Buurmeisjes.be

Buurmeisjes.be is een casual datingsite die zich richt op mannen, vrouwen en stellen in Belgie en Nederland die houden van spanning en erotiek. Buurmeisjes.be krijgt dagelijks vele nieuwe dating leden die op zoek zijn naar spannende en wilde contacten. Of het nu om flirten, vreemdgaan of een sexdate gaat, alles is mogelijk op de nieuwe en snelgroeiende datingsite Buurmeisjes.be. Contacten leggen doe je gemakkelijk en snel door gratis een profiel aan te maken en op zoek te gaan naar je date. De leden kunnen direct in contact komen met elkaar door het versturen van winks, flirts, berichten of een chatbericht via de wall. Het versturen van berichten via Buurmeisjes.be is geheel anoniem zolang je dit wilt: je houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer je toe bent aan een eventuele spannende date in "het echte leven". Bezoekers melden zich heel snel aan en komen dagelijks terug om in contact te komen met nieuwe mensen! Registratie op buurmeisjes.be is geheel gratis waarbij je al direct 1 gratis bid krijgt om snel met je date af te spreken!

Gratis inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis bij deze erotische datingsite. Binnen slechts enkele eenvoudige stappen heb je een profiel aangemaakt op Buurmeisjes. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je ingelogd bent. Ga naar de startpagina van de datingsite en vul hier een unieke profielnaam, wachtwoord en e-mailadres in. Vervolgens wordt er gevraagd om nog wat persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je leeftijd, je woonplaats en voorkeuren die je aan jouw ideale seksuele partner stelt. Wees gerust want er komen geen persoonlijke gegevens komen op je profiel te staan. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij Buurmeisjes.


Tarieven

Mensen die geïnteresseerd zijn om deze erotische datingsite te gebruiken, hebben de mogelijkheid om geheel zonder kosten een profiel aan te maken. Met een gratis lidmaatschap heb je echter geen toegang tot alle functionaliteiten van de datingsite. Wil je volledige toegang tot de website van Buurmeisjes? Dan moet je hiervoor een vergoeding betalen in de vorm van credits. Je kunt verschillende creditpacks te kopen. Hoe meer credits je koopt, hoe voordeliger je uiteindelijk uit bent. De credits worden namelijk goedkoper naarmate er meer credits gekocht worden. Winks kunnen kosteloos verstuurd worden, maar voor het versturen van flirts, wordt wel een credit afgetrokken. Leden kunnen de volgende creditpacks aanschaffen: CreditPack 10, kosten € 10,00 CreditPack 25, kosten € 22,50 CreditPack 50, kosten € 42,50 CreditPack 100, kosten € 80,00 CreditPack 275, kosten € 200,00


Profiel verwijderen

Heb je gevonden wat je zocht of ben je juist ontevreden en wil je graag van jouw profiel op Buurmeisjes.be af? Geen probleem, want het verwijderen van jouw profiel is erg gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is een e-mail sturen naar [email protected]. Zodra het account is verwijderd, ontvang je hierover een bericht.


Contactgegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van buurmeisjes.be door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen op het nummer +31 (0)85-4016578. Buurmeisjes.be is eigendom van: Global Web Assets Ltd. Adres: 4210 Office Tower Convention Plaza 1 Harbour Road Wanchai, Hong Kong


Buurmeisjes.be Reviews

  100% SCHANDALIG BEDROG

  Alle profielen zijn fictief en bestaan dus niet.Gevraagd om mij te contacteren via pm om credits te omzeilen maar al snel antwoord ontvangen dat het niet gaat op die manier met alle nodige zever erbij. Oplichterij van de ergste soort.

  Sterke punten
  Dat je direct doorhebt dat ze oplichters zijn

  Zwakke punten
  TOTAAL WAARDELOOS

  Oplichterij

  Dikke zever. Praten kost geld en dat is ook het enige dat ze hier doen! Meeste profielen zijn ook 24/24, 7/7 online. Het enige dat je kunt krijgen met geluk is een naaktfoto maar op afspreken gaan ze niet in. Komen af met verder kennis maken en lullen maar door. Blijf er van weg mensen!

