Badoo - 10 Reviews

Last updated: 30 januari 2019
Badoo Logo

15.4% aanbevolen, 10 Reviews

  1. Badoo
  2. Badoo Reviews
  3. Schrijf ook een review over Badoo

Niet tevreden over Badoo? Probeer dan eens SinglesPlace.

Badoo

Breid je sociale leven uit op Badoo. Leer nieuwe mensen kennen, chat, flirt, lach, en spreek af! Gebruikers kunnen zich geheel gratis aansluiten bij Badoo. Deze datingsite is het grootste sociale ontdekkingsnetwerk ter wereld. Badoo heeft als missie om de beste technologie te bieden aan gebruikers voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Geluk is tenminste beter als het gedeeld wordt.

Op deze site gaat men ervan uit dat er voor een ieder iemand is. Badoo is het grootste sociale ontdekkingsnetwerk ter wereld geworden, omdat gebruikers de beste tools ter beschikking krijgen om andere personen te leren kennen.

Badoo is een online platform waar gebruikers kunnen chatten, foto's en video's kunnen uploaden en over het leven kunnen schrijven. Op Badoo delen een aantal personen, zowel lokaal als internationaal, hun ervaringen, interesses en vriendschap met elkaar. Het ligt aan de gebruikers zelf of ze nou willen chatten, foto's en video's willen uitwisselen, contact met vrienden willen onderhouden, anderen over zichzelf willen vertellen of gewoon wat aandacht willen, er zijn zeker een aantal personen op Badoo die het interessant vinden om nieuwe personen te leren kennen.

Om lid te worden van deze site, heeft men een e- mail adres nodig om zich te registreren of een sociaal netwerkaccount. Men kan ook gebruik maken van mobiele applicaties door op Badoo te zoeken in de App Store, Google Play en Windows Phone Store.

Badoo Details

Hits: 2342

URL: http://www.badoo.com/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 10


Badoo reviews (10):

Badoo - scam sentimentele Ivoorkust

0

Review:
Ik werd geschroefd door een man op het Net. Het was schattig en in de liefde; Ik werd verleid en toen vertelde hij me dat hij had een zilveren bezorgdheid en ik hielp hem.

Ik ontmoette een man genaamd Michel, op Meetic Affinity eind januari 2013; we vonden en we vervolgens besproken Messenger; Hij stelde zich voor: hij een goede man, beleefd, intelligent en aangenaam was; We wisselden foto's en we waardeerden geleidelijk dagen. Hij zei dat hij werd verleid door mij en vervolgens verliefd op me, vertelde me lief en aangenaam woorden, en ik was in de hemel. Dan, acht dagen later, terwijl het leven in Nantes (44), deelde hij me dat hij moest vertrekken in Ivoorkust, op het particuliere bedrijfsleven; het was om de erfenis van zijn overleden moeder te herstellen; Hij moest daar heen te gaan om het geld vrij te geven. Hij vroeg me om een ​​rekening te openen, zodat de overdracht valt op een onafhankelijk verslag van zijn persoonlijke bank; Ik opende een rekening. Dan toen hoorde hij dat hij niet onsite wijze van betaling had omdat hij de fout om met hem te nemen van zijn credit card, dat hij helaas niet kon gebruiken in Afrika had gemaakt; en hij had genoeg geld niet genomen. Zoals ik in de liefde meer en meer viel, maakte hij me verdrietig en ik was bang voor hem dus stuurde ik hem 8,740.00 euro in contant geld via Western Union; Hij zei dat dit geld in de notaris voor de vrijlating van de nalatenschap zou worden gestort.

Toen vertelde hij me dat de Ivoriaanse regering gevraagd om dit geld te krijgen van Afrika te betalen '' stempel '' een bedrag van Ä 4.500. Michel wist dat mijn financiële problemen, want ik ben werkloos voor een paar maanden en ik krijg slechts ongeveer Ä 1000 compensatie, zodat hij me vertelde dat ik hulp nodig had, maar dat hij een regeling met had gevonden de gouverneur, die hem meer een voorschot van 3.250,00 euro geëist; dus ik stuurde hem terug een postwissel via Western Union naar 3.000,00 euro en met dat, ik was volledig geruïneerd, want ik was met mijn spaargeld rechtstreeks; Ik had het plafond van mijn rekening-courantkrediet bereikt. Toen zei hij dat hij kon geen contact opnemen met zijn bank in Milaan, dat het niet zou helpen hem geld te sturen, omdat hij nog steeds nodig en nog steeds in staat zijn om te schakelen geld direct in mijn account in Frankrijk ...

Ik begon te vertrouwen te verliezen in wat hij me vertelde. De laatste strohalm, stuurde hij me foto's van hem, vond ik iets vreemds: op een van zijn foto's verschenen van een band waar er werd geschreven '' Bandoo / Massimo Leonardi "; Ik sta te popelen om te gaan op het net dat was wat Massimo Leonardi en wat was niet mijn verbazing een aantal foto's van '' sweetheart '' te zien. Ik zweette dit moment ervoer ik een scam gevoelens. Ik onmiddellijk een klacht ingediend bij de politie dat niet werkte en dank aan mijn ex, die zijn vriend, de heer Bernard flesjes, welke stappen genomen onder arrest te zetten, want ik was altijd contact opgenomen in contact met de genoemde Michel, die het onderzoek vergemakkelijkt om ze te stoppen. Gelukkig was ik in staat om een ​​terugbetaling plus schadevergoeding te krijgen. Ik laat u hun e-mailadres: [email protected]
Hoe dan ook, ik heb geleerd een grote les en grote dank aan de heer Bernard Flesjes want zonder deze meneer, zou ik zeker in de straat.

Badoo - stelen

0

Review:
geld vragen aan vrouwen doe daar iets aan aub voor het te laat is

Zwakke punten:
er staat een zekeren fabrieze op badoo die niet doe dan geld van vrouwen af pakken smijt hem er af aub

annie beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo - DATEN MET MANNEN DIE AAN SEXDATE DENKEN, NIE DOEN!

0

Review:
ik heb toen veel met jongens gedaten, ze deden altijd zo lief tot ze me in bed konden krijgen dan zeiden ze altijd van "ik ben nog niet klaar voor serieus relatie" of "het klikte niemeer". dan mag je je kin kloppen dat je geld veu niks weggesmeten voor domme date van één nacht of dag na sex , alsof ze gevoelens hadden voor ze. trap aub niet in , vrouwen/ meisjes. jongens daar zijn enorm perverts, ze houden gwn in tot ze jou konden krijgen. veel mensen zeggen dat ik niet over een lijn mocht kammen, dan was ik een jaar niet op zoek tot ik 3 intressante lieve jongens tegenkwam dan kwam ik weer dat ze achter men rug met andere meisjes afsprak. het is altijd mijn fout zeggen ze altijd.. dat ik geen jongens haartje vertrouwd........... als je je leven of geld niet wilt laten beroven, zit aub nie op badoo.. ik heb meer dan honderden moeten blokkeren en klacht indienen. moest ik beheerder worden daar, kan ik meer dan honderden van badoo erafsmijten, wou dat ik kon soliciteren daar ==" dan kon ik vrouwen beschermen tegen perverts

Sterke punten:

Zwakke punten:
scammers,
pedofiels
mannen die enkel op one night stand gaan,
opdringerige jongens
ongewenst vuile fotos zoals fotos sturen van hun pik.
fakers (kijk goe naar achtergrond, als er té perfect genomen, dat is FAKE"

laura beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Opgelet voor deze scammer

0

Review:
Leren kennen op badoo... maar blijkt ook op andere sites te zitten...
geeft zich uit als architect, weduwnaar met zoontje van 8 de ene keer en 7 de andere keer.....zijn vrouw zou omgekomen zijn door een tragisch verkeersongeluk of in een ander verhaal overleden aan kanker....
Hij is zeer bemiddeld, doet veel projecten, is zeer correct in zijn Engels en welbespraakt....afkomstig uit UK, wonend in Canada waar hij zijn grote liefde gevolgd zou zijn....is alleen met zijn zoontje en vind het niet erg om te emigreren als hij DE liefde (ware) tegenkomt.... jou dus als hij eens contact heeft... zogenaamde tegenslagen met projecten en verblijf op hotel met zoontje verhalen, echter geloofwaardig...
Opgepast dames!!!!! Het gaat om Charlie Spencer Davis!!! zogenaamd vader van Craig. Heeft een profiel op facebook onder die naam...en opereert onder Spence of lovingheart op websites... verschillende emailadressen maar steeds komt zijn naam Charlie erbij... ofwel enkel Spencer ofwel enkel Davis of combinatie.....hij is zeer gewiekst dus trap er NIET in!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
fake profielen
scammers
label geverifieerd stelt niets voor

Stupidchar beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Badoo = fakers en scammers

0

Review:
Opgelet bij badoo! T zit er vol met scammers!
Heb contact gehad met ene en ben er aanvankelijk ingetrapt en heb me laten beetnemen, gelukkig heeft dit geen onherroepelijke schade aangebracht maar leuk is toch anders!
Scammers zijn niet allemaal Nigerianen die minder goed Engels spreken! Er zitten er ook van Canada of UK die zeer intelligent zijn en perfect Engels en/of Franstalig zijn....En t zijn niet allemaal vrouwen die de mannen zover willen krijgen, er zijn ook zeer gewiekste mannen bij.
Ik had zo iemand, geheel vrijblijvend beginnen praten, contact opgebouwd, leek echt te klikken....'hij' gaf zich uit voor een architect die op projectbasis werkt, weduwnaar met een zoontje waar hij alleen voor zorgt. Foto's gezonden, Skype, telefoon... t leek allemaal te kloppen....op zeer geraffineerde manier te werk gegaan.... en ik tja, stupid hé....erin getrapt, dus mensen voorzichtig!!

Badoo zelf gaat er zeer luchtig over, je kan de 'vermoedelijke scammers' rapporteren maar ze doen er weinig of niets aan! Geven je niet eens feedback op je melding en niet veel later staat t profiel gewoon terug online tussen je contacten....Erg teleurstellend maar zeer leerrijk in hoe het NIET moet !

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Fakers
Scammers
Zogenaamde geverifieerde profielen, BULLSHIT
Niet gemakkelijk om een meldingspunt te vinden
Doen niets na het melden

Stupidchar beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - fake

1

Review:
veel nep profielen
en vraag mij af of der nog wel mannen zich interesseren in een eerlijke relatie,ja sorry voor mijn woordenschat,maar de meeste lopen gewoon hun pik achterna,en spijtig genoeg is dit op de meeste datingssites,spijtig voor de mensen die het dan wel goed menen

