Het portaal be2.be is uitgeroepen als winnaar na verschillende testen van ontmoetingssites op het internet. De basis van de be2.be service wordt gevormd door een wetenschappelijke test die de leden gratis een evaluatie van hun persoonlijkheid schetst, alsook een gedetailleerde beschrijving van hun ideale partner. Deze persoonlijkheidstest is gebaseerd op wetenschappelijke methodes om maximaal te focussen op de kwaliteit van uw ontmoetingen!

Be2 Reviews

  Oplichters

  Op 3 januari kreeg ik via een email hoe ik mijn account kon opzeggen maar het werkte niet. In mij werd er zomaar een bedrag van 176,40 van mijn creditcard afgeschreven.
  Ik heb toen een E-mail gestuurd maar ze zeiden dat je 2 weken van te voren had moeten afmelden.
  Ja, ja , alleen maar GROTE GELDWOLVEN.
  Ik raad niemand aan ooit met BE2 in conclaaf te gaan . Je komt er niet meer vanaf.

  Sterke punten
  geld innen

  Zwakke punten
  mensen dingen wijs maken

  Gratis account 1 jaar later 250 euro betalen

  Een jaar geleden zat ik 1 dag op be2. Wegens te duur nooit een premium account genomen. Profiel verwijderd. Nu 1 jaar later krijg ik een payment reminder dat mijn 6 maand abo is verlengd en ik 250 euro moet betalen. Geen reactie op mijn schrijven, nu reminder 2. Wtf?!

  Loop niet in hun val!!!!

  Ik ben al een hele tijd single. Heb al wel een paar datingsites gedaan. Maar vrienden hadden me gezegd.... waarom probeer je eens niet een van de duurdere. De mensen die erop zitten gaan het meer menen, want anders zouden ze het lidgeld niet betalen. En daar zag ik ergens nog wel een punt in.
  Na lang twijfelen. Vergelijken en nog eens vergelijken, had ik de be2 site gevonden die me op eerste zicht ok leek. Van hun gratis diensten kon ik niet veel maken. Je kan wazige foto's zien van mensen die reageren op een like bericht dat je hen zo gezegd gestuurd had. Iets wat met de computer moet geregeld worden.... want ik stuurde deze berichten niet... een beetje dom ze te sturen naar mensen waar je niets van kan zien. En oké het gaat niet over hoe iemand eruit ziet.... Maar de random informatie die er over de persoon gegeven word maakte me zeker niet veel wijzer.
  In een heel te vlug besliste bui, me dus toch een lidmaatschap aangegaan. En wist al snel dat ik wil in het zak gezet was. Voor ik behaalde.... kreeg ik zot veel berichten. Plots was het gedaan. Kreeg ik geen reactie op berichten die ik stuurde.... heel vreemd.... meestal krijg je toch wel iets van iemand terug. Ik merkte ook heel veel zelfde antwoorden. Dingen die niet klopte. Aanvragen die ik kreeg.... waarvan ik uit ervaring al wist dat het niet door een persoon maar door de pc gestuurd was. Ik heb ook een vermoeden van heel wat fake profielen... Ook iets heel raar.... natuurlijk moeilijk te bewijzen. Ik had in elk geval al heel snel spijt van mijn beslissing. En begon op te zoeken (na drie dagen) of er iets aan te doen viel.
  Zo kwam ik de negatieve revieuws tegen. (Waarom vind je die altijd later he. 😉) Nog harder overtuigd van mijn gelijk dat ze me in het zak hadden gezet... kwam ik een mail van een soortgelijke organisatie als Test-Aankoop tegen. Deze vertelde dat je zo wie zo altijd 2 weken heroepingsrecht hebt. Maar dat de meeste datingsites dat niet vertellen.
  Terug op be2 site.... zie ik in de voorwaarden een blok staan waar instaat dat je dus 2 weken heroepingsrecht hebt en geen reden moet geven. En was nog geen week later. Dus dat heroepingsrecht ingeroepen. Hun eerste antwoord was dat ik het niet kon gebruiken.... want ik had al van de diensten genoten.
  Dus tweede mail gestuurd. En een heel lange mail. Met uitleg wat er verkeerd gaat en dergelijke. Wat je op de goedkopere sites dus meer krijgt in vergelijking met hen. Alles wat ik van revieuws was tegen gekomen op internet. En ga zo maar door. Om te eindigen met de vraag wat hun heroepingsrecht dan inhoud? Want hoe kan je een lidlaatschap aangaan... En totaal niet van de diensten gebruik gemaakt hebben?
  Hun antwoord hierop was... dat ik drie dagen tijd kreeg om op deze mail te antwoorden. Als ik wou mocht ik maar 1 maand betalen. En kreeg ik de rest terug.
  Moest ik zelfs geen 3 minuten over twijfelen. Hoewel... het nog altijd niet klopt met hun voorwaarden. Nu ja. Niets klopte met de voorwaarden.
  Net drie maand later alles afgesloten... was zeker dat alles in orde was nu. Heel raar. Terwijl ik mis was.... kreeg ik bijna geen mail. Wat er kwam trok op niet veel. Toen ik geen lid meer was... heb ik om en bij de 500 mails gekregen.

