Nieuwste Reviews

Mijn Begeerte - arrow

0

Review:
ik kan niet meer inloggen

Afspraakjes.com - Marginaal geldgewin

0

Review:
Mensen ga niet op afspraakjes.com want als je 1 maal mist en je verwittigd ze wordt je gebant en je moet75 euro betalen om er weer op te mogen.gewoon schandalig dat men op dit soort manieer probeert aan geld te geraken.gelieve dit zoveel mogelijk door te vertellen zodat we dit soort praktijken kunnen doen stoppen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
puur geldgewin door je te blokkeren

bart beveelt Afspraakjes.com NIET aan bij vrienden/bekenden

B-Loved - Bedankt

0

Review:
Supergoede matchings gehad, goede coaching en begeleiding, en na 4 maanden een serieuze relatie
Bedankt
Met vriendelijke groeten
Chris en Saskia

Sterke punten:
Veel kandidaten gezien
Leuke mensen
Goede begeleiding en opvolging

Chris beveelt B-Loved aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - oplichters

0

Review:
ik dacht laat ik eens een lidmaatschap van een maand proberen en er wordt gelijk voor 6 maanden afgeboekt. neem ik contact met ze op zeggen ze dat ik m'n geld niet terug kan krijgen omdat ik bij het afsluiten van een premium abonnement akkoord ga met de voorwaarden dat ik gelijk gebruik maak van de diensten en dus m'n geld niet terug kan krijgen.

sergio beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

SeksVerlangen - 100% fake en geldklopperij

0

Review:
Deze site is 100% fake! Geen enkel echt profiel, belichten komen allemaal van chatbots en slagen nergens op! U word gedwongen om te betalen en eens u betaald hebt (wat blijkbaar enkelet visa kan) word er ook Inneens uw profiel geloond naar andere site woor u ook Inneens een maand abonnement word afgeschreven van uw rekening!

Sterke punten:
Heel sterk in mensen bedriegen en bestelen!

Zwakke punten:
100%fake. Geen enkel echt profiel en enkel berichten van chatbots

David beveelt SeksVerlangen NIET aan bij vrienden/bekenden

SmartVibes - Kat in een zak

0

Review:
De website (ANNO 2020 !!!) is helemaal niet "volledig gratis", integendeel, ze is zelfs "volledig betalend" nog VOOR met kan uittesten of er wel kansen voor jezelf inzitten ! De betaalpagina komt zeer agressief opzetten, en er wordt REEDS op voorhand een cookie geïnstalleerd zodat, zodra men zich aanmeldt (ZONDER een profiel op te kunnen maken) zelfs de previews van andere profielen ontoegankelijk worden ! Deze site is 100% een kat in een zak ! Alsof men online een product aankoopt, waarvan alle technische details onzichtbaar worden van zodra men zich aanmeldt bij de verkoper... Zoiets heb ik NOG NOOIT meegemaakt ! Deze firma uit Lokeren, slaat alles wat men met bedrieglijke verkoop reeds geprobeerd heeft ...

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Betaald inschrijven als een blinde

Giwreh beveelt SmartVibes NIET aan bij vrienden/bekenden

GayPartner - Laat je niet vangen!!!

0

Review:
Ik ben meer dan 2 maand actief geweest op GayPartner, heb met veel "gasten" contact gehad en, naïef als ik was, had ik niet door wat er écht aan de hand was: pure geldklopperij! Je chat niet of zeer zelden met echte gasten die op een date uit zijn, nee: je wordt aan het lijntje gehouden, geil gemaakt en als je dan concreet wil afspreken hebben ze een reeks excuses: nu geen tijd, nog te vroeg, eerst elkaar beter leren kennen op deze site (=betalen),... Credits kopen is gemakkelijk en iedere keer denk je: "nu gaat het lukken". Voor ik het doorhad, had ik bijna Ä2500 gelaten om er zonder ook maar één date bekaaid van af te komen! WEGBLIJVEN en niet in de val trappen is de boodschap!

Sterke punten:
het zijn zeer goede oplichters! iedereen die snel en gemakkelijk veel geld wil verdienen, kan hier een voorbeeld aan nemen!

Zwakke punten:
aan de "jongens" van GayPartner: wees misschien wat origineler in het bedenken van excuses om vooral niet af te spreken of om via een ander medium te communiceren!

