Nieuwste Reviews

R&F Introductions - Bedankt!

0

Review:
Eindelijk een relatiebureau die doen wat ze beloven! Mijn derde bureau waar ik mee samenwerk en wat de andere niet konden deed R&F Introductions wel! Ik heb mijn partner gevonden door hun professionele aanpak en mag ik zeggen volgens mij het grootste ledenbestand in vergelijking met andere bureau's! Bedankt voor jullie goede zorgen, ik heb mijn droomvrouwtje gevonden dankzij jullie.

Sterke punten:
top service
met resultaat
professioneel
groot ledenbestand

Jan K. beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

Chat.be - chat.be of hollandse bedriegerij

0

Review:
da zijn dus gewoon hollandse gangsters … nikske .be aan !

Sterke punten:
nul

Zwakke punten:
heel de site

patrick gi beveelt Chat.be NIET aan bij vrienden/bekenden

B-Loved - Niet goed

0

Review:
De matches zijn nogal lukraak en men houdt te weinig rekening met geografische spreiding. Dames die ik ontmoetten zeiden hetzelfde... Geldverspilling. Je kunt het zelf beter.

Sterke punten:
Beloftevol

Zwakke punten:
Maken beloftes niet waar.

Kurt beveelt B-Loved NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraakjes.com - Zit vol fake en marginaal volk

0

Review:
Men echtgenoot plaatste onlangs zinder men medeweten een uitnodiging naar koppels toe. Het ging niet om een feestje maar een make up dag voor de vrouwen. 5 koppels zegden toe. Hapjes klaargemaakt enz gewoon om een leuke namiddag nee geen avond. Voor mij meer ervaring voor men make up. Buiten 1 vrouw dook de rest niet op. Blijkbaar gebeurt dit ook met dates vaak. Wel ik hoef dergelijk volk niet. Men man wilde me enkel een plezier doen. Lees je adv dan stel ik vast dat het niveau langs 2 zijden zeer laag is. Ik hoef zulke vrouwen zelfs niet als potentiele klant noch voor een visagie te doen. Het is in mijn oogpunt als vrouw zelfs zeer denegrerend, degoutant en zo fake. Fatsoenlijk ook al zit je in dit wereldje verwittig je de mensen of excuseer U. Zelfs dat hebben ze niet. Wilde ik effe kwijt. Zulke sites zouden verboden moeten worden algemeen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fake, vulgair op alle niveaus, plat en onbeleefd.

WERCON beveelt Afspraakjes.com NIET aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - Het mooiste Kerstcadeau, de ware liefde :)

1

Review:
Beste Audrey en team, ondertussen zijn D. en ik bijna een jaar een koppel en we willen je dan ook graag nog even langs deze weg van harte bedanken om ons te hebben gematcht. Het was dan ook voor ons ook een prachtig kerstcadeau dat we van jou hebben gekregen; niks mooier dan de ware liefde! Het klikt gewoon fantastisch en onze liefde groeit met de dag meer Uit naam van ons beide wil ik andere singles graag laten weten dat we een zeer goede ervaring met R&F Introductions hebben gehad en we jullie zeker aanraden als een zeer fijn en professioneel relatiebureau.

Sterke punten:
weet de juiste personen met elkaar in contact te brengen
professioneel
correct
eerlijk
fijne samenwerking
Top relatiebureau!

Zwakke punten:
Nihil

Luc beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - R &F introductions

1

Review:
In het begin meer dan 500 € betaald voor hetlidmaatschap. Zeer ontevreden . Nooit een fysieke ontmoeting gekregen .Beloven dat volgende keer dit wel zou zijn .... ook voorstel gekregen die 250 km van mij woont.... veel beloven maar R ‘& F introductions is groot bedrog !!!!

David beveelt R&F Introductions NIET aan bij vrienden/bekenden

GayPartner - Pure credit pikkers

0

Review:
Elk profiel gebruikt zulke correcte zinnen,ze ontleden je bericht volledig en proberen je zo te winnen
Afspreken lukt al helemaal niet telkens het verhaal van vertrouwen winnen en dit kan alleen via deze site dus betalend .
Betalend gesprekken hebben is voor hun belangrijker dan in real afspreken,als dit geen duidelijke taal is van bedrog dan weet ik het ook niet meer
WEES OP JE HOEDE !!!!!

Sterke punten:
Correcte schrijfwijze verraad hun bedrog

Zwakke punten:
Onbereikbare profielen

Wim beveelt GayPartner NIET aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - R&F introductions - oplichters!

1

Review:
Beste,

Even via deze weg laten weten dat ik absoluut ontevreden ben over R&F. Het zijn eigenlijk gewoon oplichters. Ze luisteren totaal niet naar wat ik belangrijk vind in een man. Ze hebben volgens mij heel weinig leden en sturen gewoon lukraak maar een voorstel door. Ik heb al verschillende malen aangegeven wat ik belangrijk vind zonder resultaat. Ik kan iedereen aanraden hier niet aan mee te doen, geld kwijt!

Sterke punten:
GEEN

Buurmeisjes.be - Nep, fake.

0

Review:
Ik heb nu handmatig al jullie dames opgezocht via internet (uiteraard) en wat blijkt? 99.9 % van jullie leden komen van sekssites, van Rusland tot Canada. Hahahah, niets doen en slapend geld verdienen. Tssssjjj

Sterke punten:
Nul, nada, niets, nihil, njeitsjevo,...……………….

Zwakke punten:
ALLES!!!!!! Waarom moet ik eerst akkoord gaan met jullie algemene voorwaarden? Ik zal dus mijn review gewoon wereldwijd wel online zetten, dwaze hollanderdes.

WallE beveelt Buurmeisjes.be NIET aan bij vrienden/bekenden

GayPartner - puur bedrog

0

Review:
Site is een en al bedrog, profielen die op zoek zijn naar een date zijn er niet, enkel van die zogezegde entertainmentprofielen, die je alsmaar meer beloven, en je zo aan het lijntje houden om je zo veel mogelijk geld te laten uitgeven aan hun credits. Ze hebben nooit tijd vrij om eens af te spreken, ze hebben het zo druk met mensen te bedriegen. Ik heb klacht ingediend bij FOD frauduleuze praktijken, ik raad iedereen aan om het ook te doen. Misschien zal het helpen om site te laten blokkeren.

Zwakke punten:
bende bedriegers

JPM beveelt GayPartner NIET aan bij vrienden/bekenden