Reviews over datingsites


  Lijkt fake te zijn

  Review over GeheimeAffaires

  In chat constant met hetzelfde meisje, maar volgens mij zij de foto’s afgehaald van Instagram of andere sites, want ze wil niet in haar kaarten laten kijken, ik twijfel zelfs over de plaats waar ze woont, ze houden je aan het lijntje en je zult ze nooit kunnen ontmoeten, dus oplichting/ fake

  Sterke punten
  Geen , oplichting/ fake

  Zwakke punten
  Nep profielen en foto’s

  lies heeft je lief

  Review over Redlights

  Amateur Doet het tegen haar zin en het doet dan nog meer pijn dan goed ook doet geen moeite https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/lies-heeft-je-lief.html

  Zwakke punten
  Moeite doen

  Boven mijn verwachtingen!

  Review over R&F Introductions

  Zeer fijne samenwerking met het team van R&F Introductions! De transparante website met duidelijke tarieven voor aangeboden services en diverse keuzes in formules hebben mij overtuigd tov andere bureau’s mij bij R&F aan te sluiten. Na 6 maanden en 7 ontmoetingen verder vonden ze mijn ideale wederhelft! Over de hele lijn ben ik zeer tevreden en uiterst blij met het resultaat ;)

  Sterke punten
  Transparant, professioneel, fijne samenwerking

  Romantische Valentijn

  Review over B-Loved

  He Marijke, We zijn bijna een jaar samen nu, vierden onze eerste Valentijn samen.
  En zo romantisch was het nog nooit, ik heb aan het eind van de dag tegen tegen Dirk gezegd dat ik zijn aanzoek aanvaard.
  Je weet dat hij het me gevraagd had op mijn verjaardag en dat ik bedenktijd gevraagd had, omdat ik zo een verschrikkelijk huwelijk (en dito vechtscheiding) achter de rug heb.
  Maar na deze Valentijn, die zo puur en liefdevol was, heb ik JA gezegd.
  Hij kwam uit de lucht gevallen, en dat maakte het net zo mooi.
  Wilde het je zelf vertellen, omdat jij onze Valentijn-engel bent.
  Iedereen zou B-loved moeten proberen wat ons betreft wat hier vindt je ECHTE LIEFDE
  Liefs Karen en Dirk

  Sterke punten
  PASSIE
  GEDREVENHEID
  VOLHARDENDHEID
  ALTIJD MET DE GLIMLACH
  STAAN STEEDS VOOR JE KLAAR

  Oprechte dank

  Review over B-Loved

  Hallo Marijke en het hele team van B-loved
  Wou alleen maar dank u wel zeggen, omdat ik vanmorgen mocht wakker worden naast de liefde van mijn leven. Ik hoorde zijn ademhaling en een gevoel van oprecht liefde en dankbaarheid naar jullie toe overviel me per direct. Ik wilde dat delen met de wereld vandaar deze review.
  Aan alle singles in België en omstreken niet twijfelen maar doen!
  Hier vindt je hem of haar
  Warme groeten
  Veeke

  Sterke punten
  inzet
  enthousiasme
  luisterend oor
  grote database

  Zwakke punten
  die heb ik niet ervaren

  bedrog

  Review over VindJeDate

  allemaal zo nep, dat dit eigenlijk mag versta ik niet, mensen zo snel van hun center beroven.
  Ik vraag me af waar ze allemaal aan die foto"s en profielen komen.

  Sterke punten
  snel contact

  Zwakke punten
  zo nep...denk niet dat hier 1 profiel in het echte leven bestaat.

  Je word opgelicht op vindjedate.com zo is het .

  Review over VindJeDate

  Je word echt opgelicht, veel nepprofielen. De positieve recensies zijn gewoon gekocht, deze regels worden of zijn nu veranderd. Niet intrappen dus! Het kost je alleen maar geld 3€ per bericht en je wordt aan het lijntje gehouden, zodra je je mailadres geeft veranderen ze deze in sterretjes, alles wordt dus gecontroleerd. Hou je geld dus op zak!

  Sterke punten
  Deze site vindjedate.com verdien zelf geen 1 ster pure oplichting.

  Zwakke punten
  Oplichting, loop er niet in .

  alleen maar fake

  Review over Afspraakjes.com

  vele avonden thuis zitten wachten, op mannen of zgn koppels die gewoon niet komen opdagen. dan nemen ze hun telefoonn niet meer op.
  Wegblijven geen echte site voor afspraakjes

  Sterke punten
  geen, contact opnemen niet mogelijk

  Zwakke punten
  veel fake, en niet bereikbaar. boeit ze ook niet dat er zoveel fake is

  Sanne

  Review over Redlights

  Heerlijke meid een echt genot en niet snel binnen en terug weg zij neemt haar tijd voor jou

  Missie geslaagd ;)

  Review over R&F Introductions

  Ik ben jullie zeer dankbaar om mij te matchen aan M (hij wilt liever niet dat ik zijn volle naam schrijf)! Als jonge vrouw, net gestart met mijn eigen zaak, had ik nooit zelf deze 'perfect match' kunnen vinden. We zijn nu enkele maanden een koppel en er zijn zelfs plannen om volgend jaar te gaan samenwonen! Dit wou ik toch nog even aan jullie en heel de wereld laten weten :) Een dikke merci van Lisa!!

