R&F Introductions - 11 Reviews

Last updated: 1 juli 2020
R&F Introductions Logo

75% aanbevolen, 11 Reviews

  1. R&F Introductions
  2. R&F Introductions Reviews
  3. Schrijf ook een review over R&F Introductions

R&F Introductions

"R&F Introductions" is het n° 1 Datingbureau in Vlaanderen en Nederland voor de Succesvolle Singles.

Tijdens een uitgebreid intake- gesprek stellen wij u een zeer gerichte en persoonlijke aanpak voor, om uw ideale match te ontmoeten. Wij staan er voor garant uw droomvrouw of-man te vinden.

R&F Introductions Details

Hits: 1114

URL: https://www.rfintroductions.be/nl

Categorieën: Relatiebemiddeling

Reviews: 11


R&F Introductions reviews (11):

R&F Introductions - Na 2 machtes was het al meteen raak!

0

Review:
Graag bedank ik jullie nogmaals via deze weg! Nooit gedacht dat het meteen al bij de tweede kennismaking via jullie raak zou zijn. Voor mij zijn jullie een zeer professioneel en correct datingbureau, met een zeer warme aanpak!

Sterke punten:
discreet, zeer goede matching, betere niveau van profielen tov datingsites, persoonlijk gericht en zeer correct

Zwakke punten:
Wel duurder dan een datingsite, maar het was me elke euro waard!

B. beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - weinig tot geen matching

1

Review:
Komen niet na wat ze beloven. Wat ze er niet bij zeggen, is dat je telkens 6-8 weken moet wachten vooraleer men jou een volgende date voorsteld. Soms lijkt het of ze jou vergeten zijn en als je hen belt, hebben ze net iemand op het oog voor jou of hebben ze iemand waarmee ze een intake hebben gehad, maar wachten tot die zich heeft ingeschreven. Mij zegt dit dat ze weinig leden hebben. Ook dit vertellen ze niet voorafgaand je inschrijving.
Eens je bent ingeschreven en het geld op hun rekening staat, wordt er geen rekening gehouden met je wensen. Men kiest lukraak wie op dat ogenblik vrij is. Ik had het gevoel dat er niet echt gezocht werd. Men beloofd x aantal matches voor jou te zoeken. Die heb ik zelfs niet gekregen.
Men heeft zelfs het onbeschaamde lef je eigen initiatieven - waarbij je zelf een berichtje stuurt naar een lid - bij de "beloofde matches" te rekenen.

Ook opvallend... Eens je toegang hebt tot de website staan de meeste leden op "dating" en kan je zelf geen contact leggen met deze personen. Sommigen stonden vanaf dag 1 dat ik lid was gedurende het ganse jaar op de website op "dating". Wat ik wel heel vreemd vond. Waarom zou je langer dan 1 jaar lid blijven maw je contract verlengen als je aan het daten bent? Mogelijks zijn dit profielen die al lang niet meer lid zijn, maar laten ze deze staan als lokmiddel.
Ook sommige reviews schrijven ze hier zelf. Niet eerlijk R&F! Als "proffessioneel" matchingbureau moet je de negatieve kritiek ook kunnen aanvaarden. Als ik jullie antwoord op sommige neg berichten lees, frons ik mijn wenkbrauwen.

Kortom: voor mij is Audrey enkel actief geïnteresseerd als je vip exclusive bent (lidgeld vanaf 3000 EUR). Nochtans heb ik van deze leden net hetzelfde gehoord. Weinig matching. Het gebeurt lukraak en soms heb je geluk dat het wel klikt.

Zwakke punten:
Geen matching
Geen opvolging
Nauwelijks bereikbaar als je vragen hebt
Te duur voor wat ze aanbieden

Ontevreden beveelt R&F Introductions NIET aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - Een grote dankjewel!

0

Review:
Een jaar geleden heeft Audrey mij M. voorgesteld, een match 'made in heaven'! Alhoewel ik soms de moed opgaf de juiste man nog te vinden, gaven jullie mij terug het vertrouwen en de moed om te daten en dankzij die extra push van jullie ging ik op date met M. en de vonk sloeg over.... we zijn nu net gaan samenwonen en hebben beslist om voor ons eerste kindje te gaan M. en ik zijn jullie dan ook enorm dankbaar en vinden dat jullie echte begaan zijn jullie leden en zijn absoluut echte professionals! Veel groetjes van een dolgelukkig koppel

Sterke punten:
professioneel
begaan met hun leden
leuke en deftige singles
goede screening
gewoon top matchmakers!

Zwakke punten:
iets duurder dan een datingsite, maar vond het meer dan zijn centen waard!

Isa beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - Bedankt!

0

Review:
Eindelijk een relatiebureau die doen wat ze beloven! Mijn derde bureau waar ik mee samenwerk en wat de andere niet konden deed R&F Introductions wel! Ik heb mijn partner gevonden door hun professionele aanpak en mag ik zeggen volgens mij het grootste ledenbestand in vergelijking met andere bureau's! Bedankt voor jullie goede zorgen, ik heb mijn droomvrouwtje gevonden dankzij jullie.

