B4dating Swingers Date Club is een van de snelst groeiende en actiefste lifestyle swingerssite van Europa. Deze site is in vier talen te lezen wat het heel makkelijk maakt voor duizenden koppels en singles, die lid zijn, om elkaar te vinden op B4dating. Leden van deze site hebben toegang tot alle profielen van alle koppels en singels. Men kan ook swingersvideo's, foto's en profielen selecteren in zijn of haar eigen omgeving c.q. buurt. Dit maakt het eenvoudiger om een date dichtbij huis te plannen. Op deze site zijn er ook videochatrooms waar leden gebruik van kunnen maken. Daarnaast heeft B4dating ook speeddating, privé party's en reizen waar men zich als lid voor kan inschrijven. Het bijzondere van B4dating is dat leden elkaar kunnen ontmoeten op de vele B4dating meet and greets of op een van de vele lifestyle evenementen die worden gehouden in de heetste en spannendste clubs over geheel Europa. Het unieke van deze site is dat men zich kan verbergen voor mensen uit dezelfde buurt, voor bepaalde singles en of profielen. Indien men zijn of haar huwelijk weer spannend wil maken, indien men graag wilt doen aan partnerruil, wilt men een date men andere gelijkgestemde volwassenen, dat kan men dat allemaal bewerkstelligen via B4dating. Het enige wat men moet doen is een profiel aanmaken en men kan veertien dagen lang gratis kennismaken met de grootste lifestyle swingersite van Europa. Dating

B4 Dating Reviews

  Zeer leuke ervaringen

  Deze site worden fakers geweerd, profielen kunnen zich laten valideren op echtheid, de prijs is goed, leg er leuke contacten zowel met leuke mannen en koppels en vrouwen.
  Regelmatig zijn er b4dating bijeenkomsten

  Sterke punten
  fake vrij
  veel contacten
  goede prijs
  goede helpdesk

  Zwakke punten
  layout verouderd
  geen app

  Wat een onwaarheden hier.

  Elke moet voor zijn eigen uitmaken, en zonder zwartmakerij wat een site waard is.

  Ik wil hier enkel het cowboyverhaal met onderstaande zin ontkrachten.

  Ik kan hier geen print screen meeleveren, jammer.
  Ik citeer dus letterlijk wat duidelijk op de betaalsectie staat.

  * (Voor deze die met betaalkaart betalen) Nadat het abonnement verlopen is zal het automatisch worden verlengd, de verlenging afzetten doe je op de betaalkaart website zelf, link verwijderd voor spam.

  Sterke punten
  Werkt echt, leerden er al vele fijne mensen kennen.
  Van enig bedrog hebben we nog niks ondervonden.

  Zwakke punten
  Uiterlijk mag na vele jaren eens hernieuwd worden.

  Geen oplichting, wel veroudert

  In tegenstelling tot wat de eerdere reviewers schrijven is B4Dating echt geen oplichterij. De website bestaat al jaren en heeft een trouwe gebruikersbasis die we ook al jaren kennen want we zijn er zelf al lid van in 2010. Bij inschrijving en na een proefperiode van 1 maand (+ 7 dagen) krijg je de keuze om een abonnement te nemen. Ofwel jaarlijks per overschrijving ofwel jaarlijks, half jaarlijks en per kwartaal met een kredietkaart waar er duidelijk wordt vermeld dat dit jaarlijks wordt vernieuwd. Mijn vermoeden is dan ook groot dat eerdere reviews eerder uit frustratie zijn geschreven. Ik nodig jullie dan ook met plezier uit een goedkoper en even actief alternatief te vinden voor swingers, juist die is er niet.

  Sterke punten
  + Actieve community
  + Gebruiksgemak
  + Agenda met party's van clubs

  Zwakke punten
  - Veroudert
  - Intern reglement is onduidelijk

  B4 Dating

  Het is een potentieel bedrog van iets dat men op voorhand kan (moet)weten. Websites zoals B4 staan op de zwarte lijst van justitie, omdat B4 juridisch niet vatbaar zijn door te werken op buitenlandse structuren. Als "klant" moet u dat weten en het risico inschatten. Dat wil zeggen in de praktijk: Dat wanneer u als klant vandaag de "faciliteiten" en "voordelen" kan benutten van deze dating website. Het u met een vingerknip kan afgenomen worden en u geen enkel verhaal kan maken. Zelf is interne communicatie middelen via B4 tools (mails, chatten enz...op B4 website) een kwestie van voorzichtigheid indien u zich negatief uitspreekt naar uw vrienden en kennissen. Het is gemakkelijk voor B4 moderators om anoniem achter het scherm, arrogant en eigen rechter te spelen.
  Ik adviseer om zo snel mogelijk werk van te maken dat zij niet automatisch geld kunnen afnemen van uw rekening.
  Een TIP! U weet ook dat B4 met ambassadeurs werken, publiekelijk ongenoegen kan altijd naar hen toe bij B4 meetings in parenclubs. Deze laatste zijn ook financieel inkomsten voor B4 organisatie. U staat sterk omdat u geen klant meer bent bij B4. Succes !

  Sterke punten
  swingerscontacten leggen

  Zwakke punten
  geen juridische achtergrond

Bezoek B4 Dating

Schrijf een review