Nieuwste Reviews

B4 Dating - Zeer leuke ervaringen

0

Review:
Deze site worden fakers geweerd, profielen kunnen zich laten valideren op echtheid, de prijs is goed, leg er leuke contacten zowel met leuke mannen en koppels en vrouwen.
Regelmatig zijn er b4dating bijeenkomsten

Sterke punten:
fake vrij
veel contacten
goede prijs
goede helpdesk

Zwakke punten:
layout verouderd
geen app

Celina beveelt B4 Dating aan bij vrienden/bekenden

B-Loved - Weet niet hoe ik jullie kan danken

0

Review:
die titel zegt alles, Marijke en je hele team jullie hebben echt alles op alles gezet voor mij, bedankt daarvoor. Ik weet dat ik niet de makkelijkste was.
Maar ik weet ook dat jij me telkens weer wist te sussen, en me opnieuw hoop gaf.
De 8ste match was raak, de ene keer zag ik het zitten de andere keer de andere keer geen van beiden, maar de 8ste match was RECHT IN DE ROOS.
Robert en ik zijn verliefd als twee 16 jarigen; hand in hand lopen, mekaar kussen in het openbaar, berichtjes sturen, en ja hoor na 2 maanden samen op vakantie, die test ook doorstaan, en ik kan met veel blijdschap zeggen dat we per 1 mei as gaan samenwonen.
Bedankt aan allen die hieraan meewerkten met name Marijke en Leen.

Sterke punten:
- steeds even vriendelijk
- volhouden
- doen meer dan ze beloven
- top service
- niets is hun teveel

Zwakke punten:
- geen

Vera beveelt B-Loved aan bij vrienden/bekenden

B-Loved - B-loved echt nummer 1

0

Review:
Als zo'n 5 jaar was ik alleen.
Ik had een beetje de hoop opgegeven. Maar na een leuk gesprek met de consulente kreeg ik weer een beetje zelfvertrouwen.
Dat heeft mij echt weer opgebeurd.

Na vier maanden kreeg ik de matche van mijn leven, echt zo leuk .
Nog steeds na een jaar zijn we samen.
We proberen al voorzichtig aan samenwonen te denken.

Sterke punten:
Goed gesprek met consulente.
Leuke en fijne feedback.

Anoniem beveelt B-Loved aan bij vrienden/bekenden

GayPartner - veel zeefwerk owv nep profielen

0

Review:
De site legt duidelijk uit: er zijn er nep profielen op. Het model is eigenlijk interessant - je betaalt voor je berichten te sturen, ontvangen kost niets, en je mag een "knipoog" zonder kosten ook. Waarom interessant? Wel, ik dacht betalen is niet zo slecht als je daarmee slenter ter zake komt. Bijna iedereen zal jou tijd verspillen met berichtjes, daar geen probleem, maar weinig mensen zullen HUN geld verspillen daarmee. Dus, dacht ik, gedaan met het "hey", "ça va?" "leuke profiel" gedoe. Maar op dag 2 merk ik op dat bijna alle berichten beëindigen met een vraag ... immers moet op een vraag een antwoord worden gestuurd, en een antwoord is voor de operator geld waard. Gaypartner is te goed: (i) hun zelf-gemaakte profielen lezen zoals een baby-voeding advertentie - "oh, ik heb zo lang gezocht naar de perfecte man - jij ook niet?". Publiciteit stelt vragen als met je onwetendheid willen winnen; mensen stellen vragen om hun kennisgat goed te maken; (ii) als je een profile update doet, zijn er meteen mensen die er gaan zoeken; dat kan alleen een geautomatiseerde reactie op de update-procedure zijn. Eigenlijk zijn er altijd mensen die naar mijn profiel kijken - zo populaire was ik nooit, nergens. (iii) de (vemeende) nep profielen hebben doodgewone namen (op een gay dating site kom je vrij gewaagde benamingen tegen, maar hier: bottombroekie (broekie?), pinkelephants5 (hoe verzin je een prille naam zo: en wat wil "5" zeggen? soms kan het zijn "shit, iemand heeft die naam al", dus een differentiëringselement; mijn gok is dat er in heel de wereld geen 5 "pinkelephants" gay dating site psuedos - deze mijnheer is de 5de die Gaypartner zal hebben uitgegeven (tja, men kan niet de hele dag zitten namen te verzinnen, en recycling is "in"); in ieder geval, een natuurlijke bijvoegsel zou geboortejaar, of een "uitsprekende cijfer" zoals m8 voor mate; (iv) niet alleen lezen de profielen zoals romantische romans, iedereen die zo schrijft is voor mijn geld niet op zoek op seks; nu, dat moet niet, maar mensen die meer dan een snelle nummer willen zouden eerder naar een degelijke site zoals Tindr of Parship gaan, niet hier. Dus, korte samenvatting (na 2 dagen amper): let op voor een reeks vragen, in profile en in berichten - antwoorden kosten (rond 1 euro naargelang de hoeveelheid aangekocht), dat zijn de nep profiles; diegene die het ws niet zijn zijn de korte zinnen, "tot het punt komen". Eigenlijk, je betaalt per bericht en niet per periode. Een site die een tijdsabonnement aanbiedt heeft er een belang in dat je snel je date vindt - minder verkeer over hun servers, maar dezelfde inkomens; hier heeft Gaypartner een interesse in het omgekeerde - hoe langer het duurt om tot een date te komen, hoe interessanter het is voor de operator.

Vandaag (voor het schrijven van deze review) voegde ik bij op mijn profiel een tekst die ik denk zegt duidelijk dat ik niet nep ben, anders, als Gaypartner zoiets zou schrijven, dan zou het wel bedrog zijn: "Het kostenmodel hier spreekt ervoor dat we binnen 3 boodschappen beslissen of "het risico waarde is" om in levende lijf met een ontmoeting verder te gaan. Eindeloze vragen en "wat als?" en "doe je dit?" is niet waar het hier omgaat, daarvoor zijn er andere sites. Ik ben respectvol, zorgzaam en, zo nodig, wild. Kennismaking kan in een neutrale omgeving gebeuren als je dat liever hebt. Ik ben geen captcha maar als je profiel leest zoals een bot, dan ofwel ben je er één, of als je er geen bent, is er sowieso geen interesse."

Sterke punten:
De site meldt dat er nep profielen zijn. Ik denk dat er te veel zijn, maar dat is subjectief. Maar een verder sterke punt is het dat Gaypartner is tamelijk doorzichtig in haar spellen - profile-teksten zonder tipfout, wenskaart emotie en veel vragen en uitroepingen!, volgt het gesprek op met redenering en niet met lust, dus flauw en stijlloos. Iemand die schrijft direct na een profile update zal h.w. nep zijn.

Het model is een goede idee - zoals een tolweg - je betaalt maar je bent sneller aan je bestemming. Als ze oprecht en eerlijk zouden zijn en zeggen - hie zijn er minder mensen maar je komt snel aan je wens-date, laat het lopen en kijk als diegene die tijd niet willen verspelen toch hen steun als een niche service.

Zwakke punten:
Betaling is anoniem, zeggen ze. Flauwekul. Day is misleidend. De betaling wordt gemaakt met overschrijving, krediet-/debietkaart of Bancontact (verschillende ander mogelijkheden) - van elke je naam en adres staat erop. Anoniem is met bitcoin. Ze leggen dan uit - hun naam verschijnt niet op je kaartuittreksel. Dat is discreet, Gaypartner, niet anoniem.