  Het portaal be2 is na vergelijking met andere datingsites uitgeroepen tot de beste op het internet..... DE BESTE IN MENSEN IN HET ZAK TE ZETTEN!!! Zou me eigenlijk niet verwonderen als die teksten ook van hun zijn.

  Sterke punten
  Leugens, bedrog, en oneerlijke praktijken

  Zwakke punten
  Mensen op een rechtvaardige manier behandelen.


  Dit is een site.... die ik nooit zou aanbevelen aan andere.

  Volg het opzeggen van je lidmaatschap goed op!

  Ik had hen vorig jaar een mail gestuurd om te zeggen dat ik mijn lidmaatschap opzei. Ik kreeg geen voorstellen meer, dus dacht dat het in orde was. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik merkte dat ze na een aantal maanden gewoon weer een premium lidmaatschap van mijn Visa hadden geplukt. Herinneringsmail - geen reactie. Ondertussen Testaankoop ingeschakeld en ineens kunnen ze wel op een mail reageren. Om nu te zeggen dat een email niet in lijn met de algemene voorwaarden is - tenzij getekend & als attachment gestuurd (waarvan ik zeker ben dat het 2 jaar geleden niet in de algemene voorwaarden stond. Na nog eens 6 maanden aangerekend te zijn geweest (zonder voorstellen), denk ik dat het contract nu eindelijk is opgezegd.

  Zwakke punten
  absolute geldkloppers - waar je heel slecht van af geraakt.

  Na 3 dagen wist ik het al.

  Mij in een gekke bui toch maar eens ingeschreven.
  De eerste dag al berichtjes van verschillende personen,
  Dag 2 Veel bezoekers allemaal bijna van mijn leeftijd en met dezelfde opleiding maar in een andere sector ??? verdacht niet.
  Persoonlijke mailbox U heeft een nieuw bericht ontvangen van .... wat blijkt op de site in mijn berichten niets te vinden ????
  Dag 3 Gratis berichtjes verstuurd, maar de antwoorden die daar op komen zijn duidelijk met de computer gegenereerd.
  Een bericht ontvangen van een dame uit Hasselt blijkt volgens haar profiel dat ze in Luik woont.
  Een foto die niet bij het profiel hoort , dit kan ik zelf bewijzen.
  Ze doen er alles aan om u Premium lid te maken en zo U de das om te doen.

  Maar niet met mij Be2.

  Sterke punten
  Bedriegen met fictieve profielen.
  Het afzetten van personen die het eigenlijk goed bedoelen.

  Zwakke punten
  Alles.

  Bedriegers

  Als je gratis lid bent stuurt BE2 ongevraagd in jouw naam interesse berichtjes naar verschillende dames.
  Toen ik 2 dagen lid werd, een gratis aanbieding, ben ik hier achter gekomen en heb onmiddellijk mijn inschrijving beëindigd.

  Sterke punten
  absoluut GEEN.

  Zwakke punten
  ALLES

  onnozel mannekes

  Dat is het gevoel dat we uiteindelijk overhouden na de datingsites te hebben bezocht en betaald, dat is de frustratie die we zelf gefinancierd hebben, wat moet je zeggen van deze sites, één ding op de miserie en de innerlijke hoop van een kwetsbare mens wordt het meest geld verdiend, altijd en overal....

  Sterke punten
  Ze zullen er zeker niet armer van worden, en het geld zal ook zeker niet sociaal geïnvesteerd worden

  Zwakke punten
  Dat ze die zelf eens eerlijk willen formuleren

  BE2 GEBRUIKT FOTOS VAN ANDERE MENSEN

  Onlangs heb ik me ingeschreven bij BE2, na een paar weken meld ik me aan en zie een andere foto dan die van mij (blijkbaar een foto van een of ander sexy model) DUS...blijkbaar gebruikt BE2 m'n gegevens met fotos van andere mensen om zo meer aandacht. Ik zal niet zeggen dat ik onaantrekkelijk ben. Maar de foto die bij mijn account was toegevoegd, was er 1 die je ziet id modellenboekjes. Het perfecte gezicht met een wipneus (klaar om af te schieten naar de maan) en een onweerstaanbare blik. Kortweg, een jannetekop waar veel vrouwen voor vallen. Bij deze sluit ik m'n account, want vrees dat als ze dit bij mij doen, ook doen bij andere mensen. Bijgevolg...de mensen die je krijgt voorgeschoteld, zijn niet we we denken. Leuk, helaas..nutteloos.

  Sterke punten
  Oplichten en misleiden van mensen!

  Zwakke punten
  Ze zouden deze site moeten sluiten! Wat een oplichters!

  Oplichterij deze site!! nooit meer

  Be2.be

  Been to stupid,
  Ik zocht even op de net een goede datingsite voornamelijk sexdating .
  Er werd via de net deze site voorgesteld met zogezegd meer 42,000 leden hmm.
  en mooie beloftes,
  Na 30 tal minuten het vragenlijst in te vullen kon ik mij registeren
  Wauw ik kreeg 2 seconden na dat mij profiel geactiveerd was een mail ,"mm zo snel"
  na het bericht te lezen had ik al snel door dat zo'n bericht niet kan verstuurd worden door een persoon,het was onnatuurlijk,
  Ik heb ze toen nog een kans gegeven sanders dag een ander bericht met een wazige foto's .
  Weer zo'n onnatuurlijk bericht die gewoon kan geschreven worden door de oplichters BE2.be,

  Mensen niet doen gelukkig heb ik geen abonement genomen dat ik trouwens bijna van plan was.

  Beste mensen niet doen ,negeer deze site er werken mensen 24 uur voor be2 en die betaald zijn om fake berichten te sturen.

  Sterke punten
  Je zou eens in het valkuil kunnen vallen als je een beetje naief bent.

  Zwakke punten
  fake profielen zo heb ik het in ieder geval ervaren

  oplichters

  De enige contacten die Ik kreeg waren mails van vrouwen die direct via email wilden verder corresponderen ,na een paar mails over en weer en een zielig verhaal kwamen ze allemaal met de vraag om geld op te sturen.
  De contact mails waren duidelijk computervertalingen van een andere taal naar het nederlands.
  Verschillende keren gemeld echter zonder resutaat.
  De site werkt ook niet altijd naar behoren

  Sterke punten
  Ze zijn goed in oplichterij

  Zwakke punten
  slesht werkende site ,wijgert profielen te openen die men aanklikt,veel nep profielen

  Be2 oplichting

  Na 6 maand had ik genoeg van al die zogezegde 'kandidaten' om samen tv te kijken. Dus via klantenservice opzeg gedaan van lidmaatschap. Omdat hier geen reactie op kwam, een paar dagen later zelf bevestiging gevraagd of mail wel aangekomen was, zodat ik niet voor verrasingen zou komen te staan. In antwoord op die mail werd bevestigd dat alle profielen verwijdert waren.
  Paar weken later merk ik dat Be2 143€ van m'n rekening haalt voor verlenging lidmaatschap.
  Ik confronteer hen met m'n mails, en krijg als antwoord dat die vanaf verkeerd mailadres verstuurd zijn, en daardoor niet konden uitgevoerd worden, ook al hadden ze op alle andere mails vanaf datzelfde mailadres geantwoord.
  Alle pogingen om dit recht te zetten of een compromis te zoeken draaien op niets uit. Be2 legt alle verantwoordelijkheid bij de klant,en weigert het ten onrecht geinde bedrag terug te storten.
  Voor mij is het heel duidelijk. dit is oplichting !
  Wil dan ook iedereen waarschuwen om met zulke ''mensen" in zee te gaan.

  Sterke punten
  geen

  moderne gangster praktijken

  Voor mij nooit meer Be2 ben er nog maar twee weken ingeschreven en nog zo lomp geweest van te betalen
  je kan gewoon niets over je zelf vertellen de foto's zijn onzichbaar zoms zo nu en dan kan je er eens een zien
  en ze sturen gewoon de zelfde altijd op
  je krijgt nooit een antwoord van je partner die iets wil vragen omdat ze het gewoon wissen
  voor mij is dat pure oplichterij en zal er dan ook alles aan doen om deze zogezegde dating site te doen stoppen
  gedaan met de mesen hun gevoelens spelen en geld aftrogelen
  zeg het voort want ik denk dat we er samen iets aan doen het ook zal lukken om zulke praktijken te stoppen .
  verder wens ik iedereen die dit leest geluk bij zijn zoektocht naar een nieuwe partner

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  veel

  be2 - te mijden dating site

  Gedurende twee maanden geprobeerd in contact te komen met anderen .........
  Tot mijn verbazing is dat slechts eén maal gelukt.
  Een dergelijke magere score van reacties heb ik nog nooit beleefd bij andere datingsites.
  Bij navraag aan hun klantendienst ontving geen enkele serieuze reactie.

  Daarna heb ik besloten mijn abonnement per aangetekende brief naar Luxemburg op te zeggen om drama's met automatische verlenging te vermijden.

  Mijn conclusie ...... blijf er weg !

  Zwakke punten
  Gedurende twee maanden geprobeerd in contact te komen met anderen .........
  Tot mijn verbazing is dat slechts eén maal gelukt.
  Een dergelijke magere score van reacties heb ik nog nooit beleefd bij andere datingsites.
  Bij navraag aan hun klantendienst ontving geen enkele serieuze reactie.

  Daarna heb ik besloten mijn abonnement per aangetekende brief naar Luxemburg op te zeggen om drama's met automatische verlenging te vermijden.

  Mijn conclusie ...... blijf er weg !

  Te duur en lijkt me niet de moeite.

  Eerste indruk: professioneel, betrouwbaar.
  Interessant! Tot ik de prijzen voor mij kreeg...WOW, die is duur!

  Ik laat het dan maar even liggen en zien of ik wat reactie krijg.
  En jawel: iedere dag toch een hand vol.
  'deze persoon heeft je een foto gestuurd' *klik* ...enkel zichtbaar voor premium members. Waarom stuur er ook iemand een foto, zonder eerst te contacteren... juist ja, om je te lokken om te betalen. Geen andere reden die in me opkomt.

  Ook dagelijks wat standaard mailtjes waarna je die persoon zijn profiel bezoekt waar je enkel zeer wazige foto's kan bekijken. Enkel foto te bekijken voor premium klanten...

  Goed, ik heb dan ontdekt dat je wel gewoon gratis berichten kan sturen. Leuk!
  Aan de hand van profiel info (rook je? drink je? heb je kinderen? haarkleur? gewicht?...moeilijk om daar op af te gaan) heb ik enkele personen gezocht die me wel leuk leken.
  Berichtjes gestuurd, wat krijg ik terug.... 2x hetzeflde bericht. Toevallig...niet echt.


  Conclusie: mijn ervaring op deze website geeft me een gevoel dat er veel fake profielen zijn en dat men alle moeite doet om je te lokken om een premium membership af te sluiten. En deze zijn enorm duur.

  Sterke punten
  + Gratis berichten sturen (veronderstel ik?, want ik heb nog geen reactie teruggekregen die me echt leek.)
  + Gratis berichten lezen

  Zwakke punten
  - Duur
  - Zelfs geen profielfoto zichtbaar als gratis member
  - veel fake profielen

  vraag

  Beste ,

  Ik zou ( volgens mail) ingeschreven zijn op de blind-date -sevice .
  Ik wens echter niet te betalen met de pc.
  Graag rekeningnr. en bedrag ( bedragen) waarop ik een overschrijving met de bank kan doen .
  Vriendelijke groet ,

  Chris

  Sterke punten
  Zie vraag

  Be2: oplichting en afzetterij

  Enkele maanden geleden nam ik een premium-lidmaatschap bij BE2. Ik had mij hiertoe eerst een gratis account aangemaakt en werd nadien gelokt door mailtjes allerhande en uiteindelijk een promotie waarbij een lidmaatschap nog slechts de helft van de prijs bedroeg. Ik ben daar toen op ingegaan, ervan uitgaande dat ik een éénmalig lidmaatschap aanging van 6 maanden.