Sterke punten:
voor wat extra hoef je niet te veel te betalen

Zwakke punten:
hopeloze mannen

Badoo - Veel fakeprofielen die alleen geinteresseerd zijn

0

Review:
Contact gehad met Leanna uit Zwolle, 33 jaar die wilde daten met mannen vanaf 40 tot 55. Vreemd profiel met onlogische interesses. Uit nieuwsgierigheid contact gelegd. Veel verhalen aangehoord over dat ze in Ghana woont echte liefde, overleden ouders, geldnood, zeer slechte ervaringen met vorige vriendjes en dat ik het ben en dat ze met mij wel oud wilde worden. Mobiel nummers uitgewisseld, gewhatsapped en geskyped. Met Skype komt er af en toe een mooie jonge dame in beeld en ik vroeg me af of zij wel degene was die typte of dat ze er alleen voor de show zat. Slechte verbinding krijg je te horen (boel shitt natuurlijk) dus veel gechat. Na 5 uur chatten vroeg ze eindelijk om 450 euro over te maken via Western Union of Moneygram. Ik deed haar een voorstel dat ik 2 dagen later op vakantie naar Ghana zou gaan en dat ze dan 1000 euro zou krijgen. Eeen heel verhaal aangehoord dat dat niet kan dus dan weet je het wel. FAKE. Mijn verstand won het van de gevoelens. Eigenlijk is het heel makkelijk om dit soort ellendig volk snel te ontmaskeren. het profiel goed bekijken en op logica beoordelen en daar vragen over stellen in mijn geval zou ze Frans en Engels spreken toen ik voorstelde om in Frans te gaan communiceren worden ze giftig dus dan weet je het al.

Sterke punten:
kweeniet

Zwakke punten:
veel fakeprofielen
Deze site gewoon negeren tenzij je die fakers tuc wilt hebben door ze bv 10 uur aan het lijntje te houden en er uiteindelijk van afziet om geld over te maken. heerlijk was dat.

ruud beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Waardeloze site vol pogingen tot oplichting

0

Review:
Vol met scamprofielen!

Mensen uit Côte d'Ivoir en Ghana zitten verstopt achter profielen.

Als u een " aantrekkelijke jonge vrouw " ziet die geïnteresseerd is in "oudere" mannen kun je er bijna 100% zeker van zijn dat je met nepprofielen te maken hebt.

De algemene voorwaarden zijn in het Engels.

Bedrijf uit Cyprus

Blijf weg van deze site tenzij je opgelicht wilt worden en je je tijd wilt verspillen.

Sterke punten:
Geen enkele

Zwakke punten:
Alles

Guy beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Jammer van de mogelijke goede bedoelingen van de s

0

Review:
Voorzichtig zijn hier! De site wordt overrompeld door scammers en nepprofielen. De administratoren hebben duidelijk hun handen vol om scammers uit de site te gooien. Dat doen ze ook maar ze zijn populair geworden bij dergelijke criminelen. Ik heb een tweetal weken de site geprobeerd. Je kan gratis wel veel doen maar toch voorzichtig zijn om je contactpersonen op Facebook en dergelijke niet te compromiteren. Ze gaan nogal licht om met Privacy maar je geeft uiteindelijk zelf de toestemming. De enige contactenreageerden op mijn berichtjes waren alle 8 pogingen tot oplichting. Van gewoon 100 euro vragen tot georganiseerde misdaad vanuit bijvoorbeeld de Ivoorkust. De herkenningspunten van een scam? Ze vragen quasi onmiddellijk te communiceren via Google of Skype etc. Ze geven nooit duidelijke informatie die zou kunnen identificeren. Ze antwoorden nooit op duidelijk gerichte vragen. Er duikt vrij snel een verhaal op over geldproblemen. Daar zijn ze vrij inventief. Ik vond het wel plezant om de scammers te proberen identificeren. Bij een moeilijk geval is dat uiteindelijk gelukt via een kledingslogo op een foto. Dat was het enige referentiepunt dat me naar foto's heeft geleid van een porno actrice. Op haar site stond dan weer informatie over een uitgebreid scam netwerk dat illegaal haar foto's gebruikte om mannen op te lichten. Ze gaan zelfs met je video chatten en de dames zijn schattig! Be Very Careful! Ik zou er wegblijven!

Pascal beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - informatieopenbaar zetten( vertrouwelyke

0

Review:
deze site is negatief en doen ingbreuk in verband net de geheimhouding van derden en my genoodzaak benn deze lang jurudise weg te vervolgen info wordt blykbaar op google gezet met alle fotos erby

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles alleen maar op geld uit en geen diskretie

ruid beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo


Andere websites in de categorie 'Gratis Dating'

Home Ľ Gratis Dating Ľ Badoo