SexPartner - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 2 november 2018
SexPartner Logo
  1. SexPartner
  2. Inschrijven
  3. Tarieven
  4. Geverifieerde leden
  5. SexPartner Reviews
  6. Schrijf ook een review over SexPartner

Niet tevreden over SexPartner? Probeer dan eens XClub.

SexPartner

SexPartner is de meest spannende en sexy hangout online. Ben je op zoek naar een seksdate of casual daten? Zoek dan niet verder en vind gelijkgestemden in Nederland en Belgie. SexPartner is een erotische datingsite, bedoeld voor iedereen, die zijn of haar ondeugende dromen wilt delen met andere mensen. Door het aanmaken van een profiel op deze website kun je gemakkelijk en snel in contact komen met andere gebruikers, die voldoen aan jouw persoonlijke voorkeur en interesses. Bij SexPartner vind je met succes snel contact met gelijkgestemden die ook graag een seksdate inplannen, ondeugend online flirten en willen vreemdgaan. Maar de website kan ook worden gebruikt om jouw sociale kring te vergroten en simpelweg nieuwe vriendschappen te sluiten. Schrijf je dus snel in en vind een leuke date!

De minimale leeftijd om deze websites te gebruiken is 18 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar oud, dan wordt jou de toegang tot deze erotische datingsite geweigerd. Deze erotische dienst maakt gebruik van fictieve profielen met als doel entertainment. Het is vanzelfsprekend niet mogelijk om een fysieke afspraak te maken met een fictief profiel. Let hier op om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen.

SexPartner Details

Hits: 410

URL: http://www.sexpartner.nl/

Categorieën: Erotische Contacten

Reviews: 0

Inschrijven

Inschrijven en een profiel aanmaken is gratis op SexPartner. Op deze manier kun je zonder bijkomende kosten beoordelen of de erotische datingsite bij jou past of juist helemaal niet. De stappen om je in te schrijven zijn erg snel en eenvoudig. Je hoeft alleen een paar simpele stappen te volgen en je staat ingeschreven. Op de homepagina van de datingsite kun je onder het kopje ‘Maak direct een gratis account’ je inschrijven op SexPartner.

Vul een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord in. Ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website en klik daarna op "maak nu gratis jouw account aan!". Wanneer alle informatie is ingevuld, wordt er een bevestigingsbericht gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Klik dan op de link in de e-mail om jouw inschrijving te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij SexPartner.

Tarieven

Inschrijven en een profiel aanmaken is bij Sexpartner is helemaal gratis. Ook heb je de mogelijkheid om gratis berichten te lezen. Verder kun je tevens gratis alle profielen van gebruikers van SexPartner zoeken en/of foto's blurren. Als je met andere gebruikers van SexPartner wil communiceren, dan zul je hiervoor een klein bedrag moeten betalen. Een bericht is gelijk aan 1 credit, je hebt dus credits nodig om berichten te verzenden. Het is mogelijk om te betalen via de telefoon. Je kunt een bundel credits aanschaffen, wat bovendien ook goedkoper is. Daarnaast kun je betalen via iDeal, Bancontact/MrCash of creditcard. Op je afschrift komt de vermelding "Stg Derdengelden Pay.nl inzake Securesafepay"

De tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer de actuele tarieven op de website van SexPartner.

De kosten voor een creditbundel zien er als volgt uit:
XSMALL, 40 credits, 8 berichten/ €1,25 per bericht, €10,00
SMALL, 90 credits, 18 berichten/ €1,11 per bericht, €20,00
MEDIUM, 175 credits, 35 berichten/ €1,00 per bericht, €35,00
LARGE, 440 credits, 88 berichten/ €0,85 per bericht, €75,00
XLARGE, 830 credits, 166 berichten/ €0,75 per bericht, €125,00

Geverifieerde leden

Geverifieerde leden zijn actieve gebruikers, die elke dag en of elke week online zijn op SexPartner. Deze gebruikers worden veel vaker benadert door andere SexPartner gebruikers omdat zij veel sneller reageren op berichten en afspraakjes maken. Om jouw persoonlijke account te verifiëren, moet je een pakket met credits kopen. Hierdoor krijg je de geverifieerde status op jouw profiel.Reviews en Ervaringen over SexPartner

Er zijn nog geen reviews geschreven over SexPartner

Schrijf ook een review over SexPartner

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SexPartner aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SexPartner aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SexPartner


Home » Erotische Contacten » SexPartner