  Over de site zelf kunnen we kort zijn: het trok eigenlijk op niks! BE2 stuurt constant mails in jouw naam naar vrouwen die volgens hen misschien wel eens bij jou zouden kunnen passen (iets wat ik uiteraard zelf wel zal beslissen). De mailtjes die je zelf zogezegd krijgt zijn ook grotendeels verstuurd uit naam van BE2. Vaak zijn het blijkbaar ook mailtjes verstuurd vanuit fictieve profielen, want als je een uur nadat je een mailtje hebt ontvangen inlogd op de site blijkt zeker 40 % van de leden die je net nog een mail hebben gestuurd ineens niet meer actief te zijn op de site. Eén grote oplichterij dus.

  Het ergste moest echter nog komen. Uiteraard was ik niet van plan om mijn lidmaatschap te verlengen. Na het einde van de eerste termijn van 6 maanden kreeg ik (eerlijk gezegd tot mijn opluchting) geen mails meer van BE2. Nu, nog eens vijf maand later, krijg ik ineens een brief van een incassobureau dat ik hen nog 90 euro verschuldigd ben. Blijkbaar staat er in hun algemene voorwaarden dat een premium lidmaatschap automatisch wordt verlengd tenzij je het binnen een bepaalde termijn opzegt. Het lijkt me ook geen toeval dat de algemene voorwaarden een kleine boek vormen, waar deze voorwaarde uiteraard weer ergens goed verstopt staat naar het einde van de tekst toe (dit om ervoor te zorgen dat zo weinig mogelijk mensen het lezen uiteraard). Normaal zouden ze het geld gewoon van mijn rekening hebben gehaald, maar aangezien mij Visakaart net was gewisseld kon dit niet automatisch gebeuren.

  Ik heb de klantendienst gemaild om uitleg te vragen over hun bedenkelijke praktijken, maar het enige dat ik terugkrijg is een standaard antwoord dat het in de algemene voorwaarden staat en nog meer van dat geblaat. Als ik er hen op wijs dat ik al maanden geen mails meer heb gekregen (toevallig op het moment dat mijn eerste zes maanden zijn verstreken?) dan zeggen ze dat je geen mails meer krijgt als je een tijd niet meer aanlogt op de site. Vreemd genoeg ben ik deze week nog eens op hun site geweest om te zoeken naar contactgegevens, en nog geen vijf minuten later werd ik weer geplaagd door hun spammails. Dit terwijl ik op hun site te lezen had gekregen dat ik een fraudeur was en geen beroep meer kon doen op hun service!

  Ik raad iedereen dan ook ten zeerste af ooit lid te worden van deze site!

  Spread the word: hoe minder mensen ooit slachtoffer worden van deze bende oplichters hoe beter!

  Davy

  Sterke punten
  Met de beste wil van de wereld: geen enkel

  Zwakke punten
  fake profielen, mails versturen in jouw naam, opzettelijk verstoppen van bepaalde voorwaarden, malafide praktijken

  premium lid maatschap

  ikhebop12oct.betaald voor premiumlid,wanneer word dat eindelijk geactiveerd?hoe weet ik ofik geactiveerd lid ben?ik wil dat iedereenmijn foto kan zien,hoe kan ik dat klaar krijgen. als je lid bent kun je de foto,s bekijken van mensen die mij een berichtsturen,waarom kan ik die niet zien?ik ben nual 2weken aan ,t proberen om een antwoord tekrijgen,kan dat nu eens eindelijk? be2 is een heel moeilijke site als je niet veel vancomputeren kent.

  Mr.

  Ook ik heb een betaling gedaan via Visa kaart. Maar een uur later heb ik hen gemaild dat ik de betaling wou annuleren. Een consument heef tin België het recht om de transactie te annuleren als het een online aankoop betreft. Op dit recht heb ik mij beroept. Na een standaardmail van hun hebben ze na een paar dagen toch ?179,40 van mijn rekening gehaald.

  Op dit moment heb ik online klacht ingediend via de website van de Federale Overheidsdienst Economie. Ik kan hier geen link plaatsen maar als je in google FOD economie klacht intypt vindt je het wel.

  Hopelijk krijg ik een degelijk antwoord van be2 en kan ik deze site achter mij laten.

  Sterke punten
  Absoluut geen

  Zwakke punten
  Oplichting van het zuiverste soort. rnMensen proberen bang te maken uitgebreide Algemene voorwaarden rnVolgens mij 90% onbestaande/niet-actieve leden op de site. Volgens de site 57% vrouwen aanwezeig terwijl iedereen weet dat vrouwen nooit in de meerderheid zijn op zulke sites.rnKlantenservice reageert met vage standaardmails.

  klachten

  beste,wat de contacten zelf betreft heb ik geen ervaring of ze goed of slecht zijn.wel weten ik en kan ik zeggen dat ik na betaling via visa een onmiddelijke opzeg deed en er onmiddelijk op gereageerd werd door 2be en opzeg gebeurde volledig volgens de regels zonder dat ik er maar 1 opmerking over kan geven.ik kreeg een zeer correcte behandeling door de betreffende firma.

  Oplichterij, bedriegers

  :((Oplichterij en gangsterpraktijken tot en met. Was zo dom om mij als lid voor 6 maand in te schrijven en 150 euro te betalen. Eind juni werd mijn lidmaatschap verlengd maar ik had gelukkig voordien mijn visa laten blokkeren. Nu krijg ik mails van frauduleus gedrag en dat ze incassobureau gaan inschakelen.
  Ik heb in vorige reviews gelijkaardigs kunnen lezen. Wie kan mij helpen om van die gangsters af te geraken, en wat met evt. incassobureau?
  Ik vind dat wij allen moeten reageren dat deze site verboden wordt. Ecop (internetpolitie) aanschrijven?
  Dank voor reactieS.

  Sterke punten
  GEEN! Oplichterij.

  pure bedriegerij, malafide personen

  Je krijgt een hele vloot personen voorgesteld, die zelfs niet beantwoorden aan het profiel die je zocht. Je hebt zelf geen enkele controle over je berichten die je stuurt, of ze wel toekomen enz...
  Je krijgt te maken met louche mensen die op de site komen voor een dag of twee, vrouwen opzoeken, snel contact leggen en zoveel mogelijk info vergaren, en dan plots geen lid meer zijn. Bangelijk... Heb al mijn gegevens moeten veranderen, fotos verwijderd enz...
  Ik vind het absoluut geen goeie site, onbetrouwbaar, niet professioneel, je weet eigenlijk niet met wie je te maken hebt. Ik schrijf er mij weer uit en volg jullie advies door een mail te zenden.
  Ik heb er echt geen goed gevoel over.
  Ik zou die site graag hogerop willen aangeven want er zitten daar echte schurken tussen, die er enkel op uit zijn vrouwen op te trommelen voor wie weet wat!!!!

  beste groet

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  op alle fronten zwak

  verwijder mn profiel

  smilly,s??????

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  kassa, kassa

  klacht be2

  hallo,
  heb me ook laten beetnemen door deze criminelen, heb speciaal kredietkaart
  laten blokkeren en nu sturen ze incassobureau
  dit zijn criminele praktijken
  is er iemand die hetzelfde voorheeft misschien kunnen we de handen in elkaar slaan
  en deze praktijken een halt toeroepen

  Sterke punten
  ze hebben geen sterke punten enkel en alleen geldklopperij

  Zwakke punten
  alles de hele site is fake

  pure oplichters

  heb me laten vangen door deze criminelen had men lidmaatschap opgezegd via hun site verschillende keren omdat ik geen bevestiging ontving dan maar mijn visa geblokeerd omdat ik geen automatische verlening wou en deze oplichters nog langer te onderhouden.
  maar nu krijg ik dreigmenten van incassobureau. heeft iemand hier ervaring mee of wat ik nu kan doen of ondernemen???

  Sterke punten
  goed in hopen fake profielen, fake mails, enz... als het maar fake is

  HELP

  Ik heb er ook van vrees ik.
  Zeg me wat ik het beste kan doen. Hoe geraak ik van deze oplichters af. Idd een regelrechte schande. Fake mails, fake accounts, fake. Puur Fake.

  Wat kan ik doen om de schade te beperken ?

  Sterke punten
  Ofzetterij

  Zwakke punten
  You name it


Bezoek Be2

Schrijf een review