EliteDating - 9 Reviews

Last updated: 30 april 2019
EliteDating Logo

10% aanbevolen, 9 Reviews

  1. EliteDating
  2. EliteDating Reviews
  3. Schrijf ook een review over EliteDating

Niet tevreden over EliteDating? Probeer dan eens Match4Me.

EliteDating

EliteDating is een van de grootste partnerbemiddelaars in Europa. Sinds de oprichting hebben wij ons ingezet voor gelukkige langdurige relaties. Centraal in ons beleid staan: wetenschappelijk onderbouwde partnervoorstellen, hoogwaardige klantenservice en het inzetten van echte succeskoppels en gebruikers bij reclame. Kortom: EliteDating; als je ècht op zoek bent.

EliteDating Details

Hits: 815

URL: http://www.elitedating.be/

Categorieën: Hoogopgeleide Dating

Reviews: 9


EliteDating reviews (9):

EliteDating - Veel geld voor weinig verfijning

0

Review:
Als product manager heb ik ook voor detail. Ook de kleine details, zoals het feit dat agnost of atheïst geen religie is, maar een levensbeschouwing bijvoorbeeld. Dat kan voor sommigen een belangrijke nuance zijn om in dat segment het juiste onderscheid te maken. Katholiek, protestant of andere maar geen onderscheid in Islam? Misschien kunnen ze de gevorderde profielen beter zelf hun levensovertuiging laten definiëren? Groot was m'n verwondering dat zo veel leeftijdsgenoten gelovig zijn.

Maar voor de meesten is dit minder belangrijk. Dus over naar de echte zaken.

Je wordt overspoeld door dames met zonnebrillen. Nee het uiterlijk alleen telt niet, maar je onherkenbaar in dit type sites aanmelden is niet erg bevorderlijk om contact te hebben. Misschien moet Elitedating die foto's weigeren. Ze controleren toch alles wat de gebruikers posten.

Je moet ook telkens weer achterhalen of een potentieel contact kinderen heeft of niet. Een groot gemis. Waarom laat de site dit bij het aanmelden niet verplicht invullen: aantal en leeftijd. Heel vervelend om telkens 3 maal te lezen dat de kinderen zeer belangrijk zijn, maar blijkbaar zeer weinig 'elite'-dames tot het inzicht komen om dat er uit eigen beweging bij te melden. Duh. Wat een non-informatie. Maar, niet romantisch zijn om dat pas in een later stadium te willen vragen, dat is mijn gebrek...

Het systeem om op basis van karaktereigenschappen is ook niet zo nuttig.

Tot slot moet je op voorhand opzeggen, of EliteDating debiteert opnieuw credit-card. Ook al verwijder je het profiel op het einde van de periode. Na klacht rekenen ze een maand aan, in plaats van een jaar. Blijft een rip-off.

Sterke punten:
/

Zwakke punten:
* duur
* geen verfijnde opgave levensbeschouwing
* geen verfijnde opgave aantal en leeftijd kinderen
* dames met zonnebril op, zeer afstandelijk

Peter beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Als vrijgezel heb je hier niets te zoeken

0

Review:
Ik ben hier anderhalf jaar lang lid geweest eerst bij e-darling uit Nederland en vervolgens bij Elite Dating uit Belgi? beide zijn dezelfde organisatie en de profielen worden vanuit beide sites aan de andere doorgegeven.
Als ongehuwde vrijgezel heb je hier niets te zoeken, alle dames zijn gehuwd geweest en hebben of hun partner wegens sterfgeval verloren of zijn gescheiden dames met kinderen (80 %) die absoluut geen zin hebben in een relatie met iemand die nog nooit in zijn leven in een gezin gestaan heeft.
De meeste dames komen uit de grootsteden Brussel - Antwerpen - Gent - Brugge en willen daar als ??n van hun eindeloze reeks voorwaarden blijven wonen dus moet je al op korte afstand wonen of je telt al niet mee (zien ze niet zitten). Ik heb zo van alles wat "gezien" op de site zoals dames die daar enkel zitten om te zien of ze nog aantrekkelijk zijn voor heren (sommige nog in relatie#, heren die zich uitgeven voor dames met de foto van hun vrouw #nep-profielen in groot aantal of enkel uit nieuwsgierigheid even gratis komen kijken).
Dames die de ene na de andere relatie gehad hebben (telkens enkele maanden en dan terug keren en op naar de volgende ...). Speelvogels die niet ernstig zijn en enkel hun fustraties afwerken na een mislukt huwelijk. Dames die dringend iemand nodig hebben voor meer geld en om hun vele werkjes te doen.
Deze die ?cht nog op zoek zijn naar een blijvende relatie met als basis elkaar respecteren en vooral heel graag zien heb ik daar niet gevonden integendeel ze beschouwen je als naief en een klein kind daar gaat het bij hen al lang niet meer om. Dus bij deze je weet wat je hier zult aantreffen ... tijd en geld verlies meer niet.

Sterke punten:
Site doet een poging om ernstig over te komen maar laat tegelijk 50 % van de oude profielen staan (betrokkenen zijn al lang weg van de site of zijn enkel gratis eens komen kijken daar kun je als lid ook geen contact mee leggen).

Zwakke punten:
Site is een puinhoop van oude en niet meer actieve profielen en daartussen zitten er een minderheid van actieve dames maar zie hierboven ... dus is het zoeken achter een speld in een hooiberg.

Ben ermee gestopt intussen.

Respect beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - duur - te weinig leden - geen geld terug - misleid

0

Review:
Duur - Ik betaal 214,00 euro voor 12 maanden.
De tekst is misleidend, je denkt dat je na elke maand kan afzeggen. Mis poes...je kan al na 1 seconde afzeggen, maar je betaald even goed de volle pot.

AFBLIJVEN dus van deze datingsite.

Veel te weinig kandidaten.
Het is een ELITE dating site.
Wel....het zijn inderdaad een hoop omhoog gevallen mannen die daar zijn en die niet eens hun woord houden. Hypocriet gedoe.

WEGBLIJVEN van deze dating site

Sterke punten:
Nihil...NIETS....rien du tout....nothing

Zwakke punten:
Veel te DUUR - WEINIG kandidaten - Hypocriet gedoe

jasmina beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EliteDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EliteDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EliteDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EliteDating


Andere websites in de categorie 'Hoogopgeleide Dating'

Home » Hoogopgeleide Dating » EliteDating