Reviews van deze auteur

Loop niet in hun val!!!!

Review over Be2

Ik ben al een hele tijd single. Heb al wel een paar datingsites gedaan. Maar vrienden hadden me gezegd.... waarom probeer je eens niet een van de duurdere. De mensen die erop zitten gaan het meer menen, want anders zouden ze het lidgeld niet betalen. En daar zag ik ergens nog wel een punt in.
Na lang twijfelen. Vergelijken en nog eens vergelijken, had ik de be2 site gevonden die me op eerste zicht ok leek. Van hun gratis diensten kon ik niet veel maken. Je kan wazige foto's zien van mensen die reageren op een like bericht dat je hen zo gezegd gestuurd had. Iets wat met de computer moet geregeld worden.... want ik stuurde deze berichten niet... een beetje dom ze te sturen naar mensen waar je niets van kan zien. En oké het gaat niet over hoe iemand eruit ziet.... Maar de random informatie die er over de persoon gegeven word maakte me zeker niet veel wijzer.
In een heel te vlug besliste bui, me dus toch een lidmaatschap aangegaan. En wist al snel dat ik wil in het zak gezet was. Voor ik behaalde.... kreeg ik zot veel berichten. Plots was het gedaan. Kreeg ik geen reactie op berichten die ik stuurde.... heel vreemd.... meestal krijg je toch wel iets van iemand terug. Ik merkte ook heel veel zelfde antwoorden. Dingen die niet klopte. Aanvragen die ik kreeg.... waarvan ik uit ervaring al wist dat het niet door een persoon maar door de pc gestuurd was. Ik heb ook een vermoeden van heel wat fake profielen... Ook iets heel raar.... natuurlijk moeilijk te bewijzen. Ik had in elk geval al heel snel spijt van mijn beslissing. En begon op te zoeken (na drie dagen) of er iets aan te doen viel.
Zo kwam ik de negatieve revieuws tegen. (Waarom vind je die altijd later he. 😉) Nog harder overtuigd van mijn gelijk dat ze me in het zak hadden gezet... kwam ik een mail van een soortgelijke organisatie als Test-Aankoop tegen. Deze vertelde dat je zo wie zo altijd 2 weken heroepingsrecht hebt. Maar dat de meeste datingsites dat niet vertellen.
Terug op be2 site.... zie ik in de voorwaarden een blok staan waar instaat dat je dus 2 weken heroepingsrecht hebt en geen reden moet geven. En was nog geen week later. Dus dat heroepingsrecht ingeroepen. Hun eerste antwoord was dat ik het niet kon gebruiken.... want ik had al van de diensten genoten.
Dus tweede mail gestuurd. En een heel lange mail. Met uitleg wat er verkeerd gaat en dergelijke. Wat je op de goedkopere sites dus meer krijgt in vergelijking met hen. Alles wat ik van revieuws was tegen gekomen op internet. En ga zo maar door. Om te eindigen met de vraag wat hun heroepingsrecht dan inhoud? Want hoe kan je een lidlaatschap aangaan... En totaal niet van de diensten gebruik gemaakt hebben?
Hun antwoord hierop was... dat ik drie dagen tijd kreeg om op deze mail te antwoorden. Als ik wou mocht ik maar 1 maand betalen. En kreeg ik de rest terug.
Moest ik zelfs geen 3 minuten over twijfelen. Hoewel... het nog altijd niet klopt met hun voorwaarden. Nu ja. Niets klopte met de voorwaarden.
Net drie maand later alles afgesloten... was zeker dat alles in orde was nu. Heel raar. Terwijl ik mis was.... kreeg ik bijna geen mail. Wat er kwam trok op niet veel. Toen ik geen lid meer was... heb ik om en bij de 500 mails gekregen.

Het portaal be2 is na vergelijking met andere datingsites uitgeroepen tot de beste op het internet..... DE BESTE IN MENSEN IN HET ZAK TE ZETTEN!!! Zou me eigenlijk niet verwonderen als die teksten ook van hun zijn.

Sterke punten
Leugens, bedrog, en oneerlijke praktijken

Zwakke punten
Mensen op een rechtvaardige manier behandelen.


Dit is een site.... die ik nooit zou aanbevelen aan andere.

reacties: