Fake

Het enige wat datingsites (logischewijze) ECHT willen is dat je je geld op tafel neerlegt. Dit geldt trouwens voor alle datingsites welke er bestaan, en op zich is dat niet fout want als je naar een party/discotheek gaat, betaal je er ook voor.

Ik heb me in totaal (over een geruime tijdsperiode) ooit 2x geregistreerd en telkens opnieuw kreeg ik wanneer mijn abonnement (kortste periode) bijna verlopen was, een bericht van een persoon met de intentie om ervoor te zorgen dat ik mijn abonnement wou verlengen. Fake uiteraard, want het leek me iets te toevallig dat dit 2x gebeurde. Zeker als je weet dat je (achteraf gezien naïef natuurlijk) nooit een bericht terugkrijgt. Men bedriegt je dus in de hoop dat je nog eens je geld op tafel gaat gooien. Een wijze levensles dus, dus men weze gewaarschuwd.

Zwakke punten
1) Men tracht u te binden door op je gemoed te spelen in de hoop dat je nog meer gaat betalen.

2) De database aan leden is klein.

3) Duur

Bezoek YouForMe Reviews over YouForMe

1 reactie

Ik kan de review van de heer "Waarheid" alleen maar onderschrijven. Waarom krijg ik steeds berichten toevallig net als mijn profiel is afgelopen? Waarom zijn dat allemaal nietszeggende berichten? Denk na vooraleer je je inschrijft op deze site, en al zeker als je je portefeuille opent. Youforme is niet meer en ook niet minder dan oplichterij

Bezoek YouForMe Reviews over YouForMe

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over YouForMe
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden