helaas

Voor mij was dit de eerste kennismaking met een matchmacking kantoor. Een vriend van een vriend vond hier de juiste partner en dames en heren betalen een gelijk bedrag. Daarom koos ik voor hen. Zelf heb ik voorstellen gekregen maar een date is er niet van gekomen. Marijke is een harde werkster.

Bezoek B-Loved Reviews over B-Loved

1 reactie

Belangrijke Aankondiging

Beste gewaardeerde klanten,

We willen graag aankondigen dat B-Loved in 2022 in Nederland (www.b-loved.nl) en in 2023 in België (www.b-loved.be) is overgenomen.

We begrijpen dat sommige van jullie mogelijk minder positieve ervaringen hebben gehad onder de vorige eigenaar. Onder de nieuwe leiding van b-loved.nl en b-loved.be zijn we vastbesloten om jullie een ongeëvenaarde kwaliteit van dienstverlening te bieden, met een frisse en verbeterde aanpak.

Ons team is hard aan het werk om ervoor te zorgen dat jullie vertrouwen in ons wordt hersteld. We hebben geluisterd naar jullie feedback en hebben een vernieuwde werkwijze geïmplementeerd om aan jullie verwachtingen te voldoen.

Wij nodigen jullie van harte uit om ons een nieuwe kans te geven en te ervaren wat b-loved.nl en b-loved.be te bieden hebben. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal, en we zijn vastbesloten om een positieve en bevredigende ervaring te garanderen.

We kijken ernaar uit om samen met jullie een nieuw hoofdstuk in te luiden en jullie de best mogelijke service te bieden.

Met vriendelijke groet,

Het team van b-loved.nl en b-loved.be

Bezoek B-Loved Reviews over B-Loved

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over B-Loved
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden