Talkdirty.be - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 12 juni 2020
Talkdirty.be Logo
  1. Talkdirty.be
  2. Hoe het werkt?
  3. Anonimiseren
  4. Wat zijn de kosten?
  5. Promo actie
  6. De klantendienst Talkdirty.be
  7. Talkdirty.be Reviews
  8. Schrijf ook een review over Talkdirty.be

Niet tevreden over Talkdirty.be? Probeer dan eens Chatnaughty.be.

Talkdirty.be

Heb jij ook zoín zin om eens spannend te flirten? Je volledig te laten gaan met je schalkse sonnetten over foefelen en flikflooien. Zoek dan niet verder. Talkdirty.be is dan echt de online hangout voor jou. De erotisch getinte chatsite Talkdirty.be wordt gezien als de meest spannende en sexy online ontmoetingsplaats voor zowel jong als oud. Op Talkdirty.be kun je onder andere terecht voor spannende avontuurtjes, erotische gesprekken en meer. De leden van deze site zitten bomvol ondeugende fantasieŽn die ze graag met jou delen. De site biedt de mogelijkheid om expliciete fotoís met elkaar te delen. Als gebruiker heb je dan ook de mogelijkheid om in een veilige en betrouwbare omgeving te flirten met gelijkgestemden.

Nieuwe site
Een van de uitdagingen bij het vinden van een goede, erotische chatsite is dat leden inactief zijn. Ook vaak zijn er van die neppe bots die gaan chatten met jou om het geld uit je te zuigen. Hier hoef je je op deze site geen zorgen om te maken. Talkdirty.be is nog redelijk jong en daarom zoín fijn platform. Doordat het zo nieuw is zijn de leden erg actief en blijft het platform voorlopig alleen maar groeien. De site is ook te gebruiken van je smartphone of tablet dus, makkelijk toegankelijk voor iedereen. Dit maakt het ledenbestand ook uitgebreid en divers. Voor ieder wat wils!

Talkdirty.be biedt naast de online sexchats website ook een speciale mobiele versie aan. Hierdoor kun je overal, veilig en discreet in contact komen met andere seks zoekende in jouw omgeving. Doordat Talkdirty.be erg laagdrempelig is voor vrouwen ligt de verhouding man/vrouw profielen vrijwel gelijk. Dit komt mede doordat vrouwen compleet gratis en onbeperkt gebruik kunnen maken van alle voordelen en mogelijkheden. Daarnaast biedt talkdirty.be naast hetero ook opties voor gay vrouwen en mannen. Dit maakt de site een prima plek om anoniem je eigen seksualiteit te verkennen.

Talkdirty.be Details

Hits: 46

URL: https://www.talkdirty.be/

CategorieŽn: Chat Datingsites

Reviews: 0

Hoe het werkt?

Een profiel aanmaken bij Talkdirty.be kan in slechts enkele minuten. Ook geheel anoniem. Zoals andere chatsites kies je een gebruikersnaam en profielfoto. Talkdirty.be raadt zelf aan zoveel mogelijk over jezelf te vertellen. Dit maakt het vinden van de perfecte match vele malen makkelijker. Met een uitdagende foto zul je ook zeer zeker de aandacht trekken. Je vult je persoonlijke voorkeuren en gegevens in, in je profiel. Alleen leden van Talkdirty.be kunnen inloggen op de chatomgeving. Om gebruik te maken deze dienst van Talkdirty.be zul je je eerst moeten registreren. Daarna kun je meteen beginnen aan je persoonlijke profiel.

Registreren is echt super simpel bij Talkdirty.be. Zodra je je gegevens ingevuld hebt ontvang je per e-mail een activatielink. Via deze link kun je meteen beginnen met het vinden van een match.

Anonimiseren

Op Talkdirty.be kun je foto's uploaden bij je profiel. Je mag zelf bepalen wie jouw foto's te zien krijgt. Daarbij kun je ervoor kiezen om je foto's te anonimiseren met de blur functie. Pas wanneer jij iemand toegang geeft tot je foto's kan hij of zij deze bekijken. Je hoeft deze optie natuurlijk niet te gebruiken maar, dit maakt het wel extra spannend.

Wat zijn de kosten?

Er zijn kosten verbonden aan het gebruik maken van de chatdienst van talkdirty.be. Moge dat duidelijk zijn.Registreren en een profiel aanmaken op Talkdirty.be is volledig kosteloos. Je ontvangt ook meteen 5 gratis credits waarmee je contact kunt leggen. Daarnaast is het altijd mogelijk om extra credits aan te schaffen. Talkdirty.be werkt niet met abonnementen zodat je zelf kunt bepalen of, en hoeveel je uitgeeft bij deze dienst. Geen verrassingen achteraf. Een creditbundel van 10 Credits kost slechts Ä9,99 gerekend. De kosten van een bundel van 50 Credits bedragen Ä39,99 en de grote voordeelbundel van 300 Credits is er voor Ä199,99. Je bepaalt zelf wanneer je deze credits gebruikt. Er is geen tijdslimiet.

Promo actie

Er zijn regelmatig straffe kortingen voor Talkdirty.be te vinden op onze website. Check dus af en toe onze website om te zien of er leuke acties zijn.
Actuele kortingen:
Meld je gratis aan en krijg meteen 5 gratis credits voor premium functies.

De klantendienst Talkdirty.be

Ook Talkdirty.be heeft een klantcontactcentrum. Mocht je ergens niet aan uitkomen dan kun je ook gebruik maken van de online knowledge base. Die bestaat onder andere uit een F.A.Q.. Hierin kun je al heel wat informatie terugvinden. Lukt dat niet dan kun je gebruik maken van het handige contactformulier. Hiermee krijg je het snelst antwoord op je vraag.

Per post kan het ook.
Next Step Media B.V.
Klantenservice Benelux
Bargelaan 200
NL-2333-CW Leiden

Of per e-mail o.v.v. Talkdirty.be
[email protected]Reviews en Ervaringen over Talkdirty.be

Er zijn nog geen reviews geschreven over Talkdirty.be

Schrijf ook een review over Talkdirty.be

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Talkdirty.be aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Talkdirty.be aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Talkdirty.be


Andere websites in de categorie 'Chat Datingsites'

Home Ľ Chat Datingsites Ľ Talkdirty.be