Zo fake als het maar kan, en zelfde site als sexbuddy.nl

Zo fake als het maar kan, en zelfde site als sexbuddy.nl

Had me voor de fun gewoon eens ingeschreven.
Nog voordat ik ook maar iets in mijn profiel had staan of een foto had toegevoegd had ik al een aantal berichten.
Dat op zich is al achterdochtig, en als je dan nog eens de profiel foto's google'd dan kom je er heel snel achter dat het een nep profiel is.

Deze site bestaat voornamelijk uit nep profielen die je proberen binnen te luren en je te laten betalen en blijven betalen.
Want tot een uiteindelijke afspraak zal het nooit komen.
In veel gevallen zit er ook een standaard antwoord dat iedere vrouw stuurt naar je als je vraagt om een andere contact methode(antwoord is bijna identiek).

Sterke punten
De chinezen verdienen hier leuk aan, aangezien beide sites op een chinese adres staan geregistreerd.
Dus voor hen een + punt, niet echt zo positief voor de mensen die echt iets zoeken.

Zwakke punten
Allemaal zo nep als het maar kan, zouden ze moeten aanklagen voor de smerige praktijken die ze gebruiken om mensen hun geld af te troggelen.

Bezoek Buurmeisjes.be Reviews over Buurmeisjes.be

7 reacties

buurmeisje is zoooooooooo fake alst maar kan zijn. Klein beetje credit gekocht om te proberen. Telkens als je iemand berichtje stuurt, krijg je onmiddelijk antwoord. Steeds zeggen ze dat ze eerst willen chatten online alvorens een afspraak te maken. Dus gewoon jou credits leegzuigen en je krijgt niks......

De site heeft idd fakes zitten, maar als je al wat ervaring hebt met deze soort dan haal je ze er zo uit. Ik reageer al niet meer op mensen die ook constant online staan. Je moet geluk hebben hier en per ongeluk ontmoet je wel iemand die net als je op zoek is naar partner, seks, relatie wathever. Reden? er zijn teveel gebruikers en die loop je toevallig wel tegen het lijf.
Ik heb ooit gedaan alsof ik fake was en merkte toen wel dat die persoon het op de heupen kreeg omdat het te lang duurde. Let wel altijd op met je Identiteit, vermeld niet meteen je echte naam, adressing, gsm email enz. Hou dat ook zo NA een eventuele date want nadien begint soms grotere miserie.

Ruim 90% van de profielen is fake. De kans bestaat dat je die ene vrouw tegenkomt die eveneens op zoek is naar een memorabel avontuurtje, maar er zit meer kaf tussen het koren dan je lief is. Net zoals de vorige recencenten moet ik toegeven dat deze website één en al bedrog is.

#fake #ponzischeme #fraude #donotlogin #donotbuycredit

Nier alleen deze site is pure fake, ook MINGL.be is een pure fake site met de bedoeling van je privé gegevens door te sturen naar derden. Je krijgt dan een hoop rommel en reclame in je inbox. Nooit een contact kunnen leggen met iemand. Steeds weer dezelfde vragen. Gewoon bedrog. Zet je een negatieve reactie op hun site dan verwijderen ze deze om enkel de positieve over te houden. Gewoon schandalig en fake. Beweren van volledig gratis te zijn, zijn dit ook, maar gaan met je privé gegevens aan de haal. Dus LET OP wat je schrijft.
Een verwittigd persoon is er meer dan twee waard.

In de voorgaande reacties herken ik mijn eigen ervaringen met deze site, steeds de zelfde vragen en nooit antwoorden op vragen of voorstellen. De opgegeven woonplaatsen zijn niet gekend door de bericht schrijvers. Zo vals als maar kan

Het is een circus.
Door een foutje van hun kant heb ik had ik meer dan 3000+ munten verkregen waardoor ik de mogelijkheid had om eens kort op de bal te kunnen spelen met het verwachte resultaat dat alle reakties uit leven.
Eén en al fake.

Deze site en nog veel meer zijn gewoon fake. Ze zijn er enkel en alleen op uit om je centen te bekomen. Ik durf wedden dat er nog geen 5% echte profielen tussen zitten, ook tussen de mannen. Vermijd deze handel en ga voor een degelijke en betrouwbare dating site. Het kost je wel iets meer mar hier ben je zeker van de echte profielen. Als er geantwoord word voor je nog een foto of een letter geschreven hebt, dan is het fake en ga dan zo snel mogelijk weg van deze site. Scan ook je pc op virussen, want die zijn hier ook redelijk veel van de partij. Let op iFlirts is ook zo een site die deze praktijken toepast.!!!!!!

Bezoek Buurmeisjes.be Reviews over Buurmeisjes.be

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Buurmeisjes.be
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden