Reviews van deze auteur

Prachtige match!

Review over R&F Introductions

Beste Audrey

Een kort bedankje om te laten weten dat wij sinds eind juli daten en dat de relatie blijft groeien (opnieuw een zalig weekend samen).

D. is gewoonweg een knappe vrouw (monter, zorgzaam, open, positief ingesteld en goede principes). Wij nemen een korte vakantie tussen kerst en nieuw en kijken vooral uit naar onze mooie toekomst samen!

Nog een zeer grote dankjewel!
Van L. & D.

Sterke punten
Gewoon top bureau! Eerlijk, correct en met resultaat!

Zwakke punten
--

reacties:

Review: weinig tot geen matching

Beste, jammer dat je review toch niet echt strookt met onze werkwijze, dus vraag mij sterk af of je echt lid bent geweest? We overlopen al onze vip en vip excl leden elke maand, dat is dus om de 4 weken en niet om de 6 a 8 weken? We vergeten zeker niemand? En zijn zeer open in onze communicatie met leden. Onze matching is wetenschappelijk onderbouwd en we vragen leden steeds om hun criteria wat open te stellen om zo de juiste match te vinden, als hun verwachtingen bv. niet realistisch zijn dan starten wij niet aan de opdracht, want elk van onze leden is onze prioriteit en ons doel is de juiste match voor hen te vinden. Waar we een garantie geven op een minimum aantal voorstellen en/of contacten, we zijn dan ook het enige bureau in België die de combinatie heeft van personal matchmaking en online datingfuncties en leden weten op voorhand dat contacten uiteraard ook meetellen bij het beloofde aantal contacten, dus als iemand lid wordt zijn ze hier zeker van op de hoogte, dus jouw schrijven hierover laat weer blijken dat je niet lid bent geweest? Wat de profielen betreft die in dating staan, deze kunnen inderdaad meer dan 1 jaar on hold staan, want een exclusive lid is voor 12 maanden lid met de optie om tot 12 maanden on hold te zetten en vip leden hebben 12 maanden met 6 maanden optie om on hold te staan, dus als wij iemand matchen in de eerste maand van hun lidmaatschap, blijven ze in dating totdat ze ofwel graag terug nieuwe dates hebben, of indien we de juiste match voor hen hebben gevonden, kan het zijn dat hun account nog 23 maanden in dating staat om dan definitief af te lopen. Dus mocht u lid zijn of geweest zijn, dan had u zelf ook deze berekening kunnen maken en onze introducties zijn absoluut enkel met echte profielen. Dan het feit dat we zelf reviews schrijven? Waarom zouden we dat doen? Op onze website zelf zetten we ook af en toe getuigenissen van onze leden, daar hebben we ook steeds een email van als staafmiddel en we hebben al honderden koppels samengebracht, dus er staat hier maar een fractie van getuigenissen zelfs ;) leuk dat (ex)leden dit ook af en toe doen, we bedanken hen daar ook uiteraard voor, het is steeds de kroon op ons werk. En of leden nu bij ons het goedkoopste lidmaatschap kiezen of voor een exclusive, onze opdracht wordt steeds met hen op voorhand besproken en we houden ons daar ook aan. We zijn het grootste datingbureau in Vlaanderen, dat wordt je niet door niet correct, eerlijk en transparant te werken en vooral de hoge slaagkans op het vinden van een match is ons succes.