FuckFinders - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 28 mei 2018
FuckFinders Logo
  1. FuckFinders
  2. Gratis inschrijven
  3. Tarieven FuckFinders
  4. Profiel verwijderen
  5. FuckFinders Reviews
  6. Schrijf ook een review over FuckFinders

Niet tevreden over FuckFinders? Probeer dan eens XClub.

FuckFinders

FuckFinders is een erotische contactsite waar je op een snelle en simpele manier in contact kunt komen met gelijkgestemden, die net als jou opzoek zijn naar een geile date, een affaire of gewoon ondeugend online flirten. Deze erotische datingsite is erg gebruiksvriendelijk, alles op de website is makkelijk te vinden. Met de zoekfunctie heb je de mogelijkheid om leuke mannen, vrouwen en stelletjes vinden. Hiermee kun je spannende afspraakjes maken en de dagelijkse sleur de kop in drukken.

De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd. Let op: Sommige profielen op deze erotische dienst zijn fictief. Het doel van deze fictieve profielen is entertainment. Het is vanzelfsprekend niet mogelijk om fysieke afspraken te maken met fictieve profielen. Verspil jouw gekochte credits dus ook niet aan fictieve profielen op deze website!

Deze website is niet meer actief!

FuckFinders Details

Hits: 634

URL: http://www.fuckfinders.nl/

Categorieën: Erotische Contacten

Reviews: 0

Gratis inschrijven

Het inschrijven bij FuckFinders is helemaal gratis! Registreren op de website is erg eenvoudig en snel. Het enige wat je hoeft te doen, is het beantwoorden van enkele vragen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden van FuckFinders. Zo wordt er gevraagd om wat persoonlijke informatie in te vullen, zoals je uiterlijk, leeftijd, geslacht en woonplaats. Tevens wordt er gevraagd hoe jouw ideale match eruit ziet.

Vervolgens moet je een unieke gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres invullen. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsmail verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw inschrijving te bevestigen. Na het bevestigen van jouw FuckFinders account kun je direct starten met online daten op de website.

Tarieven FuckFinders

Inschrijven op FuckFinders is geheel gratis. Voor het verzenden van berichten naar andere leden moet je wel een vergoeding betalen. Dat doe je door credits af te nemen. Een oproepje plaatsen op FuckFinders is gratis. Je hoeft alleen te betalen bij contact momenten maar verder kun je berichten gewoon inzien. Tevens is het zoeken naar advertenties is kosteloos. Voor het versturen van een bericht wordt 1 credit in rekening gebracht.

Daarnaast kun je een bundel* aanschaffen met credits, wat bovendien ook voordeliger is. Je hebt de mogelijkheid om telefonisch te betalen, maar ook via iDeal, Bancontact/MrCash if met je creditcard. Op je afschrift komt de vermelding "Stg Derdengelden Pay.nl inzake Securesafepay".

De tarieven voor credits zijn als volgt:

Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht
10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht
25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht
50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht
100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht
300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht

Profiel verwijderen

Het verwijderen van je profiel is erg simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het volgen van deze eenvoudige stappen en daarna is jouw profiel definitief verwijdert van FuckFinders. Je kunt op de volgende manier jouw profiel verwijderen:

1) Log in op de website
2) Ga naar "Mijn profiel"
3) Klik op het tandwiel-icoon
4) Klik onderaan deze pagina op de button "definitief opheffen van mijn account"
5) Klik op "OK" om jouw profiel definitief te verwijderenReviews en Ervaringen over FuckFinders

Er zijn nog geen reviews geschreven over FuckFinders


Home » Erotische Contacten » FuckFinders