  Sterke punten
  Goede matching, goede begeleiding, zeer professionele aanpak en absoluut waar voor mijn geld!

  Zwakke punten
  Misschien wel iets duurder dan een datingsite, maar het resultaat is er dan wel!

  Geen goede voorstellen

  Review over R&F Introductions

  Voor een jonge, ambitieuze, hoog opgeleide vrouw begin de 30 zijn er geen matches in hun database.
  Ze zeggen dat ze deze hebben, maar er komt geen enkel voorstel.
  En als je er open en eerlijk over wilt communiceren (want het kost toch veel geld), dan worden jouw bezorgdheden afgewimpeld.

  Zwakke punten
  Geen goede voorstellen, geen goede matches, geen goede communicatie

  Eigen schuld ....dikke bult

  Review over Afspraakjes.com

  Lees eerst de reviews...er staat duidelijk dat het gaat om fictieve personen en er daarom geen afspraak kan gemaakt worden . Voor hetzelfde geld zit er in plaats van jou grote liefde , aan de andere kant van de lijn een oude vieze ongeschoren stinkende puist kop die met een beetje erotische prietpraat jou hoofd op hol brengt . Mij (en al zeker mijn euro's niet) vangen ze hier mee . 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  Sterke punten
  Specialisten in bedriegen

  Zwakke punten
  Lager dan dit kan een mens niet vallen.

  FAKERS, vooral Diego Roberto Ali uit Antwerpen

  Review over Badoo

  Oppassen voor gebruikersnaam Diego Roberto Ali uit Antwerpen. Hij zegt op zoek te zijn naar een serieuze relatie, hij kan u dagen aan de praat houden op de chat en dan verdwijnt hij weer voor 2 of 3 dagen. Hij belooft af te spreken en als de dag nadert, wordt hij ziek en dat 2 weken. De 2de keer, komt hij zonder afzeggen 2 dagen later met een vergezochte uitleg. Nog meer foto's sturen wilde hij niet (red flags!) En telefoonnummer uitwisselen, nee dat zou pas na de date zijn, nog een red flag. Alles in mij zei, dit klopt niet. Dus ik wilde hem toch eens live op een openbare plek zien, confrontreren en snel, ik had geen zin om nog weken te chatten terwijl ik grote twijfels heb dat hij is wie hij zegt dat hij is. Dus opnieuw op korte termijn een 3de date gepland. Dagen tot de avond ervoor zegt hij hoe erg hij zich erop verheugt.. and guess what. Op de dag zelf hoor je niets meer. Er mag wel wat meer gedaan worden aan verificatie. Het lijkt erop dat meneer niet zijn eigen foto's heeft geplaatst en een hoop andere zaken te verbergen heeft. Pak het aub aan Badoo. Mij heeft hij niet gekwetst maar deze charmeur gaat vrouwen inpakken en hun harten breken. Hij stelt overigens in een vrij vroeg stadium erg persoonlijke vragen over intimiteit. Als u als vrouw wat kwetsbaarder bent en denkt mee te moeten met die praat om aandacht en liefde te krijgen, dan bent u een makkelijk prooi voor deze Roberto. Het lijkt verdacht veel op een loverboy ofzo.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Verificatie manier slaat nergens op. Veel fakers op de site. Ze mogen eens een verificatie gaan doen voor locatie en verplichten om voor hun profiel een foto te maken op dat moment. Echt veel fakers op zoek naar seks, zelfs als ze een relatie dus willen vreemd gaan.

  Soulmates

  Review over B-Loved

  Topmadam... Heeft mij gekoppeld aan een topventje waarmee het klikte op alle gebied... Kids, kleinkinderen, broers, zussen en vrienden. Hij is mijn soulmate op elk gebied. Zijn nu sinds 15mei gehuwd, we kennen elkaar 5,5jaar en hebben zoveel plezier in alles wat we doen. NOOIT gedacht nog zo gelukkig te worden maar zie... Nog NOOIT zo gelukkig geweest en mijn eigen zijn.. HEERLIJK

  Sterke punten
  Geven niet op...

  Soulmates

  Review over B-Loved

  Topmadam... Heeft mij gekoppeld aan een topventje waarmee het klikte op alle gebied... Kids, kleinkinderen, broers, zussen en vrienden. Hij is mijn soulmate op elk gebied. Zijn nu sinds 15mei gehuwd, we kennen elkaar 5,5jaar en hebben zoveel plezier in alles wat we doen ❤️❤️❤️ nooit gedacht nog zo gelukkig te worden maar zie... Nog NOOIT zo gelukkig geweest en mijn eigen zijn.. HEERLIJK

  Sterke punten
  Geven niet op...

