Be2 - 37 Reviews

Last updated: 8 juni 2018
Be2 Logo

3.2% aanbevolen, 37 Reviews

  1. Be2
  2. Be2 Reviews
  3. Schrijf ook een review over Be2

Niet tevreden over Be2? Probeer dan eens Meetic.

Be2

Het portaal be2.be is uitgeroepen als winnaar na verschillende testen van ontmoetingssites op het internet.

De basis van de be2.be service wordt gevormd door een wetenschappelijke test die de leden gratis een evaluatie van hun persoonlijkheid schetst, alsook een gedetailleerde beschrijving van hun ideale partner.

Deze persoonlijkheidstest is gebaseerd op wetenschappelijke methodes om maximaal te focussen op de kwaliteit van uw ontmoetingen!

Be2 Details

Hits: 4167

URL: http://www.be2.be/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 37


Be2 reviews (37):

Be2 - Oplichters

0

Review:
Op 3 januari kreeg ik via een email hoe ik mijn account kon opzeggen maar het werkte niet. In mij werd er zomaar een bedrag van 176,40 van mijn creditcard afgeschreven.
Ik heb toen een E-mail gestuurd maar ze zeiden dat je 2 weken van te voren had moeten afmelden.
Ja, ja , alleen maar GROTE GELDWOLVEN.
Ik raad niemand aan ooit met BE2 in conclaaf te gaan . Je komt er niet meer vanaf.

Sterke punten:
geld innen

Zwakke punten:
mensen dingen wijs maken

nn beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - Gratis account 1 jaar later 250 euro betalen

0

Review:
Een jaar geleden zat ik 1 dag op be2. Wegens te duur nooit een premium account genomen. Profiel verwijderd. Nu 1 jaar later krijg ik een payment reminder dat mijn 6 maand abo is verlengd en ik 250 euro moet betalen. Geen reactie op mijn schrijven, nu reminder 2. Wtf?!

Cris beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - Loop niet in hun val!!!!

1

Review:
Ik ben al een hele tijd single. Heb al wel een paar datingsites gedaan. Maar vrienden hadden me gezegd.... waarom probeer je eens niet een van de duurdere. De mensen die erop zitten gaan het meer menen, want anders zouden ze het lidgeld niet betalen. En daar zag ik ergens nog wel een punt in.
Na lang twijfelen. Vergelijken en nog eens vergelijken, had ik de be2 site gevonden die me op eerste zicht ok leek. Van hun gratis diensten kon ik niet veel maken. Je kan wazige foto's zien van mensen die reageren op een like bericht dat je hen zo gezegd gestuurd had. Iets wat met de computer moet geregeld worden.... want ik stuurde deze berichten niet... een beetje dom ze te sturen naar mensen waar je niets van kan zien. En oké het gaat niet over hoe iemand eruit ziet.... Maar de random informatie die er over de persoon gegeven word maakte me zeker niet veel wijzer.
In een heel te vlug besliste bui, me dus toch een lidmaatschap aangegaan. En wist al snel dat ik wil in het zak gezet was. Voor ik behaalde.... kreeg ik zot veel berichten. Plots was het gedaan. Kreeg ik geen reactie op berichten die ik stuurde.... heel vreemd.... meestal krijg je toch wel iets van iemand terug. Ik merkte ook heel veel zelfde antwoorden. Dingen die niet klopte. Aanvragen die ik kreeg.... waarvan ik uit ervaring al wist dat het niet door een persoon maar door de pc gestuurd was. Ik heb ook een vermoeden van heel wat fake profielen... Ook iets heel raar.... natuurlijk moeilijk te bewijzen. Ik had in elk geval al heel snel spijt van mijn beslissing. En begon op te zoeken (na drie dagen) of er iets aan te doen viel.
Zo kwam ik de negatieve revieuws tegen. (Waarom vind je die altijd later he. 😉) Nog harder overtuigd van mijn gelijk dat ze me in het zak hadden gezet... kwam ik een mail van een soortgelijke organisatie als Test-Aankoop tegen. Deze vertelde dat je zo wie zo altijd 2 weken heroepingsrecht hebt. Maar dat de meeste datingsites dat niet vertellen.
Terug op be2 site.... zie ik in de voorwaarden een blok staan waar instaat dat je dus 2 weken heroepingsrecht hebt en geen reden moet geven. En was nog geen week later. Dus dat heroepingsrecht ingeroepen. Hun eerste antwoord was dat ik het niet kon gebruiken.... want ik had al van de diensten genoten.
Dus tweede mail gestuurd. En een heel lange mail. Met uitleg wat er verkeerd gaat en dergelijke. Wat je op de goedkopere sites dus meer krijgt in vergelijking met hen. Alles wat ik van revieuws was tegen gekomen op internet. En ga zo maar door. Om te eindigen met de vraag wat hun heroepingsrecht dan inhoud? Want hoe kan je een lidlaatschap aangaan... En totaal niet van de diensten gebruik gemaakt hebben?
Hun antwoord hierop was... dat ik drie dagen tijd kreeg om op deze mail te antwoorden. Als ik wou mocht ik maar 1 maand betalen. En kreeg ik de rest terug.
Moest ik zelfs geen 3 minuten over twijfelen. Hoewel... het nog altijd niet klopt met hun voorwaarden. Nu ja. Niets klopte met de voorwaarden.
Net drie maand later alles afgesloten... was zeker dat alles in orde was nu. Heel raar. Terwijl ik mis was.... kreeg ik bijna geen mail. Wat er kwam trok op niet veel. Toen ik geen lid meer was... heb ik om en bij de 500 mails gekregen.

