Online daten op You For Me

Online daten op You For Me

26 maart 2017

You For Me is een datingsite voor singles die op zoek zijn naar een vriendschap, een flirt, een leuke date of een serieuze en duurzame relatie. De website ziet er eenvoudig uit en heeft ook niet zoveel leden als andere datingsites. Tegenwoordig vinden veel mensen het lastig om iemand in het dagelijks leven tegen te komen. Iedereen heeft het druk en daarom is het handig om mensen online te leren kennen. Soms heb je gewoon behoefte aan een fijn gesprek met iemand.  Vervolgens kan daar uiteindelijk iets uit voortvloeien. Bij You For Me kun je voor alles terecht, jij bepaald met wie praat en waarover. In dit artikel kun je alles lezen over de datingsite zoals over de leuke features en voordelen en nadelen van You For Me.

Inschrijven 

Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven op You For Me. Inschrijven kan helemaal gratis. Nadat je bent aangemeld, krijg je direct toegang tot alle profielen op You For Me. Er zijn ruim actieve 20.000 profielen op de datingsite. Jouw profiel is niet direct zichtbaar op de datingsite. De beheerders van de datingsite moeten namelijk eerst jouw profiel goedkeuren. Op deze manier wordt er geprobeerd om valse profielen, onzuivere types en aanstootgevende informatie van de datingsite te weren.

Features van You For Me

You For Me is een eenvoudige datingsite die zich niet richt op een specifieke doelgroep. De datingsite heeft echter wel verschillende originele diensten die het online daten net even wat leuker maken. 

Deuren

You For Me werkt met een exlusief deurensysteem. Elk profiel bestaat uit vijf deuren. Deze zogenaamde deuren vormen het profiel van elk lid. De eerste deur staat steeds open. Achter de eerste deur vind je de algemene informatie. Achter elke deur is er steeds andere informatie te vinden over een lid. Zo is er achter de eerste deur algemene informatie te vinden over een lid. Achter de tweede deur kun je de foto’s vinden van een lid en achter de derde deur weer video’s. De vierde deur geeft toegang tot je You For Me vragenlijst. Deur vijf beschermt je persoonlijke gegevens.

Wil je de andere deuren ook openen omdat je nieuwsgierig bent geworden naar een lid? Dan heb je hiervoor een sleutel nodig, want deuren kunnen alleen geopend worden met behulp van een sleutel. Dit betekent dat persoonlijke informatie op de datingsite beschermd is. De informatie achter de deuren kunnen alleen bekeken worden door leden die jij de toestemming geeft door hen een sleutel te geven. Deel je dus sleutels verstandig uit. Je wil natuurlijk niet zomaar alles delen met iedereen op de datingsite. Een beetje mysterie kan juist interesse wekken van van andere singles op You For Me.

Cadeautjes

Nog een leuke feature van de datingsite, is het weggeven van cadeaus. Als je iemand leuk vindt of wanneer je interesse wenst te tonen in iemand, heb je de mogelijkheid om een bloemetje of chocolaatjes cadeau te geven. Hiermee kun je affectie tonen. Daarnaast is het tevens een mogelijkheid om iemand een cactus te schenken aan singles die hun interesse in jou getoond hebben, maar waar je zelf geen interesse in hebt. Op deze manier weet het andere lid gelijk er geen wederzijdse interesse is. En dan kan deze persoon doorgaan met verder zoeken naar iemand die wel interesse heeft. Leden die het meeste aantal cadeautjes hebben ontvangen, verschijnen op het podium van de datingsite. 

Een bloemblaadje plukken

Het is tevens mogelijk om bloemblaadjes te plukken en daarmee de boodschap over te brengen dat je van iemand houdt. 

Chatten

De datingsite van You For Me heeft een interne chat. Het is een eenvoudige en ouderwetse chatroom die fijn en gemakkelijk in gebruik is. Het is tevens mogelijk om te video chatten met uitstekende kwaliteit.

Ben je juist op zoek naar een reguliere datingsite zonder allelei speciale functionaliteiten? Geen probleem. Neem dan eens een kijkje bij Be2 of Badoo.

