Date Prikbord - 2 Reviews

Last updated: 11 juni 2019
Date Prikbord Logo

33.3% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Date Prikbord
  2. Gratis inschrijven
  3. Tarieven
  4. Profiel verwijderen
  5. Date Prikbord Reviews
  6. Schrijf ook een review over Date Prikbord

Niet tevreden over Date Prikbord? Probeer dan eens Regio Flirts.

Date Prikbord

Dateprikbord.nl is een erotische website waar je snel en makkelijk een leuke man, vrouw of koppel te vinden een spannende date of avontuurtje. Wil je graag contacten leggen via DatePrikbord, dan moet je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien.

Het aanmelden (het aanmaken van een account) op Dateprikbord.nl is 100% gratis! Eenmaal aangemeld kun je als lid contact zoeken met andere leden door middel van het versturen van berichten.

De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd. Sommige profielen op deze erotisch getinte website zijn fictief. Het is niet mogelijk om fysieke afspraken te maken met deze fictieve profielen.

Deze website is niet meer actief!

Date Prikbord Details

Hits: 1001

URL: http://www.dateprikbord.nl/home/update

Categorieën: Casual Dating

Reviews: 2

Gratis inschrijven

Het inschrijven is helemaal gratis bij deze erotische datingsite. Binnen slechts enkele eenvoudige stappen heb je een account aangemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is
op "Aanmelden" klikken op de startpagina. Er opent zich vervolgens een venster waar je de mogelijkheid krijgt om je aan te melden op de website.

Vul een leuke nickname, geslacht en woonplaats in.Vervolgens wordt er nog gevraagd om jouw geboortedatum en e-mailadres in te vullen. Wees gerust want er komen geen persoonlijke gegevens komen op je profiel te staan. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij Date Prikbord!

Tarieven

Inschrijven op deze online erotische contactsite is helemaal gratis. Een advertentie plaatsen op DatingPrikbord is helemaal gratis. Je hoeft alleen te betalen bij contact momenten maar verder kun je ontvangen berichten gewoon inzien. Het zoeken naar advertenties op de website is tevens kosteloos. Voor het versturen van een bericht wordt 1 credit in rekening gebracht.

Je kunt op twee manieren betalen. Zo heb je de mogelijkheid om telefonisch te betalen. Telefonisch aankopen van credits zijn € 1,40. Dit zijn eenmalige kosten en vermelding is discreet. De andere optie is om een bundel* aanschaffen met credits, wat bovendien ook voordeliger is. Je kunt hiervoor betalen met je creditcard, via iDeal of Bancontact/MrCash. Op jouw afschrift komt de vermelding "Stg Derdengelden Pay.nl inzake Securesafepay".

Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht
10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht
25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht
50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht
100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht
300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht

Let op: Over transacties worden door de Payment Service Provider transactiekosten berekend. Date Prikbord berekent de werkelijke transactiekosten door bij aanschaf van een bundel. Date Prikbord rekenthiervoor € 0,50 bij elke betaling.

Profiel verwijderen

Heb je gevonden wat je gezocht of ben je ontevreden en wil je graag jouw profiel verwijderen van Date Prikbord. Je kunt op de volgende manier jouw profiel verwijderen:

1) Log in op de website
2) Ga naar "Account"
3) Klik op het tandwiel-icoon
4) Klik onderaan deze pagina op de button "account definitief verwijderen"
5) Klik op "OK" om jouw profiel definitief te verwijderen


Date Prikbord reviews (2):

Date Prikbord - Dateprikbord

0

Review:
Geen wonder dat bijna niemand een afspraak kan regeln als iemand een telefoonnummer of adres doorstuurt wordt dat verwijdert door dateprikbord zodat je eindeloos credits blijft kopen

Date Prikbord - Fake

0

Review:
Deze site barst van de fake profielen,ik weet echt niet of er echte opstaan.Jammer van mijn centen....

Sterke punten:
De personen achter dit zijn echt heel goed in wat ze doen:mensen aan't lijntje houden....

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen

Peter beveelt Date Prikbord NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Casual Dating » Date Prikbord