Dottie streeft ernaar nieuwe kansen te geven aan een doelgroep die jammer genoeg meestal gediscrimineerd en vergeten wordt door de maatschappij. De ?niet specials? die zelf in hun omgeving niet direct mensen met beperkingen of aandoeningen kennen, staan er niet altijd bij stil, dat deze mensen evenveel verlangen, maar dat het voor hen niet altijd zo voor de hand liggend is. Hier moeten deze leden zich kunnen thuis voelen en openhartig kunnen praten met andere leden, die wel begrijpen hoe zij zich voelen en wat zij ervaren. Dottie is dus enkel gericht op leden met beperkingen of aandoeningen vanaf 18 jaar.

Dottie Reviews

  Betaling van het abonnement

  Hallo,

  Dottie is een leuke site. Een heel goed initiatief voor mensen zoals ik. Jammer dat er enkel via een overschrijving of Pay Pall betaling kan gebeuren en niet via GSM.
  Ik heb (via de bankrekening van mijn moeder maar met de juiste ref.) een betaling laten uitvoeren op 24/3 en ik zou graag op de weekend willen corresponderen maar het lukt nog altijd niet. Het bedrag is wel op 25/3 van de rekening gegaan.
  Ik ben enkel tijdens de weekend bij mijn ouders waar ik over internet beschik en dit is niet toegelaten in mijn woonst tijdens de week (project Beschermd Wonen). Ik hoop dat jullie iets doen aan die situatie want op die manier mis ik een volledig weekend dat ik geen mailtjes kan sturen of berichten kan beantwoorden. Jammer want ik had een paar leuke contacten die ik nu niet kan bereiken. Dat is toch niet de bedoeling denk ik.

  Groetjes,
  Tom Bastijns

  Sterke punten
  een heel goede opstelling van de profielen.

  Zwakke punten
  het niet kunnen betalen van via GSM.

Bezoek Dottie

Schrijf een review