Tarieven You For Me

Op You For Me kun je je gratis aanmelden en vervolgens een account aanmaken. Met een gratis account heb je de mogelijkheid om tussen alle profielen zoeken en bekijken. Om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten van de datingsite, heb je wel een betaald lidmaatschap nodig. De tarieven hiervoor verschillen elke maand. De tarieven zijn afhankelijk van commerciële aanbiedingen. In het loop van het jaar is het mogelijk dat deze veranderen.

Voor een voordelig bedrag van slechts 15 euro per maand heb je de mogelijkheid om alle features gebruiken. De datingsite geeft regelmatig leuke kortingen of geeft gratis abonnementen weg aan vrouwen. Het is zeker de moeite om dit in ’t oog te houden. 

Wil je toch liever niks betalen voor een datingsite? Dan kan, overweeg dan eens datingsites zoals Flunner of SinglesPlace.

You For Me app

You For Me heeft een leuke en handig mobiele applicatie! Met You For Me app heb je de mogelijkheid om altijd en overal je berichten verzenden, ontvangen en lezen. De You For Me app is gratis te downloaden in de Appstore en Google Playstore en is dus beschikbaar voor iOS apparaten (iPhone) en Android apparaten. Via de app heb je de mogelijkheid om cadeautjes geven, profielen aan een contactenlijst toe te voegen, vriendschapsverzoeken beantwoorden en kijken wie er jouw profiel bekeken heeft.

Je kunt de datingsite ook gewoon op je mobiele telefoon gebruiken zonder de app te downloaden. De datingsite werkt namelijk ook goed via mobiele telefoons. Via de website van You For Me van ook nieuwe, actieve leden bekijken en opzoeken. Het voordeel van deze app is dat je niet langer zenuwachtig hoeft afwachten op wat iemand zal antwoorden. Je krijgt direct een melding wanneer er een berichtje binnenkomt.

Ben je op zoek naar een leuke dating app? Tinder is een leuke en handige dating app waarmee je overal kunt online.

De nadelen van You For Me 

Er zijn eigenlijk niet veel nadelen aan de datingsite van You For Me. Daarnaast zijn er ook niet veel negatieve reacties te vinden op onze website over de datingsite. De website ziet er eenvoudig. Het enige nadeel wat echt te benoemen is dat de datingsite zich een profileert als gratis datingsite, terwijl dit niet zo is. Een betaald lidmaatschap nodig om gebruik te maken van de volledige datingsite. 

De voordelen van You For Me

De datingsite is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Tevens heeft de datingsite leuke features die het eenvoudig maken om een gesprek aan te knopen met iemand. Nog een voordeel is dat de datingsite zeer goedkoop is. Een lidmaatschap kost slechts 15 euro per maand. Je hebt de mogelijkheid om te zien wie jouw profiel heeft bezocht.

Nog een handige functie van datingsite is dat je de mogelijkheid hebt om contacten onder te verdelen in drie verschillende lijsten. Op deze manier kun je bepaalde contacten in ‘’mijn vrienden’’ plaatsen. Hier voeg je natuurlijk alleen echte vrienden aan toe en deze worden alleen weergegeven indien je elkaar hebt aangemerkt als vriend. Daarnaast kunnen contacten in ‘’mijn selectie’’ worden geplaatst, waarbij zij verder niks bijzonders hoeven te doen. Dit is vooral makkelijk voor jezelf. Je hoeft namelijk niet opnieuw te zoeken naar deze leden. 

Je hebt tevens de mogelijkheid om contacten op de zwarte lijst te plaatsen. De zwarte lijst is bestemd voor de mensen die je niet meer wil dat zij contact met je opnemen. Zodra deze mensen op jouw zwarte lijst staan, hebben zij geen mogelijkheid meer om contact met je op te nemen en zij hebben dan ook geen toegang meer tot jouw account.

Toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Dat is geen probleem. Datingwebsites verzameld de leukste datingsites en verdeeld deze netjes in verschillende categorieen. Neem daarom gerust een kijkje bij alle categorieen. Ik weet zeker dat je daar zul vinden waar je naar zoekt.

Bezoek YouForMe

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden