Gespecialiseerde Dating

Disabled People Date

Seeking disabled friends? We can help you - no matter what your disability is you can meet your disabled date here! Disabled people date is a disabled dating site helping disabled singles find loveLees verder »
DateANaturist.com

Naturist members worldwide love DateANaturist.comLees verder »
B4 Dating

7 Reviews

B4dating Swingers Date Club is een van de snelst groeiende en actiefste lifestyle swingerssite van Europa. Deze site is in vier talen te lezen wat het heel makkelijk maakt voor duizenden koppels en singles, die lid zijn, om elkaar te vinden op B4datiLees verder »
Dottie.be

3 Reviews

Welkom op Dottie, de sociale netwerksite voor mensen met een beperking Als je een beperking hebt, is het soms moeilijker om iemand te leren kennen of contacten te leggen. Vandaar is het idee ontstaan om deze site op te richten, zodat lotgenoten onbep

Lees verder »
Second Love

3 Reviews

Second Love is een dating site voor mannen en vrouwen, die een spannende affaire of een avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken.Lees verder »
Blind Dating Meeting

2 Reviews

BDMS-contactformule: blind date in Vlaanderen: voor singles die rendez-vous willen maken voor vriendschap of reisgezelschap via dating of via deelname aan activiteiten in hun vrije tijd. DatingLees verder »
Dottie

1 Review

Dottie streeft ernaar nieuwe kansen te geven aan een doelgroep die jammer genoeg meestal gediscrimineerd en vergeten wordt door de maatschappij. De ?niet specials? die zelf in hun omgeving niet direct mensen met beperkingen of aandoeningen kennen, stLees verder »
FarmDate

Farm Date opgezet om agrarische denkende mensen bij elkaar te brengen. Hen een eigen plaats op het internet te geven waar ze anoniem op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin. Dit allang voordat "Boer zoekt vrouw" oLees verder »
RichMeetBeautiful

#1 Dating site voor Sugar Daddy's & Sugar Baby's | RichMeetBeautiful.com Vind een Relatie op Uw Voorwaarden! s Werelds Snelst Groeiende Datingsite waar Succesvolle Heren Prachtige Vrouwen ontmoeten voor een Gemeenschappelijke Overeenkomst. Lees verder »