Ben je op zoek naar een leuke date of een serieuze relatie? Zoek dan niet verder, want Meetic is de beste datingsite is dé meest succesvolle datingsite van zowel Nederland als België als het gaat om online dating. Veel vrijgezellen uit Nederland, België en zelfs Frankrijk hebben zich ingeschreven en vonden met succes langdurige vriendschap/relatie of een leuke date. Datingsite Meetic bestaat sinds al 2002 en is al enige tijd de populairste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Meetic is tevens een grote marktleider in de branche van online dating. Vele duizenden singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie. Inschrijven op Meetic.nl.nl is gratis en heel eenvoudig. Na inschrijving kun je direct zoeken tussen de singles die al ingeschreven staan. Dankzij Meetic zijn er elke week 35.000 dates! Probeer Meetic nu zelf en ga ook op zoek naar een leuke date.

Over Meetic

Meetic bestaat sinds 2001 en is de grootste online datingservice in Europa. Meetic en Lexa zijn eigenlijk dezelfde datingsite, maar heeft strategisch twee namen. Wanneer je je inschrijft bij Meetic, schrijft je je dus ook in voor Lexa. Meetic brengt graag mensen bij elkaar, daarom is het inschrijven helemaal gratis. Na het inschrijven en aanmaken van je datingprofiel kan je gelijk zoeken naar singles die graag met jou in contact komen. De succesvolle datingsite is voortdurend bezig om haar services te perfectioneren zodat online daten nog leuker wordt. Zo heeft Meetic een aantal handige functies waarmee gemakkelijk en veilig contact gezocht kan worden met andere leden van de datingsite. Via de zogenaamde Meetic Messenger kan je chatten en daarnaast heb je ook de mogelijkheid om berichten te verzenden en te ontvangen van en naar andere singles.


Veilig daten bij Meetic

Doordat Meetic veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, heb jij meer kans om een leuke date of relatie te vinden. Tevens hoef je je geen zorgen te maken over je persoonlijke gegevens. Meetic gaat altijd vertrouwelijk om met de persoonlijke gegevens van haar leden en dit zal zonder jouw akkoord nooit met derden gedeeld worden. Voor Meetic is het belangrijk dat haar leden zich veilig voelen en dat zij dus ook veilig kunnen daten via de datingsite. Daarom doet Meetic er alles aan om te zorgen dat je veilig kan daten. De beheerders van Meetic controleren alle profielen handmatig. Hierdoor zijn er ook weinig neppe profielen op de datingsite te vinden. Ook erg fijn natuurlijk. Bij Meetic heb je de mogelijkheid om anoniem te daten. Je kan alles in je eigen tempo doen en zelf bepalen wanneer je verder wil gaan met andere singles.


Meetic Reviews

  Niet klantvriendelijk website

  Je moet maar eens proberen in contact te komen met MEETIC...dat lukt dus NIET maar na uren zoeken ben ik er in gelukt om de automatische verlenging te annuleren en mijn profiel te verwijderen.
  Binnen de 14 dagen is er recht op een refund maar als je op HELP of CONTACT druk op de webpagina gebeurt er niets !
  Na nog veel langer zoeken, bijna een halve dag, er dan toch in gelukt om MEETIC in Engeland te mailen en zij bevestigden mij dat er een refund zal zijn.
  Een andere mail naar Meetic met een ander mailadres dan supra komt terug met de melding dat hun inbox vol is en dat je later nog eens moet proberen

  Sterke punten
  Nihil

  Zwakke punten
  Heel veel

  Veel Franstalige flirts

  Zelfs als betalend lid kan je geen bericht sturen dat een niet-betalend lid kan lezen, tenzij je nog eens extra betaald voor premium.
  Ik krijg vele berichten van de website dat ik een nieuw bericht heb ontvangen, of een flirt, of een lid heeft mij favoriet gemaakt, maar wanneer ik aanlog is dat lid reeds verwijderd.
  Zelfs als betalend lid krijg je nog steeds van die reclame banners te verwerken. Heel storend.

