You For Me is een leuke Belgische datingsite voor singles die op zoek zijn naar een vriendschap, een flirt, een leuke date of een serieuze en duurzame relatie. De website ziet er eenvoudig uit en heeft ook niet zoveel leden als andere datingsites. Tegenwoordig vinden veel mensen het lastig om iemand in het dagelijks leven tegen te komen. Iedereen heeft het druk en daarom is het handig om mensen online te leren kennen. Soms heb je gewoon behoefte aan een fijn gesprek met iemand. Vervolgens kan daar uiteindelijk iets uit voortvloeien. Bij You For Me kun je voor alles terecht, jij bepaald met wie praat en waarover. Date

Inschrijven YouForMe

Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven op You For Me. Inschrijven kan helemaal gratis. Nadat je bent aangemeld, krijg je direct toegang tot alle profielen op You For Me. Er zijn ruim actieve 20.000 profielen op de datingsite. Jouw profiel is niet direct zichtbaar op de datingsite. De beheerders van de datingsite moeten namelijk eerst jouw profiel goedkeuren. Op deze manier wordt er geprobeerd om valse profielen, onzuivere types en aanstootgevende informatie van de datingsite te weren. You For Me is een eenvoudige datingsite die zich niet richt op een specifieke doelgroep. De datingsite heeft echter wel verschillende originele diensten die het online daten net even wat leuker maken. De datingsite van You For Me heeft een interne chat. Het is een eenvoudige en ouderwetse chatroom die fijn en gemakkelijk in gebruik is. Het is tevens mogelijk om te video chatten met uitstekende kwaliteit.


Tarieven You For Me

Op You For Me kun je je gratis aanmelden en vervolgens een account aanmaken. Met een gratis account heb je de mogelijkheid om tussen alle profielen zoeken en bekijken. Om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten van de datingsite, heb je wel een betaald lidmaatschap nodig. De tarieven hiervoor verschillen elke maand. De tarieven zijn afhankelijk van commerciële aanbiedingen. In het loop van het jaar is het mogelijk dat deze veranderen. Voor een voordelig bedrag van slechts 15 euro per maand heb je de mogelijkheid om alle features gebruiken. De datingsite geeft regelmatig leuke kortingen of geeft gratis abonnementen weg aan vrouwen. Het is zeker de moeite om dit in ’t oog te houden.


YouForMe App

You For Me heeft een leuke en handig mobiele applicatie! Met You For Me app heb je de mogelijkheid om altijd en overal je berichten verzenden, ontvangen en lezen. De You For Me app is gratis te downloaden in de Appstore en Google Playstore en is dus beschikbaar voor iOS apparaten (iPhone) en Android apparaten. Via de app heb je de mogelijkheid om cadeautjes geven, profielen aan een contactenlijst toe te voegen, vriendschapsverzoeken beantwoorden en kijken wie er jouw profiel bekeken heeft. Je kunt de datingsite ook gewoon op je mobiele telefoon gebruiken zonder de app te downloaden. De datingsite werkt namelijk ook goed via mobiele telefoons. Via de website van You For Me van ook nieuwe, actieve leden bekijken en opzoeken. Het voordeel van deze app is dat je niet langer zenuwachtig hoeft afwachten op wat iemand zal antwoorden. Je krijgt direct een melding wanneer er een berichtje binnenkomt.


Artikelen over YouForMe

Online daten op You For Me

You For Me is een datingsite voor singles die op zoek zijn naar een vriendschap, een flirt, een leuke date of een serieuze en duurzame relatie. De website ziet er eenvoudig uit en heeft ook niet zoveel leden als andere datingsites. Tegenwoordig vinden veel mensen het lastig om iemand in het dagelijks leven tegen te komen. Iedereen heeft het druk en daarom is het handig om mensen online te ler ... [...]

YouForMe Reviews

  weer zo een

  ongelooflijk weer een soort nep social media site waar je moet betalen om mee te doen maar uit eindelijk zijn dit de ergste oplichters waar je niet meer van af komt kwa spam en vaste contact diensten! walgelijk trap er niet in !

  Sterke punten
  helemaal niets

  Zwakke punten
  teveel om op te noemen!

  oplichting

  ik heb onlangs meegemaakt dat er een man vrouwen probeert op te lichten,hij geeft 3 maal naar geld gevraagd. eerst was hij heel vriendelijke en open en eens hij jou vertrouwen geeft begin hij over geld. op zijn profiel staat er dat hij in brussel woont en eens hij met jou aan de praat ga woont hij plots in engeland in manschetser. dikke profiteur ja

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  er zou meer controle moeten zijn op de profielen voor misbruik en oplichting te ver komen of een meld
  punt waar je met zulke dingen terecht kunt. ben niet tevreden over youforme

  Fake

  Het enige wat datingsites (logischewijze) ECHT willen is dat je je geld op tafel neerlegt. Dit geldt trouwens voor alle datingsites welke er bestaan, en op zich is dat niet fout want als je naar een party/discotheek gaat, betaal je er ook voor.

  Ik heb me in totaal (over een geruime tijdsperiode) ooit 2x geregistreerd en telkens opnieuw kreeg ik wanneer mijn abonnement (kortste periode) bijna verlopen was, een bericht van een persoon met de intentie om ervoor te zorgen dat ik mijn abonnement wou verlengen. Fake uiteraard, want het leek me iets te toevallig dat dit 2x gebeurde. Zeker als je weet dat je (achteraf gezien naïef natuurlijk) nooit een bericht terugkrijgt. Men bedriegt je dus in de hoop dat je nog eens je geld op tafel gaat gooien. Een wijze levensles dus, dus men weze gewaarschuwd.

  Zwakke punten
  1) Men tracht u te binden door op je gemoed te spelen in de hoop dat je nog meer gaat betalen.

  2) De database aan leden is klein.

  3) Duur

  Zelf uitschrijven kan niet

  YouForMe lijkt me inderdaad fake want zelfs zonder ingevuld profiel kreeg ik al reacties van mooie vrouwen. Toch nog een week wat zitten bekijken maar geen abonnement genomen omdat ik het niet vertrouwde. En wat blijkt toen ik wou uitschrijven, dit kan je niet zelf doen. Je moet daarvoor de helpdesk contacteren en dan je alias en wachtwoord doorsturen. Netjes is dat!

  Zwakke punten
  Geldklopperij

  Bedrog

  Om even te verduidelijken : Zoals hierboven al eens gemeld is dat als je een profiel aanmaakt maar nog geen lid bent, veel berichtjes krijgt van meestal mooie droomvrouwen en eens je betaald hebt geen respons krijgt van deze profielen.
  Mijn gedacht en ik kan mis zijn, is gewoon dat deze vrouwen in loondienst zijn van youforme en enkel tot doel hebben abonementen aan te smeren aan lichtgelovige mannen. Hierop ingaan heeft dus totaal geen zin en als je al een tijdje op deze site vertoefd dan kan je ze er zo uithalen. Meestal hebben ze niet veel tekst op hun profiel staan,meestal hebben ze wel veel bloemen en chocolaatjes en dergelijke op hun naam staan, het zijn van die zeer aantrekkelijke dames die normaal niet langer als een week vrijgezel zijn, enkel op deze site blijven ze vrijgezel. Zeg nu zelf kijk eens rond en je zal ervaren dat er veel waarheid inzit wat ik vertel.
  En ja hier en daar zal er wel een zijn geluk vinden maar dat is niet moeilijk met zoveel mensen op deze site.
  Wat ook nog ontbreekt is dat WIJ geen suggesties krijgen van profielen waar wij voor in aanmerking zouden komen. Nu moeten wij altijd zoeken tussen al de profielen waar er 1 zou tussen zitten waarvan wij aan de verwachtingen voldoen. Maar waarom die moeite ze hebben toch al genoeg betalende klanten. Deze site is een groot gemak voor diegene die er geld aan verdienen maar niet voor de betalende klanten.
  Ik betaal niet meer, enkel nog profiel met een verwijzing van fb en dan en naam+voornaam en die wat echt interesse heeft vindt u dan ook.

