Dating Prikbord - 29 Reviews

Last updated: 11 juni 2019
Dating Prikbord Logo

4% aanbevolen, 29 Reviews

  1. Dating Prikbord
  2. Inschrijven
  3. Kosten
  4. Profiel verwijderen
  5. E- mail notificaties uitschakelen
  6. Contact gegevens
  7. Dating Prikbord Reviews
  8. Schrijf ook een review over Dating Prikbord

Niet tevreden over Dating Prikbord? Probeer dan eens Regio Flirts.

Dating Prikbord

Dating Prikbord is een contact site voor een ieder vanaf 18 jaar. Zowel mannen, vrouwen als stellen kunnen op deze site terecht voor spannende avontuurtjes dan wel erotisch contact. Voor het leggen van contacten met andere gebruikers, is het noodzakelijk, dat geďnteresseerden een profiel aanmaken op deze site. Dit profiel kan men natuurlijk ook van eigen foto's voorzien. Het aanmaken van een account op deze site is geheel gratis. Nadat men zich heeft aangemeld op de site, kan men direct van start met het versturen van berichten naar andere gebruikers om op die manier een spannende date aan de haak weten te slaan.

Dating Prikbord heeft vooral als doel personen de mogelijkheid te geven te kunnen flirten met andere personen. De site biedt daarom een veilige dan wen betrouwbare online platform aan, waar gebruikers op hun gemak kunnen communiceren met andere leden. Op die manier kan men snel en eenvoudig andere personen leren kennen en eventueel afspreken. Op deze site zijn er zowel echte profielen als entertainment profielen te vinden. De entertainment profielen zijn fictieve profielen waarmee helaas geen fysieke afspraken gemaakt kunnen worden.

Dating Prikbord doet er ook alles aan om de persoonsgegevens van gebruikers zo veel als mogelijk te beschermen. In gevallen waar de gebruiker een website bezoekt of gebruik maakt van de diensten van de site, wordt de informatie van de gebruiker gelogd. Deze informatie is nodig voor de correcte werking van de Website en het optimaliseren/verbeteren van de Website en of overige diensten van Dating Prikbord. Deze informatie wordt ook gebruikt voor het opsporen van fouten en/of overtredingen van de algemene voorwaarden, wettelijke bepalingen of voor andere zaken. Persoonsgegevens van gebruikers wordt in geen geval gedeeld met derden.

Deze website is niet meer actief!

Dating Prikbord Details

Hits: 1724

URL: http://www.datingprikbord.nl/home/update

Categorieën: Casual Dating

Reviews: 29

Inschrijven

Personen die geïnteresseerd zijn in Dating Prikbord, hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden op de site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site te klikken op "aanmelden". Na hierop geklikt te hebben, komt er een inschrijfformulier tevoorschijn, waar men een nickname, de geboorte datum, het e- mail adres en buurt van waar men afkomstig is kan ingeven. Hierna kan men klikken op "meld je aan". Hierna wordt er een activatie link verstuurd naar het opgegeven e- mail adres. Na het account geactiveerd te hebben, kan men opzoek naar een spannende date.

Kosten

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Daarnaast kan men ook geheel gratis een advertentie plaatsen en of zoeken op deze site. Alleen bij contact momenten wordt een kleine financiële vergoeding in de vorm van credits gevraagd van de gebruiker. Voor het versturen van berichten wordt 1 credit in rekening gebracht bij de gebruiker.

Als eerst heeft men de mogelijkheid om credits telefonisch aan te kopen. Het bedrag per credit bedraagt € 1,40. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om creditbundels aan te schaffen. In de meeste gevallen komen creditbundels gebruikers veel voordeliger uit. Gebruikers kunnen het volgende kiezen:

Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht
10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht
25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht
50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht
100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht
300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht

Profiel verwijderen

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid hun account te verwijderen van de site. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar "account". Vervolgens kan men klikken op het tandwiel icoontje en aan de onderkant van de pagina op "account definitief verwijderen". Na op "OK" geklikt te hebben, wordt het account definitief verwijdert van de site.

E- mail notificaties uitschakelen

Het komt ook voor, dat gebruikers diverse e- mail notificaties ontvangen van de site op het e- mail adres welke men heeft opgegeven bij de inschrijving. Niet een ieder vindt dit even prettig. Gebruikers hebben de mogelijkheid om e-mail notificaties uit te schakelen. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te klikken op "account". Vervolgens kan men klikken op het tandwiel icoontje en dan aangeven welke e- mails men wel of niet wilt ontvangen. Hierna kan men klikken op "opslaan" om de keuze te bevestigen.

Contact gegevens

The Right Link B.V
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van Dating Prikbord middels het versturen van een e-mail naar [email protected] Daarnaast kan men op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bellen op het telefoonnummer 085-4000162.


Dating Prikbord reviews (29):

Dating Prikbord - Ga ze eens bezoeken

0

Review:
Stationsweg 28 Leiden

Ga het computercentrum eens bezoeken wat ze gebruiken om jullie op te lichten.

Sterke punten:
Geen. Misschien dat het echt oplichters zijn?

Zwakke punten:
Wat een stel oplichters.

OokOpgelic beveelt Dating Prikbord NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating Prikbord - Oplichterij

1

Review:
Ik kreeg recent een mailtje van deze site, waarschijnlijk omdat ik ooit via bangameisjes.nl een profiel had.

