Dit is de enige gratis datingsite in België en is splinternieuw! Bij Flunner zijn ze van mening dat een datingsite volledig gratis moet zijn. Daten moet leuk, spannend maar ook ongedwongen zijn. Maar hoe kan je plezierig daten als je daarvoor elke maand veel geld voor moet betalen? Om deze reden is Flunner is dus helemaal gratis. Er zal op geen enkel moment gevraagd worden een betaling te doen. U kan op deze datingsite vrij contact opnemen met leden, berichten versturen en ontvangen, foto's bekijken of plaatsen, allemaal zonder te betalen. Er worden geen beperkingen of wat dan ook opgelegd. Op Flunner kom je gelijkgestemde tegen opzoek naar nieuwe relaties in hun leven. Van gewoon vriendschappelijk tot een partner voor het leven!

Over Flunner

Flunner is een volledige gratis datingsite. Gebruikers mogen zonder kosten berichtjes versturen met naar andere singles, hebben de mogelijkheid om een contactadvertentie te plaatsen. Tevens kan je kosteloos en onbeperkt zoeken naar andere singles, gratis alle profielen van gebruikers bekijken en flirten met andere singles. Flunner is eigenlijk een sociaal netwerk voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe contacten of een datingsite met een open karakter. Het is maar hoe je het zelf noemen wilt. Op deze datingsite kom je gelijkgestemde tegen die ook opzoek naar nieuwe relaties in hun leven. Van gewoon vriendschappelijk tot een partner voor het leven! Profielen kunnen vrijblijvend aangemaakt worden en je kan het aanvullen met zoveel informatie als je zelf wilt. Flunner is de snelst groeiende datingsite van België. Elke dag melden zich er tientallen leden bij op de datingsite. Flunner is helemaal gratis. Je hoeft dus voor niks op de website te betalen. Schrijf je vrijblijvend in, en ontdek vandaag nog talloze vrijgezellen bij jou in de buurt.


Flunner is anders

Flunner is anders dan de meeste datingsites. Niet alleen omdat de datingsite gratis is, maar ook vanwege het open karakter van deze website. Dat maakt van Flunner tot wat het is vandaag. Flunner ziet zichzelf dan ook liever als een sociaal netwerk, dan alleen een datingsite. Geen geforceerde berichten meer, maar de mogelijkheid om op een interactief en open platform mensen te leren kennen, hoe mensen echt zijn. Zonder registratie of zonder inschrijving kan je natuurlijk niet gebruik maken van de datingsite. Het enige wat je moet invullen zijn gebruikersnaam en wachtwoord. Zo eenvoudig is het!


Features Flunner

Flunner is een heel nieuwe manier van online dating. Geen reguliere datingsite met saaie standaard profielpagina's en contactadvertenties. Flunner is een actief online platform, waar je mensen daadwerkelijk leert kennen voordat je verder wil gaan. Wat heeft Flunner te bieden: - Uitgebreide profielpagina's met interactieve prikborden. - Een persoonlijk dashboard. - Een forum over uiteenlopende onderwerpen. - Een chatbox om live een praatje te slaan met de andere leden.


Flunner Reviews

  Gratis maar waardeloos

  Het enige voordeel aan deze site is dat het gratis is, verder is het een speeltuin voor bedriegers, pedofielen en gratis seks. Walgelijk hoe lage IQ's en grote ego's daar de boel in handen hebben en de admin is nooit of uiterst zelden aanwezig. Zeker geen aanrader!

  Sterke punten
  Het enige sterke punt is dat het gratis is

  Zwakke punten
  Speeltuin voor bedriegers, pedofielen, egotrippers, geen of nauwelijks toezicht van de admin. Nooit antwoord op mails aan de eigenaar(s) van de site... echt helemaal niet aan te raden als je op zoek bent naar een serieuze match en/of enig niveau

  Ongedwongen

  Deze site is best interessant. Buiten dat je profielen kunt bekijken en vriendschapsverzoeken kunt indienen, snap je eerst niet helemaal wat er van je verwacht wordt. Daarna kom je er achter dat je dat helemaal zelf kunt bepalen. En als je een beetje extravert bent, ben je al snel aan het chatten met een of meerdere mannen en vrouwen, over breed scala van onderwerpen. Er zijn volgens mij geen fake profielen, maar wel profielen die niet of nauwelijks actief zijn. Het komt mij eigenlijk over als een virtueel café, waar de bezoekers echt zijn. Zelfs als het niet gratis was, zou ik er best wat voor willen betalen.

  Sterke punten
  Ongedwongen en gratis.

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen.

  KINDERTUIN

  Deze site weerspiegelt het onnozelste wat er kan bestaan aangaande dating .

  Enkele leden vermaken zich kostelijk door de plak te zwaaien , vertrouwelijke info te gebruiken om anderen te kleineren ,belachelijk te maken en emotioneel te misbruiken .

  Het is blijkbaar hun hobby . Ze lokken je uit en zijn vervolgens de eerste om bij de beheerder hun beklag te doen . Tot hun groot jolijt word je dan " verwijdert " .

  Mensen die met oprechte en eerlijke bedoelingen op zoek zijn naar geluk komen van een kale reis thuis .

  Er staan ongelofelijk veel nep - profielen op van secret - prostitutie - achtige aard . Als je genoeg " afdokt " op een sluwe manier , kom je ongetwijfeld aan je trekken .

  Sterke punten
  Het is zeer leerrijk wat de sluwheid omvat van de " bijverdiensten " die vrouwen bedenken !

  Zwakke punten
  Kortzichtig en éénzijdige aanpak .

  Niet vrij van meningsuiting ! ( en dat in een vrij land ! )

  spam alert, site bestaat niet ... technisch niet in orde!

  Heb mij daar aangemeld en zag er leuk uit, al was het aanbod niet om over naar huis te schrijven. Het ergste is dat ik nu al voor de tweede keer een spam alert krijg omdat mijn ip adres zogezegd zou spammen, dus mijn toegang tot de site wordt geblokkeerd (ik kan zien hoeveel meldingen/vriendschapsbezoeken/berichten ik heb, maar ik kan ze niet openen en verder niks doen). Als ik vanop een andere computer erop wil, krijg ik een pagina die zegt dat de domeinnaam gereserveerd is (maar dat de site dus nog niet bestaat). WTF???? Ik ben maar 1 dag op mijn eigen profiel geraakt.

  Sterke punten
  Gratis.

  Zwakke punten
  Je geraakt er niet op.

  Flunner is goed

  In tegenstelling tot de meeste datingsites, is deze volledig gratis. Bij de betalende sites heb je vaak dat er ook fake profielen tussen zitten om de 'klanten' aan het lijntje te houden, maar omdat flunner gratis is, weet je al zeker dat iedereen daar 100 % echt is. Uiteraard merk je dat ook wel, aangezien je als man niet van elk meisje of elke vrouw reactie zal krijgen. (Wat ook normaal is, als je weet dat ze elke dag van zoveel mannen berichtjes krijgen. Ze kunnen er dus de 'besten' uitkiezen.) Maar wees gerust...Eens er gereageerd wordt (en dat gebeurt af en toe wel), is de eerste stap gezet, en houd je best het gesprek gaande op een originele manier, want zoals ik al zei...De vrouwen en meisjes hebben keuze uit veel mannen, en willen de beste eruit kiezen. Maar als je als man eerlijke bedoelingen hebt, dan vind je wel iemand om op date te gaan...en wie weet wat daar uit groeit...Ik heb mijn vriendin daar leren kennen na enkele maandjes zoeken, dus er is hoop voor iedereen.

  Aan de mannen die dit lezen: Als je echt op zoek bent naar de liefde van je leven, dan vind je die wel. Maar heb geduld, en wees origineel. Maar blijf vooral jezelf. Alle functies zijn gratis, en alle profielen zijn echt.

  Aan de vrouwen die dit lezen: Zoals op alle datingsites zullen hier ook mannen tussen zitten met minder goede bedoelingen, en met oneerbare voorstellen, maar die kunnen geblokkeerd worden zodat je geen last hebt van hen. Maar laat dat niet in de weg staan om je in te schrijven, want er zitten echt goeie jongens tussen ook, die op zoek zijn naar liefde. Geef die een kans, en wie weet wat de toekomst zal brengen...? Ook voor jullie zijn alle functies gratis.

  Sterke punten
  Alle profielen zijn echt.
  Alles is gratis.

  Zwakke punten
  Eigenlijk kan ik er geen bedenken.

  Al een paar nieuwe contacten gelegd

  Flunner is een laagdrempelige en sympathieke datingsite. Ik kan het moeilijk omschrijven maar site geeft me niet zo'n geforceerd gevoel. Eerst kijk je rustig rond in de profielen. Dan vraag je gewoon een vriendschapsverzoek aan bij de mensen die je aanspreken. Nee heb je, ja kan je krijgen ;-) Zo had ik op dag één al 4 nieuwe vriendinnen. En ondertussen heb ik zelf ook al enkele vriendschapsverzoeken mogen ontvangen.

  Ik heb nog geen afspraakje gemaakt, maar ik kijk eerst liever de kat wat uit de boom.

  Sterke punten
  - 100% gratis - Ook geen kosten voor extra opties.
  - Laagdrempelig
  - Best veel profielen - In tegenstelling tot wat ze op het flairforum zeiden zijn er best veel profielen. De zoekopdracht uit mijn provincie, voor mijn leeftijd gaf me al 200 kandidaten.

  Zwakke punten
  - Geen volk in de chatrooms. Er zijn 2 vormen van chatten op deze site. Eentje enkel voor met je vrienden (vriendinnen) en een algemene chatroom.
  Op de algemene chatroom zit nooit een kat

  - Verhouding mannen/vrouwen mag beter

Bezoek Flunner

Schrijf een review