Johanosa beveelt GayPartner NIET aan bij vrienden/bekenden

Chat.be - Oplichting

0

Review:
profielen zijn fictief
berichtjes zijn fake en worden door de chatoperatoren opgesteld.
De dames willen een afspraak maar antwoorden nooit concreet op uw verzoeken voor een afspraak
Volgens de profielen wonen ze meestal in uw streek
Persoonlijke gegevens (tel en email) mogen niet doorgegeven worden of worden gecensureerd waardoor een afspraak onmogelijk is
Er is geen win-win situatie want de datingsite heeft maar één doel: éénzijdig winst maken

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles is fictief en fake

kingkong0 beveelt Chat.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Redlights - Candy G

0

Review:
Hoi ik heb enkele dagen geleden deze prachtvrouw mogen ontmoeten en ik vond het zo geweldig dat ik voor de eerste keer een review schrijf. Wat een mooie lieve vrouw en zelfs beter dan ze in haar advertentie zet. Ze waarschuwt wel dat daten met haar verslavend kan zijn en dat is ook echt wel zo. Prachtig lichaam, heerlijk verwent, teveel om op te noemen... Ik spreek 100% zeker terug af.

Sterke punten:
Alles... heerlijk

Zwakke punten:
Geen

Tnt beveelt Redlights aan bij vrienden/bekenden

Afspraakjes.com - Geen 2e kans? Ik hoop van wel.

0

Review:
Ik heb net beleefd gevraagd of ik een tweede kans krijg. Ik heb me geëxcuseerd voor het feit dat ik me tijdens de corona-crisis misschien wat aanstelde als moraalridder. Het stoorde me mateloos dat een deel van de bevolking uitdagend naar de bosjes bleef gaan met wildvreemden, ongeacht dat daar oudere mensen voor zouden opdraaien met hun leven. Want het virus is gek op spuugsel en andere vochten. Maar hey: er is geen tweede gratis site als deze hé? En ondanks de vele pikken aan de horizon, heb ik hier een toffe kerel ontmoet die thuis ging vertellen dat ie homo was. We steunden elkaar. Maar ik hoor niks meer van hem. *** Ik verberg voor niemand dat ik met mijn lieve man ben getrouwd. Een minder leuke realiteit is dat ik door zijn handicap zelfs niet meer aan knuffels geraak. Ik ben ook maar een man die 98% van de tijd mantelzorger thuis is. Die de verpleegsters élke dag drie keer helpt. En zelf ook de pampers vervangt. Ik blijf zoeken naar een toffe kameraad met wie ik wekelijks een leuke tijd kan beleven. Enkele uren netjes opladen - bij die ene - om weer verder te kunnen. Ik vraag hierbij aan Afspraakjes: "Laat je menselijke kant zien - geef mensen een tweede kans als ze geen gevaar voor de maatschappij zijn." Ik ga deze site niet aanvallen, ik ga ze aan enkele kennissen zelfs aanbevelen. Want hier zitten ook nette kerels tussen, die geen turbotaal gebruiken. Maar daar doet dus iedereen zijn of haar zin mee. Nog een mooie tijd! *** Wil je me schrijven? [email protected] Ik ben 58 en 168 cm. Heb een baardje en hou veel van oldies music, The Beatles. Geen rook, veel drank of drukte.

Sterke punten:
Gratis.
Ook een spoedcursus goor taalgebruik.
What you see is meestal what you get.
Door deze site ben ik gaan beseffen hoeveel mannen van piemels houden: zèlfs hetero's!
Hier komen een massa mensen die - voor zover ik weet - nergens anders met hun wensen terecht kunnen!

Zwakke punten:
Ach: het taalgebruik. Maar hierdoor weet je ook meteen met wie je ongeveer te doen hebt.
Boven de 50? Een dik buikje? Regel maar je begrafenis want succes ga je niet hebben. Maar we geven niet op, hé.
Diegenen die net als ik - eruit geschopt zijn - beseffen iets te laat dat we onderdanig de regels moeten vinden en volgen. Anders wordt je voor eeuwig verbannen naar het hol van Pluto. En da's pas ècht een gore plek (grapje).

Dirk beveelt Afspraakjes.com aan bij vrienden/bekenden