Reviews van deze auteur

Wat een onwaarheden hier.

Review over B4 Dating

Elke moet voor zijn eigen uitmaken, en zonder zwartmakerij wat een site waard is.

Ik wil hier enkel het cowboyverhaal met onderstaande zin ontkrachten.

Ik kan hier geen print screen meeleveren, jammer.
Ik citeer dus letterlijk wat duidelijk op de betaalsectie staat.

* (Voor deze die met betaalkaart betalen) Nadat het abonnement verlopen is zal het automatisch worden verlengd, de verlenging afzetten doe je op de betaalkaart website zelf, link verwijderd voor spam.

Sterke punten
Werkt echt, leerden er al vele fijne mensen kennen.
Van enig bedrog hebben we nog niks ondervonden.

Zwakke punten
Uiterlijk mag na vele jaren eens hernieuwd worden.

reacties:

Review: BEGRIJP IK NIET

Home » datingsites » datingsites senioren » 50Plusmatch Kosten, Review en Ervaringen
datingsitesLaatst bijgewerkt op augustus 19th, 2015 | door Welke online datingsite?9
50Plusmatch Kosten, Review en Ervaringen
Ga Naar Datingsite 50PlusMatch→

50plusmatch is er voor kwieke senioren die op zoek zijn naar een leuke vriendschap, date of relatie.
Waarom alleen blijven al je boven de vijftig bent? Het is nergens meer voor nodig en vooral niet als je weet dat je op de website van 50PlusMatch op zoek kunt gaan naar zeer leuke mannen en vrouwen om mee op date te gaan. Krijg ook weer de vlinders in je buik en schrijf je gratis in, doordat er veel leden zijn is de kans ook groot dat er iemand bij zal zitten die jij ook interessant vindt. Direct op de homepage kun je al succesverhalen (met foto’s) zien van mensen die elkaar hebben leren kennen via deze datingsite. Waarom zou het jou dan niet lukken? Als je een leuk profiel maakt en je zorgt dat er een duidelijke en heldere foto bij staat dan kan het zomaar zijn dat jij hier op latere leeftijd nog de liefde van je leven gaat vinden. Als je verder kijkt op de website dan zie je ook al foto’s staan van mensen die zijn ingeschreven en je ziet dat dit leuke en goed uitziende mensen zijn. Ben je eenmaal ingeschreven dan kun je ook eenvoudig zoeken tussen de leden en zo kun je bijvoorbeeld gaan zoeken naar mensen die in je eigen regio wonen. Aangezien het contact leggen makkelijk is kun je misschien snel een date met één van deze personen gaan afspreken.
Veilig online daten

Bij 50PlusMatch weet je dat je ook veilig aan het online daten bent. De gegevens die je verstuurd die gaan via een beveiligde verbinding en ook je eigen gegevens worden zeer goed beschermd. Dat deze datingsite populair is dat blijkt ook wel uit het feit dat de leden de datingsite zo goed vonden dat deze als favoriete datingsite bij Thuiswinkel Awards werd aangemerkt. Mocht je hier nog geen kijkje hebben genomen dan moet je dit maar snel gaan doen.

Het contact leggen is zeer eenvoudig

Als je ingeschreven staat dan kun je gaan zoeken naar leden die je interesse hebben. Zoals we al aangaven is er een zeer uitgebreide zoekfunctie aanwezig en als je iemand hebt gevonden waar je graag meer van wilt weten dan kun je ook eenvoudig contact gaan leggen. Het sturen van een bericht is dan de beste manier. Je kunt dan aangeven waarom je deze persoon zo leuk vindt en je hebt dan ook meteen de mogelijkheid om meer over jezelf te gaan vertellen.

Een nieuwe liefde via je smartphone of tablet

Aangezien de website niet alleen op de computer of de laptop te bekijken is maar ook op de smartphone en de tablet kun je overal gaan kijken of er nog leuke nieuwe leden zijn en of je nog berichten hebt ontvangen. Je zult zien dat de website zich dan automatisch aan gaat passen en dat deze dan ook nog duidelijk blijft en makkelijk te bedienen. Op de website heb je ook nog de mogelijkheid om een leuke activiteit te organiseren. Misschien lijkt het je wel leuk om met een aantal leden een leuke fietstocht te gaan ondernemen en dan is dit ook mogelijk. Naast het vinden van een nieuwe liefde is het dan ook nog eens mogelijk om nieuwe vrienden of kennissen te gaan vinden. Ga dus ook eens kijken wat 50PlusMatch allemaal voor jou in petto heeft.50plusmatch-kosten-screenshot2

Sociale media

Het blijven vernieuwen en mee gaan met de tijd wordt door deze datingsite belangrijk gevonden. Daarom is er naast de website ook ruimte voor koppeling naar verschillende sociale media zoals bijvoorbeeld facebook en twitter.

Een helpende hand

Online dating moet voor iedereen begrijpbaar zijn. Ondervindt je problemen of kom je er even niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice. De helpdesk zorgt er voor dat je probleem of vraag snel in behandeling wordt genomen.

50PlusMatch kosten abonnement

1 maand
€ 19,95
Volledig lidmaatschap
3 maanden
€14,95 p.m.
Volledig lidmaatschap
6 maanden
€9,95 p.m.
Volledig lidmaatschap
Gratis
€0,-
Gratis lidmaatschap
Gratis →
Het goedkoopste 50plusmatch abonnement kost €7,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.
Inschrijven is geheel gratis. Schrijf je nu in zonder verplichting en ontdek wat deze website allemaal te bieden heeft!

De actuele prijs van 50PlusMatch kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50PlusMatch. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50PlusMatch actie en korting

Zie kortingen paginaMeer over 50plusmatch.nl

50plusmatch opzeggen en account verwijderen50PlusMatch Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50PlusMatch. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50PlusMatch? Geef hieronder jouw reactie!
Ga Naar 50PlusMatch→
50PlusMatch Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten
Summary:

3.5Verwante datingsites en berichten


Piratendating – Kosten, Review en Ervaringen →

Langemensen-Dating.nl – Kosten, Review en Ervaringen →

Kleinemensen-Dating.nl – Kosten, Review en Ervaringen →

Guys-Dating.nl – Kosten, Review en Ervaringen →


9 Ervaringen - 50Plusmatch Kosten, Review en Ervaringen
Stockman AnnieStockman Annie says:
4 maart 2017 at 11:37
Eerst en vooral ik betaal zelden voor een lidmaatschap!
Verleden maand een lidmaatschap gekregen voor maar €5. Dus ik heb dit aanvaard.
Vandaag zie ik dat ze zomaar € 24.95 van mijn Visa hebben afgehouden!Zonder dat ik dit heb gevraagd!
Als ze zo nodig geld willen afhouden moeten ze dit terug aan € 5 doen en niet €24.95.
Als je zo met leden moet omgaat,Ik vind dit een schurkenstreek!
Heb hun vandaag geschreven, ben benieuwd wat ze zullen antwoorden als ik al een antwoord zal krijgen.