Sterke punten:
top service
met resultaat
professioneel
groot ledenbestand

Jan K. beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - Het mooiste Kerstcadeau, de ware liefde :)

1

Review:
Beste Audrey en team, ondertussen zijn D. en ik bijna een jaar een koppel en we willen je dan ook graag nog even langs deze weg van harte bedanken om ons te hebben gematcht. Het was dan ook voor ons ook een prachtig kerstcadeau dat we van jou hebben gekregen; niks mooier dan de ware liefde! Het klikt gewoon fantastisch en onze liefde groeit met de dag meer Uit naam van ons beide wil ik andere singles graag laten weten dat we een zeer goede ervaring met R&F Introductions hebben gehad en we jullie zeker aanraden als een zeer fijn en professioneel relatiebureau.

Sterke punten:
weet de juiste personen met elkaar in contact te brengen
professioneel
correct
eerlijk
fijne samenwerking
Top relatiebureau!

Zwakke punten:
Nihil

Luc beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - Prachtige match!

0

Review:
Beste Audrey

Een kort bedankje om te laten weten dat wij sinds eind juli daten en dat de relatie blijft groeien (opnieuw een zalig weekend samen).

D. is gewoonweg een knappe vrouw (monter, zorgzaam, open, positief ingesteld en goede principes). Wij nemen een korte vakantie tussen kerst en nieuw en kijken vooral uit naar onze mooie toekomst samen!

Nog een zeer grote dankjewel!
Van L. & D.

Sterke punten:
Gewoon top bureau! Eerlijk, correct en met resultaat!

Zwakke punten:
--

R&F Introductions - Bedankt Audrey en het ganse R&F Introductions

0

Review:
Filip en ik zijn nu 6 maanden een gelukkig koppel en vormen samen met mijn zoontje een fantastisch nieuw gezin. Hij heeft mij nu ten huwelijk gevraagd en heb volmondig “ja” geantwoord! De datum is al geprikt en uiteraard willen we je nog eens van harte bedanken, zonder jouw bureau hadden wij elkaar nooit ontmoet. Graag wil ik via deze weg iedereen laten weten dat jullie relatiebureau een echte aanrader is!

Sterke punten:
Correct, top matchmaker, betrouwbaar , veilige manier van daten

Zwakke punten:
Je betaalt wel iets meer dan bij online datingsites, maar dat had ik er zeker ervoor over!

Chris beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - Een zeer professionele aanpak!

0

Review:
Vermits ik mij geen lid wenste te maken van een online datingsite, dit om diverse redenen, leek een professioneel relatiebureau mij een betere optie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor R&F Introductions en ik ben aangenaam verrast van de professionele en vooral discrete manier van werken, ik heb de "juiste" nog niet gevonden, maar de dates waren tot nu toe allemaal dames die zeker een mogelijke match konden zijn! Ik ben er bijna zeker van dat ik mijn toekomstige partner ook via R&F zal vinden en geniet ondertussen ook wel van de aangename uitjes!

Sterke punten:
Discreet, personal coach, professioneel

Eric beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - Doen!! Ik ben hen zo dankbaar :-)

0

Review:
Van alle opties die ik heb geprobeerd (en geloof me, het zijn er veel) bleek R&F Introductions het enige bureau te zijn dat tenminste doet wat er vooropgesteld wordt. Alles had ik al meegemaakt, van websites met mannen die enkel aan dat ene ding denken tot ontmoetingen met mannen die absoluut niet op hun profielfoto leken en een afspraak met een man die in plaats van 47 (zijn 'zogezegde' leeftijd) zeker 60 was! Het was een enorme opluchting te ondervinden dat het ook anders kan.

De profielen bij R&F introductions worden gecontroleerd en zijn sowieso van een hoger niveau. Via hen ontmoette ik mannen die oprecht op zoek waren naar een serieuze relatie. En ook al heeft het even geduurd, uiteindelijk werd ik voorgesteld aan HEM!! Ondertussen zijn wij een dik jaar samen, mijn geluk kan niet op. ZO blij dat ik ben dat ik de overstap maakte naar R&F Introductions. Een absolute aanrader. Nogmaals duizend keer dank!!

Sterke punten:
Controle op profielen, goeie screening. Er wordt met foto's gewerkt.

Nathalie beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

R&F Introductions - Ik vond mijn grote liefde dankzij R&F!

0

Review:
Beste Linda,
Toevallig las ik jouw review hier en ben het volkomen oneens met jou! Ikzelf had ook een standaard account en heb zeker hele leuke contacten kunnen leggen, het niveau van de leden is ook een stuk hoger dan je op datingsites ontmoet. Af en toe kreeg ik van het bureau ook de voorstellen van VIP leden en nu reeds een jaar geleden heb ik dankzij R&F mijn grote liefde ontmoet en samen met hem en mijn 2 kindjes hebben we ondertussen een huis gekocht en wij zijn nu aan het trachten zwanger te worden van mijn derde kindje en voor hem zijn eerste, maar hij is sowieso een geweldige +papa voor mijn andere kinderen! Bovendien is Audrey, de matchmaker van R&F, een absolute heel begane dame voor haar leden en steeds heeft ze mij veel raad gegeven tijdens mijn lidmaatschap! Ik raad R&F dan ook aan voor iedere single die graag een persoonlijke aanpak wenst!

Sterke punten:
Leden van hoog niveau, correct, betrouwbaar, succesvol

Zwakke punten:
geen

Inez beveelt R&F Introductions aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over R&F Introductions

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou R&F Introductions aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou R&F Introductions aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek R&F Introductions


Andere websites in de categorie 'Relatiebemiddeling'

Home » Relatiebemiddeling » R&F Introductions