De juiste seksmatch voor jou vind je op Frunniken! Frunniken is een erotische datingsite waar je eenvoudig en snel een leuke man, vrouw of koppel te vinden een spannende date of avontuurtje. Geheel anoniem en discreet kun je contact leggen met een geile vrouw van je keuze. Om vervolgens een afspraak of date te maken. De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd.Sommige profielen op deze datingsite zijn fictief. Het is niet mogelijk om fysieke afspraken te maken met deze fictieve profielen.

Gratis inschrijven

Het inschrijven op deze datingsite is geheel zonder kosten, gratis dus. Als je interesse hebt, kun je erg gemakkelijk een profiel aanmaken te maken op deze website. Het enige wat je hoeft te doen, is de informatie invullen die wordt gevraagd op de startpagina van de website, onder het kopje "Meld je aan voor een date". Zo wordt er bijvoorbeeld gevraagd om een unieke gebruikersnaam, jouw geslacht en e-mail adres in te vullen. Vervolgens kun je klikken op "gratis aanmelden!". Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij Frunniken.


Hoe het werkt

Leden op deze datingsite starten met een gratis lidmaatschap. Bezoekers van de websites die niet staan ingeschreven bij Frunniken, hebben geen toegang tot alle details en foto's van de leden van de datingsite. Je kunt dus met een gerust hart online daten op Frunniken. Frunniken heeft veel gedaan om de anonimiteit en privacy van haar leden te garanderen. Met een gratis lidmaatschap heb je echter geen toegang tot alle functionaliteiten van de datingsite. Wil je toegang tot alle functionaliteiten van Frunniken, dan moet je een premium lid worden. Premium leden hebben toegang tot alle profieldetails en foto's van andere gebruikers. Je kunt alleen een premium lid worden door een premium pakket te kopen op de datingsite. Als premium lid heb je tevens de mogelijkheid om veel berichten versturen naar andere interessante leden op Frunniken.


Tarieven

Inschrijven op deze online erotische datingsite is helemaal gratis. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van Frunniken, dan moet je wel een vergoeding betalen. Wil je bijvoorbeeld graag berichtjes sturen naar een leuke man of vrouw, dan moet je hiervoor betalen. Dat doe je door credits af te nemen. De tarieven voor credits zijn als volgt: PREMIUM 1176 CREDITS, € 200,00, 1000 credits + 176 GRATIS PREMIUM 825 CREDITS, € 150,00, 750 credits + 75 GRATIS PREMIUM 556 CREDITS, € 100,00, 500 credits + 56 GRATIS PREMIUM 210 CREDITS, € 40,00, 200 credits + 10 GRATIS PREMIUM 100 CREDITS, € 20,00, 100 credits De actuele tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd tarieven op de website van Frunniken.


Betrouwbaarheid

Frunniken zorgt ervoor, dat alle persoonsgegevens van haar leden goed beschermd worden. Persoonlijke gegevens zoals telefoonnummers en e-mailadressen van leden worden daarom nooit weergeven worden of gedeeld met derden. Frunniken attendeert leden om een goede overweging te maken voordat zij persoonlijke informatie delen met anderen op de website. De gegevens worden alleen gebruikt om de diensten van de website te kunnen blijven bieden aan leden. Privacy en geheimhouding worden hoog in het vaandel gehouden door de beheerders van deze datingsite.


Profiel verwijderen

Wil je geen gebruik meer maken van deze datingsite? Volg dan deze eenvoudige stappen om je uit te schrijven bij Frunniken: Mensen met een Frunniken account, die geen gebruik meer willen maken van de diensten van de datingsite, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Zorg dat je ingelogd bent op de website van Frunniken. Klik vervolgens op 'instellingen' en dan gaan naar het kopje 'account opheffen'. Hier kun je dan eerst op 'nee' klikken en vervolgens op 'ja' zodat het account definitief wordt verwijdert van de website.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van frunniken door het online contact formulier in te vullen en te versturen. Dit formulier kan men benaderen door aan de onderzijde van de startpagina van de site te klikken op "contact".


Frunniken Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Frunniken.

Bezoek Frunniken

Schrijf een review