oplichterij

Ons profiel werd enkele maanden geleden van B4dating verwijderd. Ons geld hebben we niet teruggekregen en nu recent vastgesteld dat er weer 30 euro van de rekening is gegaan. We betaalden immers via kredietkaart. Je kan niemand contacteren via deze site, er is nergens een telefoonnr. en op mails antwoorden ze niet. Opletten dus voor de beheerders van deze site, het zijn oplichters. wordt vervolgd!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
bedrog

Bezoek B4 Dating Reviews over B4 Dating

1 reactie

Het is een potentieel bedrog van iets dat men op voorhand kan (moet)weten. Websites zoals B4 staan op de zwarte lijst van justitie, omdat B4 juridisch niet vatbaar zijn door te werken op buitenlandse structuren. Als "klant" moet u dat weten en het risico inschatten. Dat wil zeggen in de praktijk: Dat wanneer u als klant vandaag de "faciliteiten" en "voordelen" kan benutten van deze dating website. Het u met een vingerknip kan afgenomen worden en u geen enkel verhaal kan maken. Zelf is interne communicatie middelen via B4 tools (mails, chatten enz...op B4 website) een kwestie van voorzichtigheid indien u zich negatief uitspreekt naar uw vrienden en kennissen. Het is gemakkelijk voor B4 moderators om anoniem achter het scherm, arrogant en eigen rechter te spelen.
Ik adviseer om zo snel mogelijk werk van te maken dat zij niet automatisch geld kunnen afnemen van uw rekening.
Een TIP! U weet ook dat B4 met ambassadeurs werken, publiekelijk ongenoegen kan altijd naar hen toe bij B4 meetings in parenclubs. Deze laatste zijn ook financieel inkomsten voor B4 organisatie. U staat sterk omdat u geen klant meer bent bij B4. Succes !

Bezoek B4 Dating Reviews over B4 Dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over B4 Dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden