Reviews over datingsites


  Niet echt

  Review over Chat.be

  Ik had mij ingeschreven en ik kon een berichtje gratis sturen daarna moest ik betalen om verder te spreken, ik kreeg veel reacties van mooie jonge vrouwen die mooi zijn en zeggen dat ze wanhopig zijn en heel geil zijn er is er zelfs ene bij die schreef ik weet dat ik de mooiste niet ben maar het was een mooie jonge vrouw van 20 haar ik ben bijna 56 en heb nog nooit geweten dat een vrouw van 20 jaar zo enthousiast is om een man van 55 die ze niet kent wil zien en dat was haar eerste berichtje echte vrouwen vragen toch eerst iets over je werk, hobbies, persoonlijkheid of echte naam want iedereen heeft een fake naam wanneer je je inschrijft op een sex dating chat

  Sterke punten
  Hun creativiteit hoe ze mannen opgeilen met mooie vrouwen die direct heel geïnteresseerd sex getinte berichten schrijft vanaf het eerste berichtje zonder dat ze je kennen is natuurlijk fake

  Zwakke punten
  Zwakke punten is dat ze te goedkoop zijn ze vragen maar 1 euro per berichtje. (Lol een gesprek kan zo gemakkelijk 30 euro kosten voor 30 berichten per gesprek per dag en per gesprek met een bepaalde vrouw

  Nooit gedacht dit te vinden!

  Review over Mijn Begeerte

  Met een klein hartje me ingeschreven, maar de inhoud overtrof mijn verwachtingen. Je moet het gewoon proberen om te weten wat je krijgt. Meer kan ik er niet over zeggen. Hoe meer mensen deze leuke website ontdekken, hoe leuker het gewoon gaat worden voor iedereen!

  Alleen maar goeie ervaringen

  Review over GeheimeAffaires

  Slecht wil ik er niet over praten, want ik had alleen maar leuke contacten hier. Echte gesprekken, ook veel mensen uit de buurt. Tja ik ben een tevreden gebruiker!

  Sterke punten
  Doet wat het beloofd.

  Leuke lokale website

  Review over Flirtstad

  Eindelijk eens een beetje lokale website met mensen uit de buurt.
  Niet alleen blote tieten, maar ook inhoudelijke gesprekken. Verrassende website, niet gedacht dat er ook nog zoveel kwaliteit online was.

  Sterke punten
  Veel lokale mensen ingeschreven

  Je krijgt waar voor je geld

  Review over FlirtKompas

  Ik ben me al een paar weken goed aan het amuseren. Vrouwen uit de buurt die een gesprek kunnen houden en niet na 2 zinnetjes uitgepraat zijn.

  Sterke punten
  Interessante gesprekken.

  Zwakke punten
  Geen (voorlopig).

  Duidelijke regionale profielen

  Review over Mijn Begeerte

  Ik ben ingeschreven op verschillende websites en deze website biedt een prettige en intuïtieve gebruikerservaring. De profielen zijn duidelijk en het is makkelijk om mensen te vinden met vergelijkbare interesses. De website maakt een duidelijke scheiding tussen fictieve en echte profielen, wat de transparantie verhoogt. Er wordt altijd veel gezeurd over nep of niet, maar ik vind het fair als het duidelijk staat aangegeven, dan doe je er zelf mee wat je wilt!

  Sterke punten
  Heel duidelijke profielen

  Zwakke punten
  geen

  Leuke ervaring

  Review over FlirtKompas

  Mijn ervaring met FlirtKompas.be was zeer positief. De website is gebruiksvriendelijk en biedt een breed scala aan nieuwe mensen om mee in contact te komen. De profielen zijn gedetailleerd en de zoekfilters helpen om snel de juiste persoon te vinden. Ik ben een fan!

  Sterke punten
  Veel regionale dames te vinden.

  Zwakke punten
  Soms moet je de cache van je browser eens legen, dan werkt de zoekfunctie weer perfect.

  Interessante dames

  Review over Regio Flirts

  Ik had een aantal heel leuke gesprekken met dames op deze website.
  Ze geven duidelijk aan wat ze willen (en niet willen), dus ik ben heel tevreden ermee.
  Ook zijn het eens lokale vrouwen en geen buitenlandse troelas. Je kunt er tenminste een deftig gesprek mee voeren.

  Sterke punten
  Niets op aan te merken.

  Zwakke punten
  Soms werkt de selectie van provincie niet helemaal. Maar 1 mailtje naar hun helpdesk en het was opgelost.

  FAKE

  Review over Mijn Begeerte

  Nog zonder opladen van foto had ik binnen de minuut 60 berichten van geile beelschone vrouwen.
  Compleet van de pot gerukt.
  Zonde dat hier op de kap van onschuldige zielen enkele slapend rijk mee worden

  Sterke punten
  suggestie

  Zwakke punten
  compleet fake

  Fake

  Review over Chat.be

  Van eerste tot de laatste fake er zijn gewoon geen echte vrouwelijke profielen op deze site..,😒

  Sterke punten
  Fake profielen

  Zwakke punten
  Bedrog

  scammers

  Review over Chat.be

  Als ik moet geloven dat alle vrouwen die mij een bericht sturen in mijn gemeente wonen dan zijn er meer vrouwen in op deze site dan er daadwerkelijk vrouwen wonen in mijn gemeente. Het grappige is dat ik geen enkele herken. Hoe kan je zo een idioot zijn om op een dergelijke deze site op te zetten.

  Sterke punten
  Mensen bedriegen en hen door leugens geld proberen afhandig te maken

  Zwakke punten
  eerlijkheid en intelligentie

  scammers

  Review over Chat.be

  Er zijn op deze site meer vrouwen uit mijn streek dan es vrouwen wonen in mijn streek. Allemaal bedrog. Stel voor dat je hier geen geld aan uitgeeft. Laat je niet misleiden door deze misdadigers.

  Sterke punten
  mensen bedriegen en geld proberen afhandig te maken

  Zwakke punten
  eerlijkheid

  Deze site is totaal misleidend

  Review over Be2

  Heb meteen gemerkt dat deze site totaal misleidend is en heel slechte reviews heeft.
  Heb meteen geblokkeerd betaling
  Totale scam

  Zwakke punten
  Levert helemaal niet wat het claimed

  slechte site

  Review over Dottie.be

  als er 100 vrouwen in de data base zitten in NL dan is het veel, was in een paar uur door alle vrouwen in NL heen. Om aan te sluiten bij de recensie hieronder hier iemand leren kennen is dan ook bijna onmogelijk.

  Zwakke punten
  site word nauwelijks onderhouden - geen moderators aanwezig om fake profielen te verwijderen - weinig aanbod in vrouwen -

  Is het veilig ?

  Review over Redlights

  Ik heb hier leuke date gehad 😊 word hier ook gecontroleerd of de mensen ook soa’s hebben ? Het zien er nette dames uit maar vroeg me do gwn af

  Sterke punten
  Duidelijk site

  Zwakke punten
  Mischien kunnen aantonen of ze safe zijn ? Brengt misschien meer klanten op.

  Belangrijke Aankondiging

  Review over B-Loved

  Beste gewaardeerde klanten,

  We willen graag aankondigen dat B-Loved in 2022 in Nederland (www.b-loved.nl) en in 2023 in België (www.b-loved.be) is overgenomen.

  We begrijpen dat sommige van jullie mogelijk minder positieve ervaringen hebben gehad onder de vorige eigenaar. Onder de nieuwe leiding van b-loved.nl en b-loved.be zijn we vastbesloten om jullie een ongeëvenaarde kwaliteit van dienstverlening te bieden, met een frisse en verbeterde aanpak.

  Ons team is hard aan het werk om ervoor te zorgen dat jullie vertrouwen in ons wordt hersteld. We hebben geluisterd naar jullie feedback en hebben een vernieuwde werkwijze geïmplementeerd om aan jullie verwachtingen te voldoen.

  Wij nodigen jullie van harte uit om ons een nieuwe kans te geven en te ervaren wat b-loved.nl en b-loved.be te bieden hebben. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal, en we zijn vastbesloten om een positieve en bevredigende ervaring te garanderen.

  We kijken ernaar uit om samen met jullie een nieuw hoofdstuk in te luiden en jullie de best mogelijke service te bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Het team van b-loved.nl en b-loved.be

  Bedriegers

  Review over B-Loved

  Heb er geen woorden voor.
  Wie 5 sterren heeft zijn waarschijnlijk door henzelf geplaatste reviews.
  Ik ken 3 mensen die betaalden en enkel overbleven met woede

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Teleurstellend-Onprofessioneel

  Review over B-Loved

  Zeer teleurstellend en zeer onprofessioneel. Dit bureau heeft zogenaamd een keurmerk? Ondanks een beloftevolle intake.. tot nog toe één match (na meer dan een jaar) die ongeveer in de lijn der verwachtingn lag. Eén match, die ze zelf nooit gezien hebben en die geen enkel raakvlak had en dan wordt de eerste match weer voorgesteld.; Puur amateurisme !

  Sterke punten
  Nieuw beleid en exit van de vorige matchmaker maken dit hopelijk beter.

  Zwakke punten
  Absoluut geen inzicht van wat de klant wil en waar de match dan wel ligt?. Heel duur voor de service die men krijgt. Profielen die worden voorgesteld zijn onvolledig of absoluut onduidelijk (2 x verschillende leeftijd vermeld, alsook bio die verschilt ! Zijn geld niet waard. Zoek op andere manieren, dat is mijn advies, maar NIET via dit bureau.

  Mme

  Review over RegioSexcontact

  Bonjour ,

  Je me permets de vous contacter aujourd'hui avec une offre spéciale pour améliorer la visibilité de votre site web et booster votre référencement naturel.

  Nous sommes ravis de vous proposer un partenariat exclusif pour obtenir un backlink sur klubasso.fr ou Pousse-Pousse.com à un tarif exceptionnel de 50€ seulement, au lieu de 100€. Ce backlink de haute qualité contribuera à renforcer la crédibilité de votre site web aux yeux des moteurs de recherche et à augmenter votre visibilité en ligne.

  Si vous le souhaitez, nous pouvons également rédiger un article pertinent et de qualité pour votre site web, garantissant ainsi une intégration fluide de votre lien sur le site. Notre équipe de rédacteurs expérimentés est prête à créer un contenu informatif et engageant qui attirera davantage de visiteurs vers votre site.

  Pour procéder, veuillez nous envoyer l'article que vous souhaitez publier ou le lien + l'ancre que vous souhaitez utiliser. Nous nous occuperons de la coordination avec l'équipe éditoriale de Pousse-Pousse.com pour garantir une publication rapide.

  De plus, pour faciliter le processus, nous vous prions de nous fournir vos informations de facturation afin que nous puissions émettre une facture pour la prestation.

  N'hésitez pas à me contacter directement si vous avez des questions ou besoin de plus d'informations. Nous sommes impatients de travailler avec vous pour renforcer votre présence en ligne.

  Cordialement,
  Pauline LEVASSEUR

  Sterke punten
  Bonjour ,

  Je me permets de vous contacter aujourd'hui avec une offre spéciale pour améliorer la visibilité de votre site web et booster votre référencement naturel.

  Nous sommes ravis de vous proposer un partenariat exclusif pour obtenir un backlink sur klubasso.fr ou Pousse-Pousse.com à un tarif exceptionnel de 50€ seulement, au lieu de 100€. Ce backlink de haute qualité contribuera à renforcer la crédibilité de votre site web aux yeux des moteurs de recherche et à augmenter votre visibilité en ligne.

  Si vous le souhaitez, nous pouvons également rédiger un article pertinent et de qualité pour votre site web, garantissant ainsi une intégration fluide de votre lien sur le site. Notre équipe de rédacteurs expérimentés est prête à créer un contenu informatif et engageant qui attirera davantage de visiteurs vers votre site.

  Pour procéder, veuillez nous envoyer l'article que vous souhaitez publier ou le lien + l'ancre que vous souhaitez utiliser. Nous nous occuperons de la coordination avec l'équipe éditoriale de Pousse-Pousse.com pour garantir une publication rapide.

  De plus, pour faciliter le processus, nous vous prions de nous fournir vos informations de facturation afin que nous puissions émettre une facture pour la prestation.

  N'hésitez pas à me contacter directement si vous avez des questions ou besoin de plus d'informations. Nous sommes impatients de travailler avec vous pour renforcer votre présence en ligne.

  Cordialement,
  Pauline LEVASSEUR

  Zwakke punten
  Bonjour ,

  Je me permets de vous contacter aujourd'hui avec une offre spéciale pour améliorer la visibilité de votre site web et booster votre référencement naturel.

  Nous sommes ravis de vous proposer un partenariat exclusif pour obtenir un backlink sur klubasso.fr ou Pousse-Pousse.com à un tarif exceptionnel de 50€ seulement, au lieu de 100€. Ce backlink de haute qualité contribuera à renforcer la crédibilité de votre site web aux yeux des moteurs de recherche et à augmenter votre visibilité en ligne.