  Ach het ziet er mooi uit

  Review over SeksVerlangen

  Seksverlangen vraagt een verificatie maar ik krijg geen e-mails van seksverlangen. ook niet onder Junk. Veel nep profielen en ok er zijn een paar echte maar ik zou zeggen 97% nep en 3% is de dame wel bereid. Maar 3% vinden is technisch gezien zo moeilijk. Ik was 3 jaar geleden lid en je wordt overspoeld door berichten van nep dames die enkel willen chatten maar de stap nooit zetten , zelfs niet na 100 berichten .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel nep profielen

  100% SCHANDALIG BEDROG

  Review over Buurmeisjes.be

  Alle profielen zijn fictief en bestaan dus niet.Gevraagd om mij te contacteren via pm om credits te omzeilen maar al snel antwoord ontvangen dat het niet gaat op die manier met alle nodige zever erbij. Oplichterij van de ergste soort.

  Sterke punten
  Dat je direct doorhebt dat ze oplichters zijn

  Zwakke punten
  TOTAAL WAARDELOOS

  een geldklopperij van de hoogste plank

  Review over GayDatingPlanet.be

  Elke dag berichten en flirten. Telkens krijg je ongeveer dezelfde voorstellen of antwoorden. Van een concrete afspraak is absoluut geen sprake. Men stelt steeds dezelfde vragen,... Jammer dat hier geen controle op gebeurt en maatregelen getroffen worden. Op een mum van tijd ben je veel geld kwijt voor werkelijk niets.

  Sterke punten
  men slaagt er in je te misleiden, jammer

  Zwakke punten
  al heel snel ontdek je het systeem, maar ondertussen ben je al veel geld kwijt

  dromen zijn geen bedrog

  Review over B-Loved

  Ik heb op mijn 'jonge' leeftijd toch wat relatie's achter de rug.
  Steeds liep dit slecht af.
  Ik begon te vrezen, stelde de fout bij mezelf en dacht dat ik gewoon geen recht had op een gelukkige relatie.
  Op Facebook zag ik de advertentie voorbij komen van B-Loved.
  Ah zal wel weer zever zijn dacht ik in eerste instantie.
  Zoiets als Parship en weet ik veel.
  Facebook kenende laten ze die advertentie 100 keer verschijnen.
  In een zotte beu klikte ik er dan toch maar op.
  Ah, zal het maar eens invullen, daar komt toch niets van voort.
  Verkeerd gedacht want toen ik een vriendelijke mijnheer aan de lijn kreeg, die mij een kennismaking gesprek voorstelde.
  Was de trein vertrokken.
  We zijn nu al enige tijd verder, heb een crème van een consulente.
  Maar zal ze (een tijdje niet) meer horen.
  Ik heb mijn prins op het witte paard gevonden.

  Dank je wel B-Loved

  Geef nooit op

  Review over B-Loved

  Na een relatie van 7 jaar dacht ik nooit de liefde nog te vinden. Niets was minder waar. Ik klopte aan bij b-Loved. Ze luisterde naar mijn verhaal, hielden rekening met de rugzak die ik al jaren meedraag. En kijk... ik zie het leven weer door een roze bril. Dank je

  Sterke punten
  Ze luisteren naar je verhaal en staan je bij in goed en kwade dagen.

  De liefde gevonden

  Review over B-Loved

  Ik dacht nooit dat ik de liefde zou vinden na mijn 65ste. Bedankt B-Loved en het hele team.

  B loved is super

  Review over B-Loved

  De jarenlange ervaring van super mensen die de liefde in het leven voorop stellen maken b-loved zo super. Men leeft mee en dat maakt hen zeer speciaal . Dank om er te zijn

  Sterke punten
  Leven mee . Stralen liefde uit.

  Zeer aangenaam verrast

  Review over B-Loved

  Zeer aangename kennismaking zeer professioneel en ook de man van mijn leven ontmoet. Warme mensen die u zeer goed ontvangen en perfect aanvoelen welke persoon bij je past. Ik ben zeer gelukkig

  Sterke punten
  Ze luisteren en weten precies waar je naar op zoek bent. Sterk in hun kandidaten. Accuraat

  Zwakke punten
  Voor mij geen

  Dat heet dan gelukkig zijn

  Review over B-Loved

  Bedankt voor jullie steun, hulp en ondersteuning bij het vinden van mijn nieuwe liefde
  Telkens weer spraken jullie me moed in om door te gaan, en mijn match een eerlijke kans te geven.
  Gelukkig deed ik dat en zo heb ik mijn grote liefde eindelijk ontmoet
  Jullie zijn tovenaars, brengen magie der liefde in de wereld
  Bedankt

  Sterke punten
  Empathisch
  Behulpzaam
  Groot ledenbestand
  Alleen maar lof

  Zwakke punten
  Geen!

  Happy lady

  Review over B-Loved

  Deze maakt echt het verschil! Na verschillende teleurstellingen op datingsites was ik het beu. Ik was klaar voor het serieuzere werk. Dat vond ik bij b-loved, serieuze begeleiding en een aanpak om u tegen te zeggen. Tot nog toe heel blij dat ik de stap gezet heb naar een degelijk bureau.

  Sterke punten
  Aandacht voor personen