R&F Introductions - 8 Reviews

Last updated: 11 november 2018
R&F Introductions Logo

62.5% aanbevolen, 8 Reviews

  1. R&F Introductions
  2. R&F Introductions Reviews
  3. Schrijf ook een review over R&F Introductions

R&F Introductions

"R&F Introductions" is het n° 1 Datingbureau in Vlaanderen en Nederland voor de Succesvolle Singles.

Tijdens een uitgebreid intake- gesprek stellen wij u een zeer gerichte en persoonlijke aanpak voor, om uw ideale match te ontmoeten. Wij staan er voor garant uw droomvrouw of-man te vinden.

R&F Introductions Details

Hits: 907

URL: https://www.rfintroductions.be/nl

Categorieën: Relatiebemiddeling

Reviews: 8


R&F Introductions reviews (8):

R&F Introductions - R &F introductions

0

Review:
In het begin meer dan 500 € betaald voor hetlidmaatschap. Zeer ontevreden . Nooit een fysieke ontmoeting gekregen .Beloven dat volgende keer dit wel zou zijn .... ook voorstel gekregen die 250 km van mij woont.... veel beloven maar R ‘& F introductions is groot bedrog !!!!

David beveelt R&F Introductions NIET aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - R&F introductions - oplichters!

0

Review:
Beste,

Even via deze weg laten weten dat ik absoluut ontevreden ben over R&F. Het zijn eigenlijk gewoon oplichters. Ze luisteren totaal niet naar wat ik belangrijk vind in een man. Ze hebben volgens mij heel weinig leden en sturen gewoon lukraak maar een voorstel door. Ik heb al verschillende malen aangegeven wat ik belangrijk vind zonder resultaat. Ik kan iedereen aanraden hier niet aan mee te doen, geld kwijt!

Sterke punten:
GEEN

R&F Introductions - Prachtige match!

0

Review:
Beste Audrey

Een kort bedankje om te laten weten dat wij sinds eind juli daten en dat de relatie blijft groeien (opnieuw een zalig weekend samen).

D. is gewoonweg een knappe vrouw (monter, zorgzaam, open, positief ingesteld en goede principes). Wij nemen een korte vakantie tussen kerst en nieuw en kijken vooral uit naar onze mooie toekomst samen!

Nog een zeer grote dankjewel!
Van L. & D.

Sterke punten:
Gewoon top bureau! Eerlijk, correct en met resultaat!

Zwakke punten:
--

R&F Introductions - Bedankt Audrey en het ganse R&F Introductions

0

Review:
Filip en ik zijn nu 6 maanden een gelukkig koppel en vormen samen met mijn zoontje een fantastisch nieuw gezin. Hij heeft mij nu ten huwelijk gevraagd en heb volmondig “ja” geantwoord! De datum is al geprikt en uiteraard willen we je nog eens van harte bedanken, zonder jouw bureau hadden wij elkaar nooit ontmoet. Graag wil ik via deze weg iedereen laten weten dat jullie relatiebureau een echte aanrader is!

Sterke punten:
Correct, top matchmaker, betrouwbaar , veilige manier van daten

Zwakke punten:
Je betaalt wel iets meer dan bij online datingsites, maar dat had ik er zeker ervoor over!

Chris beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - Een zeer professionele aanpak!

0

Review:
Vermits ik mij geen lid wenste te maken van een online datingsite, dit om diverse redenen, leek een professioneel relatiebureau mij een betere optie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor R&F Introductions en ik ben aangenaam verrast van de professionele en vooral discrete manier van werken, ik heb de "juiste" nog niet gevonden, maar de dates waren tot nu toe allemaal dames die zeker een mogelijke match konden zijn! Ik ben er bijna zeker van dat ik mijn toekomstige partner ook via R&F zal vinden en geniet ondertussen ook wel van de aangename uitjes!

Sterke punten:
Discreet, personal coach, professioneel

Eric beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - Doen!! Ik ben hen zo dankbaar :-)

0

Review:
Van alle opties die ik heb geprobeerd (en geloof me, het zijn er veel) bleek R&F Introductions het enige bureau te zijn dat tenminste doet wat er vooropgesteld wordt. Alles had ik al meegemaakt, van websites met mannen die enkel aan dat ene ding denken tot ontmoetingen met mannen die absoluut niet op hun profielfoto leken en een afspraak met een man die in plaats van 47 (zijn 'zogezegde' leeftijd) zeker 60 was! Het was een enorme opluchting te ondervinden dat het ook anders kan.

De profielen bij R&F introductions worden gecontroleerd en zijn sowieso van een hoger niveau. Via hen ontmoette ik mannen die oprecht op zoek waren naar een serieuze relatie. En ook al heeft het even geduurd, uiteindelijk werd ik voorgesteld aan HEM!! Ondertussen zijn wij een dik jaar samen, mijn geluk kan niet op. ZO blij dat ik ben dat ik de overstap maakte naar R&F Introductions. Een absolute aanrader. Nogmaals duizend keer dank!!

Sterke punten:
Controle op profielen, goeie screening. Er wordt met foto's gewerkt.

Nathalie beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - Ik vond mijn grote liefde dankzij R&F!

0

Review:
Beste Linda,
Toevallig las ik jouw review hier en ben het volkomen oneens met jou! Ikzelf had ook een standaard account en heb zeker hele leuke contacten kunnen leggen, het niveau van de leden is ook een stuk hoger dan je op datingsites ontmoet. Af en toe kreeg ik van het bureau ook de voorstellen van VIP leden en nu reeds een jaar geleden heb ik dankzij R&F mijn grote liefde ontmoet en samen met hem en mijn 2 kindjes hebben we ondertussen een huis gekocht en wij zijn nu aan het trachten zwanger te worden van mijn derde kindje en voor hem zijn eerste, maar hij is sowieso een geweldige +papa voor mijn andere kinderen! Bovendien is Audrey, de matchmaker van R&F, een absolute heel begane dame voor haar leden en steeds heeft ze mij veel raad gegeven tijdens mijn lidmaatschap! Ik raad R&F dan ook aan voor iedere single die graag een persoonlijke aanpak wenst!

Sterke punten:
Leden van hoog niveau, correct, betrouwbaar, succesvol

Zwakke punten:
geen

Inez beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - wegblijven!!!

0

Review:
Heb al verscheidene datingsites uit geprobeerd. Deze is absoluut de meest bedrieglijke die ik ben tegengekomen. 250€ voor een standaard lidmaatschap. Een intakegesprek gehad en dan niets meer. In 12 maanden tijd geen enkel voorstel ontvangen. 95% van de profielen zijn niet contacteerbaar (ofwel status "dating" of wel gewoon niet contacteerbaar). Conclusie absoluut weggegooid geld.

Linda beveelt R&F Introductions NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over R&F Introductions

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou R&F Introductions aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou R&F Introductions aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek R&F Introductions


Andere websites in de categorie 'Relatiebemiddeling'

Home » Relatiebemiddeling » R&F Introductions