Second Love is een dating site voor mannen en vrouwen, die een spannende affaire of een avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken.

Second Love Reviews

  Ontgoocheld

  Ben hier op second love nu ongeveer 2 maanden betalend lid. Heb zeker zo'n 80 berichten verstuurd naar dames die me aanspraken. In totaal zo'n 8 berichten teruggekregen. Het is nooit tot een date gekomen. Vrouwen op SL zijn enorm vééleisend, ofwel ben je niet knap genoeg, je woont te ver, je bent te oud... altijd iets. Ik heb nochtans een mooi profiel op SL., met een paar mooie foto's. Veel profielen van vrouwen zijn maar voor een kwart ingevuld, wat is daar de bedoeling van? Velen vullen (durven) zelfs hun lengte en gewicht niet invullen. De verhouding Belgische dames die zich aanmelden is 10%, het aantal Belgische mannen die een vrouw zoeken is 90%. Dus weinig kans om iemand te leren kennen uit Vlaanderen. Heel veel Nederlandse vrouwen op deze site. Ben je als man ouder dan 50j, maak je geen kans iemand te vinden. Ook veel nepprofielen, te mooi om waar te zijn. Als je het mij vraagt: zijn geld niet waard!!

  Sterke punten
  Er worden weinig persoonlijke vragen gesteld.

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen.

  SecondLove: helemaal correct, maar duur

  Ik heb al heel wat leuke momenten en contacten beleefd op SecondLove, en heb er ook mijn laatste lange 2nd love relatie gevonden. Jammer genoeg is zij verhuisd naar de andere kant van de wereld, en moet ik opnieuw op zoektocht.

  Second love is heel professioneel, ik heb nooit een fake contact gehad. Maar daar betaal je bij hen wel een dure prijs voor: ongeveer het dubbel of meer van gelijk welke andere (eerlijke) dating site.

  btw...Ik word niet betaald door SL om dit te schrijven :)
  mijn e-mail: owlglassbe AT gmail DOT com

  Voor de ladies: I might be your Mr Right if:
  jij bent een dame tussen 30 en 45, en liefst word je mijn trouwe soulmate, partner in crime, trouw in de ontrouw, omgeving Lokeren.
  In afwachting dat ik mijn droom-date vind: ik ga vaak voor mijn beroep langs in Nederland, en droom ook wel eens van een passionele Venus daar, laat dus maar iets weten als je zin hebt in een eerlijke gepassioneerde avond!
  Ladies in omgeving Gent die het super vinden om ondeugend te chatten mogen me ook altijd een berichtje sturen - discreet ontmoeten is wel erg moeilijk.

  Mijn natte droom:
  Ik hou van fietsen, en vind dames in zo'n koerspakje kei-cool-stoer en aantrekkelijk. Wie vindt zo'n fiets-date een origineel ideetje, en heeft zin in een ritje?

  Sterke punten
  eerlijk, geen fake, professioneel

  Zwakke punten
  te duur (meer dan) dubbel van gelijk welke andere eerlijke site

  Fake

  Op 24 februari 2012 omvatte de site Second Love 566 Belgische vrouwelijke profielen van 25 tot 75 jaar. (In dezelfde leeftijdscategorie waren er 4188 Nederlandse vrouwelijke profielen.)
  Van die 566 profielen situeerde zich 237 vrouwen tussen 25 en 37 jaar.
  Met deze gegevens is het duidelijk dat de keuze voor een Belgische man (of lesbische vrouw) verwaarloosbaar klein is.
  Bovendien zijn een deel van de profielen onecht en waarschijnlijk door de administrator van de site aangemaakt. Deze profielen vallen op door onrealistische en vooral weinig concrete informatie communicatie. Zo gebruiken veel "Belgische vrouwen" woorden die typisch zijn voor Nederland, maar die ongebruikelijk zijn in België. Als een profiel al reageert, dan wordt er niets concreets gezegd, laat staan vragen beantwoord. Maar heel vaak is er gewoon geen reactie.
  Conclusie: Second Love is duur en zeker voor een deel puur "fake". Het is duidelijk dat de oprichters snel geld willen verdienen voor ze door de mand vallen.

  Sterke punten
  Discreet

  Zwakke punten
  nutteloos voor een gebruiker.

Bezoek Second Love

Schrijf een review