Badoo = fakers en scammers

Badoo = fakers en scammers

Opgelet bij badoo! T zit er vol met scammers!
Heb contact gehad met ene en ben er aanvankelijk ingetrapt en heb me laten beetnemen, gelukkig heeft dit geen onherroepelijke schade aangebracht maar leuk is toch anders!
Scammers zijn niet allemaal Nigerianen die minder goed Engels spreken! Er zitten er ook van Canada of UK die zeer intelligent zijn en perfect Engels en/of Franstalig zijn....En t zijn niet allemaal vrouwen die de mannen zover willen krijgen, er zijn ook zeer gewiekste mannen bij.
Ik had zo iemand, geheel vrijblijvend beginnen praten, contact opgebouwd, leek echt te klikken....'hij' gaf zich uit voor een architect die op projectbasis werkt, weduwnaar met een zoontje waar hij alleen voor zorgt. Foto's gezonden, Skype, telefoon... t leek allemaal te kloppen....op zeer geraffineerde manier te werk gegaan.... en ik tja, stupid hé....erin getrapt, dus mensen voorzichtig!!

Badoo zelf gaat er zeer luchtig over, je kan de 'vermoedelijke scammers' rapporteren maar ze doen er weinig of niets aan! Geven je niet eens feedback op je melding en niet veel later staat t profiel gewoon terug online tussen je contacten....Erg teleurstellend maar zeer leerrijk in hoe het NIET moet !

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
Fakers
Scammers
Zogenaamde geverifieerde profielen, BULLSHIT
Niet gemakkelijk om een meldingspunt te vinden
Doen niets na het melden

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden