Buurmeisjes.be

Buurmeisjes.be is een casual datingsite die zich richt op mannen, vrouwen en stellen in Belgie en Nederland die houden van spanning en erotiek. Buurmeisjes.be krijgt dagelijks vele nieuwe dating leden die op zoek zijn naar spannende en wilde contacten. Of het nu om flirten, vreemdgaan of een sexdate gaat, alles is mogelijk op de nieuwe en snelgroeiende datingsite Buurmeisjes.be. Contacten leggen doe je gemakkelijk en snel door gratis een profiel aan te maken en op zoek te gaan naar je date. De leden kunnen direct in contact komen met elkaar door het versturen van winks, flirts, berichten of een chatbericht via de wall. Het versturen van berichten via Buurmeisjes.be is geheel anoniem zolang je dit wilt: je houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer je toe bent aan een eventuele spannende date in "het echte leven". Bezoekers melden zich heel snel aan en komen dagelijks terug om in contact te komen met nieuwe mensen! Registratie op buurmeisjes.be is geheel gratis waarbij je al direct 1 gratis bid krijgt om snel met je date af te spreken!

Gratis inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis bij deze erotische datingsite. Binnen slechts enkele eenvoudige stappen heb je een profiel aangemaakt op Buurmeisjes. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je ingelogd bent. Ga naar de startpagina van de datingsite en vul hier een unieke profielnaam, wachtwoord en e-mailadres in. Vervolgens wordt er gevraagd om nog wat persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je leeftijd, je woonplaats en voorkeuren die je aan jouw ideale seksuele partner stelt. Wees gerust want er komen geen persoonlijke gegevens komen op je profiel te staan. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij Buurmeisjes.


Tarieven

Mensen die geïnteresseerd zijn om deze erotische datingsite te gebruiken, hebben de mogelijkheid om geheel zonder kosten een profiel aan te maken. Met een gratis lidmaatschap heb je echter geen toegang tot alle functionaliteiten van de datingsite. Wil je volledige toegang tot de website van Buurmeisjes? Dan moet je hiervoor een vergoeding betalen in de vorm van credits. Je kunt verschillende creditpacks te kopen. Hoe meer credits je koopt, hoe voordeliger je uiteindelijk uit bent. De credits worden namelijk goedkoper naarmate er meer credits gekocht worden. Winks kunnen kosteloos verstuurd worden, maar voor het versturen van flirts, wordt wel een credit afgetrokken. Leden kunnen de volgende creditpacks aanschaffen: CreditPack 10, kosten € 10,00 CreditPack 25, kosten € 22,50 CreditPack 50, kosten € 42,50 CreditPack 100, kosten € 80,00 CreditPack 275, kosten € 200,00


Profiel verwijderen

Heb je gevonden wat je zocht of ben je juist ontevreden en wil je graag van jouw profiel op Buurmeisjes.be af? Geen probleem, want het verwijderen van jouw profiel is erg gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is een e-mail sturen naar [email protected]. Zodra het account is verwijderd, ontvang je hierover een bericht.


Contactgegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van buurmeisjes.be door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen op het nummer +31 (0)85-4016578. Buurmeisjes.be is eigendom van: Global Web Assets Ltd. Adres: 4210 Office Tower Convention Plaza 1 Harbour Road Wanchai, Hong Kong


Buurmeisjes.be Reviews

  100% SCHANDALIG BEDROG

  Alle profielen zijn fictief en bestaan dus niet.Gevraagd om mij te contacteren via pm om credits te omzeilen maar al snel antwoord ontvangen dat het niet gaat op die manier met alle nodige zever erbij. Oplichterij van de ergste soort.

  Sterke punten
  Dat je direct doorhebt dat ze oplichters zijn

  Zwakke punten
  TOTAAL WAARDELOOS

  Oplichterij

  Dikke zever. Praten kost geld en dat is ook het enige dat ze hier doen! Meeste profielen zijn ook 24/24, 7/7 online. Het enige dat je kunt krijgen met geluk is een naaktfoto maar op afspreken gaan ze niet in. Komen af met verder kennis maken en lullen maar door. Blijf er van weg mensen!

  Sterke punten
  Spijtig dat ik geen 0 ster kon geven

  Zwakke punten
  Valse profielen en duur als je er niets voor terug krijgt

Bezoek Buurmeisjes.be

Schrijf een review