  Sterke punten
  nog geen gevonden

  Zwakke punten
  zie "review"

  scammers uit Frankrijk

  Steeds dezelfde procedure : nieuwe vaak franstalige leden zonder foto (verschillende profielnamen maar achteraf krijg je vaak foto's van dezelfde knappe vrouw) nemen contact met je op via Meetic : sturen je dan hun e-mail (vaak outlook.fr of gmail.com), skype en foto's. Als je dan in Google met je rechtermuisknop op die foto's klikt en zoekt op internet zie je diezelfde foto honderden malen verschijnen op sites waar je gewaarschuwd wordt voor scammers. Gewoon pure oplichterij. Meetic beweert alle profielen 100% te verifiëren, wat een lachertje. De meeste nieuwe leden zijn gewoon scammers.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gewoon oplichterij, scammers zoveel je wil

  definitief uitschrijven

  Het lukt mij niet om me definitief van deze site
  uit te schrijven

  zowel op Meetic als op Lexa zijn boeven aan 't werk

  Gelieve mijn profiel definitief te verwijderen !!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bedrog

  uitschrijven

  al driemaal gepoogd van uit te schrijven plus de betaling te annuleren
  gelieve het ditmaal effectief door te voeren
  met dank en achtingsvolle groet
  Space822

  Zwakke punten
  uitschrijven : profiel weg /betaling stop lukt moeizaam

  uitschrijven

  Tot mijn verbazing werd er 89,.. euro afgehaald van mijn rekening. Ik hoop dat jullie me zo vlug mogelijk uitschrijven, het geld mag je houden.
  Ik heb al vele reviews gelezen waarin sprake is van bedrog, dat is dus ook zo.
  Ik meen zelfs dat ik me nooit ingeschreven heb bij meetic, maar dat mijn gegevens via een ander kanaal doorgegeven zijn.
  Is dus zwaar over de rand!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  puur bedrog

  MEETIC IS LEXA

  Beste mensen,

  Heb me gisteren op Meetic willen inschrijven, en heb mijn email account ingegeven en kreeg als antwoord::::

  dit email account bestaat al ...gelieve een ander email account te nemen..enz, enz...
  Dit is gewoon LEXA en draait onder een andere naam.

  Hahahaha, Lexa toch...en die deugt ook niet.

  Sterke punten
  noppes

  Zwakke punten
  Alles

  bedrog?

  me onlangs een gratis profiel aangemaakt op meetic : ik kreeg tot mijn grote verbazing de eerste dag al 38 bezoekers (er zijn in mijn leeftijdheidscategorie maar een goeie 40 vrouwen online geweest de laatste week > dus al zeer bedenkelijk), dan een aantal "flirts" gekregen, bij ene kon ik zien van mij het kwam, en die is de dag erna "toevallig" van de site verdwenen, echt boerenbedrog als je het mij vraagt, wegblijven is de boodschap

  meetic=oplichters eerste klas

  je kan kiezen tussen verschillende abonnement gebasseerd op termijn. ik klik het vakje aan voor een half jaar, doe de betaling en krijg ik te lezen uw betaling voor twee abonnementen voor een half jaar is met succes uitgevoerd. WHAT THE FUCK, dan pak je toch inneens een abonnement voor een jaar zeker, oplichters van de hoogste graad, die rippe u af en zitte u nog is int zak ook. En ge moet ni denke da ge daar iets van terug hoort ze.

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  alles

  uitschrijven

  wil je mijn aub uitschrijven
  bij deze laat ik weten dat ik mijn lidmaatschap volledig opzeg
  gelieve mijn gegevens instant teverwijderen
  ik hoop dat je met deze ook doen
  heb al een keer of 4 gevraag
  bellen henri

  Zwakke punten
  naar een keer of 4 om mijn uit te schrijven ben ik nog niet uit geschrijvenik moet nog altijd betalen

  uitschijven

  wil je miin uitschijven ik zeg mijn lidschap op \r\nom dat ik samen ben \r\n

  opzeg

  Geachte,

  Bij deze laat ik u weten dat ik mijn lidmaatschap volledig opzeg ,gelieve al mijn gegevens instant te verwijderen

  Hoogachtend

  A.Guillaume (beer_367_)

  ik heb de betaling al bijna 4weken gedaan maar geen reactie

  ik zou graag of ik mijn geld nog terug zie

Bezoek Meetic

Schrijf een review