Reviews van deze auteur

De enige betrouwbare site maar met kieskeurige dames

Review over Match4Me

Inderdaad een eerlijke site. De enige die ik in mijn zoektochten tot nog toe gevonden heb. Ik merk nogal wat schuchterheid en in sommige gevallen wantrouwen bij de dames. Van de 10 contacten (waarmee ik ondertussen na een week communiceer) klagen de meesten van rare mannelijke voorstellen. Heel begrijpelijk dus vanwaar dat wantrouwen komt. Mannen jullie doen jezelf de das om op die manier.
De dames beschrijven zich allemaal als heel vrolijk, levenslustig en op zoek naar een partner. De meesten zijn duidelijk heel kieskeurig want er wordt vooral heel oppervlakkig geëvalueerd op basis van foto's en je eigen profiel beschrijving. De aantrekkelijkste dames krijgen een stortvloed van mannelijke berichten. Het is niet verwonderlijk dat ze soms verkeerd schiften. Dat hoort bij het leven natuurlijk. 95 procent reageert nooit op je berichtjes. Gebruik ook eerder een persoonlijk bericht dan de standaard boodschap waarmee je belangstelling kan tonen. Die werkt nooit! 3 procent weigert via de standaard boodschap. 1 procent zegt vriendelijk nee en waarom via een persoonlijk berichtje. Maar 1 procent reageert en wil wel een beetje heen en weer berichtjes sturen en zelfs chatten. Kennismaken moet ergens beginnen natuurlijk. Dat ene procent heeft volgens mij mogelijk veel kandidaten ofwel zijn ze vastgegroeid in hun familiale routine. Ze willen wel een nieuwe partner maar kunnen zich er niet toe bewegen er veel moeite voor te doen. De goeie mannen worden niet in je schoot geworpen dames. Emancipatie helpt! Jullie moeten er ook enige moeite voor doen.
Sammenvattend: Het lijkt vooral een site waar gechat wordt. Hier en daar ontstaat een serieuze relatie maar dat lijkt een zeldzaamheid.Het uiterlijk en de leeftijd zijn nadelen voor de dames. Deze krijgen zelden reacties op hun berichtjes. De heren? Dezelfde opmerking vrees ik. De geile idioten verzieken een beetje de vertrouwenssfeer. Desalniettemin! Een betrouwbare site waar je toch een kans krijgt om vriendschappen te sluiten en hier en daar ontstaat wel een Love Story! Succes!

Jammer van de mogelijke goede bedoelingen van de site

Review over Badoo

Voorzichtig zijn hier! De site wordt overrompeld door scammers en nepprofielen. De administratoren hebben duidelijk hun handen vol om scammers uit de site te gooien. Dat doen ze ook maar ze zijn populair geworden bij dergelijke criminelen. Ik heb een tweetal weken de site geprobeerd. Je kan gratis wel veel doen maar toch voorzichtig zijn om je contactpersonen op Facebook en dergelijke niet te compromiteren. Ze gaan nogal licht om met Privacy maar je geeft uiteindelijk zelf de toestemming. De enige contactenreageerden op mijn berichtjes waren alle 8 pogingen tot oplichting. Van gewoon 100 euro vragen tot georganiseerde misdaad vanuit bijvoorbeeld de Ivoorkust. De herkenningspunten van een scam? Ze vragen quasi onmiddellijk te communiceren via Google of Skype etc. Ze geven nooit duidelijke informatie die zou kunnen identificeren. Ze antwoorden nooit op duidelijk gerichte vragen. Er duikt vrij snel een verhaal op over geldproblemen. Daar zijn ze vrij inventief. Ik vond het wel plezant om de scammers te proberen identificeren. Bij een moeilijk geval is dat uiteindelijk gelukt via een kledingslogo op een foto. Dat was het enige referentiepunt dat me naar foto's heeft geleid van een porno actrice. Op haar site stond dan weer informatie over een uitgebreid scam netwerk dat illegaal haar foto's gebruikte om mannen op te lichten. Ze gaan zelfs met je video chatten en de dames zijn schattig! Be Very Careful! Ik zou er wegblijven!

reacties: