Breid je sociale leven uit op Badoo. Leer nieuwe mensen kennen, chat, flirt, lach, en spreek af! Gebruikers kunnen zich geheel gratis aansluiten bij Badoo. Deze datingsite is het grootste sociale ontdekkingsnetwerk ter wereld. Badoo heeft als missie om de beste technologie te bieden aan gebruikers voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Geluk is tenminste beter als het gedeeld wordt. Op deze site gaat men ervan uit dat er voor een ieder iemand is. Badoo is het grootste sociale ontdekkingsnetwerk ter wereld geworden, omdat gebruikers de beste tools ter beschikking krijgen om andere personen te leren kennen. Badoo is een online platform waar gebruikers kunnen chatten, foto's en video's kunnen uploaden en over het leven kunnen schrijven. Op Badoo delen een aantal personen, zowel lokaal als internationaal, hun ervaringen, interesses en vriendschap met elkaar. Het ligt aan de gebruikers zelf of ze nou willen chatten, foto's en video's willen uitwisselen, contact met vrienden willen onderhouden, anderen over zichzelf willen vertellen of gewoon wat aandacht willen, er zijn zeker een aantal personen op Badoo die het interessant vinden om nieuwe personen te leren kennen. Om lid te worden van deze site, heeft men een e- mail adres nodig om zich te registreren of een sociaal netwerkaccount. Men kan ook gebruik maken van mobiele applicaties door op Badoo te zoeken in de App Store, Google Play en Windows Phone Store.

Badoo Reviews

  FAKERS, vooral Diego Roberto Ali uit Antwerpen

  Oppassen voor gebruikersnaam Diego Roberto Ali uit Antwerpen. Hij zegt op zoek te zijn naar een serieuze relatie, hij kan u dagen aan de praat houden op de chat en dan verdwijnt hij weer voor 2 of 3 dagen. Hij belooft af te spreken en als de dag nadert, wordt hij ziek en dat 2 weken. De 2de keer, komt hij zonder afzeggen 2 dagen later met een vergezochte uitleg. Nog meer foto's sturen wilde hij niet (red flags!) En telefoonnummer uitwisselen, nee dat zou pas na de date zijn, nog een red flag. Alles in mij zei, dit klopt niet. Dus ik wilde hem toch eens live op een openbare plek zien, confrontreren en snel, ik had geen zin om nog weken te chatten terwijl ik grote twijfels heb dat hij is wie hij zegt dat hij is. Dus opnieuw op korte termijn een 3de date gepland. Dagen tot de avond ervoor zegt hij hoe erg hij zich erop verheugt.. and guess what. Op de dag zelf hoor je niets meer. Er mag wel wat meer gedaan worden aan verificatie. Het lijkt erop dat meneer niet zijn eigen foto's heeft geplaatst en een hoop andere zaken te verbergen heeft. Pak het aub aan Badoo. Mij heeft hij niet gekwetst maar deze charmeur gaat vrouwen inpakken en hun harten breken. Hij stelt overigens in een vrij vroeg stadium erg persoonlijke vragen over intimiteit. Als u als vrouw wat kwetsbaarder bent en denkt mee te moeten met die praat om aandacht en liefde te krijgen, dan bent u een makkelijk prooi voor deze Roberto. Het lijkt verdacht veel op een loverboy ofzo.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Verificatie manier slaat nergens op. Veel fakers op de site. Ze mogen eens een verificatie gaan doen voor locatie en verplichten om voor hun profiel een foto te maken op dat moment. Echt veel fakers op zoek naar seks, zelfs als ze een relatie dus willen vreemd gaan.

  scam sentimentele Ivoorkust

  Ik werd geschroefd door een man op het Net. Het was schattig en in de liefde; Ik werd verleid en toen vertelde hij me dat hij had een zilveren bezorgdheid en ik hielp hem.

  Ik ontmoette een man genaamd Michel, op Meetic Affinity eind januari 2013; we vonden en we vervolgens besproken Messenger; Hij stelde zich voor: hij een goede man, beleefd, intelligent en aangenaam was; We wisselden foto's en we waardeerden geleidelijk dagen. Hij zei dat hij werd verleid door mij en vervolgens verliefd op me, vertelde me lief en aangenaam woorden, en ik was in de hemel. Dan, acht dagen later, terwijl het leven in Nantes (44), deelde hij me dat hij moest vertrekken in Ivoorkust, op het particuliere bedrijfsleven; het was om de erfenis van zijn overleden moeder te herstellen; Hij moest daar heen te gaan om het geld vrij te geven. Hij vroeg me om een ​​rekening te openen, zodat de overdracht valt op een onafhankelijk verslag van zijn persoonlijke bank; Ik opende een rekening. Dan toen hoorde hij dat hij niet onsite wijze van betaling had omdat hij de fout om met hem te nemen van zijn credit card, dat hij helaas niet kon gebruiken in Afrika had gemaakt; en hij had genoeg geld niet genomen. Zoals ik in de liefde meer en meer viel, maakte hij me verdrietig en ik was bang voor hem dus stuurde ik hem 8,740.00 euro in contant geld via Western Union; Hij zei dat dit geld in de notaris voor de vrijlating van de nalatenschap zou worden gestort.

  Toen vertelde hij me dat de Ivoriaanse regering gevraagd om dit geld te krijgen van Afrika te betalen '' stempel '' een bedrag van € 4.500. Michel wist dat mijn financiële problemen, want ik ben werkloos voor een paar maanden en ik krijg slechts ongeveer € 1000 compensatie, zodat hij me vertelde dat ik hulp nodig had, maar dat hij een regeling met had gevonden de gouverneur, die hem meer een voorschot van 3.250,00 euro geëist; dus ik stuurde hem terug een postwissel via Western Union naar 3.000,00 euro en met dat, ik was volledig geruïneerd, want ik was met mijn spaargeld rechtstreeks; Ik had het plafond van mijn rekening-courantkrediet bereikt. Toen zei hij dat hij kon geen contact opnemen met zijn bank in Milaan, dat het niet zou helpen hem geld te sturen, omdat hij nog steeds nodig en nog steeds in staat zijn om te schakelen geld direct in mijn account in Frankrijk ...

  Ik begon te vertrouwen te verliezen in wat hij me vertelde. De laatste strohalm, stuurde hij me foto's van hem, vond ik iets vreemds: op een van zijn foto's verschenen van een band waar er werd geschreven '' Bandoo / Massimo Leonardi "; Ik sta te popelen om te gaan op het net dat was wat Massimo Leonardi en wat was niet mijn verbazing een aantal foto's van '' sweetheart '' te zien. Ik zweette dit moment ervoer ik een scam gevoelens. Ik onmiddellijk een klacht ingediend bij de politie dat niet werkte en dank aan mijn ex, die zijn vriend, de heer Bernard flesjes, welke stappen genomen onder arrest te zetten, want ik was altijd contact opgenomen in contact met de genoemde Michel, die het onderzoek vergemakkelijkt om ze te stoppen. Gelukkig was ik in staat om een ​​terugbetaling plus schadevergoeding te krijgen. Ik laat u hun e-mailadres: [email protected]
  Hoe dan ook, ik heb geleerd een grote les en grote dank aan de heer Bernard Flesjes want zonder deze meneer, zou ik zeker in de straat.

  stelen

  geld vragen aan vrouwen doe daar iets aan aub voor het te laat is

  Zwakke punten
  er staat een zekeren fabrieze op badoo die niet doe dan geld van vrouwen af pakken smijt hem er af aub

  DATEN MET MANNEN DIE AAN SEXDATE DENKEN, NIE DOEN!!

  ik heb toen veel met jongens gedaten, ze deden altijd zo lief tot ze me in bed konden krijgen dan zeiden ze altijd van "ik ben nog niet klaar voor serieus relatie" of "het klikte niemeer". dan mag je je kin kloppen dat je geld veu niks weggesmeten voor domme date van één nacht of dag na sex , alsof ze gevoelens hadden voor ze. trap aub niet in , vrouwen/ meisjes. jongens daar zijn enorm perverts, ze houden gwn in tot ze jou konden krijgen. veel mensen zeggen dat ik niet over een lijn mocht kammen, dan was ik een jaar niet op zoek tot ik 3 intressante lieve jongens tegenkwam dan kwam ik weer dat ze achter men rug met andere meisjes afsprak. het is altijd mijn fout zeggen ze altijd.. dat ik geen jongens haartje vertrouwd........... als je je leven of geld niet wilt laten beroven, zit aub nie op badoo.. ik heb meer dan honderden moeten blokkeren en klacht indienen. moest ik beheerder worden daar, kan ik meer dan honderden van badoo erafsmijten, wou dat ik kon soliciteren daar ==" dan kon ik vrouwen beschermen tegen perverts