  Sterke punten
  Spijtig dat ik geen 0 ster kon geven

  Zwakke punten
  Valse profielen en duur als je er niets voor terug krijgt

  Fake rotzooi

  Dit soort sites waar men credits moet kopen zijn allemaal fake. Alle dames zij fake profielen aangemaakt door de eigenaar van de site. Enkele medewerkers worden ervoor betaald om de berichtjes van argeloze mannen te beantwoorden en ze aan het lijntje te houden. Hoe meer berichtjes ze ontvangen van geile mannen, des te meer verdienen die operators (noem ze gerust chathoeren)

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alleen maar zwakke punten

  Nep, fake.

  Ik heb nu handmatig al jullie dames opgezocht via internet (uiteraard) en wat blijkt? 99.9 % van jullie leden komen van sekssites, van Rusland tot Canada. Hahahah, niets doen en slapend geld verdienen. Tssssjjj

  Sterke punten
  Nul, nada, niets, nihil, njeitsjevo,...……………….

  Zwakke punten
  ALLES!!!!!! Waarom moet ik eerst akkoord gaan met jullie algemene voorwaarden? Ik zal dus mijn review gewoon wereldwijd wel online zetten, dwaze hollanderdes.

  BUURMEISJES.BE

  Je reinste nep !!! Zijn er op die site andere dan "entertainmentprofielen" ? Ik denk het niet. Pure geldklopperij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles is er nep !

  Elke datingsite fake

  Ik heb al zoveel sites geprobeerd en allemaal fake en uit op je geld.
  Is er iemand die wel een goede suggestie heeft om een spannende discrete relatie op te bouwen,graag mailtje naar [email protected]

  Groetjes Erik

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Kost veel geld zonder resultaat

  Heb met 20 vrouwen gesproken op buurmeisjes

  deze zijn allemaal fake geen enkele vrouw is echt op zoek maar houden je gewoon aan het lijntje om zoveel mogelijk geld af te troggelen deze sites moesten ze sluiten !!!!!!

  Sterke punten
  goede foto's gepikt van internet maar de rest is alles gewoon FAKE !!!!!!!!

  Zwakke punten
  het avontuur is zeker niet te vinden op deze site .

  Bedrog van de ergste soort!

  Zopas een reactie ontvangen van een vrouw wiens schrijven IDENTIEK, op een paar kleine details na, hetzelfde was als dat ik een dag voordien van een andere persoon heb gekregen? Dat kan nooit toeval zijn en zijn dus standaardantwoorden van dezelfde persoon!!!
  Men wil je gewoon zo lang mogelijk aan het lijntje houden (lees misbruiken!!) om toch maar credits te verbruiken.
  En inderdaad, je krijgt dan een zogenaamd verongelijkt schrijven terug waarbij ik zelfs als dronken werd beschuldigd.
  Mensen, ga hier NOOIT op in, deze site moest verboden worden en liefst vandaag nog!!!!!

  Sterke punten
  Het persooneel achter deze fopsite is goed getraind om argeloze mensen te misbruiken, gelukkig laten ze af en toe eens een steekje vallen waardoor het bedrog bovenkomt. net op tijd voor mij!

  Zwakke punten
  FAKE, MISBRUIK en BEDROG zijn nog te lamme woorden voor deze site!!!!

  Net zo fake als sneeuwwitje en haar zeven dwergen

  Buurmeisjes, heelheet, datingbord en nog enkele andere soortgelijke websites van dezelfde eigenaars. Allemaal bedrog. Het enige waarneembare positieve effect van deze website is het groeiende bedrag op de bankrekening van de pooier die deze websites beheerd.
  99% of zo goed als alle vrouwelijke profielen zijn fake.
  Heb er een paar honderd getest. Allemaal gelijk.
  Een bende chathoeren en hun pooier worden er goed van.

  Sterke punten
  mooie foto's

  Zwakke punten
  allemaal fake chathoeren

  Buurmeisjes.be = Fake!