  Si vous le souhaitez, nous pouvons également rédiger un article pertinent et de qualité pour votre site web, garantissant ainsi une intégration fluide de votre lien sur le site. Notre équipe de rédacteurs expérimentés est prête à créer un contenu informatif et engageant qui attirera davantage de visiteurs vers votre site.

  Pour procéder, veuillez nous envoyer l'article que vous souhaitez publier ou le lien + l'ancre que vous souhaitez utiliser. Nous nous occuperons de la coordination avec l'équipe éditoriale de Pousse-Pousse.com pour garantir une publication rapide.

  De plus, pour faciliter le processus, nous vous prions de nous fournir vos informations de facturation afin que nous puissions émettre une facture pour la prestation.

  N'hésitez pas à me contacter directement si vous avez des questions ou besoin de plus d'informations. Nous sommes impatients de travailler avec vous pour renforcer votre présence en ligne.

  Cordialement,
  Pauline LEVASSEUR

  Slechte dating site

  Review over Dottie.be

  Er zitten op dottie dating site te veel valse profielen.Ben al enkele malen benaderd door mannen,die vroegen via een omweg contact met ze op te nemen.Hier iemand leren kennen is dan ook bijna onmogelijk,te veel mensen met een zwaar verstandelijke beperking.
  Is niet mogelijk te communiceren met veel van hun leden.

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Te veel fake profielen!Opletten voor mensen met minder goede bedoelingen.

  Mme

  Review over RegioSexcontact

  Bonjour,

  J'ai cru voir que vous achetiez des backlinks pour votre site. Je vous propose un article en promo sur garancedore.fr à 50€ au lieu de 110€ habituellement.

  Je peux également rédiger pour 10€ supplémentaires. Si c'est ok, vous pouvez m'envoyer votre article ou votre lien + ancre ainsi que vos information de facturation

  Dans l'attente de votre retour
  Garance

  Sterke punten
  Bonjour,

  J'ai cru voir que vous achetiez des backlinks pour votre site. Je vous propose un article en promo sur garancedore.fr à 50€ au lieu de 110€ habituellement.

  Je peux également rédiger pour 10€ supplémentaires. Si c'est ok, vous pouvez m'envoyer votre article ou votre lien + ancre ainsi que vos information de facturation

  Dans l'attente de votre retour
  Garance

  Zwakke punten
  Bonjour,

  J'ai cru voir que vous achetiez des backlinks pour votre site. Je vous propose un article en promo sur garancedore.fr à 50€ au lieu de 110€ habituellement.

  Je peux également rédiger pour 10€ supplémentaires. Si c'est ok, vous pouvez m'envoyer votre article ou votre lien + ancre ainsi que vos information de facturation

  Dans l'attente de votre retour
  Garance

  Tesseductrices

  Review over Tesseductrices

  Ne sais joindre le cite Tesseductrices qui est infecté par un URL;Scam

  Sterke punten
  Peut être rencontrer une jeune femme pour la vie

  Bedrog

  Review over Chat.be

  Fakes die enkel willen chatten. Afspraken kun je hier niet maken

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Puur afzetterij

  Professionele begeleiding

  Review over B-Loved

  Fantastische ervaringen met B-loved. Professionele feedback. Veilig daten. Top matchmaking bureau!

  Sterke punten
  Warm hart.
  Betrokkenheid.

  Siemens

  Review over RegioSexcontact

  12 000 000 messages to the whole world - new marketing tool for your company.

  Steps to get it:
  1. Go to website https://search-any-web.com
  2. Register and login
  3. Do search and press "Send Messages"
  4. Sit back and relax, we will do the rest and send you report

  We have hudge database - more than 80 mil. websites. If you need something more - contact via email [email protected]

  Some screens - https://postimg.cc/gallery/2zhrCvt

  Sterke punten

  12 000 000 messages to the whole world - new marketing tool for your company.

  Steps to get it:
  1. Go to website https://search-any-web.com
  2. Register and login
  3. Do search and press "Send Messages"
  4. Sit back and relax, we will do the rest and send you report

  We have hudge database - more than 80 mil. websites. If you need something more - contact via email [email protected]

  Some screens - https://postimg.cc/gallery/2zhrCvt

  Zwakke punten

  12 000 000 messages to the whole world - new marketing tool for your company.

  Steps to get it:
  1. Go to website https://search-any-web.com
  2. Register and login
  3. Do search and press "Send Messages"
  4. Sit back and relax, we will do the rest and send you report

  We have hudge database - more than 80 mil. websites. If you need something more - contact via email [email protected]

  Some screens - https://postimg.cc/gallery/2zhrCvt