinig kandidaten.
  Het is een ELITE dating site.
  Wel....het zijn inderdaad een hoop omhoog gevallen mannen die daar zijn en die niet eens hun woord houden. Hypocriet gedoe.

  WEGBLIJVEN van deze dating site

  Sterke punten
  Nihil...NIETS....rien du tout....nothing

  Zwakke punten
  Veel te DUUR - WEINIG kandidaten - Hypocriet gedoe

  geen annulatie - geld terug mogelijk

  Ze respecteren het consumentenrecht voor internet aankopen niet. Eens
  betaald zie je je geld nooit meer terug….
  Ik nam een abonnement voor 12 maanden.
  Na wat geprobeert te hebben hoe het werkt en welke profielen erop
  zitten, besloot ik dat dit niets voor mij is.
  Het uittesten was niet mogelijk door je gewoon aan te melden, want dan
  heb je bijna nergens toegang toe en zie je bijna niets.
  2 dagen na inschrijving, melde ik hun dat ik afzie van het abonnement
  en m'n inschrijvingsgeld terugvorder (€179).
  De europese wet op consumenten bescherming geeft een annulatierecht
  bij internetaankopen van 2 weken.
  Na 4 dagen kreeg ik van hun een standard email dat m'n abonnement
  geannuleerd was, maar pas in januari 2015!!! en m'n geld niet
  terugkreeg omdat ik op de site was geweest.
  Na aandringen, een 2de email met opnieuw het 'standaard' antwoord.
  Helaas moet ik nu minder leuke stappen nemen om m'n centen terug te
  zien....
  Ik raad dan ook iedereen aan om zeker niets aan deze site te betalen
  indien je niet 100% zeker bent dat je het gaat nemen.

Bezoek EliteDating

Schrijf een review