Nergens is er een overzicht van wat kost wat:een bericht sturen (tot 1.000 cijfers) kost een credit; knipoog is kosteloos - maar je mag ze niet eindeloos sturen - beperkt per dag; een "flirt" (je moet ze zien - chocola, kus, champagne, cupcake, paniek-en-BH (yeah, right), en een hart doorstoken met Cupid's peil. Zij kosten ook 1 credit per stuk, maar niemand wil ik zo een kwaad doen.

Ook is er geen "draadvorming". Chat is een ding - ping, poging gemakkelijk om te volgen, e-mail wat anders maar de draad is terug te volgen; in Gaypartner heb je de naam van de correspondent en de eerste lijn van zijn bericht - geen link tot het verhaal tot nu toe. Ik denk dat dat is om het moeilijker te maken om achter hun spel te komen. Ja, dat is zo: he duurde heel 5 minuten langer.

Tot slot, men kan een vrij cavalière-perspectief hebben over zoiets als een "fluggertje", alhoewel men meer begrip heeft voor de zocht naar langdurige relaties. Maar met beide heb je het te doen over emoties en gevoelens. In een lunapark weet je dat je soms kan winnen en dat de kermis ervoor zorgt dat je soms zal verliezen. Maar ze laten je niet je wensen, lusten, liefdesverhalen en confidentiële informatie uitgeven met nergens een kans op succes omdat je door de neus werd geleid.

Zou ik de site aanbevelen? Misschien - aan een investor om het over te nemen een te voeren als behoort.

bbjeans beveelt GayPartner NIET aan bij vrienden/bekenden

Geheime Flirts - Ik wil daten

0

Review:
Djdjdj

Sterke punten:
Kussen en met iemand mee in bed gaan

Zwakke punten:
Djnd

Juul vdw beveelt Geheime Flirts aan bij vrienden/bekenden

B-Loved - Wat een fiascobureau!

0

Review:
Ze beloven tijdens de intake onwijs een hoop, maar blijken in de praktijk te vissen in bijna lege aquariums. Er wordt niet goed gekeken naar je wensen, ze houden de intakes en matches los van elkaar lijkt het.
Commerciële praatjes zijn ze goed in, maar voor het bedrag wat je betaalt verwacht je veel meer. Standaard liefdestips per mail waar je zelf nog betere van vindt via google, echt schandalig!

Sterke punten:
Bij vragen wordt er wel gereageerd. Maar wat je er uiteindelijk aan hebt?

Zwakke punten:
- slechte matching, intake en matches komen niet overeen
- beloven veel, maar hebben niet veel
- veel te duur met wat ze te bieden hebben
- commerciële bullshit
- standaard liefdestips (hoe origineel maar niet heus)
- forceren om te daten terwijl je weet dat het niet je type is
- bij kritiek praten over slagingspercentage: alsof klanten de statistieken van hun bij de hand hebben

Al met al GEEN AANRADER

Anonymous beveelt B-Loved NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraakjes.com - Gejost door webmaster

