MatchClub - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 23 april 2018
MatchClub Logo
  1. MatchClub
  2. Over MatchClub
  3. Veilig daten bij MatchClub
  4. Tarieven MatchClub
  5. MatchClub Reviews
  6. Schrijf ook een review over MatchClub

Niet tevreden over MatchClub? Probeer dan eens Regio Flirts.

MatchClub

Matchclub.nl – Op zoek naar een vaste sexrelatie of een vluggertje? Wij matchen je!

Op zoek naar een vaste sexrelatie of een vluggertje? Wij matchen je!

MatchClub is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op MatchClub.be is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten.

MatchClub Details

Hits: 1151

URL: http://www.matchclub.be/splash

Categorieën: Casual Dating

Reviews: 0

Over MatchClub

Een leuke en spannende date vinden is niet altijd even eenvoudig. Er zijn tegenwoordig zoveel datingsites op de markt waardoor het erg moeilijk wordt om er een uit te kiezen. Je wilt het liefste zo snel mogelijk een leuke date vinden en geen geld verspillen aan verschillende datingsites. In plaats daarvan hoop je snel een leuke date te vinden met iemand waarmee je ook nog veel gemeenschappelijke interesses hebt. Zoek niet verder, want bij MatchClub ben je op de juiste adres. Bij MatchClub zal je vinden waar je naar zoekt. Een spannende date, een langdurige seks relatie of gewoon een snelle seks afspraak kun je vinden bij MatchClub. Kies daarom voor de datingsite MatchClub en schrijf je snel in!

Bij deze datingsite vind je gegarandeerd seks op de manier zoals jij dat wil. De leden van MatchClub zijn leuke mensen om mee af te spreken. De datingsite is erg populair, er zijn altijd leden online waar je mee kunt chatten en bij jou in de buurt om mee af te spreken.

Tijdens het inschrijven zul je enkele simpele vragen moeten beantwoorden. Op deze manier kan de datingsite dan jouw persoonlijke voorkeuren bepalen en wordt je vervolgens gekoppeld aan de leden een match zijn. Meteen nadat je staat ingeschreven zal je de leden op de website zien met dezelfde interesses als jou. Deze datingsite is dus alleen gericht op seks afspraken. Ben je hier niet naar op zoek, dan moet je bij een reguliere datingsite kijken.

Veilig daten bij MatchClub

Op MatchClub worden alle profielen handmatig gecontroleerd door de beheerders van de website. Er zijn dus weinig nep profielen op MatchClub aanwezig en hierdoor weet je dus dat je met echte mensen aan het praten bent. Het is dan ook erg gemakkelijk contact te zoeken op deze datingsite, want iedereen is op zoek naar snelle spannende seks.

Op de datingsite krijg je direct een duidelijk overzicht te zien met leden. Zo kun je zien wat je datingsite jou te bieden heeft. Op de homepagina van de datingsite krijg je al direct een goede indruk van de leden op de datingsite. Zo zijn er foto’s en profielen van de leden te zien, waarin duidelijk staat omschreven waar een lid naar op zoek is.

Wil jij echter dat jouw profiel en foto's anoniem blijven? Geen probleem, je heb de mogelijkheid om jouw foto’s onherkenbaar te maken op de datingsite. Daarnaast kun je ook gewoon alleen met je lichaam op de foto te gaan. Jij hebt controle over wanneer andere leden jouw foto’s te zien krijgen. Pas wanneer jij er klaar voor bent om je foto’s met anderen wil te delen, kun je er voor kiezen deze zichtbaar te maken of je kunt een herkenbare foto zien aan de persoon met wie je aan het chatten bent.

Tarieven MatchClub

Inschrijven is helemaal gratis op MatchClub en een contactadvertentie te plaatsen op de datingsite. Het is alleen vereist om te betalen wanneer je contact hebt met andere leden. Je hebt echter altijd de mogelijkheid om je berichten te lezen. Tevens zijn er geen kosten verbonden aan het zoeken naar advertenties op de datingsite. Voor het verzenden van een bericht wordt 1 credit in rekening gebracht.

Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht
10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht
25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht
50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht
100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht
300 300 credits € 200,00 € 0,66 per berichtReviews en Ervaringen over MatchClub

Er zijn nog geen reviews geschreven over MatchClub

Schrijf ook een review over MatchClub

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou MatchClub aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MatchClub aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MatchClub


Home » Casual Dating » MatchClub