Het portaal be2 is na vergelijking met andere datingsites uitgeroepen tot de beste op het internet..... DE BESTE IN MENSEN IN HET ZAK TE ZETTEN!!! Zou me eigenlijk niet verwonderen als die teksten ook van hun zijn.

Sterke punten:
Leugens, bedrog, en oneerlijke praktijken

Zwakke punten:
Mensen op een rechtvaardige manier behandelen.


Dit is een site.... die ik nooit zou aanbevelen aan andere.

Ils beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - Volg het opzeggen van je lidmaatschap goed op!

2

Review:
Ik had hen vorig jaar een mail gestuurd om te zeggen dat ik mijn lidmaatschap opzei. Ik kreeg geen voorstellen meer, dus dacht dat het in orde was. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik merkte dat ze na een aantal maanden gewoon weer een premium lidmaatschap van mijn Visa hadden geplukt. Herinneringsmail - geen reactie. Ondertussen Testaankoop ingeschakeld en ineens kunnen ze wel op een mail reageren. Om nu te zeggen dat een email niet in lijn met de algemene voorwaarden is - tenzij getekend & als attachment gestuurd (waarvan ik zeker ben dat het 2 jaar geleden niet in de algemene voorwaarden stond. Na nog eens 6 maanden aangerekend te zijn geweest (zonder voorstellen), denk ik dat het contract nu eindelijk is opgezegd.

Zwakke punten:
absolute geldkloppers - waar je heel slecht van af geraakt.

Emme beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - Na 3 dagen wist ik het al.

0

Review:
Mij in een gekke bui toch maar eens ingeschreven.
De eerste dag al berichtjes van verschillende personen,
Dag 2 Veel bezoekers allemaal bijna van mijn leeftijd en met dezelfde opleiding maar in een andere sector ??? verdacht niet.
Persoonlijke mailbox U heeft een nieuw bericht ontvangen van .... wat blijkt op de site in mijn berichten niets te vinden ????
Dag 3 Gratis berichtjes verstuurd, maar de antwoorden die daar op komen zijn duidelijk met de computer gegenereerd.
Een bericht ontvangen van een dame uit Hasselt blijkt volgens haar profiel dat ze in Luik woont.
Een foto die niet bij het profiel hoort , dit kan ik zelf bewijzen.
Ze doen er alles aan om u Premium lid te maken en zo U de das om te doen.

Maar niet met mij Be2.

Sterke punten:
Bedriegen met fictieve profielen.
Het afzetten van personen die het eigenlijk goed bedoelen.

Zwakke punten:
Alles.

