Reviews van deze auteur

weinig tot geen matching

Review over R&F Introductions

Komen niet na wat ze beloven. Wat ze er niet bij zeggen, is dat je telkens 6-8 weken moet wachten vooraleer men jou een volgende date voorsteld. Soms lijkt het of ze jou vergeten zijn en als je hen belt, hebben ze net iemand op het oog voor jou of hebben ze iemand waarmee ze een intake hebben gehad, maar wachten tot die zich heeft ingeschreven. Mij zegt dit dat ze weinig leden hebben. Ook dit vertellen ze niet voorafgaand je inschrijving.
Eens je bent ingeschreven en het geld op hun rekening staat, wordt er geen rekening gehouden met je wensen. Men kiest lukraak wie op dat ogenblik vrij is. Ik had het gevoel dat er niet echt gezocht werd. Men beloofd x aantal matches voor jou te zoeken. Die heb ik zelfs niet gekregen.
Men heeft zelfs het onbeschaamde lef je eigen initiatieven - waarbij je zelf een berichtje stuurt naar een lid - bij de "beloofde matches" te rekenen.

Ook opvallend... Eens je toegang hebt tot de website staan de meeste leden op "dating" en kan je zelf geen contact leggen met deze personen. Sommigen stonden vanaf dag 1 dat ik lid was gedurende het ganse jaar op de website op "dating". Wat ik wel heel vreemd vond. Waarom zou je langer dan 1 jaar lid blijven maw je contract verlengen als je aan het daten bent? Mogelijks zijn dit profielen die al lang niet meer lid zijn, maar laten ze deze staan als lokmiddel.
Ook sommige reviews schrijven ze hier zelf. Niet eerlijk R&F! Als "proffessioneel" matchingbureau moet je de negatieve kritiek ook kunnen aanvaarden. Als ik jullie antwoord op sommige neg berichten lees, frons ik mijn wenkbrauwen.

Kortom: voor mij is Audrey enkel actief geïnteresseerd als je vip exclusive bent (lidgeld vanaf 3000 EUR). Nochtans heb ik van deze leden net hetzelfde gehoord. Weinig matching. Het gebeurt lukraak en soms heb je geluk dat het wel klikt.

Zwakke punten
Geen matching
Geen opvolging
Nauwelijks bereikbaar als je vragen hebt
Te duur voor wat ze aanbieden

reacties: