R&F Introductions

"R&F Introductions" is het n° 1 Datingbureau in Vlaanderen en Nederland voor de Succesvolle Singles. Tijdens een uitgebreid intake- gesprek stellen wij u een zeer gerichte en persoonlijke aanpak voor, om uw ideale match te ontmoeten. Wij staan er voor garant uw droomvrouw of-man te vinden.

R&F Introductions Reviews

  Geslaagde missie!

  Zeer fijne samenwerking en bedankt voor het vinden van mijn match!

  Sterke punten
  Professioneel, discreet, vonden de juiste match

  Dramatisch slecht; WEGBLIJVEN

  Voor een hoog opgeleide man van in de 40 zijn er geen matches in hun database.
  Ze bezorgenden me voorstellen van dames die tot hun 16 j naar school gingen, dames met voltijds jonge kinderen in huis, dames die op 70km afstand wonen
  Als je er open en eerlijk over praat, dan word je al snel als te veeleisend afgedaan. Ze beweren dat alles wetenschappelijk onderbouwd: welke wetenschap zegt dat een met universitair zeer goed past bij iemand die 70km verder woont en tot zijn 16 naar school ging?


  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Geen enkel goed voorstel, geen goede communicatie, beweren dat hun aanpak wetenschappelijk onderbouwd is (terwijl ze dit totaal niet kunnen aantonen)

  Boven mijn verwachtingen!

  Zeer fijne samenwerking met het team van R&F Introductions! De transparante website met duidelijke tarieven voor aangeboden services en diverse keuzes in formules hebben mij overtuigd tov andere bureau’s mij bij R&F aan te sluiten. Na 6 maanden en 7 ontmoetingen verder vonden ze mijn ideale wederhelft! Over de hele lijn ben ik zeer tevreden en uiterst blij met het resultaat ;)

  Sterke punten
  Transparant, professioneel, fijne samenwerking

  Missie geslaagd ;)

  Ik ben jullie zeer dankbaar om mij te matchen aan M (hij wilt liever niet dat ik zijn volle naam schrijf)! Als jonge vrouw, net gestart met mijn eigen zaak, had ik nooit zelf deze 'perfect match' kunnen vinden. We zijn nu enkele maanden een koppel en er zijn zelfs plannen om volgend jaar te gaan samenwonen! Dit wou ik toch nog even aan jullie en heel de wereld laten weten :) Een dikke merci van Lisa!!

  Sterke punten
  Goede matching, goede begeleiding, zeer professionele aanpak en absoluut waar voor mijn geld!

  Zwakke punten
  Misschien wel iets duurder dan een datingsite, maar het resultaat is er dan wel!

  Geen goede voorstellen

  Voor een jonge, ambitieuze, hoog opgeleide vrouw begin de 30 zijn er geen matches in hun database.
  Ze zeggen dat ze deze hebben, maar er komt geen enkel voorstel.
  En als je er open en eerlijk over wilt communiceren (want het kost toch veel geld), dan worden jouw bezorgdheden afgewimpeld.

  Zwakke punten
  Geen goede voorstellen, geen goede matches, geen goede communicatie

  Na 2 machtes was het al meteen raak!

  Graag bedank ik jullie nogmaals via deze weg! Nooit gedacht dat het meteen al bij de tweede kennismaking via jullie raak zou zijn. Voor mij zijn jullie een zeer professioneel en correct datingbureau, met een zeer warme aanpak!

  Sterke punten
  discreet, zeer goede matching, betere niveau van profielen tov datingsites, persoonlijk gericht en zeer correct

  Zwakke punten
  Wel duurder dan een datingsite, maar het was me elke euro waard!

  weinig tot geen matching

  Komen niet na wat ze beloven. Wat ze er niet bij zeggen, is dat je telkens 6-8 weken moet wachten vooraleer men jou een volgende date voorsteld. Soms lijkt het of ze jou vergeten zijn en als je hen belt, hebben ze net iemand op het oog voor jou of hebben ze iemand waarmee ze een intake hebben gehad, maar wachten tot die zich heeft ingeschreven. Mij zegt dit dat ze weinig leden hebben. Ook dit vertellen ze niet voorafgaand je inschrijving.
  Eens je bent ingeschreven en het geld op hun rekening staat, wordt er geen rekening gehouden met je wensen. Men kiest lukraak wie op dat ogenblik vrij is. Ik had het gevoel dat er niet echt gezocht werd. Men beloofd x aantal matches voor jou te zoeken. Die heb ik zelfs niet gekregen.
  Men heeft zelfs het onbeschaamde lef je eigen initiatieven - waarbij je zelf een berichtje stuurt naar een lid - bij de "beloofde matches" te rekenen.

