R&F Introductions

"R&F Introductions" is het n° 1 Datingbureau in Vlaanderen en Nederland voor de Succesvolle Singles. Tijdens een uitgebreid intake- gesprek stellen wij u een zeer gerichte en persoonlijke aanpak voor, om uw ideale match te ontmoeten. Wij staan er voor garant uw droomvrouw of-man te vinden.

R&F Introductions Reviews

  Boven mijn verwachtingen!

  Zeer fijne samenwerking met het team van R&F Introductions! De transparante website met duidelijke tarieven voor aangeboden services en diverse keuzes in formules hebben mij overtuigd tov andere bureau’s mij bij R&F aan te sluiten. Na 6 maanden en 7 ontmoetingen verder vonden ze mijn ideale wederhelft! Over de hele lijn ben ik zeer tevreden en uiterst blij met het resultaat ;)

  Sterke punten
  Transparant, professioneel, fijne samenwerking

  Missie geslaagd ;)

  Ik ben jullie zeer dankbaar om mij te matchen aan M (hij wilt liever niet dat ik zijn volle naam schrijf)! Als jonge vrouw, net gestart met mijn eigen zaak, had ik nooit zelf deze 'perfect match' kunnen vinden. We zijn nu enkele maanden een koppel en er zijn zelfs plannen om volgend jaar te gaan samenwonen! Dit wou ik toch nog even aan jullie en heel de wereld laten weten :) Een dikke merci van Lisa!!

  Sterke punten
  Goede matching, goede begeleiding, zeer professionele aanpak en absoluut waar voor mijn geld!

  Zwakke punten
  Misschien wel iets duurder dan een datingsite, maar het resultaat is er dan wel!

  Na 2 machtes was het al meteen raak!

  Graag bedank ik jullie nogmaals via deze weg! Nooit gedacht dat het meteen al bij de tweede kennismaking via jullie raak zou zijn. Voor mij zijn jullie een zeer professioneel en correct datingbureau, met een zeer warme aanpak!

  Sterke punten
  discreet, zeer goede matching, betere niveau van profielen tov datingsites, persoonlijk gericht en zeer correct

  Zwakke punten
  Wel duurder dan een datingsite, maar het was me elke euro waard!

  Een grote dankjewel!

  Een jaar geleden heeft Audrey mij M. voorgesteld, een match 'made in heaven'! Alhoewel ik soms de moed opgaf de juiste man nog te vinden, gaven jullie mij terug het vertrouwen en de moed om te daten en dankzij die extra push van jullie ging ik op date met M. en de vonk sloeg over.... we zijn nu net gaan samenwonen en hebben beslist om voor ons eerste kindje te gaan :) M. en ik zijn jullie dan ook enorm dankbaar en vinden dat jullie echte begaan zijn jullie leden en zijn absoluut echte professionals! Veel groetjes van een dolgelukkig koppel :)

  Sterke punten
  professioneel
  begaan met hun leden
  leuke en deftige singles
  goede screening
  gewoon top matchmakers!

  Zwakke punten
  iets duurder dan een datingsite, maar vond het meer dan zijn centen waard!

  Bedankt!

  Eindelijk een relatiebureau die doen wat ze beloven! Mijn derde bureau waar ik mee samenwerk en wat de andere niet konden deed R&F Introductions wel! Ik heb mijn partner gevonden door hun professionele aanpak en mag ik zeggen volgens mij het grootste ledenbestand in vergelijking met andere bureau's! Bedankt voor jullie goede zorgen, ik heb mijn droomvrouwtje gevonden dankzij jullie.

  Sterke punten
  top service
  met resultaat
  professioneel
  groot ledenbestand

  Het mooiste Kerstcadeau, de ware liefde :)

  Beste Audrey en team, ondertussen zijn D. en ik bijna een jaar een koppel en we willen je dan ook graag nog even langs deze weg van harte bedanken om ons te hebben gematcht. Het was dan ook voor ons ook een prachtig kerstcadeau dat we van jou hebben gekregen; niks mooier dan de ware liefde! Het klikt gewoon fantastisch en onze liefde groeit met de dag meer :) Uit naam van ons beide wil ik andere singles graag laten weten dat we een zeer goede ervaring met R&F Introductions hebben gehad en we jullie zeker aanraden als een zeer fijn en professioneel relatiebureau.

