Mijn Begeerte - 2 Reviews

Last updated: 9 februari 2021
Mijn Begeerte Logo

33.3% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Mijn Begeerte
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Prijzen
  5. Gebruik
  6. Contact gegevens
  7. Mijn Begeerte Reviews
  8. Schrijf ook een review over Mijn Begeerte

Niet tevreden over Mijn Begeerte? Probeer dan eens Meetic.

Mijn Begeerte

Mijn begeerte is een unieke dating site welke speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Zit je in een relatie, ben je getrouwd of gewoon single en heb je behoefte aan wat sociaal contact en meer? Dan ben je op deze unieke dating site op het juiste adres. De site bestaat uit duizenden gelijkgestemde leden, die net als jouw ook op zoek zijn naar spannende dates, vriendschappen, chatcontact, erotiek, liefde en meer. Lijkt deze site je interessant en wil je ook een eigen 'Mijn begeerte' date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Mijn Begeerte dating.

Sommige nieuwe gebruikers vragen zich af hoe het staat met hun veiligheid en privacy. De beheerders van de site doen er alles aan om je een veilige en discrete online platform te bieden waar je over en weer in alle rust en zonder zorgen berichten kan uitwisselen. Je hoeft je geen zorgen te maken, dat je persoonlijke gegevens gedeeld zullen worden met een derde of dat ze voor commerciele doeleinden gebruikt zullen worden. Je kunt dus gerust een account aanmaken en op zoek gaan naar je 'mijn begeerte' date.

Verder is de site zeer handig in gebruik en ook nog overzichtelijk. Je hoeft niet speciaal achter een desktop plaats te nemen om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Mijn Begeerte is mobile compatible wat betekent, dat je de site vanuit elke locatie en op welk tijdstip dan ook kan benaderen. Je kunt dus op elk moment van de dag je binnengekomen berichten bekijken en beantwoorden of profielen van andere gebruikers bekijken. Genoeg reden dus om je vandaag nog geheel gratis aan te melden op Mijn Begeerte dating.

Mijn Begeerte Details

Hits: 182

URL: https://www.mijnbegeerte.com/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 2

Doelgroep

Mijn Begeerte is een unieke casual dating site welke speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar vriendschap, erotiek, liefde en meer. De site zelf bevat een groot leden bestand en dagelijks komen er nieuwe leden bij. De kans op het vinden van een gelijkgestemde man en of vrouw op deze site is dus bijzonder groot. Wil je ook een eigen 'Mijn Begeerte' date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze unieke datingsite. Wie weet kom je vandaag al of in de loop van de week in contact met andere spannende Mijn Begeerte contacten.

Aanmelden

Zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar kunnen zich geheel grais, snel en eenvoudig aanmelden op deze spannende Mijn Begeerte datingsite. Om je aan te kunnen melden dien je op de startpagina van de site te klikken op het tabje 'Aanmelden'. Je zou ook kunnen klikken op de tabjes 'meld u nu aan, het is gratis!'. Na hierop geklikt te hebben komt er automatisch een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je informatie als een gebruikersnaam naar keuze, wachtwoord, geslacht, woonplaats, geboortedatum en werkende e-mail adres kan invullen. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje 'Ja, Ik meld me aan'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben, kun je meteen aan de slag op deze unieke mijn begeerte dating site met het vinden van spannende dates en meer.

Prijzen

Een ieder, die gebruik wenst te maken van de diensten van deze unieke datingsite kan zich geheel gratis aanmelden. Je hoeft je verder geen zorgen te maken, er zijn absoluut geen verborgen kosten, die plots in rekening gebracht zullen worden. Ook het aanmaken van een profiel en het bekijken van andere profielen is geheel gratis. Alleen voor het leggen van contact met andere gebruikers wordt er een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits van je gevraagd. De credits worden in creditbundels verkocht. Hoe meer credits je koopt hoe voordeliger.

De prijzen van de creditbundels zien er als volgt uit:

10 credits, € 14,00, €1,4 per bericht
25 credits, € 32,50, €1,3 per bericht
50 credits, € 60,00, € 1,2 per bericht
100 credits, €115,00, €1,15 per bericht
200 credits, € 220,00, €1,1 per bericht

Gebruik

Mijn Begeerte is een dating site welke niet alleen zeer overzichtelijk is, maar ook handig in gebruik. Zodra je op de startpagina van de site bent zie je waar je je kunt aanmelden als nieuwe gebruiker en waar je kunt inloggen als lid. Daarnaast krijg je ook nog een overzicht te zien met uitgelichte profielen van nieuwe leden. Je krijgt dus een goed beeld van wat de site te bieden heeft, vooral als je je nog niet hebt ingeschreven op de site.

Contact gegevens

Wil je meer informatie over een dienst van de site of loop je tegen enkele technische zaken aan? Ben je op zoek naar een oplossing voor je probleem of wil je de beheerders van de site feedback geven? Geen probleem. Je kunt gerust contact opnemen met de klantenservice van de site. Je kunt contact opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected] De klantenservice medewerkers proberen alle binnengekomen berichten zo goed als mogelijk en zo correct als mogelijk te beantwoorden.


Mijn Begeerte reviews (2):

Mijn Begeerte - fake site

0

Review:
MijnBegeerte.com is zo weer een nieuwe fake site. Mooie vrouwen maar niet één die echt is. Dus laat jullie niet verleiden om geld hieraan uit te geven.

Sterke punten:
mooie dames

Zwakke punten:
alleen maar fake profielen en dan nog Nederlandse

Walt beveelt Mijn Begeerte NIET aan bij vrienden/bekenden

Mijn Begeerte - arrow

0

Review:
ik kan niet meer inloggen

Schrijf ook een review over Mijn Begeerte

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Mijn Begeerte aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Mijn Begeerte aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Mijn Begeerte


Home » Algemene Datingsites » Mijn Begeerte