  Ook opvallend... Eens je toegang hebt tot de website staan de meeste leden op "dating" en kan je zelf geen contact leggen met deze personen. Sommigen stonden vanaf dag 1 dat ik lid was gedurende het ganse jaar op de website op "dating". Wat ik wel heel vreemd vond. Waarom zou je langer dan 1 jaar lid blijven maw je contract verlengen als je aan het daten bent? Mogelijks zijn dit profielen die al lang niet meer lid zijn, maar laten ze deze staan als lokmiddel.
  Ook sommige reviews schrijven ze hier zelf. Niet eerlijk R&F! Als "proffessioneel" matchingbureau moet je de negatieve kritiek ook kunnen aanvaarden. Als ik jullie antwoord op sommige neg berichten lees, frons ik mijn wenkbrauwen.

  Kortom: voor mij is Audrey enkel actief geïnteresseerd als je vip exclusive bent (lidgeld vanaf 3000 EUR). Nochtans heb ik van deze leden net hetzelfde gehoord. Weinig matching. Het gebeurt lukraak en soms heb je geluk dat het wel klikt.

  Zwakke punten
  Geen matching
  Geen opvolging
  Nauwelijks bereikbaar als je vragen hebt
  Te duur voor wat ze aanbieden

  Een grote dankjewel!

  Een jaar geleden heeft Audrey mij M. voorgesteld, een match 'made in heaven'! Alhoewel ik soms de moed opgaf de juiste man nog te vinden, gaven jullie mij terug het vertrouwen en de moed om te daten en dankzij die extra push van jullie ging ik op date met M. en de vonk sloeg over.... we zijn nu net gaan samenwonen en hebben beslist om voor ons eerste kindje te gaan :) M. en ik zijn jullie dan ook enorm dankbaar en vinden dat jullie echte begaan zijn jullie leden en zijn absoluut echte professionals! Veel groetjes van een dolgelukkig koppel :)

  Sterke punten
  professioneel
  begaan met hun leden
  leuke en deftige singles
  goede screening
  gewoon top matchmakers!

  Zwakke punten
  iets duurder dan een datingsite, maar vond het meer dan zijn centen waard!

  Bedankt!

  Eindelijk een relatiebureau die doen wat ze beloven! Mijn derde bureau waar ik mee samenwerk en wat de andere niet konden deed R&F Introductions wel! Ik heb mijn partner gevonden door hun professionele aanpak en mag ik zeggen volgens mij het grootste ledenbestand in vergelijking met andere bureau's! Bedankt voor jullie goede zorgen, ik heb mijn droomvrouwtje gevonden dankzij jullie.

  Sterke punten
  top service
  met resultaat
  professioneel
  groot ledenbestand

  Het mooiste Kerstcadeau, de ware liefde :)

  Beste Audrey en team, ondertussen zijn D. en ik bijna een jaar een koppel en we willen je dan ook graag nog even langs deze weg van harte bedanken om ons te hebben gematcht. Het was dan ook voor ons ook een prachtig kerstcadeau dat we van jou hebben gekregen; niks mooier dan de ware liefde! Het klikt gewoon fantastisch en onze liefde groeit met de dag meer :) Uit naam van ons beide wil ik andere singles graag laten weten dat we een zeer goede ervaring met R&F Introductions hebben gehad en we jullie zeker aanraden als een zeer fijn en professioneel relatiebureau.

  Sterke punten
  weet de juiste personen met elkaar in contact te brengen
  professioneel
  correct
  eerlijk
  fijne samenwerking
  Top relatiebureau!

  Zwakke punten
  Nihil

  Prachtige match!

  Beste Audrey

  Een kort bedankje om te laten weten dat wij sinds eind juli daten en dat de relatie blijft groeien (opnieuw een zalig weekend samen).

  D. is gewoonweg een knappe vrouw (monter, zorgzaam, open, positief ingesteld en goede principes). Wij nemen een korte vakantie tussen kerst en nieuw en kijken vooral uit naar onze mooie toekomst samen!

  Nog een zeer grote dankjewel!
  Van L. & D.