  Sterke punten
  weet de juiste personen met elkaar in contact te brengen
  professioneel
  correct
  eerlijk
  fijne samenwerking
  Top relatiebureau!

  Zwakke punten
  Nihil

  Bedankt Audrey en het ganse R&F Introductions team!

  Filip en ik zijn nu 6 maanden een gelukkig koppel en vormen samen met mijn zoontje een fantastisch nieuw gezin. Hij heeft mij nu ten huwelijk gevraagd en heb volmondig “ja” geantwoord! De datum is al geprikt en uiteraard willen we je nog eens van harte bedanken, zonder jouw bureau hadden wij elkaar nooit ontmoet. Graag wil ik via deze weg iedereen laten weten dat jullie relatiebureau een echte aanrader is!

  Sterke punten
  Correct, top matchmaker, betrouwbaar , veilige manier van daten

  Zwakke punten
  Je betaalt wel iets meer dan bij online datingsites, maar dat had ik er zeker ervoor over!

  Een zeer professionele aanpak!

  Vermits ik mij geen lid wenste te maken van een online datingsite, dit om diverse redenen, leek een professioneel relatiebureau mij een betere optie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor R&F Introductions en ik ben aangenaam verrast van de professionele en vooral discrete manier van werken, ik heb de "juiste" nog niet gevonden, maar de dates waren tot nu toe allemaal dames die zeker een mogelijke match konden zijn! Ik ben er bijna zeker van dat ik mijn toekomstige partner ook via R&F zal vinden en geniet ondertussen ook wel van de aangename uitjes!

  Sterke punten
  Discreet, personal coach, professioneel

  Doen!! Ik ben hen zo dankbaar :-)

  Van alle opties die ik heb geprobeerd (en geloof me, het zijn er veel) bleek R&F Introductions het enige bureau te zijn dat tenminste doet wat er vooropgesteld wordt. Alles had ik al meegemaakt, van websites met mannen die enkel aan dat ene ding denken tot ontmoetingen met mannen die absoluut niet op hun profielfoto leken en een afspraak met een man die in plaats van 47 (zijn 'zogezegde' leeftijd) zeker 60 was! Het was een enorme opluchting te ondervinden dat het ook anders kan.

  De profielen bij R&F introductions worden gecontroleerd en zijn sowieso van een hoger niveau. Via hen ontmoette ik mannen die oprecht op zoek waren naar een serieuze relatie. En ook al heeft het even geduurd, uiteindelijk werd ik voorgesteld aan HEM!! Ondertussen zijn wij een dik jaar samen, mijn geluk kan niet op. ZO blij dat ik ben dat ik de overstap maakte naar R&F Introductions. Een absolute aanrader. Nogmaals duizend keer dank!!

  Sterke punten
  Controle op profielen, goeie screening. Er wordt met foto's gewerkt.

  Ik vond mijn grote liefde dankzij R&F!

  Beste Linda,
  Toevallig las ik jouw review hier en ben het volkomen oneens met jou! Ikzelf had ook een standaard account en heb zeker hele leuke contacten kunnen leggen, het niveau van de leden is ook een stuk hoger dan je op datingsites ontmoet. Af en toe kreeg ik van het bureau ook de voorstellen van VIP leden en nu reeds een jaar geleden heb ik dankzij R&F mijn grote liefde ontmoet en samen met hem en mijn 2 kindjes hebben we ondertussen een huis gekocht en wij zijn nu aan het trachten zwanger te worden van mijn derde kindje en voor hem zijn eerste, maar hij is sowieso een geweldige +papa voor mijn andere kinderen! Bovendien is Audrey, de matchmaker van R&F, een absolute heel begane dame voor haar leden en steeds heeft ze mij veel raad gegeven tijdens mijn lidmaatschap! Ik raad R&F dan ook aan voor iedere single die graag een persoonlijke aanpak wenst!

  Sterke punten
  Leden van hoog niveau, correct, betrouwbaar, succesvol

  Zwakke punten
  geen

Bezoek R&F Introductions

Schrijf je eigen review