Welkom op Dottie, de sociale netwerksite voor mensen met een beperking Als je een beperking hebt, is het soms moeilijker om iemand te leren kennen of contacten te leggen. Vandaar is het idee ontstaan om deze site op te richten, zodat lotgenoten onbeperkt met elkaar kunnen omgaan.


Dottie.be Reviews

  slechte site

  als er 100 vrouwen in de data base zitten in NL dan is het veel, was in een paar uur door alle vrouwen in NL heen. Om aan te sluiten bij de recensie hieronder hier iemand leren kennen is dan ook bijna onmogelijk.

  Zwakke punten
  site word nauwelijks onderhouden - geen moderators aanwezig om fake profielen te verwijderen - weinig aanbod in vrouwen -

  Slechte dating site

  Er zitten op dottie dating site te veel valse profielen.Ben al enkele malen benaderd door mannen,die vroegen via een omweg contact met ze op te nemen.Hier iemand leren kennen is dan ook bijna onmogelijk,te veel mensen met een zwaar verstandelijke beperking.
  Is niet mogelijk te communiceren met veel van hun leden.

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Te veel fake profielen!Opletten voor mensen met minder goede bedoelingen.

  Leuke, frisse website

  Hallo, ik gebruik Dottie sinds het begin van het bestaan, ze voegen geregeld nieuwe functies toe aan de websites en er zijn al redelijk wat koppels gevormd ook, die je kan nalezen bij hun rubriek succesverhalen. Ze vragen ook heel weinig abonnementsgeld, omdat ze echt wel rekening houden met de doelgroep en ze weten ook dat de meesten het niet altijd heel breed hebben. Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen, een dikke pluim voor Dottie, die trouwens gerund wordt door 1 persoon, een zus die deze website voor haar gehandicapte broer heeft opgericht

  Sterke punten
  chatten met video optie
  onbeperkt berichten sturen

  Zwakke punten
  meer mannen dan vrouwen

Bezoek Dottie.be

Schrijf een review