AnoniemGeilen

Van die stiekeme avontuurtjes blijven altijd spannend. Al helemaal buiten je eigen relatie. Anoniemgeilen.be is een spannende, sexueel getinte chatsite voor vrouwen en mannen op zoek naar wat meer spanning. Zowel binnen als buiten hun relatie. Anoniem en geheim maar bovenal geil. Bij Anoniemgeilen.be kun je gemakkelijk in contact komen met mensen juist hiervoor open staan. Eigenhandig kun je ontdekken of deze vorm van erotisch contact iets voor jou is. Dat kan natuurlijk middels het lezen van deze review OF je probeert de site eens zelf. Online flirten Flirten via internet werkt vrijwel hetzelfde als flirten in het dagelijks leven. Iemand aanspreken in de kroeg of opstraat doe je ook niet meteen met: “HA, schone tett'n!” Nee, je introduceert jezelf. Rustig aan wordt het gesprek intiemer. Hier wat tips om jouw ervaring op Anoniemgeilen.be nog beter te maken. Ga niet te snel Online flirten is een marathon, geen sprint. Er is niets aan gelegen om gelijk te praten over wat je wilt, gelijk met elkaar het bed in duiken, of gelijk uit te vogelen welke films jullie gaan bekijken met alle kinderen die jullie samen zullen krijgen. Rustig aan! Probeer het gewoon leuk te hebben samen, en misschien zelfs iemand te vinden die je leuk vindt. Kies niet gelijk voor vunzige seksuele verwijzingen. Sommige toespelingen kunnen flirterig zijn bij de juiste persoon, maar doe ze alleen als je iemand al wat beter hebt leren kennen. Als het pornografisch aanvoelt, dan is het niet flirten. Voorkom dat je binnen vijf minuten en één profielfoto “ik hou van jou” uitschreewt. Als je dat wel doet, is de relatie bij voorbaat ten dode opgeschreven. Het is prima om de ander te vertellen dat je hem/haar fascinerend, prachtig en beminnelijk vindt, maar zet de liefdestaal voorlopig even in de koelkast. Wacht tot jullie elkaar een stuk beter kennen. Als je dit soort dingen niet zou zeggen als je in levenden lijve aan het flirten was, dan kun je het maar beter ook niet online zeggen. Geef complimenten Lieve woordjes en complimentjes kunnen de deur voor je openen en kunnen meer gesprekstof opleveren. Kies iets dat je pelzant vindt aan de ander, of iets dat je opgevallen is, en gebruik dat als complimentje. Gebruik dat complimentje vervolgens als iets waar jullie over kunnen praten. Complimentjes zijn leuk, maar het is moeilijk om op complimentjes te reageren. Probeer ze om te toveren tot een gesprek: “Die foto van jou bij dat kasteel is zo mooi! Je ziet er geweldig uit. Wat heb je die dag allemaal gedaan?” Eén complimentje per gesprek is gepast. Als je overdreven veel complimentjes geeft, kan dat obsessief of griezelig overkomen. Als je iemand aantrekkelijk vindt, dan is dat leuk om te horen; je hoeft dat echter niet vijf keer per minuut te herhalen.

Aanmelden en Inloggen

Je profiel aanmaken is echt zo gedaan. Dit kan ook anoniem. (Maar goed ook.) Zoals op andere sites is het erg vanzelfsprekend. Kies je gebruikersnaam, wachtwoord, je voorkeuren en maak je profiel aan met je persoonlijke (anonieme) omschrijving. We raden wel aan een spannend (vooral geil) verhaal over jezelf te vertellen. Dit maakt het vinden van de perfecte match veel makkelijker. Met een goede foto trek je ook zeker de aandacht. Zodra je je gegevens ingevuld hebt ontvang je per e-mail een activatielink. Hiermee kun je meteen beginnen met anoniem en geil chatten.


Anonimiseren

Op AnoniemGeilen.be kun je geile foto's uploaden bij je profiel. Je mag zelf bepalen wie jouw foto's te zien krijgt. Zoals we al eerder zeiden, kun je ervoor kiezen om je foto's te anonimiseren. Dit kan met de blur-functie. Je kunt dan zelf iemand toegang geven tot je afbeeldingen. Zo blijft het zo anoniem als je zelf wilt. Het hoeft natuurlijk niet maar, dit maakt het wel extra spannend. Deel ook je privé gegevens zo min mogelijk. Het liefst zelfs helemaal niet. Zorg dat je eerst een band opbouwt. Zo kun je bepalen of je de andere persoon kunt vertrouwen voor je die informatie toch deelt. Probeer ook je erotischre contacten wat verder van huis te zoeken. Bijvoorbeeld in een plaats waar je niemand kent en waar je dus zelf zo onherkenbaar mogelijk bent.


Kosten

Registreren en een profiel aanmaken op Anoniemgeilen.be kan makkelijk, snel en helemaal gratis . Je ontvangt ook direct 5 credits helemaal voor niets. Hiermee kan je meteen beginnen contact leggen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om extra credits aan te schaffen. Anoniemgeilen.be werkt niet met abonnementen. Je bepaalt zelf of je credits koopt en hoeveel je wilt uitgeven. Geen rare dingen achteraf. Een creditbundel van 10 Credits kost € 9,99 gerekend. Die van 50 Credits € 39,99. Die van 300 Credits is er voor € 199,99. Je kan zelf bepalen wanneer je deze credits gebruikt. Er zit geen tijdslimiet op en Anoniemgeilen.be komt niet op je afschriften te staan.


Contacteer de klantendienst

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor de klantendienst? Neem dan contact op en ze helpen je spoedig verder! Schrijf een brief: Next Step Media B.V. Klantenservice Benelux Bargelaan 200 NL-2333-CW Leiden Nederland Of gebruik het elektroinsche postadres: [email protected]


AnoniemGeilen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over AnoniemGeilen.

Bezoek AnoniemGeilen

Schrijf je eigen review