0

Review:
Inderdaag, ik ben gejost, oftewel gebanned van afspraakjes.com, door onze lieve heer webmaster. Normaal zou ik geen revieuw plaatsen, maar er ligt iets op mijn maag.
Het toedoen van mijn "gebanned" is wel deels mijn fout, dat geef ik eerlijk toe! Iets teveel fin. gerichte adv. bij man zoekt vrouw. Maar waarom mij niet op mijn plichten te hebben gewezen, en dit na meer dan twee jaar op de site actief te zijn geweest. Niets, nada verwittiging...volledig afgesloten. Nu kan ik zelf niet meer reageren op door andere mensen geplaatste reacties's. Da's er wat over voor mij....alsof ik een crimineel, pervert of nog slechter ben.
Al mijn afspraakjes zijn met wederzijds respect en eerbied verlopen. Ook correct geweest met het financiële voordeel voor de meisjes.
En wat mij het meest ergert, deze webmaster werkt met twee maten en twee gewichten. Denk dat dit kom door al het macht dat hij over de site, en mensen heeft.
Voorbeeld: Ik heb bij "betaald contact" enkele keren een adv. gelezen, van een vrouw die een zeer slechte date zou hebben gehad, met een man uit Ninove. Met slechte date bedoel ik, zoals vermeld in adv., stiekem filmen, niet betalen afspraakje, en perverte (misbruiken)handelingen.
Wel, de man uit Ninove in kwestie heeft nadien nog verder rustig geadverteerd, maandenlang, zelf nadat de vrouw haar waarschuwings adv. had geplaatst!!!
Wel mijnheer de webmaster, wat zeg je daarvan?
Hopelijk leest de politie toevallig dit, en het zal "ding dong" aan jou deur kunnen zijn.
Nee webmaster, voor mij ben jij niet oprecht, en is al die "power" naar uw hoofd gestegen.
Tot slot, de site afspraakjes.com ga ik zeker niet afbeken.
Daar heb ik zowel goede als slechte date's gehad. Maar in het algemeen, en met een beetje geduld lukt het om te daten, in alle leeftijden. En last but not least, of het nu bij man zoekt vrouw of bij betaalde afspraakjes is, met centjes op tafel te leggen kom je verder.
Jammer dat het voor mij over en uit is.

Sterke punten:
Met geduld, mooie date's, alle leeftijden.

Zwakke punten:
Webmaster is niet oprecht, werkt met twee maten en twee gewichten.
Fakers zitten overal, dus ook op deze site.
Soms last gehad van gay's die een voorstel deden, gewoon negeren, of laten weten dat je geen interesse hebt.

Alain beveelt Afspraakjes.com aan bij vrienden/bekenden

Foxy Dates - Duur & Oplichters!!!

0

Review:
Hier eerlijke en goedgelovige dacht dat ik hier met serieuze meisjes te doen had maar het tegendeel is waar. Hier ook na een maand chatten afgesproken en s morgens zegt ze af omdat haar hondje onder auto is gelopen. Na een maand of 2 verder wou terug afspreken en was smorgens ziek , altijd een excuus om niet moeten af te spreken... Naam : Derian en zijn dan van je streek ... afblijven van deze site , zijn mensen die hiervoor werken en geld verdienen...

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters zijn't en halen het geld uit je zakken!

G. beveelt Foxy Dates NIET aan bij vrienden/bekenden

B-Loved - Met kerst niet meer alleen

0

Review:
Ik weet nog dat ik zei op mijn eerste gesprek met jullie, dat ik verlangde om niet alleen te zijn met Kerst dit jaar.
Dat was in januari nadat ik verschrikkelijke feestdagen achter de rug had, nooit voelde ik me zo alleen als toen.
Jullie zeiden dat ik zeker iemand zou vinden Echter was ik daar niet zo zeker van, maar na de 3de date kwam ik Hilde tegen, en dacht jeetje wat een vrouw. Wat een droomvrouw, en onvoorstelbaar maar zij vond mij ook leuk
Intussen zijn we 8 maanden samen en vieren we kerst samen met onze beide families. Ik kan niet vertellen hoe gelukkig ik ben, ik wens iedereen toe wat ik heb mogen meemaken.

Sterke punten:
-correcte opvolging
-veel kandidaten
-positieve aandacht

Zwakke punten:
-die heb ik niet ervaren

Leo Volder beveelt B-Loved aan bij vrienden/bekenden

B-Loved - Ontzettend dankbaar

0

Review:
Bedankt voor jullie hulp in de zoektocht naar mijn ware, we hebben gisteren besloten te gaan trouwen na 9 maanden intensief daten.
Elke is het beste dat me kon overkomen, er gaat geen dag voorbij dat ik niet denk YES ik ben zo gelukkig.
Een absolute aanrader dus

Sterke punten:
kwalitatieve matchings
topteam
fijne consulenten

Zwakke punten:
geen

Thomas beveelt B-Loved aan bij vrienden/bekenden