Buurmeisjes.be - 16 Reviews

Last updated: 27 december 2018
Buurmeisjes.be Logo

6.7% aanbevolen, 16 Reviews

  1. Buurmeisjes.be
  2. Gratis inschrijven
  3. Tarieven
  4. Profiel verwijderen
  5. Contactgegevens
  6. Buurmeisjes.be Reviews
  7. Schrijf ook een review over Buurmeisjes.be

Niet tevreden over Buurmeisjes.be? Probeer dan eens XClub.

Buurmeisjes.be

Buurmeisjes.be is een casual datingsite die zich richt op mannen, vrouwen en stellen in Belgie en Nederland die houden van spanning en erotiek. Buurmeisjes.be krijgt dagelijks vele nieuwe dating leden die op zoek zijn naar spannende en wilde contacten. Of het nu om flirten, vreemdgaan of een sexdate gaat, alles is mogelijk op de nieuwe en snelgroeiende datingsite Buurmeisjes.be. Contacten leggen doe je gemakkelijk en snel door gratis een profiel aan te maken en op zoek te gaan naar je date.

De leden kunnen direct in contact komen met elkaar door het versturen van winks, flirts, berichten of een chatbericht via de wall. Het versturen van berichten via Buurmeisjes.be is geheel anoniem zolang je dit wilt: je houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer je toe bent aan een eventuele spannende date in "het echte leven".

Bezoekers melden zich heel snel aan en komen dagelijks terug om in contact te komen met nieuwe mensen! Registratie op buurmeisjes.be is geheel gratis waarbij je al direct 1 gratis bid krijgt om snel met je date af te spreken!

Buurmeisjes.be Details

Hits: 5326

URL: http://buurmeisjes.be/lp/5

Categorieën: Erotische Contacten

Reviews: 16

Gratis inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis bij deze erotische datingsite. Binnen slechts enkele eenvoudige stappen heb je een profiel aangemaakt op Buurmeisjes. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je ingelogd bent.

Ga naar de startpagina van de datingsite en vul hier een unieke profielnaam, wachtwoord en e-mailadres in. Vervolgens wordt er gevraagd om nog wat persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je leeftijd, je woonplaats en voorkeuren die je aan jouw ideale seksuele partner stelt. Wees gerust want er komen geen persoonlijke gegevens komen op je profiel te staan. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij Buurmeisjes.

Tarieven

Mensen die geïnteresseerd zijn om deze erotische datingsite te gebruiken, hebben de mogelijkheid om geheel zonder kosten een profiel aan te maken. Met een gratis lidmaatschap heb je echter geen toegang tot alle functionaliteiten van de datingsite. Wil je volledige toegang tot de website van Buurmeisjes? Dan moet je hiervoor een vergoeding betalen in de vorm van credits.

Je kunt verschillende creditpacks te kopen. Hoe meer credits je koopt, hoe voordeliger je uiteindelijk uit bent. De credits worden namelijk goedkoper naarmate er meer credits gekocht worden. Winks kunnen kosteloos verstuurd worden, maar voor het versturen van flirts, wordt wel een credit afgetrokken.

Leden kunnen de volgende creditpacks aanschaffen:
CreditPack 10, kosten € 10,00
CreditPack 25, kosten € 22,50
CreditPack 50, kosten € 42,50
CreditPack 100, kosten € 80,00
CreditPack 275, kosten € 200,00

Profiel verwijderen

Heb je gevonden wat je zocht of ben je juist ontevreden en wil je graag van jouw profiel op Buurmeisjes.be af? Geen probleem, want het verwijderen van jouw profiel is erg gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is een e-mail sturen naar [email protected] Zodra het account is verwijderd, ontvang je hierover een bericht.

Contactgegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van buurmeisjes.be door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen op het nummer +31 (0)85-4016578.

Buurmeisjes.be is eigendom van:
Global Web Assets Ltd.

Adres:
4210 Office Tower Convention Plaza
1 Harbour Road
Wanchai, Hong Kong


Buurmeisjes.be reviews (16):

Buurmeisjes.be - Nep, fake.

0

Review:
Ik heb nu handmatig al jullie dames opgezocht via internet (uiteraard) en wat blijkt? 99.9 % van jullie leden komen van sekssites, van Rusland tot Canada. Hahahah, niets doen en slapend geld verdienen. Tssssjjj

Sterke punten:
Nul, nada, niets, nihil, njeitsjevo,...……………….

Zwakke punten:
ALLES!!!!!! Waarom moet ik eerst akkoord gaan met jullie algemene voorwaarden? Ik zal dus mijn review gewoon wereldwijd wel online zetten, dwaze hollanderdes.

WallE beveelt Buurmeisjes.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Buurmeisjes.be - BUURMEISJES.BE

0

Review:
Je reinste nep !!! Zijn er op die site andere dan "entertainmentprofielen" ? Ik denk het niet. Pure geldklopperij.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles is er nep !

Oxytoxin beveelt Buurmeisjes.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Buurmeisjes.be - Elke datingsite fake

1

Review:
Ik heb al zoveel sites geprobeerd en allemaal fake en uit op je geld.
Is er iemand die wel een goede suggestie heeft om een spannende discrete relatie op te bouwen,graag mailtje naar [email protected]

Groetjes Erik

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Kost veel geld zonder resultaat

Erik beveelt Buurmeisjes.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Buurmeisjes.be - Heb met 20 vrouwen gesproken op buurmeisjes

0

Review:
deze zijn allemaal fake geen enkele vrouw is echt op zoek maar houden je gewoon aan het lijntje om zoveel mogelijk geld af te troggelen deze sites moesten ze sluiten !!!!!!

Sterke punten:
goede foto's gepikt van internet maar de rest is alles gewoon FAKE !!!!!!!!

Zwakke punten:
het avontuur is zeker niet te vinden op deze site .

Buurmeisjes.be - Bedrog van de ergste soort!

0

Review:
Zopas een reactie ontvangen van een vrouw wiens schrijven IDENTIEK, op een paar kleine details na, hetzelfde was als dat ik een dag voordien van een andere persoon heb gekregen? Dat kan nooit toeval zijn en zijn dus standaardantwoorden van dezelfde persoon!!!
Men wil je gewoon zo lang mogelijk aan het lijntje houden (lees misbruiken!!) om toch maar credits te verbruiken.
En inderdaad, je krijgt dan een zogenaamd verongelijkt schrijven terug waarbij ik zelfs als dronken werd beschuldigd.
Mensen, ga hier NOOIT op in, deze site moest verboden worden en liefst vandaag nog!!!!!

Sterke punten:
Het persooneel achter deze fopsite is goed getraind om argeloze mensen te misbruiken, gelukkig laten ze af en toe eens een steekje vallen waardoor het bedrog bovenkomt. net op tijd voor mij!

Zwakke punten:
FAKE, MISBRUIK en BEDROG zijn nog te lamme woorden voor deze site!!!!

Mark beveelt Buurmeisjes.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Buurmeisjes.be - Net zo fake als sneeuwwitje en haar zeven dwergen

0

Review:
Buurmeisjes, heelheet, datingbord en nog enkele andere soortgelijke websites van dezelfde eigenaars. Allemaal bedrog. Het enige waarneembare positieve effect van deze website is het groeiende bedrag op de bankrekening van de pooier die deze websites beheerd.
99% of zo goed als alle vrouwelijke profielen zijn fake.
Heb er een paar honderd getest. Allemaal gelijk.
Een bende chathoeren en hun pooier worden er goed van.

Sterke punten:
mooie foto's

Zwakke punten:
allemaal fake chathoeren

Julien beveelt Buurmeisjes.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Buurmeisjes.be - Buurmeisjes.be = Fake!

0

Review:
Ik heb me gewoon ingeschreven voor fun. Ik heb wel 10 credits gekocht. Wanneer ik schreef naar iemand om date te hebben, ze antwoorden onmiddelijk, het lijk alsof de medewerkers van buurmeisjes daar zitten en antwoorden. De conclusie is dat ik heb die 10 credits gewoon weggegooid. Ze zijn daar helemaal fake. Zelf ben ik opzoek naar een guy dating voor een nachtije, misschien hier ga ik iemand vinden , als je geïnteresseerd, dan schrijf naar [email protected] Vlaams-Brabant

Sterke punten:
Fake

Zwakke punten:
Fake

Jay-Jay beveelt Buurmeisjes.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Buurmeisjes.be - Fake

0

Review:
Voor de grap een profiel gemaakt met compleet onzinnig commentaar. Op 98 reacties nog GEEN ENKELE vraag of referentie naar die onzin. Mijn conclusie: het profiel wordt niet gelezen, en ze sturen zo maar wat. Je kunt nog beter naar de supermarkt gaan en de eerste de beste vrouw aanspreken. Waarschijnlijk krijg je dan ook een njet. Maar die njet is dan tenminste gratis.

Sterke punten:
Je leert wat bij over hoeveel bedrog op internet de dagelijkse gang van zaken is.

Zwakke punten:
Dat ook deze site bedrog is.

Kwiebus beveelt Buurmeisjes.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Buurmeisjes.be - aan alle misnoegde vrouwen

0

Review:
Alles is fake (heb wel geen credits gekocht) mochten er toch echte meisjes/dames zijn, je kan mijn profiel bekijken onder de naam misteryy en mij contacteren via [email protected] (zo omzeil je de credits)

Buurmeisjes.be - This is a scam -- fraudulent profiles

0

Review:
I just spend weeks, and far more euros than I like to think, corresponding with a supposed woman from my town, only to discover that she was a fraud. She (or rather they -- what finally suggested to me she was fake was that messages from her differed significantly in style and command of english) was very good, and kept a consistent and enticing messages flowing. I thought I was pretty smart but she/they really fooled me. It was only when I began to press for a meeting that it became clear she was fake. Looking over this correspondence, and also using google image search on many photos on this site, it's clear that this is NOT an isolated occurrence. The business model of this site is to persuade suckers like me to keep sending messages to fake women. It is clearly well-organized -- thus at least two different people were corresponding with me under the name "Mariett" (I expect this one to disappear soon). It also has to be organized by the people who run this site: they have to issue credits to the fake women, and also pay them a proportion of all the credits I buy. This can only be done by the site itself. One has to wonder at the legality of this. One also has to feel some sympathy for any genuine women who join this site -- they are swamped by the fakes.

Sterke punten:
Slick interface (though not always functioning)

Zwakke punten:
FAKES. FRAUDS. DO NOT USE THIS SITE (or many others in Belgium/Netherlands which operate to the same model. Langsvippen.nl seems different and genuine however)
The server is also prone to crash. Good thing. It would be better if it crashed forever.

Peter beveelt Buurmeisjes.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Buurmeisjes.be

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Buurmeisjes.be aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Buurmeisjes.be aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Buurmeisjes.be


Home » Erotische Contacten » Buurmeisjes.be