Jef beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - Bedriegers

0

Review:
Als je gratis lid bent stuurt BE2 ongevraagd in jouw naam interesse berichtjes naar verschillende dames.
Toen ik 2 dagen lid werd, een gratis aanbieding, ben ik hier achter gekomen en heb onmiddellijk mijn inschrijving beëindigd.

Sterke punten:
absoluut GEEN.

Zwakke punten:
ALLES

Rikkie beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - onnozel mannekes

0

Review:
Dat is het gevoel dat we uiteindelijk overhouden na de datingsites te hebben bezocht en betaald, dat is de frustratie die we zelf gefinancierd hebben, wat moet je zeggen van deze sites, één ding op de miserie en de innerlijke hoop van een kwetsbare mens wordt het meest geld verdiend, altijd en overal....

Sterke punten:
Ze zullen er zeker niet armer van worden, en het geld zal ook zeker niet sociaal geïnvesteerd worden

Zwakke punten:
Dat ze die zelf eens eerlijk willen formuleren

Be2 - BE2 GEBRUIKT FOTOS VAN ANDERE MENSEN

0

Review:
Onlangs heb ik me ingeschreven bij BE2, na een paar weken meld ik me aan en zie een andere foto dan die van mij (blijkbaar een foto van een of ander sexy model) DUS...blijkbaar gebruikt BE2 m'n gegevens met fotos van andere mensen om zo meer aandacht. Ik zal niet zeggen dat ik onaantrekkelijk ben. Maar de foto die bij mijn account was toegevoegd, was er 1 die je ziet id modellenboekjes. Het perfecte gezicht met een wipneus (klaar om af te schieten naar de maan) en een onweerstaanbare blik. Kortweg, een jannetekop waar veel vrouwen voor vallen. Bij deze sluit ik m'n account, want vrees dat als ze dit bij mij doen, ook doen bij andere mensen. Bijgevolg...de mensen die je krijgt voorgeschoteld, zijn niet we we denken. Leuk, helaas..nutteloos.

Sterke punten:
Oplichten en misleiden van mensen!

Zwakke punten:
Ze zouden deze site moeten sluiten! Wat een oplichters!

BERNIE beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - Oplichterij deze site!! nooit meer

0

Review:
Be2.be

Been to stupid,
Ik zocht even op de net een goede datingsite voornamelijk sexdating .
Er werd via de net deze site voorgesteld met zogezegd meer 42,000 leden hmm.
en mooie beloftes,
Na 30 tal minuten het vragenlijst in te vullen kon ik mij registeren
Wauw ik kreeg 2 seconden na dat mij profiel geactiveerd was een mail ,"mm zo snel"
na het bericht te lezen had ik al snel door dat zo'n bericht niet kan verstuurd worden door een persoon,het was onnatuurlijk,
Ik heb ze toen nog een kans gegeven sanders dag een ander bericht met een wazige foto's .
Weer zo'n onnatuurlijk bericht die gewoon kan geschreven worden door de oplichters BE2.be,

Mensen niet doen gelukkig heb ik geen abonement genomen dat ik trouwens bijna van plan was.

Beste mensen niet doen ,negeer deze site er werken mensen 24 uur voor be2 en die betaald zijn om fake berichten te sturen.

Sterke punten:
Je zou eens in het valkuil kunnen vallen als je een beetje naief bent.

Zwakke punten:
fake profielen zo heb ik het in ieder geval ervaren

mustapha beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - oplichters

0

Review:
De enige contacten die Ik kreeg waren mails van vrouwen die direct via email wilden verder corresponderen ,na een paar mails over en weer en een zielig verhaal kwamen ze allemaal met de vraag om geld op te sturen.
De contact mails waren duidelijk computervertalingen van een andere taal naar het nederlands.
Verschillende keren gemeld echter zonder resutaat.
De site werkt ook niet altijd naar behoren

Sterke punten:
Ze zijn goed in oplichterij

Zwakke punten:
slesht werkende site ,wijgert profielen te openen die men aanklikt,veel nep profielen

Jan beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Be2

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Be2 aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Be2 aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Be2