Nieuwste Reviews

SmartVibes - Kat in een zak

0

Review:
De website (ANNO 2020 !!!) is helemaal niet "volledig gratis", integendeel, ze is zelfs "volledig betalend" nog VOOR met kan uittesten of er wel kansen voor jezelf inzitten ! De betaalpagina komt zeer agressief opzetten, en er wordt REEDS op voorhand een cookie geïnstalleerd zodat, zodra men zich aanmeldt (ZONDER een profiel op te kunnen maken) zelfs de previews van andere profielen ontoegankelijk worden ! Deze site is 100% een kat in een zak ! Alsof men online een product aankoopt, waarvan alle technische details onzichtbaar worden van zodra men zich aanmeldt bij de verkoper... Zoiets heb ik NOG NOOIT meegemaakt ! Deze firma uit Lokeren, slaat alles wat men met bedrieglijke verkoop reeds geprobeerd heeft ...

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Betaald inschrijven als een blinde

Giwreh beveelt SmartVibes NIET aan bij vrienden/bekenden

GayPartner - Laat je niet vangen!!!

0

Review:
Ik ben meer dan 2 maand actief geweest op GayPartner, heb met veel "gasten" contact gehad en, naïef als ik was, had ik niet door wat er écht aan de hand was: pure geldklopperij! Je chat niet of zeer zelden met echte gasten die op een date uit zijn, nee: je wordt aan het lijntje gehouden, geil gemaakt en als je dan concreet wil afspreken hebben ze een reeks excuses: nu geen tijd, nog te vroeg, eerst elkaar beter leren kennen op deze site (=betalen),... Credits kopen is gemakkelijk en iedere keer denk je: "nu gaat het lukken". Voor ik het doorhad, had ik bijna €2500 gelaten om er zonder ook maar één date bekaaid van af te komen! WEGBLIJVEN en niet in de val trappen is de boodschap!

Sterke punten:
het zijn zeer goede oplichters! iedereen die snel en gemakkelijk veel geld wil verdienen, kan hier een voorbeeld aan nemen!

Zwakke punten:
aan de "jongens" van GayPartner: wees misschien wat origineler in het bedenken van excuses om vooral niet af te spreken of om via een ander medium te communiceren!

Johanosa beveelt GayPartner NIET aan bij vrienden/bekenden

Chat.be - Oplichting

0

Review:
profielen zijn fictief
berichtjes zijn fake en worden door de chatoperatoren opgesteld.
De dames willen een afspraak maar antwoorden nooit concreet op uw verzoeken voor een afspraak
Volgens de profielen wonen ze meestal in uw streek
Persoonlijke gegevens (tel en email) mogen niet doorgegeven worden of worden gecensureerd waardoor een afspraak onmogelijk is
Er is geen win-win situatie want de datingsite heeft maar één doel: éénzijdig winst maken

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles is fictief en fake

kingkong0 beveelt Chat.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Redlights - Candy G

0

Review:
Hoi ik heb enkele dagen geleden deze prachtvrouw mogen ontmoeten en ik vond het zo geweldig dat ik voor de eerste keer een review schrijf. Wat een mooie lieve vrouw en zelfs beter dan ze in haar advertentie zet. Ze waarschuwt wel dat daten met haar verslavend kan zijn en dat is ook echt wel zo. Prachtig lichaam, heerlijk verwent, teveel om op te noemen... Ik spreek 100% zeker terug af.

Sterke punten:
Alles... heerlijk

Zwakke punten:
Geen

Tnt beveelt Redlights aan bij vrienden/bekenden

Afspraakjes.com - Geen 2e kans? Ik hoop van wel.

0

Review:
Ik heb net beleefd gevraagd of ik een tweede kans krijg. Ik heb me geëxcuseerd voor het feit dat ik me tijdens de corona-crisis misschien wat aanstelde als moraalridder. Het stoorde me mateloos dat een deel van de bevolking uitdagend naar de bosjes bleef gaan met wildvreemden, ongeacht dat daar oudere mensen voor zouden opdraaien met hun leven. Want het virus is gek op spuugsel en andere vochten. Maar hey: er is geen tweede gratis site als deze hé? En ondanks de vele pikken aan de horizon, heb ik hier een toffe kerel ontmoet die thuis ging vertellen dat ie homo was. We steunden elkaar. Maar ik hoor niks meer van hem. *** Ik verberg voor niemand dat ik met mijn lieve man ben getrouwd. Een minder leuke realiteit is dat ik door zijn handicap zelfs niet meer aan knuffels geraak. Ik ben ook maar een man die 98% van de tijd mantelzorger thuis is. Die de verpleegsters élke dag drie keer helpt. En zelf ook de pampers vervangt. Ik blijf zoeken naar een toffe kameraad met wie ik wekelijks een leuke tijd kan beleven. Enkele uren netjes opladen - bij die ene - om weer verder te kunnen. Ik vraag hierbij aan Afspraakjes: "Laat je menselijke kant zien - geef mensen een tweede kans als ze geen gevaar voor de maatschappij zijn." Ik ga deze site niet aanvallen, ik ga ze aan enkele kennissen zelfs aanbevelen. Want hier zitten ook nette kerels tussen, die geen turbotaal gebruiken. Maar daar doet dus iedereen zijn of haar zin mee. Nog een mooie tijd! *** Wil je me schrijven? [email protected] Ik ben 58 en 168 cm. Heb een baardje en hou veel van oldies music, The Beatles. Geen rook, veel drank of drukte.

Sterke punten:
Gratis.
Ook een spoedcursus goor taalgebruik.
What you see is meestal what you get.
Door deze site ben ik gaan beseffen hoeveel mannen van piemels houden: zèlfs hetero's!
Hier komen een massa mensen die - voor zover ik weet - nergens anders met hun wensen terecht kunnen!

Zwakke punten:
Ach: het taalgebruik. Maar hierdoor weet je ook meteen met wie je ongeveer te doen hebt.
Boven de 50? Een dik buikje? Regel maar je begrafenis want succes ga je niet hebben. Maar we geven niet op, hé.
Diegenen die net als ik - eruit geschopt zijn - beseffen iets te laat dat we onderdanig de regels moeten vinden en volgen. Anders wordt je voor eeuwig verbannen naar het hol van Pluto. En da's pas ècht een gore plek (grapje).

Dirk beveelt Afspraakjes.com aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - Na 2 machtes was het al meteen raak!

0

Review:
Graag bedank ik jullie nogmaals via deze weg! Nooit gedacht dat het meteen al bij de tweede kennismaking via jullie raak zou zijn. Voor mij zijn jullie een zeer professioneel en correct datingbureau, met een zeer warme aanpak!

Sterke punten:
discreet, zeer goede matching, betere niveau van profielen tov datingsites, persoonlijk gericht en zeer correct

Zwakke punten:
Wel duurder dan een datingsite, maar het was me elke euro waard!

B. beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

B-Loved - Zeer slechte ervaring met B-Loved

0

Review:
Met veel goede moed heb ik mij in januari 2018 ingeschreven in dit relatiebureau. Het in-takegesprek was veelbelovend. Ik betaalde 1090 euro voor 9 dates.
In maart 2018 een eerste date, en een maand erna een tweede date.
Bij het derde profiel dat ik kreeg, heb ik naar B-Loved toe enkele simpele vragen gesteld waar ik nooit, telefonisch of schriftelijk een afdoend antwoord op kreeg. Ik had hier geen goed gevoel bij en wou stoppen met de ontmoetingen. Ik heb het resterende bedrag teruggevraagd, maar van B-Loved een negatief antwoord gekregen, meer nog, ze zouden er voor zorgen dat ik de resterende 7 dates nog zou kunnen volmaken. Helaas, nu 2 jaar later wacht ik nog steeds op de derde date.
Mijn conclusie : 1090 euro voor 2 dates ...

Zwakke punten:
Geen respect.
Maken gebruik van de zwakke positie van de klant.

M. Gybels beveelt B-Loved NIET aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - weinig tot geen matching

1

Review:
Komen niet na wat ze beloven. Wat ze er niet bij zeggen, is dat je telkens 6-8 weken moet wachten vooraleer men jou een volgende date voorsteld. Soms lijkt het of ze jou vergeten zijn en als je hen belt, hebben ze net iemand op het oog voor jou of hebben ze iemand waarmee ze een intake hebben gehad, maar wachten tot die zich heeft ingeschreven. Mij zegt dit dat ze weinig leden hebben. Ook dit vertellen ze niet voorafgaand je inschrijving.
Eens je bent ingeschreven en het geld op hun rekening staat, wordt er geen rekening gehouden met je wensen. Men kiest lukraak wie op dat ogenblik vrij is. Ik had het gevoel dat er niet echt gezocht werd. Men beloofd x aantal matches voor jou te zoeken. Die heb ik zelfs niet gekregen.
Men heeft zelfs het onbeschaamde lef je eigen initiatieven - waarbij je zelf een berichtje stuurt naar een lid - bij de "beloofde matches" te rekenen.

Ook opvallend... Eens je toegang hebt tot de website staan de meeste leden op "dating" en kan je zelf geen contact leggen met deze personen. Sommigen stonden vanaf dag 1 dat ik lid was gedurende het ganse jaar op de website op "dating". Wat ik wel heel vreemd vond. Waarom zou je langer dan 1 jaar lid blijven maw je contract verlengen als je aan het daten bent? Mogelijks zijn dit profielen die al lang niet meer lid zijn, maar laten ze deze staan als lokmiddel.
Ook sommige reviews schrijven ze hier zelf. Niet eerlijk R&F! Als "proffessioneel" matchingbureau moet je de negatieve kritiek ook kunnen aanvaarden. Als ik jullie antwoord op sommige neg berichten lees, frons ik mijn wenkbrauwen.

Kortom: voor mij is Audrey enkel actief geïnteresseerd als je vip exclusive bent (lidgeld vanaf 3000 EUR). Nochtans heb ik van deze leden net hetzelfde gehoord. Weinig matching. Het gebeurt lukraak en soms heb je geluk dat het wel klikt.

Zwakke punten:
Geen matching
Geen opvolging
Nauwelijks bereikbaar als je vragen hebt
Te duur voor wat ze aanbieden

Ontevreden beveelt R&F Introductions NIET aan bij vrienden/bekenden

MailCafe - Ik ben boos.

0

Review:
Ik heb een lief gevonden maar
jullie blokkeren als ik haar.mijn
tefoonnummer wil geven en mijn
gmaIladres

Sterke punten:
Mensen bevriend maken.

Zwakke punten:
Mensen niet met elkaar laten
trouwen

Jerry beveelt MailCafe aan bij vrienden/bekenden

Ondeugend Daten - Oplichters

0

Review:
Het standaard antwoord op een berichtje is het volgende...

"Bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben."

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichterij 1e klasse.

Het standaard antwoord op een berichtje is namelijk. "Bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben."

Todd beveelt Ondeugend Daten NIET aan bij vrienden/bekenden