  Ik heb me gewoon ingeschreven voor fun. Ik heb wel 10 credits gekocht. Wanneer ik schreef naar iemand om date te hebben, ze antwoorden onmiddelijk, het lijk alsof de medewerkers van buurmeisjes daar zitten en antwoorden. De conclusie is dat ik heb die 10 credits gewoon weggegooid. Ze zijn daar helemaal fake. Zelf ben ik opzoek naar een guy dating voor een nachtije, misschien hier ga ik iemand vinden , als je geïnteresseerd, dan schrijf naar [email protected]. Vlaams-Brabant :)

  Sterke punten
  Fake

  Zwakke punten
  Fake

  Fake

  Voor de grap een profiel gemaakt met compleet onzinnig commentaar. Op 98 reacties nog GEEN ENKELE vraag of referentie naar die onzin. Mijn conclusie: het profiel wordt niet gelezen, en ze sturen zo maar wat. Je kunt nog beter naar de supermarkt gaan en de eerste de beste vrouw aanspreken. Waarschijnlijk krijg je dan ook een njet. Maar die njet is dan tenminste gratis.

  Sterke punten
  Je leert wat bij over hoeveel bedrog op internet de dagelijkse gang van zaken is.

  Zwakke punten
  Dat ook deze site bedrog is.

  aan alle misnoegde vrouwen

  Alles is fake (heb wel geen credits gekocht) mochten er toch echte meisjes/dames zijn, je kan mijn profiel bekijken onder de naam misteryy en mij contacteren via [email protected] (zo omzeil je de credits)

  This is a scam -- fraudulent profiles

  I just spend weeks, and far more euros than I like to think, corresponding with a supposed woman from my town, only to discover that she was a fraud. She (or rather they -- what finally suggested to me she was fake was that messages from her differed significantly in style and command of english) was very good, and kept a consistent and enticing messages flowing. I thought I was pretty smart but she/they really fooled me. It was only when I began to press for a meeting that it became clear she was fake. Looking over this correspondence, and also using google image search on many photos on this site, it's clear that this is NOT an isolated occurrence. The business model of this site is to persuade suckers like me to keep sending messages to fake women. It is clearly well-organized -- thus at least two different people were corresponding with me under the name "Mariett" (I expect this one to disappear soon). It also has to be organized by the people who run this site: they have to issue credits to the fake women, and also pay them a proportion of all the credits I buy. This can only be done by the site itself. One has to wonder at the legality of this. One also has to feel some sympathy for any genuine women who join this site -- they are swamped by the fakes.

  Sterke punten
  Slick interface (though not always functioning)

  Zwakke punten
  FAKES. FRAUDS. DO NOT USE THIS SITE (or many others in Belgium/Netherlands which operate to the same model. Langsvippen.nl seems different and genuine however)
  The server is also prone to crash. Good thing. It would be better if it crashed forever.

  Fake

  Jammer genoeg zal ik ook de andere commentaren moetn beamen, dit is fake, wat mij opval is dat sommige personen, bijna 24 u op 24 u on line zijn, sterke vrouwen, plots zeer druk, agressieve mails, na vele mails, voorstel tot persoonlijk contact via telefoon, wordt steeds afgewezen, zelf voorstel tot restaurant bezoek

  Sterke punten
  zie ik niet direct als je het zelf goed meent

  Zwakke punten
  je weet zelf na zoveel berichten niet wie achter het profiel zit, na mijn test geef ik hier geen geld meer aan uit

  Fakerdefake

  Op zoek naar een website als deze waar je toffe personen zou moeten kunnen leren kennen? Aan alle mensen die er blijven in geloven dat ze praten met de persoon die op de foto staat (zonder dat die persoon ervoor betaald wordt ofzo): dit bestaat op geen enkele dating website. Je mag ze je een emailadres geven en vragen om daarop te sturen, maar daar zullen ze steeds een antwoord op hebben in de hoop dat je dan toch nog paar euros steekt om met hen te chatten via de website zelf. Verspil geen tijd en geld aan dergelijke sites!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Fake, zoals ALLE dating websites

  buurmeisjes => fake

  alle foto's zijn gepikt van het internet ... heb net stuk of 30 fake profielen gemeld ... maar geen antwoord van [email protected] ...

  Sterke punten
  fake fake fake

  Zwakke punten
  fake

  Buurmeisjes - FAKE

  Ik heb ruim 60 profielen onderworpen aan een "reverse image search" met behulp van:

  - www.google.com/imghp
  - www.tineye.com/

  Hieruit bleek dat het materiaal van 58 profielen afkomstig was van ontelbare websites die gratis pornografisch materiaal aanbieden. De 2 overige profielen waren mogelijk de zeldzame dames die werkelijk op zoek waren naar een leuk avontuur. Kortom: 96,67% van de onderzochte profielen waren fake. Het antwoord op mijn vraag of dit normaal was antwoorde een verantwoordelijke (dd. 24/11/2015) het volgende (origineel bericht van het team van Buurmeisjes):

  "Beste heer Cheyn,

  U legt Algemene Voorwaarden voor die voor de eind-gebruikers van de
  website gelden. Zoals ik in de vorige mail schreef:

  Conform onze algemene voorwaarden zijn er op onze site inderdaad
  profielen aanwezig die entertainment tot doel hebben. Wij dragen
  daarnaast ook geen verantwoordelijkheid voor het regelen
  van afspraken en fysieke ontmoetingen tussen leden, daar zijn de leden
  zelf verantwoordelijk voor. Wij doen er echter alles aan om ervoor te
  zorgen dat onze leden legitieme profielen aanmaken.

  Er zijn profielen aanwezig die entertainment tot doel hebben, zoals in
  de AV vermeld staat. Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze leden
  (gebruikers) echte profielen aanmaken, en zich houden aan onze
  voorschriften. Daar zit het verschil hem in. (Art 3 vs Art 5.)

  Onze intentie is uiteraard dat gebruikers met elkaar een leuk contact
  opbouwen, en daar iets uit voortvloeit. U bent in de gelegenheid
  geweest de AV door te nemen, en zich te bedenken dat dit niet is wat u
  wenst. Na registratie bent u akkoord gegaan met de AV, en wil ik u
  nadrukkelijk wijzen op Artikel 4.4 en Artikel 5 in zijn volledigheid.
  Wij kunnen niet overgaan tot terugbetaling van betalingen die gedaan
  zijn.

  M.v.g,

  Steven"

  Sterke punten
  Iemand wordt slapend rijk door misbruik te maken van mensen die echt op zoek zijn naar een leuk avontuur.

  Zwakke punten
  Het is compleet fake. Het avontuur dat je zoekt vind je niet op deze website. Mijn raad? KOOP GEEN CREDITS. Gun deze mensen geen zuurverdiende euro.


  Need tags?

  fake fake & fake

  Alle profielen van de dames zijn fake
  Profielfotos zijn allemaal gejat van pornosites
  Gemakkelijk te achterhalen door tineye te gebruiken
  Bij profielen zonder foto krijg je op aanvraag wel een foto maar zelfde verhaal.
  Fake
  Bij chats ontdek je dat er meerdere personen een profiel aansturen soms worden dezelfde vragen gesteld zodat het duidelijk word dat de een van de ander niks weet.
  Het is soms op het belachelijke af.
  Liesaaaaa , renske1969 ,netofstout , milf49, enz enz allemaal nep.
  Geloof nooit dat hun woonplaats die is welke ze vermelden idem naam en leeftijd.
  Op het einde de dames geconfronteerd met het bedrog. De meeste reageerden ofwel pissed of vielen uit de lucht of zwegen in alle talen.

  Sterke punten
  geen enkel
  Totale fake site gevuld met nep profieleN
  Voor 20€ kunt ge u wel rot amuseren

  Zwakke punten
  alles

  Zo fake als het maar kan, en zelfde site als sexbuddy.nl

  Had me voor de fun gewoon eens ingeschreven.
  Nog voordat ik ook maar iets in mijn profiel had staan of een foto had toegevoegd had ik al een aantal berichten.
  Dat op zich is al achterdochtig, en als je dan nog eens de profiel foto's google'd dan kom je er heel snel achter dat het een nep profiel is.

  Deze site bestaat voornamelijk uit nep profielen die je proberen binnen te luren en je te laten betalen en blijven betalen.
  Want tot een uiteindelijke afspraak zal het nooit komen.
  In veel gevallen zit er ook een standaard antwoord dat iedere vrouw stuurt naar je als je vraagt om een andere contact methode(antwoord is bijna identiek).

  Sterke punten
  De chinezen verdienen hier leuk aan, aangezien beide sites op een chinese adres staan geregistreerd.
  Dus voor hen een + punt, niet echt zo positief voor de mensen die echt iets zoeken.

  Zwakke punten
  Allemaal zo nep als het maar kan, zouden ze moeten aanklagen voor de smerige praktijken die ze gebruiken om mensen hun geld af te troggelen.

Bezoek Buurmeisjes.be

Schrijf een review