Regio Flirts

Regioflirts.be Regioflirts.be

Doelgroep

Regio Flirts is een unieke dating site welke speciaal is ontwikkeld voor alle volwassen mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar spannende ondeugende flirts en meer. De site zelf bestaat uit een groot aantal gelijkgestemde mannen en vrouwen, dus je hoeft je echt geen zorgen te maken, dat je geen date aan de haak zal slaan. Deze mannen en vrouwen zijn allemaal op zoek naar vriendschap, serieuze relaties, seksdates, erotiek en meer. Spreekt dit je aan? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op Regio Flirts dating.


Aanmelden

Alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die interesse hebben in Regio Flirts dating kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Je dient voor de aanmelding als eerst te surfen naar de startpagina van de site alwaar je kunt klikken op het tabje 'aanmelden', 'meld u nu aan, het is gratis' of 'word gratis lid'. Na hierop geklikt te hebben komt er een uitgebreid aanmeldformulier waarin je je gebruikersnaam, wachtwoord, je geslacht, in welk geslacht je interesse hebt, woonplaats en werkende e-mail adres. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je dan klikken op het tabje 'ja, ik meld me aan'. Na het aanmeldproces met succes doorlopen te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende regio flirts.


Prijzen

Het aanmeldproces van Regio Flirts is geheel gratis. Dat geldt ook voor het aanmaken van een profiel en het doorzoeken van andere profielen van gebruikers. Er worden wel kosten in rekening gebracht voor het verzenden van berichten. Je dient een aantal credits te kopen voor het verzenden van berichten. De credits zelf worden in credit bundels verkocht en de prijzen zien er als volgt uit: Credits, prijs 10 credits, €14,00 25 credits, €32,50 50 credits, €60,00 100 credits, €115,00 200 credits, €220,00


Mobile Compatible

Regio Flirts hoef je niet speciaal via een desktop te benaderen. Je kunt de site wanneer je wilt, waar je wilt en hoe lang je wilt benaderen met elke mobiele apparaat welke internetverbinding heeft. De site is dus mobile compatible en is dus overal en altijd te benaderen.


Contact gegevens

Mocht je problemen ondervinden bij het inloggen of op de site zelf, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Regio Flirts. Dit kun je gerust doen door een e-mail te sturen naar [email protected] De klantenservice medewerkers proberen zo correct en snel als mogelijk antwoord te geven op al je vragen. Overige bedrijfsgegevens: Regio Flirts Jan Pietersz Coenstraat no. 7 2595 WP s- GravenHage


Regio Flirts Reviews

  Oplichters

  Nooit afspraak , alleen veel over en weer geleuter

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geldwolven

Bezoek Regio Flirts

Schrijf een review