B4dating Swingers Date Club is een van de snelst groeiende en actiefste lifestyle swingerssite van Europa. Deze site is in vier talen te lezen wat het heel makkelijk maakt voor duizenden koppels en singles, die lid zijn, om elkaar te vinden op B4dating. Leden van deze site hebben toegang tot alle profielen van alle koppels en singels. Men kan ook swingersvideo's, foto's en profielen selecteren in zijn of haar eigen omgeving c.q. buurt. Dit maakt het eenvoudiger om een date dichtbij huis te plannen. Op deze site zijn er ook videochatrooms waar leden gebruik van kunnen maken. Daarnaast heeft B4dating ook speeddating, privé party's en reizen waar men zich als lid voor kan inschrijven. Het bijzondere van B4dating is dat leden elkaar kunnen ontmoeten op de vele B4dating meet and greets of op een van de vele lifestyle evenementen die worden gehouden in de heetste en spannendste clubs over geheel Europa. Het unieke van deze site is dat men zich kan verbergen voor mensen uit dezelfde buurt, voor bepaalde singles en of profielen. Indien men zijn of haar huwelijk weer spannend wil maken, indien men graag wilt doen aan partnerruil, wilt men een date men andere gelijkgestemde volwassenen, dat kan men dat allemaal bewerkstelligen via B4dating. Het enige wat men moet doen is een profiel aanmaken en men kan veertien dagen lang gratis kennismaken met de grootste lifestyle swingersite van Europa. Dating

B4 Dating Reviews

  Verouderd onveilige site, een paradijs voor hackers

  Een aantal weken terug kennis gemaakt met B4dating door vrienden. We zijn nogal vrij voorzichtig met het zetten van deze stap, nieuwschierig vooral. \\r\\nPlots hadden we geen login meer. We schreven de administratie hierover en kregen de bemerkingen dat via ons profiel dit werd gevraagd?! Geen idee wie dit heeft gedaan maar zonder bericht hebben ze alles afgesloten. \\r\\nNu probeer ik dit aan te kaarten en wil gewoon mn profiel terug. Dat is volgens hen niet mogelijk. Ik moet het zelf aanmaken en opnieuw alles betalen. \\r\\nDit is een gevaarlijke site zonder service. Hackers kunnen zonder probleem alle persoonlijke gegevens en persoonlijke foto's zomaar stelen. Hopelijk zal niemand hierdoor afgeperst worden want dit is zeer reël. \\r\\nDeze praktijk kaart ik eens aan aan de Openbare diensten, ze moeten zich houden aan de Belgische wet om de consument te beschermen. \\r\\nDoch kort na een kleine proefperiode hebben we een jaarabbo betaald.

  Sterke punten
  Actieve site, geen tot weinig fakers

  Zwakke punten
  Beveiliging en service

  Zeer leuke ervaringen

  Deze site worden fakers geweerd, profielen kunnen zich laten valideren op echtheid, de prijs is goed, leg er leuke contacten zowel met leuke mannen en koppels en vrouwen.
  Regelmatig zijn er b4dating bijeenkomsten

  Sterke punten
  fake vrij
  veel contacten
  goede prijs
  goede helpdesk

  Zwakke punten
  layout verouderd
  geen app

  Opgelet voor B4Dating

  B4Dating was een gevestigde waarde in de wereld van de Vlaamse swingers. Intussen is deze website zwaar in verval gekomen. De website voldoet helemaal niet aan de hedendaagse standaarden en is zwaar verouderd. Je merkt heel goed dat B4Dating een melkkoe is geworden van de eigenaars. Eigenaars die zoveel mogelijk geld willen verdienen aan een aftandse website. Veel profielen verlaten momenteel de website in voorkeur van de concurentie. Zo hebben ook wij besloten de website onmiddellijk te verlaten. Zeker nu deze ook helemaal onveilig lijkt te zijn.

