B4 Dating - 6 Reviews

Last updated: 19 maart 2020
B4 Dating Logo

62.5% aanbevolen, 6 Reviews

  1. B4 Dating
  2. B4 Dating Reviews
  3. Schrijf ook een review over B4 Dating

Niet tevreden over B4 Dating? Probeer dan eens RichMeetBeautiful.

B4 Dating

B4dating Swingers Date Club is een van de snelst groeiende en actiefste lifestyle swingerssite van Europa. Deze site is in vier talen te lezen wat het heel makkelijk maakt voor duizenden koppels en singles, die lid zijn, om elkaar te vinden op B4dating. Leden van deze site hebben toegang tot alle profielen van alle koppels en singels. Men kan ook swingersvideo's, foto's en profielen selecteren in zijn of haar eigen omgeving c.q. buurt. Dit maakt het eenvoudiger om een date dichtbij huis te plannen.

Op deze site zijn er ook videochatrooms waar leden gebruik van kunnen maken. Daarnaast heeft B4dating ook speeddating, privť party's en reizen waar men zich als lid voor kan inschrijven. Het bijzondere van B4dating is dat leden elkaar kunnen ontmoeten op de vele B4dating meet and greets of op een van de vele lifestyle evenementen die worden gehouden in de heetste en spannendste clubs over geheel Europa.

Het unieke van deze site is dat men zich kan verbergen voor mensen uit dezelfde buurt, voor bepaalde singles en of profielen. Indien men zijn of haar huwelijk weer spannend wil maken, indien men graag wilt doen aan partnerruil, wilt men een date men andere gelijkgestemde volwassenen, dat kan men dat allemaal bewerkstelligen via B4dating. Het enige wat men moet doen is een profiel aanmaken en men kan veertien dagen lang gratis kennismaken met de grootste lifestyle swingersite van Europa.

Dating

B4 Dating Details

Hits: 3183

URL: http://www.b4dating.com/

CategorieŽn: Gespecialiseerde Dating

Reviews: 6


B4 Dating reviews (6):

B4 Dating - Zeer leuke ervaringen

0

Review:
Deze site worden fakers geweerd, profielen kunnen zich laten valideren op echtheid, de prijs is goed, leg er leuke contacten zowel met leuke mannen en koppels en vrouwen.
Regelmatig zijn er b4dating bijeenkomsten

Sterke punten:
fake vrij
veel contacten
goede prijs
goede helpdesk

Zwakke punten:
layout verouderd
geen app

Celina beveelt B4 Dating aan bij vrienden/bekenden

B4 Dating - Opgelet voor B4Dating

0

Review:
B4Dating was een gevestigde waarde in de wereld van de Vlaamse swingers. Intussen is deze website zwaar in verval gekomen. De website voldoet helemaal niet aan de hedendaagse standaarden en is zwaar verouderd. Je merkt heel goed dat B4Dating een melkkoe is geworden van de eigenaars. Eigenaars die zoveel mogelijk geld willen verdienen aan een aftandse website. Veel profielen verlaten momenteel de website in voorkeur van de concurentie. Zo hebben ook wij besloten de website onmiddellijk te verlaten. Zeker nu deze ook helemaal onveilig lijkt te zijn.

Sterke punten:
Nog steeds veel profielen

Zwakke punten:
Veel vertrekkers
Onveilig
Verouderd
Eigen account kan je niet annuleren
Heel gedoe om je abonnement stop te zetten

Jolande beveelt B4 Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

B4 Dating - Wat een onwaarheden hier.

0

Review:
Elke moet voor zijn eigen uitmaken, en zonder zwartmakerij wat een site waard is.

Ik wil hier enkel het cowboyverhaal met onderstaande zin ontkrachten.

Ik kan hier geen print screen meeleveren, jammer.
Ik citeer dus letterlijk wat duidelijk op de betaalsectie staat.

* (Voor deze die met betaalkaart betalen) Nadat het abonnement verlopen is zal het automatisch worden verlengd, de verlenging afzetten doe je op de betaalkaart website zelf, link verwijderd voor spam.

Sterke punten:
Werkt echt, leerden er al vele fijne mensen kennen.
Van enig bedrog hebben we nog niks ondervonden.

Zwakke punten:
Uiterlijk mag na vele jaren eens hernieuwd worden.

Karel beveelt B4 Dating aan bij vrienden/bekenden

B4 Dating - Geen oplichting, wel veroudert

0

Review:
In tegenstelling tot wat de eerdere reviewers schrijven is B4Dating echt geen oplichterij. De website bestaat al jaren en heeft een trouwe gebruikersbasis die we ook al jaren kennen want we zijn er zelf al lid van in 2010. Bij inschrijving en na een proefperiode van 1 maand (+ 7 dagen) krijg je de keuze om een abonnement te nemen. Ofwel jaarlijks per overschrijving ofwel jaarlijks, half jaarlijks en per kwartaal met een kredietkaart waar er duidelijk wordt vermeld dat dit jaarlijks wordt vernieuwd. Mijn vermoeden is dan ook groot dat eerdere reviews eerder uit frustratie zijn geschreven. Ik nodig jullie dan ook met plezier uit een goedkoper en even actief alternatief te vinden voor swingers, juist die is er niet.

Sterke punten:
+ Actieve community
+ Gebruiksgemak
+ Agenda met party's van clubs

Zwakke punten:
- Veroudert
- Intern reglement is onduidelijk

DeSwingers beveelt B4 Dating aan bij vrienden/bekenden

B4 Dating - B4 Dating

0

Review:
Het is een potentieel bedrog van iets dat men op voorhand kan (moet)weten. Websites zoals B4 staan op de zwarte lijst van justitie, omdat B4 juridisch niet vatbaar zijn door te werken op buitenlandse structuren. Als "klant" moet u dat weten en het risico inschatten. Dat wil zeggen in de praktijk: Dat wanneer u als klant vandaag de "faciliteiten" en "voordelen" kan benutten van deze dating website. Het u met een vingerknip kan afgenomen worden en u geen enkel verhaal kan maken. Zelf is interne communicatie middelen via B4 tools (mails, chatten enz...op B4 website) een kwestie van voorzichtigheid indien u zich negatief uitspreekt naar uw vrienden en kennissen. Het is gemakkelijk voor B4 moderators om anoniem achter het scherm, arrogant en eigen rechter te spelen.
Ik adviseer om zo snel mogelijk werk van te maken dat zij niet automatisch geld kunnen afnemen van uw rekening.
Een TIP! U weet ook dat B4 met ambassadeurs werken, publiekelijk ongenoegen kan altijd naar hen toe bij B4 meetings in parenclubs. Deze laatste zijn ook financieel inkomsten voor B4 organisatie. U staat sterk omdat u geen klant meer bent bij B4. Succes !

Sterke punten:
swingerscontacten leggen

Zwakke punten:
geen juridische achtergrond

Desplenter beveelt B4 Dating aan bij vrienden/bekenden

B4 Dating - oplichterij

1

Review:
Ons profiel werd enkele maanden geleden van B4dating verwijderd. Ons geld hebben we niet teruggekregen en nu recent vastgesteld dat er weer 30 euro van de rekening is gegaan. We betaalden immers via kredietkaart. Je kan niemand contacteren via deze site, er is nergens een telefoonnr. en op mails antwoorden ze niet. Opletten dus voor de beheerders van deze site, het zijn oplichters. wordt vervolgd!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
bedrog

bob beveelt B4 Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over B4 Dating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou B4 Dating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou B4 Dating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek B4 Dating


Home Ľ Gespecialiseerde Dating Ľ B4 Dating