  Sterke punten
  Die profielen die voor de site werken waardoor lichtgelovige mensen zich aboneren

  Zwakke punten
  Geen aandacht genoeg voor de betalende klanten.
  Enkel oog voor de opbrengst voor deze site.
  Oude profielen die langer als een maand niet aktief zijn horen er niet meer thuis ( het is toch geen grote moeite met de technologie van vandaag om eens 1 maal per maand even in te loggen).

  ONTEVREDEN

  Ik ben zeer teleurgesteld door YOUFORME !
  Ik krijg gedurende berichten van mensen die mij willen ontmoeten, en als
  ik daar op in gaat, krijg ik nooit een antwoord.
  Sedert meerdere dagen krijg ik van YOUFORME te horen dat ik geen
  cadeau's kan sturen, noch bloemen, noch berichten. Hoe kan ik dan
  met iemand contact opnemen ????
  Ik heb voor 6 maand(en) betaalt en heb nog meer
  dan 100 dagen te goed.
  Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken, alhoewel
  ik dreig een klacht in te dienen, krijg ik nog steeds geen antwoord.
  Zijn er nog personen met deze klachten ??? Graag
  uw antwoord op deze site.
  Kan iemand mij de nodige gegevens sturen om mijn abonnement op te zeggen.
  Op voorhand bedankt,
  Groetjes

  Sterke punten
  GEEN ENKELE !!!!!
  Veel beloven en niets geven laten de zotte
  in vreugde leven.

  Zwakke punten
  iedere vraag mag een antwoord verwachten.
  YOUFORME maakt het ook moeilijk met hun
  bloemen, chocolaatjes, cadeau's enz...

  overschrijving

  ik heb op 16/06,twee maal 29.70 opgestuurt naar je rekeningnr(310-1552378-76 tek distribution 5 rue eugene ruppert 2453) mijn nickname is julio53 33101,graag had ik een reactie verwacht ,maar heb noch altijd niets gehoort,zijn jullie wel een geloofwaardige sites,ik ben op deze sites terecht gekomen via een vriend maar ik stel mij daar toch vragen bij???????????????

  waarom

  ik heb mij sinds enkele maanden lid gemaakt van deze site nu geraak ik sind een maand niet meer op youforme op krijg steeds de meldingen dat hij geen verbinding vind met deze pagina wet iemand waarom hoe of wat

  youforme

  ik had mij vorig jaar ingeschreven op youforme en heb er een heel lieve man leren kennen in de maand mei hadden wij onze eerste afspraakje en het klikte meteen en daarna is alle sheel snel gegaan hij is bij mij ingetrokken en we verwachten onze kleine spruit in juni ik ben youforme heel dankbaar want had nooit gedacht de ware liefde nog te vinden

  Sterke punten
  zeer makkelijk te gebruiken

  mirakels...

  Ik had me ingeschreven op youforme, gewoon om al mijn opties open te houden.
  Ik was al jaren op zoek naar iemand, die ene liefde, die speciale relatie die je helemaal in zich opneemt...
  geloven in liefde, dat deed ik niet echt meer...tot op een dag...
  Op youforme heb ik mijn huidige partner leren kennen, het was een rustige en veilige manier om iemand te leren kennen. Ik kon mezelf echt blootgeven, zonder kwetsbaar te worden.
  we zijn nu 5 maanden samen en nog altijd smoorverliefd op elkaar!
  Youforme heeft mij gegeven waar mijn hart naar verlangde, real love...
  ik ben enorm tevreden over de kwaliteit en de simpelheid van deze dating site.
  zeker een aanrader voor alle singles!

  Sterke punten
  -zeer makkelijk in gebruik
  -speels
  -uitgebreid aanbod aan singles
  -leuke opties, zoals het schenken van bloemetjes of chocolaatjes
  -privacy

  Zwakke punten
  -er zijn wel nog altijd enkele "creeps" aanwezig op deze site

Deze website is niet meer actief

Schrijf een review