Bedrog

Om even te verduidelijken : Zoals hierboven al eens gemeld is dat als je een profiel aanmaakt maar nog geen lid bent, veel berichtjes krijgt van meestal mooie droomvrouwen en eens je betaald hebt geen respons krijgt van deze profielen.
Mijn gedacht en ik kan mis zijn, is gewoon dat deze vrouwen in loondienst zijn van youforme en enkel tot doel hebben abonementen aan te smeren aan lichtgelovige mannen. Hierop ingaan heeft dus totaal geen zin en als je al een tijdje op deze site vertoefd dan kan je ze er zo uithalen. Meestal hebben ze niet veel tekst op hun profiel staan,meestal hebben ze wel veel bloemen en chocolaatjes en dergelijke op hun naam staan, het zijn van die zeer aantrekkelijke dames die normaal niet langer als een week vrijgezel zijn, enkel op deze site blijven ze vrijgezel. Zeg nu zelf kijk eens rond en je zal ervaren dat er veel waarheid inzit wat ik vertel.
En ja hier en daar zal er wel een zijn geluk vinden maar dat is niet moeilijk met zoveel mensen op deze site.
Wat ook nog ontbreekt is dat WIJ geen suggesties krijgen van profielen waar wij voor in aanmerking zouden komen. Nu moeten wij altijd zoeken tussen al de profielen waar er 1 zou tussen zitten waarvan wij aan de verwachtingen voldoen. Maar waarom die moeite ze hebben toch al genoeg betalende klanten. Deze site is een groot gemak voor diegene die er geld aan verdienen maar niet voor de betalende klanten.
Ik betaal niet meer, enkel nog profiel met een verwijzing van fb en dan en naam+voornaam en die wat echt interesse heeft vindt u dan ook.

Sterke punten
Die profielen die voor de site werken waardoor lichtgelovige mensen zich aboneren

Zwakke punten
Geen aandacht genoeg voor de betalende klanten.
Enkel oog voor de opbrengst voor deze site.
Oude profielen die langer als een maand niet aktief zijn horen er niet meer thuis ( het is toch geen grote moeite met de technologie van vandaag om eens 1 maal per maand even in te loggen).

Bezoek YouForMe Reviews over YouForMe

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over YouForMe
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden