B4dating Swingers Date Club is een van de snelst groeiende en actiefste lifestyle swingerssite van Europa. Deze site is in vier talen te lezen wat het heel makkelijk maakt voor duizenden koppels en singles, die lid zijn, om elkaar te vinden op B4dating. Leden van deze site hebben toegang tot alle profielen van alle koppels en singels. Men kan ook swingersvideo's, foto's en profielen selecteren in zijn of haar eigen omgeving c.q. buurt. Dit maakt het eenvoudiger om een date dichtbij huis te plannen. Op deze site zijn er ook videochatrooms waar leden gebruik van kunnen maken. Daarnaast heeft B4dating ook speeddating, privé party's en reizen waar men zich als lid voor kan inschrijven. Het bijzondere van B4dating is dat leden elkaar kunnen ontmoeten op de vele B4dating meet and greets of op een van de vele lifestyle evenementen die worden gehouden in de heetste en spannendste clubs over geheel Europa. Het unieke van deze site is dat men zich kan verbergen voor mensen uit dezelfde buurt, voor bepaalde singles en of profielen. Indien men zijn of haar huwelijk weer spannend wil maken, indien men graag wilt doen aan partnerruil, wilt men een date men andere gelijkgestemde volwassenen, dat kan men dat allemaal bewerkstelligen via B4dating. Het enige wat men moet doen is een profiel aanmaken en men kan veertien dagen lang gratis kennismaken met de grootste lifestyle swingersite van Europa. Dating

B4 Dating Reviews

  Opgelet voor B4Dating

  B4Dating was een gevestigde waarde in de wereld van de Vlaamse swingers. Intussen is deze website zwaar in verval gekomen. De website voldoet helemaal niet aan de hedendaagse standaarden en is zwaar verouderd. Je merkt heel goed dat B4Dating een melkkoe is geworden van de eigenaars. Eigenaars die zoveel mogelijk geld willen verdienen aan een aftandse website. Veel profielen verlaten momenteel de website in voorkeur van de concurentie. Zo hebben ook wij besloten de website onmiddellijk te verlaten. Zeker nu deze ook helemaal onveilig lijkt te zijn.

  Sterke punten
  Nog steeds veel profielen

  Zwakke punten
  Veel vertrekkers
  Onveilig
  Verouderd
  Eigen account kan je niet annuleren
  Heel gedoe om je abonnement stop te zetten

  oplichterij

  Ons profiel werd enkele maanden geleden van B4dating verwijderd. Ons geld hebben we niet teruggekregen en nu recent vastgesteld dat er weer 30 euro van de rekening is gegaan. We betaalden immers via kredietkaart. Je kan niemand contacteren via deze site, er is nergens een telefoonnr. en op mails antwoorden ze niet. Opletten dus voor de beheerders van deze site, het zijn oplichters. wordt vervolgd!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  bedrog

Bezoek B4 Dating

Schrijf een review