  Sterke punten
  Nog steeds veel profielen

  Zwakke punten
  Veel vertrekkers
  Onveilig
  Verouderd
  Eigen account kan je niet annuleren
  Heel gedoe om je abonnement stop te zetten

  Wat een onwaarheden hier.

  Elke moet voor zijn eigen uitmaken, en zonder zwartmakerij wat een site waard is.

  Ik wil hier enkel het cowboyverhaal met onderstaande zin ontkrachten.

  Ik kan hier geen print screen meeleveren, jammer.
  Ik citeer dus letterlijk wat duidelijk op de betaalsectie staat.

  * (Voor deze die met betaalkaart betalen) Nadat het abonnement verlopen is zal het automatisch worden verlengd, de verlenging afzetten doe je op de betaalkaart website zelf, link verwijderd voor spam.

  Sterke punten
  Werkt echt, leerden er al vele fijne mensen kennen.
  Van enig bedrog hebben we nog niks ondervonden.

  Zwakke punten
  Uiterlijk mag na vele jaren eens hernieuwd worden.

  Geen oplichting, wel veroudert

  In tegenstelling tot wat de eerdere reviewers schrijven is B4Dating echt geen oplichterij. De website bestaat al jaren en heeft een trouwe gebruikersbasis die we ook al jaren kennen want we zijn er zelf al lid van in 2010. Bij inschrijving en na een proefperiode van 1 maand (+ 7 dagen) krijg je de keuze om een abonnement te nemen. Ofwel jaarlijks per overschrijving ofwel jaarlijks, half jaarlijks en per kwartaal met een kredietkaart waar er duidelijk wordt vermeld dat dit jaarlijks wordt vernieuwd. Mijn vermoeden is dan ook groot dat eerdere reviews eerder uit frustratie zijn geschreven. Ik nodig jullie dan ook met plezier uit een goedkoper en even actief alternatief te vinden voor swingers, juist die is er niet.

  Sterke punten
  + Actieve community
  + Gebruiksgemak
  + Agenda met party's van clubs

  Zwakke punten
  - Veroudert
  - Intern reglement is onduidelijk

  B4 Dating

  Het is een potentieel bedrog van iets dat men op voorhand kan (moet)weten. Websites zoals B4 staan op de zwarte lijst van justitie, omdat B4 juridisch niet vatbaar zijn door te werken op buitenlandse structuren. Als "klant" moet u dat weten en het risico inschatten. Dat wil zeggen in de praktijk: Dat wanneer u als klant vandaag de "faciliteiten" en "voordelen" kan benutten van deze dating website. Het u met een vingerknip kan afgenomen worden en u geen enkel verhaal kan maken. Zelf is interne communicatie middelen via B4 tools (mails, chatten enz...op B4 website) een kwestie van voorzichtigheid indien u zich negatief uitspreekt naar uw vrienden en kennissen. Het is gemakkelijk voor B4 moderators om anoniem achter het scherm, arrogant en eigen rechter te spelen.
  Ik adviseer om zo snel mogelijk werk van te maken dat zij niet automatisch geld kunnen afnemen van uw rekening.
  Een TIP! U weet ook dat B4 met ambassadeurs werken, publiekelijk ongenoegen kan altijd naar hen toe bij B4 meetings in parenclubs. Deze laatste zijn ook financieel inkomsten voor B4 organisatie. U staat sterk omdat u geen klant meer bent bij B4. Succes !

  Sterke punten
  swingerscontacten leggen

  Zwakke punten
  geen juridische achtergrond

  oplichterij

  Ons profiel werd enkele maanden geleden van B4dating verwijderd. Ons geld hebben we niet teruggekregen en nu recent vastgesteld dat er weer 30 euro van de rekening is gegaan. We betaalden immers via kredietkaart. Je kan niemand contacteren via deze site, er is nergens een telefoonnr. en op mails antwoorden ze niet. Opletten dus voor de beheerders van deze site, het zijn oplichters. wordt vervolgd!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  bedrog

Bezoek B4 Dating

Schrijf een review