Maargoed, voor de aardigheid aangemeld en binnen een paar uur een hoop leuke dames die dezelfde avond wel even zin hadden. Voor grap stuurde ik een berichtje terug. En meteen begint het dat ze opeens met een zoontje thuiszitten, of dat ze plotseling een afspraak vergeten waren. Maar ik moet me geen zorgen maken, want morgen of het weekend waren ze wel vrij........

Ik ken dit soort websites, en de eigenaren verdienen een fortuin met het bespelen van "echte klanten"

Soieso, welke idioot stuurt een vreemde meteen naaktfoto's? waarschijnlijk zijn het foto's van gehackte mobieltjes etc..

Sterke punten:
Ze weten je aan de praat te houden, en je portemonnee leeg te trekken

Zwakke punten:
Zware oplichterij
Duur
Geen echte date mogelijk

Sneaky0K beveelt Dating Prikbord NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating Prikbord - dating prikbord

0

Review:
dating prikbord is pure fake geldklopperij heb weer vier fake profielen ontdekt namelijk coronita , lisanne , adrienneb en little diva ze staan er al op van mei 2014 en als je hun profiel bekijkt staan ze er op van 12 2014 een bedriegboel wanneer gaan ze daar eens wat aan doen want de euro's vliegen echt de deur uit als je niet oplet

Sterke punten:
geen een en al fake denk niet dat daar een date uit voortkomt

Zwakke punten:
alles

mario beveelt Dating Prikbord NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating Prikbord - dating prikbord gewoon nep

0

Review:
deze site is zo fake als ze groot is een grote geldklopperij de foto's en profiel klopt soms aan geen kanten ze schrijven blank en staat een zwarte vrouw op begrijp wie begrijpen kan

Sterke punten:
helemaal geen

Zwakke punten:
alles is zwak duur en nep

mario beveelt Dating Prikbord NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating Prikbord - Geldklopperij

1

Review:
Ook ik ben er in getuind, diverse vrouwen reageren op jou profiel, maar als de afspraak dichterbij komt krijgen ze net visite of moeten ze werken. Zelf als de titel Huisvrouw Is??????

Sterke punten:
Welke, ik kan er geen opnoemen

Zwakke punten:
Geldklopperij en leugenachtig gedrag van de vrouwen. Zeg dan gewoon dat je een chatbox met geile praat wilt zijn

Jos beveelt Dating Prikbord NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating Prikbord - fake sites

0

Review:
elke seks dating site waar je credits moet kopen mijne heren dit is weggegooid geld verspil er geen euro aan, je zal nooit een date vinden

Sterke punten:
hebben ze niet

Zwakke punten:
te veel om op te noemen

Berko beveelt Dating Prikbord NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating Prikbord - datingprikbord

0

Review:
Ja ik lees dit allemaal en ik moet eerlijk zegen dat ze nep zijn ik heb ooit zelf voor zo site gewerkt ik verdiende 25 cent pet bericht typte me lek samen met collega's ook mannen typen met je mee nummers en email word op geslagen maar doen ze niks mee is allemaal nep

Dating Prikbord - Nieuwe faker

0

Review:
Heren alarm ,is weer een nieuwe faker op de site Sandra 45jaar Noord-Brabant prinsenbeek , als je geld kwijt wil stuur het naar een goed doel , deze hoer heeft geen respect voor bezoeker, verdient een oscar voor de leugens en bedrog waarschijnlijk op een speciale school gezeten ,10 maanden verder 1250.00 euro lichter resultaat (nul) beloven deals afspreken allemaal nep. stopwoord is geen tijd , heb het druk, gaat hem niet worden , en de grootste giller heeft een mbo diploma en is senior Advocate. denk bij de zwarte kip advocaat met slagroom maar een grotere faker is er niet ,dus wees trap er niet in

Sterke punten:
dating prikbord heeft geen sterkte punten , ja eentje je geld uit je zak halen door faker op de site toe te laten . zou verboden moeten worden ,

Rob beveelt Dating Prikbord NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating Prikbord - artikel 5.3

1

Review:
Heb net als vele andere mannen een aantal credits gespendeerd aan deze site, mijn bevindingen zijn precies hetzelfde als wat anderen schrijven.
Nu blijkt dat bij hun zustersite in de algemene voorwaarden staat dat ze zelf profielen en mails genereren om de conversatie op gang te houden. Dus via het gerecht zullen we deze site weinig kunnen doen, het enige zinnige lijkt me om dit zo groot mogelijk in de pers te brengen of in elk geval in de openbaarheid. Waar gaat het naartoe als datingsites zelf profielen genereren?

Sterke punten:
Ze hebben me toch een aantal keer credits kunnen laten kopen dus ze doen wel iets goed.

Zwakke punten:
Aan een aantal titels van gestuurde foto's kan je al zien dat het fake is, niemand noemt zijn selfie x3fb45c698vn.

Kris Van S beveelt Dating Prikbord NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating Prikbord - Dating prikbord - nep

0

Review:
Ben het met bovenstaande schrijvers eens. Het kost alleen maar geld en je krijgt er niet voor terug. Als je voorstelt via de normale email verder te praten wordt dit afgekapt met opmerkingen als: heb slechte ervaringen met email of.. ik heb net veel credits gekocht om jou beter te leren kennen. Bullshit dus. Niet in trappen want het kost je kapitalen. Deze dames (of heren) bespelen je zodat je elke keer weer zo gek bent credits te kopen. En dit voor € 1,- per bericht!!

Sterke punten:
De dames zijn meesters in het bespelen van de geadresseerden

Zwakke punten:
Elke poging tot normale conversatie via email of whats app wordt afgekapt.

hans k. beveelt Dating Prikbord NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Casual Dating » Dating Prikbord