  Sterke punten
  Gewoon top bureau! Eerlijk, correct en met resultaat!

  Zwakke punten
  --

  Bedankt Audrey en het ganse R&F Introductions team!

  Filip en ik zijn nu 6 maanden een gelukkig koppel en vormen samen met mijn zoontje een fantastisch nieuw gezin. Hij heeft mij nu ten huwelijk gevraagd en heb volmondig “ja” geantwoord! De datum is al geprikt en uiteraard willen we je nog eens van harte bedanken, zonder jouw bureau hadden wij elkaar nooit ontmoet. Graag wil ik via deze weg iedereen laten weten dat jullie relatiebureau een echte aanrader is!

  Sterke punten
  Correct, top matchmaker, betrouwbaar , veilige manier van daten

  Zwakke punten
  Je betaalt wel iets meer dan bij online datingsites, maar dat had ik er zeker ervoor over!

  Een zeer professionele aanpak!

  Vermits ik mij geen lid wenste te maken van een online datingsite, dit om diverse redenen, leek een professioneel relatiebureau mij een betere optie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor R&F Introductions en ik ben aangenaam verrast van de professionele en vooral discrete manier van werken, ik heb de "juiste" nog niet gevonden, maar de dates waren tot nu toe allemaal dames die zeker een mogelijke match konden zijn! Ik ben er bijna zeker van dat ik mijn toekomstige partner ook via R&F zal vinden en geniet ondertussen ook wel van de aangename uitjes!

  Sterke punten
  Discreet, personal coach, professioneel

  Doen!! Ik ben hen zo dankbaar :-)

  Van alle opties die ik heb geprobeerd (en geloof me, het zijn er veel) bleek R&F Introductions het enige bureau te zijn dat tenminste doet wat er vooropgesteld wordt. Alles had ik al meegemaakt, van websites met mannen die enkel aan dat ene ding denken tot ontmoetingen met mannen die absoluut niet op hun profielfoto leken en een afspraak met een man die in plaats van 47 (zijn 'zogezegde' leeftijd) zeker 60 was! Het was een enorme opluchting te ondervinden dat het ook anders kan.

  De profielen bij R&F introductions worden gecontroleerd en zijn sowieso van een hoger niveau. Via hen ontmoette ik mannen die oprecht op zoek waren naar een serieuze relatie. En ook al heeft het even geduurd, uiteindelijk werd ik voorgesteld aan HEM!! Ondertussen zijn wij een dik jaar samen, mijn geluk kan niet op. ZO blij dat ik ben dat ik de overstap maakte naar R&F Introductions. Een absolute aanrader. Nogmaals duizend keer dank!!

  Sterke punten
  Controle op profielen, goeie screening. Er wordt met foto's gewerkt.

  Ik vond mijn grote liefde dankzij R&F!

  Beste Linda,
  Toevallig las ik jouw review hier en ben het volkomen oneens met jou! Ikzelf had ook een standaard account en heb zeker hele leuke contacten kunnen leggen, het niveau van de leden is ook een stuk hoger dan je op datingsites ontmoet. Af en toe kreeg ik van het bureau ook de voorstellen van VIP leden en nu reeds een jaar geleden heb ik dankzij R&F mijn grote liefde ontmoet en samen met hem en mijn 2 kindjes hebben we ondertussen een huis gekocht en wij zijn nu aan het trachten zwanger te worden van mijn derde kindje en voor hem zijn eerste, maar hij is sowieso een geweldige +papa voor mijn andere kinderen! Bovendien is Audrey, de matchmaker van R&F, een absolute heel begane dame voor haar leden en steeds heeft ze mij veel raad gegeven tijdens mijn lidmaatschap! Ik raad R&F dan ook aan voor iedere single die graag een persoonlijke aanpak wenst!

  Sterke punten
  Leden van hoog niveau, correct, betrouwbaar, succesvol

  Zwakke punten
  geen

  wegblijven!!!

  Heb al verscheidene datingsites uit geprobeerd. Deze is absoluut de meest bedrieglijke die ik ben tegengekomen. 250€ voor een standaard lidmaatschap. Een intakegesprek gehad en dan niets meer. In 12 maanden tijd geen enkel voorstel ontvangen. 95% van de profielen zijn niet contacteerbaar (ofwel status "dating" of wel gewoon niet contacteerbaar). Conclusie absoluut weggegooid geld.

Bezoek R&F Introductions

Schrijf je eigen review