  Sterke punten

  Zwakke punten
  scammers,
  pedofiels
  mannen die enkel op one night stand gaan,
  opdringerige jongens
  ongewenst vuile fotos zoals fotos sturen van hun pik.
  fakers (kijk goe naar achtergrond, als er té perfect genomen, dat is FAKE"

  Opgelet voor deze scammer

  Leren kennen op badoo... maar blijkt ook op andere sites te zitten...
  geeft zich uit als architect, weduwnaar met zoontje van 8 de ene keer en 7 de andere keer.....zijn vrouw zou omgekomen zijn door een tragisch verkeersongeluk of in een ander verhaal overleden aan kanker....
  Hij is zeer bemiddeld, doet veel projecten, is zeer correct in zijn Engels en welbespraakt....afkomstig uit UK, wonend in Canada waar hij zijn grote liefde gevolgd zou zijn....is alleen met zijn zoontje en vind het niet erg om te emigreren als hij DE liefde (ware) tegenkomt.... jou dus als hij eens contact heeft... zogenaamde tegenslagen met projecten en verblijf op hotel met zoontje verhalen, echter geloofwaardig...
  Opgepast dames!!!!! Het gaat om Charlie Spencer Davis!!! zogenaamd vader van Craig. Heeft een profiel op facebook onder die naam...en opereert onder Spence of lovingheart op websites... verschillende emailadressen maar steeds komt zijn naam Charlie erbij... ofwel enkel Spencer ofwel enkel Davis of combinatie.....hij is zeer gewiekst dus trap er NIET in!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  fake profielen
  scammers
  label geverifieerd stelt niets voor

  Badoo = fakers en scammers

  Opgelet bij badoo! T zit er vol met scammers!
  Heb contact gehad met ene en ben er aanvankelijk ingetrapt en heb me laten beetnemen, gelukkig heeft dit geen onherroepelijke schade aangebracht maar leuk is toch anders!
  Scammers zijn niet allemaal Nigerianen die minder goed Engels spreken! Er zitten er ook van Canada of UK die zeer intelligent zijn en perfect Engels en/of Franstalig zijn....En t zijn niet allemaal vrouwen die de mannen zover willen krijgen, er zijn ook zeer gewiekste mannen bij.
  Ik had zo iemand, geheel vrijblijvend beginnen praten, contact opgebouwd, leek echt te klikken....'hij' gaf zich uit voor een architect die op projectbasis werkt, weduwnaar met een zoontje waar hij alleen voor zorgt. Foto's gezonden, Skype, telefoon... t leek allemaal te kloppen....op zeer geraffineerde manier te werk gegaan.... en ik tja, stupid hé....erin getrapt, dus mensen voorzichtig!!

  Badoo zelf gaat er zeer luchtig over, je kan de 'vermoedelijke scammers' rapporteren maar ze doen er weinig of niets aan! Geven je niet eens feedback op je melding en niet veel later staat t profiel gewoon terug online tussen je contacten....Erg teleurstellend maar zeer leerrijk in hoe het NIET moet !

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Fakers
  Scammers
  Zogenaamde geverifieerde profielen, BULLSHIT
  Niet gemakkelijk om een meldingspunt te vinden
  Doen niets na het melden

  fake

  veel nep profielen
  en vraag mij af of der nog wel mannen zich interesseren in een eerlijke relatie,ja sorry voor mijn woordenschat,maar de meeste lopen gewoon hun pik achterna,en spijtig genoeg is dit op de meeste datingssites,spijtig voor de mensen die het dan wel goed menen

  Sterke punten
  voor wat extra hoef je niet te veel te betalen

  Zwakke punten
  hopeloze mannen

  Veel fakeprofielen die alleen geinteresseerd zijn in je geld

  Contact gehad met Leanna uit Zwolle, 33 jaar die wilde daten met mannen vanaf 40 tot 55. Vreemd profiel met onlogische interesses. Uit nieuwsgierigheid contact gelegd. Veel verhalen aangehoord over dat ze in Ghana woont echte liefde, overleden ouders, geldnood, zeer slechte ervaringen met vorige vriendjes en dat ik het ben en dat ze met mij wel oud wilde worden. Mobiel nummers uitgewisseld, gewhatsapped en geskyped. Met Skype komt er af en toe een mooie jonge dame in beeld en ik vroeg me af of zij wel degene was die typte of dat ze er alleen voor de show zat. Slechte verbinding krijg je te horen (boel shitt natuurlijk) dus veel gechat. Na 5 uur chatten vroeg ze eindelijk om 450 euro over te maken via Western Union of Moneygram. Ik deed haar een voorstel dat ik 2 dagen later op vakantie naar Ghana zou gaan en dat ze dan 1000 euro zou krijgen. Eeen heel verhaal aangehoord dat dat niet kan dus dan weet je het wel. FAKE. Mijn verstand won het van de gevoelens. Eigenlijk is het heel makkelijk om dit soort ellendig volk snel te ontmaskeren. het profiel goed bekijken en op logica beoordelen en daar vragen over stellen in mijn geval zou ze Frans en Engels spreken toen ik voorstelde om in Frans te gaan communiceren worden ze giftig dus dan weet je het al.

  Sterke punten
  kweeniet

  Zwakke punten
  veel fakeprofielen
  Deze site gewoon negeren tenzij je die fakers tuc wilt hebben door ze bv 10 uur aan het lijntje te houden en er uiteindelijk van afziet om geld over te maken. heerlijk was dat.

  Waardeloze site vol pogingen tot oplichting

  Vol met scamprofielen!

  Mensen uit Côte d'Ivoir en Ghana zitten verstopt achter profielen.

  Als u een " aantrekkelijke jonge vrouw " ziet die geïnteresseerd is in "oudere" mannen kun je er bijna 100% zeker van zijn dat je met nepprofielen te maken hebt.

  De algemene voorwaarden zijn in het Engels.

  Bedrijf uit Cyprus

  Blijf weg van deze site tenzij je opgelicht wilt worden en je je tijd wilt verspillen.

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Alles

  Jammer van de mogelijke goede bedoelingen van de site

  Voorzichtig zijn hier! De site wordt overrompeld door scammers en nepprofielen. De administratoren hebben duidelijk hun handen vol om scammers uit de site te gooien. Dat doen ze ook maar ze zijn populair geworden bij dergelijke criminelen. Ik heb een tweetal weken de site geprobeerd. Je kan gratis wel veel doen maar toch voorzichtig zijn om je contactpersonen op Facebook en dergelijke niet te compromiteren. Ze gaan nogal licht om met Privacy maar je geeft uiteindelijk zelf de toestemming. De enige contactenreageerden op mijn berichtjes waren alle 8 pogingen tot oplichting. Van gewoon 100 euro vragen tot georganiseerde misdaad vanuit bijvoorbeeld de Ivoorkust. De herkenningspunten van een scam? Ze vragen quasi onmiddellijk te communiceren via Google of Skype etc. Ze geven nooit duidelijke informatie die zou kunnen identificeren. Ze antwoorden nooit op duidelijk gerichte vragen. Er duikt vrij snel een verhaal op over geldproblemen. Daar zijn ze vrij inventief. Ik vond het wel plezant om de scammers te proberen identificeren. Bij een moeilijk geval is dat uiteindelijk gelukt via een kledingslogo op een foto. Dat was het enige referentiepunt dat me naar foto's heeft geleid van een porno actrice. Op haar site stond dan weer informatie over een uitgebreid scam netwerk dat illegaal haar foto's gebruikte om mannen op te lichten. Ze gaan zelfs met je video chatten en de dames zijn schattig! Be Very Careful! Ik zou er wegblijven!

  informatieopenbaar zetten( vertrouwelyke

  deze site is negatief en doen ingbreuk in verband net de geheimhouding van derden en my genoodzaak benn deze lang jurudise weg te vervolgen info wordt blykbaar op google gezet met alle fotos erby

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles alleen maar op geld uit en geen diskretie

Bezoek Badoo

Schrijf je eigen review